Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ama bak şimdi tekrar başlamışsın

Napalim canim bende sisko oldum ama seninkinin yaninda baya sisko oldum hastaliklarla bogusuyoruz cok sukur onun haricinde iyiyiz bugunumuze sukur siz tatile girmedinizmi
Geçmiş olsun kuzum bizim bu sene tatil yok
Ama benim boş bir stajım olacak öbür hafta o ara az rahatım

Bende sabah 5 te babasina verdim 7 ye kadar yatim dedim uyumam 6 yi buldu 6.45 te uyandirdi esim benim ise gitme saatim geldi dedi oysa ki yataktan tam 7 de kalkar neyse bunada sukur dedim 45 dakika uyudum enazindan

Donuclarim cikkti ama dr a girmedim henuz hamile degilmisim cok sevindim zaten dogum kontrol hapina ragmen hamile kalsayfim gulmekten olurdum heralde diger sonuclarda normal gozukuyor crp biraz yuksek cikmis azda olsa bakalim dr nedicek

kiyamam ben ona, ne zor su disler.
biz de uyku egitimi vermeye calisiyoruz ama zorluyor bizi cok
Buyugum de ayagimda uyuyor ama en fazla on dakikada gidiyor eskiden sabahlaraa kadar yatardi sallardim ayagimda ya bunlarda gecicrk diye umut ediyorum

Bende sabah 5 te babasina verdim 7 ye kadar yatim dedim uyumam 6 yi buldu 6.45 te uyandirdi esim benim ise gitme saatim geldi dedi oysa ki yataktan tam 7 de kalkar neyse bunada sukur dedim 45 dakika uyudum enazindan
allah razı olsun diyelim mi bu gece direk eve geldiği gibi ver eşine.tek başımıza yapmadık ki.
Donuclarim cikkti ama dr a girmedim henuz hamile degilmisim cok sevindim zaten dogum kontrol hapina ragmen hamile kalsayfim gulmekten olurdum heralde diger sonuclarda normal gozukuyor crp biraz yuksek cikmis azda olsa bakalim dr nedicek
fazla depolama mı var vücudunda ki baktım crp karaciğerde üretilen bir protein diyor.fazla çıkması vücudunda iltihap varmış oluyormuş.ne cümle kurdum ama değil mi

aaah ah, ben hic su icemiyorum. bari ufak ile baslayayim. her sabah ac karnina bir bardak icsem super olucak. aslinda bir ara deniyordum ama bu sira yine bosladim.
spor yapinca kas yapmak da guzel, once kas yaparsin, sonra kaslar daha cok kalori yakar yaglar da gider yaninda. hem kaslar da yag gibi gotu gorunmez, yeterki kas olsunlar

oyy oy, o kadar kotu yasamadik biz. insallah dis tum cocuklar icin kolay olsun
beni sevmezdi yorumuna da koptum
benimki de ilk baba demisti, hatta arkadasim kiskanmiyor musun demisti (kendi cocugu yok henuz, anlamiyor tabi). ben dedim niye kiskaniyim, hep babasini cagirir iste ihtiyaci oldugunda ama oyle olmadi. butun gun tepemde, bu aralar yemegi de kucagimda yemege basladi, mama sandalyesine oturmuyor ‍♀

CNım 6 haftada bir geliyorlar şu an 3. Haftadayım :) 3 hafta kaldı

Sen nasılsın neler yaptııın
offf 6haftada bir zormus, allah kolaylik versin
ben maalesef biraktigin yerdeyim, hic basari saglayamadim. o yuzden bu hafta yine izne ayriliyorum. biraz mola verirsem belki daha hevesle yine baslarim

süreç hiç bitmiyor ki.benim kilo ile savaşım 42 yıldır devam ediyor.ben bir yaşında iken başlamış herşey
di mi ama yaaa..
ben kizimi hic zorlamiyorum, doydugunda birakabilir yemegi, veya istemiyorsa yemesin. makarna degil de normal ev yemegi agirlikli yapmaya calisiyorum. gerci kendisi daha simdiden pilav, kuskus, dondurma ve her turlu tatli hastasi ‍♀
korkuyorum buyuyunce bizimle ayni kaderi paylasip surekli diyette olmasindan

