- 13 Mart 2019
- 16.478
- 65.134
- 598
Nee sarma mii su saate nasil cwnim cekti yaaa simdi olsa varyaa ne yerim heee ben etlisini cok severim ozellikle
Allah kolaylik versin misafirin yarin mi gelicekti
zencefilli suyu dene bak bende sudan nefret ederim şimdi metobolizmam hızlanacak hırsıyla dünya su içer oldum.aaah ah, ben hic su icemiyorum. bari ufak ile baslayayim. her sabah ac karnina bir bardak icsem super olucak. aslinda bir ara deniyordum ama bu sira yine bosladim.
spor yapinca kas yapmak da guzel, once kas yaparsin, sonra kaslar daha cok kalori yakar yaglar da gider yaninda. hem kaslar da yag gibi gotu gorunmez, yeterki kas olsunlar
yıllarca ciyda olarak seslendi bana.ama gerçekten sevmezdi.eşim işe gider başlardı ağlamaya o dönünce sanki çocuk melek olurdu.yeni yeni benle iyi anlaşmaya başladı.allah böyle çocuklardan korusun insanı .eşimle bizi birbirimize düşürür ve biz bunu anlamazdık bile.sonra hadi babacım ciyda gelmez zaten sinirli biz seninle avm ye gidelim der babasını alır giderdi.bit kadar velet ya.ah ah ne çektim ben.oyy oy, o kadar kotu yasamadik biz. insallah dis tum cocuklar icin kolay olsun
beni sevmezdi yorumuna da koptum
benimki de ilk baba demisti, hatta arkadasim kiskanmiyor musun demisti (kendi cocugu yok henuz, anlamiyor tabi). ben dedim niye kiskaniyim, hep babasini cagirir iste ihtiyaci oldugunda ama oyle olmadi. butun gun tepemde, bu aralar yemegi de kucagimda yemege basladi, mama sandalyesine oturmuyor
genetik yapı önemli ben ailemdeki hatta sülalemdeki en zayıf kişiyim. kızlarımda dikkat etmezlerse aynı olacaklar.küçük şimdiden 65 kilo sürekli dur artık uyarısındayım.arada hafif diyet uygulatıyorum. büyük kızım kendisi kontrol altına aldı ve hayatında spor ön planda.di mi ama yaaa..
ben kizimi hic zorlamiyorum, doydugunda birakabilir yemegi, veya istemiyorsa yemesin. makarna degil de normal ev yemegi agirlikli yapmaya calisiyorum. gerci kendisi daha simdiden pilav, kuskus, dondurma ve her turlu tatli hastasi
korkuyorum buyuyunce bizimle ayni kaderi paylasip surekli diyette olmasindan
Miden kuculdu iyice benim kide bi genisledi bi genisledi su 3 4 ayda dghaplari beni resmen sisirdi
Canim onuda yemekten sayip hesaplicaksin birinci sayfada var puanlar
Anladım canm.. şimdi iyidir inşallah bebeğin
DHA dikkatli olalım o zamanİnşallah
İnşallah
Günaydın
Beğenemedim maalesef
Çok sağlıksız
bugün itibari ile daha çok yapacağım. neden mikanadali35 nasıl skor yapmış öyle o birinci olacaksa, ben ikinciliği alayım bari.13:30 pilates başlar.bu hafta eğitmende benim ekibin suyunu sıkma vaktidir.
ama olmadı bu skor beni kastı.ev işine geçen hafta paydos demiştim.şimdi sil baştan derin temizlik yapacağım sporu saymıyorum bile.
normalde yemek yemediğim için bu yemekler bana çok bile.ben diyette yemek yiyorum o yüzden kilo veriyorum.bitsin gene aç gezerim zor iş ya yemek yemek.
sonuna kadar katılıyorum.bu sayfa beni o kadar çok motive ediyor ki anlatamam.katılım sağlamamış olsaydım ben hala 1 kilo verme çabasında olacaktım.hele karbonhidrat yiyen arkadaşlarımızı görünce... kendime dokunma yanarsın demek daha kolay oluyor. @mifihafa @birniyetmeselesiBirikizmeselesi
katılıyorum canım burada olmak bir motivasyon sebebi hep bunu düşünerek yiyor içiyor insan. Çünkü buraya hesap veriyoruz
Harikasin, sagliksiz seyler hem diyetine ,hem sagligina kotu unutma lutfen..
2 ogun beslenmissin sadece canim ama 3 lahmacun olmamis malesef..
1 lahmacun yiyebilirsin bir ogunde, oglen 1 lahmacun yiyip ,aksamda saglikli bir ogun yapabilirdin.
Canim masallah sana hem calisiyorsun, hem hamilesin, birde hukuk mu okuyorsun.
Vallahi bravo...
Guzel olmus canim menulerin, nasilsin gorusmeyeli?
