Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Feyza artık 60 dün çıktım

Geldiiiiiiim

aynen canım ..yani okumaya çalışıyorum desek daha iyi

CEYDOS mesala ip yaparken hepsini bir yapmiyorum ben boluyorum . ,senin bulundugun kilodan 58 kiloya geldim .3 ay gibi kisa surede bence yaparsin sen . Benimde yas40 9 aylikta bebegim var , pes etmek yok
bende öyle yaptım.ama gece boş kalınca sardım işte ne yapsama
2015 yılında 1,5 ayda 82 kilodan 58 kiloya düştüm. tamda senin olduğun yaştaydım.ama şimdi menopozla birleşince daha yavaş gidiyor.tabi o zaman özel bir beslenme ile zayıflamıştım.ne yedimle uğraşmıyordum.direk sabah ,öğle.akşam yemeklerim hazırdı.ben sadece su içip ekstra dinleniyordum.spor yasaktı.sonra tembellik yine kilo aldırdı.yanlış anlama oturmak değil yemek yememek benim tembelliğim. 2015-2016 da 1 yıl bale yaptım.2017 eylülden bu yanada pilates yapıyorum.bugün boş kalınca öncesi sonrası fotomu bulayım moral olsun herkese

Sana katiliyorum bende cok yoruldum.bugune hic bisey yapacak gucum kalmadi. Zaten gece 22 22 de deprem oldu Akhisar da bizde hissettik cocuklar cok korktu tabi bende korktum moralim kacti.
geçmiş olsun çok kötü sallanmışsınız gerçekten.

Hay Allah o kadar yuklenmeseydin kendine canim..
Yarinbiraz hafiflet sporlarini.
Haftaya yine es yarismasi yapariz :)
bakma sen bana ben hep mızıklanırım böyle sonra kalkıp yaparım.bugün ne yaparım nasıl yaparım bilmiyorum.arada spor yarışması olsun mutlaka.dişçi randevum var.iki adet dişim kaplama için kesilecek ödüm kopuyor.o yüzden ne halde olurum bilmiyorum.

Ya maşallah ne güzel vermişsin

Sagol canim iyiyiz cok sukur hastanedeyim suanda gecmeyen usumem ve mide bulantim var bi doktora gotunmenin zamani geldi diye dusunuyorum nerdeyse hergun 1 kez ozellikle aksam saatleri istifra ediyorum domuz gribimi diyorum ama ole olsa tum gun olur birde sık sık sitma tutuyor beni bu kid usudugum kadar usumedim hic

Yaaaa geçmiş olsun kuzum

Ya maşallah ne güzel vermişsin
gerçekten çok güzel verdim.ben bile inanamamıştım nasıl verdiğime hep uğraşlarım sonuçsuz kalıyordu.
ihmal etme bir an önce git kontrollerini yaptır.sıtma tutması hiç hoş değil kan değerlerinde bir problem olabilir.
Süper bir değişim olmuş
öyle oldu keşke düğmeye basıp durdurma şansım olsaydı.ama dikkat etmeyince alıyor insan.

Ilk rezimde kac kiloydun canim diyetle verdin dimi sadece yoksa mide ameliyati falan mi oldun
ilk resimde 82 kiloydum.yok hayır mide ameliyatı değil. türkiyede olmayan ama bir çok ülkede diyet için kullanılan özel gıdalar varmış.arkadaşım bahsetti.ne denemedim ki birde onu deneyeyim dedim.başladım ilk hafta 6 kilo gitti ve devamı geldi.tabi bu kadar düşük kalorili beslenince korktumda ama enerjim hiç eksilmedi.sonunda 58 kiloya kadar düştüm.

CEYDOS mesala ip yaparken hepsini bir yapmiyorum ben boluyorum . ,senin bulundugun kilodan 58 kiloya geldim .3 ay gibi kisa surede bence yaparsin sen . Benimde yas40 9 aylikta bebegim var , pes etmek yok
Canim harikasin sen zaten, boyle gelip durtmen iyi oluyor bizi. hep destek
9 aylik oldu mu Deniz! ne hizli geciyor zaman. Ise donmen yaklasti o zaman?

Feyzacim hosgeldin
Dikkat et kendine, dinlen, super basla isine
Ameliyata gerek olmamasina da cok sevindim. 2020 guzel basladi, daha da guzel devam etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…