Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Cuma sabah
1 dilim börek
Yarım poğaça
Çeyrek börek
2 çatal helva
2 çatal peynir
Biraz kısır
4 5 adet sarma

Ve bu kahvaltının üzerine yine dr tartıldım 67.65
kilo almaktan çok korkuyırum yerken bile direk bırakıyorum artık zaten canım da çok istemiyor

Akşama dengelicem verdiğim kiloalrı geri almak istemiyorum

Akşam da yogurt (kendim mayaladım) ve nohut yemeyi planlıyırum
Ve gün içinde bolca suuu

Bu tartılmayı pqzartesi trkrat yapıcam 66 yı görürüm inşallah

Allahım çok mutluyumm 71 72 leri hatta 73 ü görmüştüm

Yok hayir diskalifiye degilsin ozaman bakarim ben simdi gecmise canim

Keske bozmasaydin canim insallah bu azimle devam edersin bu hafta seni de listeyee almayi dusunuyorduk cok azimli devam ediyordun

Canim cok cok guzel kilolar verdin lutfen dengeli devam et son 3 gunluk menun gercekten cok kotu bu menulerle ozge kaptisimiz liste isine ne der bilmiyorum belki bi hafta erteleyebilir ama ne olursa olsun iradene cok guzel sahip ciktin cok guzel kilolar verdin benim dustugum hataya dusmeni istemem verdiklerimi hep geri aldim cunku duzensiz beslenmeden ve uykusuzluktan dolayi koruyamadim kilomu

Teşekkür ederim, burası bana çok güzel motivasyon kaynağı oluyor, önceleri de diyet yapıyordum ama böyle bu hafta gibi bozduğumda amannn nasılsa bozuldu diyip diyete devam etmiyordum, buradan takip edince daha iyi oluyor, devam edebiliyorum, girmek isterim listeye inşallah daha dikkat edicem

Tahin bal hariç süper dansa bayıldım :)

,
Eski mesajı mı alıntılanmışım acaba
Gunaydin kizlar,bugün tartı günü herkes eksidir inşaallah .benim tartım yok hiç bilmiyorum kaç kiloyum .ayın 15 inde alacagim yeni tartıyı .kilolarınızı merakla bekliyorum :)
adaşıııım nasılsın
iyiyim kaptanım sen nasılsın :)

59,9
Günaydın.
Geçen hafta 75,50kg
Bu gün 75,70 kg

200 gr + ile haftayı kapatıyorum.

dün akşam misafir vardı ve alkol ve regli ve yemek

Bu hafta için üzgünüm
İnşallah toparlarsın canım

Gunaydin herkese
Gecen hafta 69.7
Bugun:68.6
Fark:1.1
Yuzde 1.58
ooooo süpeeer

verimsiz de olsa bence eksi eksidir

Gecen haftaki kilom: 68
bugun: 67.6
fark: 0,4
yuzde: 0.58
fotografi aksam uzeri yuklerim telefonumda
Yawrukush Kozmogirl17 stitch
kuzum süpersinn

Gecen cuma 78.00
Bu cuma 76.30
Fark 1.7
Yuzde 2.17
Yawrukush Kozmogirl17 stitch
Tarti resmini sonra atabildim
ooo harika

hoşgeldin canım

Hayirli cumalar hepinize
Gecen hafta 75.600
Bugun 75.400
Fsrk 200
Yuzde 0.26
eksiii oley:)

tok böyleyse aç süperdir :)

Gunaydin sekerler. ben bugun tartilmayi son dakika hatirladim ama kizim telefonumu alip gitmisti, fotograf cekemedim
sabitim 67.4
DeryaOnDiet Derya izne cikiyorum ama seninle hala yaristayim 65 icin :)
kuzum sen daha harikalarını yapacaksın :)

baklava:/ ve..:/
Azıcıksa iyi ama demek dikkat etsen daha çok gidebilirmiş:)

Yok canım bende artık korkuyorum inan sadece tatlarına baktım ve çok az yedim dengekedim öğlen bunalrı yedysem akşam yemrk yemedim yanii
Zaten gözümün önünde olan şeylerin hepsini dondurucuya kaldırdım bugünse akşam çok hafif yicem inşallah
Beni listeye düşünmeniz mutlu etti ama ara ödül gibi.bişey oldu benim için hedefime 10 kilo kaldı devam edicem pazartesiye 66 olurım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…