Haklisin canim, takimin gidisati beni korkutuyor..
kanadali35 cok yarismacu ruhlu bir uyemizdir o zmaan rekabetiniz bol olsun :)
Cok gecmis olsun melegim kuzuya, sende aman diyeyim fazla kacirma yemekleri, sonra hemen geri geliyor kilolar:)
Bende iyiyim canim haftaici kosturmacasi, bugun okul sonrasi misafirimiz gelecek, bir turk arkdasim ve annesi:)
Dunden beri hazirlik yapiyoruz :))
Ugra arada ozletme olur mu:)
2 gunde cok guzel olmus canim, nasilsin, her sey yolunda mi?
Deryacim dunku menunde cok ekmek olmus, 50 mekik cezasi geliyor.
Ekmegi azalt canim, farkettirmeden cok kalori aldiriyor...
Haklısın ama yemek yemeğe vakit bile bulamıyorum İnan iki bebeğe bakmaktanYawrukush um
Dün çok az yedim fırsat bulamadım bebeklerden menüyü paylaşayım
22ocak Çarşamba menüm
saat 15:00 2 haşlanmış yumurta peynir zeytin kaşar çay
saat 19:00bir kepçe sulu köfte
saat 20:30 ceviz ve üzüm pestili
ara neskafe
su 2litr
Spor yarım saat yürüyüş ve 1saat ev işi
Yawrukush stitch Kozmogirl17
Canım leslie hangi ara yapacam bilmiyorum çünkü benim ikiz bebeklerim var çok küçük hiçbirşeye fırsatım yok ama yapmaya çalışayımkanadali35 .
yıllarca ciyda olarak seslendi bana.ama gerçekten sevmezdi.eşim işe gider başlardı ağlamaya o dönünce sanki çocuk melek olurdu.yeni yeni benle iyi anlaşmaya başladı.allah böyle çocuklardan korusun insanı .eşimle bizi birbirimize düşürür ve biz bunu anlamazdık bile.sonra hadi babacım ciyda gelmez zaten sinirli biz seninle avm ye gidelim der babasını alır giderdi.bit kadar velet ya.ah ah ne çektim ben.
Korayda aslinda kendi yatagina yatarak uyumayi seviyor ama benim sabrim yok onu beklemeye sanirim cunku digerini uyandiriyor bicir bicir konusuyor bizim yataga alsam buseferde alismasindan korkuyorum cunku hasta olmadigi surece yanima hic almadim simdi gerci deliksiz uyuyor masallah arada uyanirsada bana sesleniyor yanima gel yat diyor hemen koynuna giriyorum uyuyor onun uyku problemini astik gibi kutayda besiginde yatiyor agladikca kucagima almiyorum memesini veriyorum yada sut istiyor onu veriyorum uykuya donuyor geri genelde sık sık uyanmiyor ama bu ara disten buyuk ihtimal 3 4 gecedir uyumuyor gunduz de surekli aglar pozisyondabiz kendi yataginda yatmasini ogretmeye calisiyoruz. yavas yavas once kucagimizda kendi odasinda uyuttuk, sonra kendi yatagina yatiriyoruz, biz de yanina yere. gece uyansa da gidip yere yanina yatiyoruz, yanimiza veya kucagimiza almiyoruz. tabii agliyor ama onda da sakalar vs kandirip aglamasini durduruyoruz, bir sure sonra pes ediyor yatiyor. bir sure bakinip konusuyor, sarki soyluyor vs, sonra uyuyor.
ama kendi yataginda yatmaya basladigindan beri (bu hafta haric, bu hafta hasta diye cok uyaniyor), geceleri sadece 1kere uyanmaya basladi. su icip sonra geri yatiyordu. insallah hastaliktandir da yine duzelir. aglayinca da uzuluyor insan. Aglasin diye birakmiyoruz tabii de yine de zor ogretebilmek, direniyor istemiyor
Insanin telasi olunca ole oluyor malesef aklinda kalanlari hesapla canim az cok bilirsi neler yaptigini yarismayi kacorma derimfırsatım olmadı bakmaya şimdi de hepsini nasıl hesaplayabilirim ki
Bi hafta olmuş nerdeyse
Ne kadar çabuk geçti.bu hafta yaa
Insanin telasi olunca ole oluyor malesef aklinda kalanlari hesapla canim az cok bilirsi neler yaptigini yarismayi kacorma derim
o ağrılar işe yaradığını gösteriyor canım bırakma devam et.benim ağrım olmazsa yaptığım sporu saymıyorum.yanacak cayır cayır ki tam olsun.Iyi aksamlar
Piradali 1 yumurta 1 dilim ekmek 1.2 catal peynir 3 zeytin az cemen
Ara
Biraz fistik yedim
Saat 1630
