Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Nee sarma mii su saate nasil cwnim cekti yaaa simdi olsa varyaa ne yerim heee ben etlisini cok severim ozellikle
Allah kolaylik versin misafirin yarin mi gelicekti

Misafirlerim bugün geldi canım hazırlık yapmaktan hiç fırsat bulup giremedim
Ve bugün yeminimi bozdum :)
Ama yarından sonra aynen devam inşallah

zencefilli suyu dene bak bende sudan nefret ederim şimdi metobolizmam hızlanacak hırsıyla dünya su içer oldum.
yıllarca ciyda olarak seslendi bana.ama gerçekten sevmezdi.eşim işe gider başlardı ağlamaya o dönünce sanki çocuk melek olurdu.yeni yeni benle iyi anlaşmaya başladı.allah böyle çocuklardan korusun insanı .eşimle bizi birbirimize düşürür ve biz bunu anlamazdık bile.sonra hadi babacım ciyda gelmez zaten sinirli biz seninle avm ye gidelim der babasını alır giderdi.bit kadar velet ya.ah ah ne çektim ben.
genetik yapı önemli ben ailemdeki hatta sülalemdeki en zayıf kişiyim. kızlarımda dikkat etmezlerse aynı olacaklar.küçük şimdiden 65 kilo sürekli dur artık uyarısındayım.arada hafif diyet uygulatıyorum. büyük kızım kendisi kontrol altına aldı ve hayatında spor ön planda.

Anladım canm.. şimdi iyidir inşallah bebeğin

Çok şükür iyiler

İnşallah

İnşallah
Günaydın

Beğenemedim maalesef
Çok sağlıksız
DHA dikkatli olalım o zaman

bu arada gece regl oldum şişlik ve ağırlık hissediyorum cuma günü kesin artı çıkarımherhalde

Korayda aslinda kendi yatagina yatarak uyumayi seviyor ama benim sabrim yok onu beklemeye sanirim cunku digerini uyandiriyor bicir bicir konusuyor bizim yataga alsam buseferde alismasindan korkuyorum cunku hasta olmadigi surece yanima hic almadim simdi gerci deliksiz uyuyor masallah arada uyanirsada bana sesleniyor yanima gel yat diyor hemen koynuna giriyorum uyuyor onun uyku problemini astik gibi kutayda besiginde yatiyor agladikca kucagima almiyorum memesini veriyorum yada sut istiyor onu veriyorum uykuya donuyor geri genelde sık sık uyanmiyor ama bu ara disten buyuk ihtimal 3 4 gecedir uyumuyor gunduz de surekli aglar pozisyonda

fırsatım olmadı bakmaya şimdi de hepsini nasıl hesaplayabilirim ki
Bi hafta olmuş nerdeyse
Ne kadar çabuk geçti.bu hafta yaa
Insanin telasi olunca ole oluyor malesef aklinda kalanlari hesapla canim az cok bilirsi neler yaptigini yarismayi kacorma derim

Iyi aksamlar
Piradali 1 yumurta 1 dilim ekmek 1.2 catal peynir 3 zeytin az cemen
Ara
Biraz fistik yedim
Saat 1630
Nohut yemegi yanina yogurt
Oglana yedirdigim y.mercimek corbasindan kalan 1 ymk kasigi yapmaz
Saat 2030 1 greyfurt
Su 2.5 lt
Spor yapamadim dun yaptigim spor yuzunden agrilarim oldu gece ilac icip uyuyabildim

o ağrılar işe yaradığını gösteriyor canım bırakma devam et.benim ağrım olmazsa yaptığım sporu saymıyorum.yanacak cayır cayır ki tam olsun.

Herkese iyi aksamlar buyuk gun geldi yine bakalim yarin sonuclar nasil olacak
Bugunku menumu yaziyorum
Sabah: 30 gr kasar, 2 dilim ekmek, 2 ceri domates, 2 zeytin, 2 tk tahin pekmez
Ara: 2 hurma, 1 latte, 10 badem
Ogle: 1 tabak kuru fasulye, salata, 1 dilim ekmek
Ara: 1 elma , 1 kase yogurt
Aksam: 1 kase mercimek corbasi, 1 tabak haslanmis karnabahar

spor:5000 adim
Su:3.5 litre

Guzel canim menun hamlıktan acirdir canim ara vermeden devam edersen azaldiginigini goruceksin agrilarin.

Menuler guzel canim umarim eksilerde guzel g4lir.

3!lahmacuna 3 mile leslie cezasi geldi

Emzirdigin icin bisey demicem yediklereine leslie yaparsin artik

Deryacim biraz daha fazla spor yapsan super olcak

Spor harika , senin menulerde bir tek ekmek rahatsiz ediyor beni
Artirmaya calisiuorum canim

Guzel neseli olunca zaman cabucak gecivermis

Güzel gibi
Güzel. Beğendim
Güzel
Afiyet olsun. İyi buldum

İyi geceler

Kahvaltı
7 zeytin
Yarım dilim köy ekmeği
1-2 çatal peynir
1-2 çatal sucuklu yumurta
1 çy brd çay

öğle
M çorbası

akşam
M çorbası
1 ıspanaklı börek
Ayran

su:2.800
Spor: 10 dak dans

İki rezene
Bir avuç yer fıstığı
İki üç dilim mandalina
İki üç dilim elma
1 dilim ayva
2-3 tatlı kaşığı tahin-bal
Yawrukush
stitch
Kozmogirl17

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…