Buyugum de ayagimda uyuyor ama en fazla on dakikada gidiyor eskiden sabahlaraa kadar yatardi sallardim ayagimda ya bunlarda gecicrk diye umut ediyorum
sen de mi uyku egitimi yapsan. gerci iki cocuga ayni anda nasil yapilir bilmiyorum ama boyle hic dinlenemiyorsun
kreslerde nasil hic problemsiz uyutuyorlar o kadar cocugu bir anda anlayamiyorum.
bizim canimiz cikiyor uyutana kadar, orada kendi gidip yatip 5dk'da uyuyormus hic problemsiz

Hadi yaa sen neler yapiyorsun uyku egitiminde buyugumun cok sukur derdi kalmadi hastalanmadigi surece en kotu yanina yatiyorum uyuyor kendi kucukte cok kotu degildi ama bu aralar cok degisti gece hic uyumaz oldu dis patlatmis biride sismis onlar sanirim bole yapiyor sabahin kotunde babasiyla bi konusuyor bi biseyler anlatiyor ki sorma tabi bitek baba dedigi anlasiliyor onlarin konusmasini di lerkende uyuyamadim zaten

Enfeksiyon yuksekmis canim antibiyotik verdi diger sonuclarimin hepsi normal cikti yani
Ya tabi isten zaten 9 da geliyor bi lavobaya girer elini yuzunu yikar sonra yemek ister sonra bi sigara icer eee saat oldu 9.30 9.45 yatar yere cocuklarla 15 20 dakika bogusur saat 10 oldu hadi cocuklarin uykusu geldi der cekilir kenarabide iki tane ikiside ufak sanirim bakamaz ikisine birden gecen bi baya kotuydum git yat dedi yattim ama kulagim hep onlardaydi butun yuk analarda iste benim esimmi bole erkeklerin hepsimi bole bilmiyorum gelir iki guzel laf soler verir gazi gider ahahah

Gecen hastanede kan verirken benim ufagim kutay hem agliyor hem babaaaaa baabaaa diye bagriyor hemsireler guluyor milletin cocugu anne diye aglar senin ki baba diye agliyor diyor ama benim buyugumde oleydi baba ya duskundu ama basina bisey gelincede benden baska kimseye el surdurmuyor

biz kendi yataginda yatmasini ogretmeye calisiyoruz. yavas yavas once kucagimizda kendi odasinda uyuttuk, sonra kendi yatagina yatiriyoruz, biz de yanina yere. gece uyansa da gidip yere yanina yatiyoruz, yanimiza veya kucagimiza almiyoruz. tabii agliyor ama onda da sakalar vs kandirip aglamasini durduruyoruz, bir sure sonra pes ediyor yatiyor. bir sure bakinip konusuyor, sarki soyluyor vs, sonra uyuyor.
ama kendi yataginda yatmaya basladigindan beri (bu hafta haric, bu hafta hasta diye cok uyaniyor), geceleri sadece 1kere uyanmaya basladi. su icip sonra geri yatiyordu. insallah hastaliktandir da yine duzelir. aglayinca da uzuluyor insan. Aglasin diye birakmiyoruz tabii de yine de zor ogretebilmek, direniyor istemiyor

Oyle olunca esine seslen, seni istiyorlar diye iste

canim harikasin, bebegine de kavusmana az kalmis, benim kizim da mart bebegi
sen karar verince hepsi olur, bebeksiz kisilere gore belki biraz uzar bitirmesi ama isteyince yapilamayacak birsey yok. allah size saglik versin yeterki
Aynen canım.. Şuan tek önemsediğim bebeğimle geçireceğim vakitler gerisi bir şekilde olur..öyle yada böyle 4 yılda olmazda 6 yılda olur ne yapalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…