Nohut yemegi yanina yogurt
Oglana yedirdigim y.mercimek corbasindan kalan 1 ymk kasigi yapmaz
Saat 2030 1 greyfurt
Su 2.5 lt
Spor yapamadim dun yaptigim spor yuzunden agrilarim oldu gece ilac icip uyuyabildim
Guzel canim menun hamlıktan acirdir canim ara vermeden devam edersen azaldiginigini goruceksin agrilarin.Iyi aksamlar
Ara
Biraz fistik yedim
Saat 1630
Saat 2030 1 greyfurt
Su 2.5 lt
Spor yapamadim dun yaptigim spor yuzunden agrilarim oldu gece ilac icip uyuyabildim
Menuler guzel canim umarim eksilerde guzel g4lir.Herkese iyi aksamlarbuyuk gun geldi yine bakalim yarin sonuclar nasil olacak
Bugunku menumu yaziyorum
Sabah: 30 gr kasar, 2 dilim ekmek, 2 ceri domates, 2 zeytin, 2 tk tahin pekmez
Ara: 2 hurma, 1 latte, 10 badem
Ogle: 1 tabak kuru fasulye, salata, 1 dilim ekmek
Ara: 1 elma , 1 kase yogurt
Aksam: 1 kase mercimek corbasi, 1 tabak haslanmis karnabahar
spor:5000 adim
Su:3.5 litre
Artirmaya calisiuorum canim3!lahmacuna 3 mile leslie cezasi geldi
Emzirdigin icin bisey demicem yediklereine leslie yaparsin artik
Deryacim biraz daha fazla spor yapsan super olcak
Spor harika , senin menulerde bir tek ekmek rahatsiz ediyor beni
Guzel neseli olunca zaman cabucak gecivermisOlabilir canim ekmek biraz fazla kacmisti bence..
Harikasin canim, bizlerde iyiyiz annem artik biraz biraz evini ozledi, 20 gunumuz kaldi, 2 ay gecti hemencecik...
Guzel olmus canim menulerin, carsamba gunku egzerisizini de yazsan spor yarismamiz icin guzel olur :)
Canim cok sevindim ameliyata gerek kalmamasina.
Evrak isleride hallolur hic merak etme.
Sen ise bir basla, bekliyoruz biz :)
Bize foto at haa ilk is gununden feyzos, opuyorum canim :)
Canim sporlarin harika ama gun icinde 5 dilim ekmek ve 6 kasik makarna yemissin , diyetin icin iyi olmamis, yuruyus cezasi gelecek malesef..
Oh ne guzel, keyfiniz bol olsun :)
Bende iyiyim canim suan aksam 8 saat burada, cocuklari uyutup ,dinlenme asamasina gecmek istiyorum bende :)
Menulerin guzel canim, carsamba sporunda cok guzel , birtek sali gunu egzersizsiz kalmis.
Hay Allah o kadar yuklenmeseydin kendine canim..
Yarinbiraz hafiflet sporlarini.
Haftaya yine es yarismasi yapariz :)
Guzel birgun olmus canim, leslienin 1 dakikasi 3 puan toplam 90 dk yapmissin 270 puan kuzum :)
5800 adim 290 puan oluyor 1152 yanlis hesaplanmis canim.
Toplam puanin 650 oluyor:)
Cok sevindim senin icin :)
Canim emziriyorsun ama puding, biskuvi, abur cubur sanki biraz fazla olmus.
Afiyet olsun, simdi misafirinde var, misafir olunca haliyle yeniyor beraber :)
Güzel gibiIyi aksamlar
Ara
Biraz fistik yedim
Saat 1630
Saat 2030 1 greyfurt
Su 2.5 lt
Güzel. BeğendimHerkese iyi aksamlarbuyuk gun geldi yine bakalim yarin sonuclar nasil olacak
Bugunku menumu yaziyorum
Sabah: 30 gr kasar, 2 dilim ekmek, 2 ceri domates, 2 zeytin, 2 tk tahin pekmez
Ara: 2 hurma, 1 latte, 10 badem
Ogle: 1 tabak kuru fasulye, salata, 1 dilim ekmek
Ara: 1 elma , 1 kase yogurt
Aksam: 1 kase mercimek corbasi, 1 tabak haslanmis karnabahar
spor:5000 adim
Su:3.5 litre
Güzel23 ocak 2020 bugün ne yedim?
Sabah : 2 adet haşlanmış+ 50 gr
Öğlen = 8 tatlıchialı puding
Akşam : pırasa yemeği 4 çorba
Gece : yoğurt kürü yenecek
Su : 2,400 lt zencefilli su
Toplam spor puanım = 1381,5 puan
Eki Görüntüle 2580303
Afiyet olsun. İyi buldumBugunku menum
09:00- 2 haslanmis yumurta, 1 dilim ekmek.
ara: sutlu kahve
13:00- 1 kase sebze corbasi, 1 tabak tavuklu salata
Ara: 1 ayva
17:00- peynirli sadvic
su: 3 litre
Spor: 1 saat yuzme: 300 puan
Yawrukush Kozmogirl17 stitch
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?