Ceydos supersin ya
Bu hafta 2 adet kaplama için gittim. Çoook korktum ama kolaymış. Kesim yapıldı, geçici diş taktı. Yarın ana ölçüm alınıp kalıcılar takılacak. İmplant sağ üst yapılacak onu bekliyorum halen. Sol tarafın çivileride kaynıyordur sanırımNasil gecti canim disci randevusu, her sey yolunda mi?
Harika bir degisim, ayakta alkisliyorum.
Ana 42 yıldır devam etmesi savaşman da süper bir şey
Salabilir bırakabilirdin ama burdasın
Zaten yapmışsın
Yine yaparsin
Harika ozaman bende hemen basliyim napiyorduk aci kirmizi biberle yogurtmu yiyordukşimdi kader arkadaşlarım yukarıdaki iç organ yağı kısmını biraz açmak istiyorum.derki program iç organ yağı vücudun karın bölgesinde bulunan yağlardır.ben tartıyı aldığımdan beri iç organ yağım %7,5 çıkıyordu.bir haftadır yoğurt kürü deniyorum ki bu kür zaten karın bölgesi yağlarını yakma amaçlı.ve ben 2 aydır ilk defa % 0,5 lik bir fark gördüm baskülde .yoğurt kürü kesinlikle başarılı bir kür olarak liste başına yerleşti.ama zencefilli suyuda ihmal etmemek lazım.
3 çorba kaşığı yoğurdun içerisine 1 çay kaşığı pul biber (ben abarttım 1 çorba kaşığı koydum) yarım limon suyu sıkıp gece yatmadan 30 dk önce yiyoruz.ama bunu yedikten sonra ne bişey yiyoruz ne de içiyoruz.bu kadarHarika ozaman bende hemen basliyim napiyorduk aci kirmizi biberle yogurtmu yiyorduk
Insallah denemekte yarar var tabi yanliz yogurdun icinde limon biraz dusundurdu beni ucude farkli lezzetler cunku nasil yakisiyormu yogurda limon
Insallah denemekte yarar var tabi yanliz yogurdun icinde limon biraz dusundurdu beni ucude farkli lezzetler cunku nasil yakisiyormu yogurda limon
Kotu degil tadi ben limonsuz yiyorum sade yogurt bile yense yatmsdan fark ediyorkötü değil tadı olsa ben yiyemezdim zaten
TebriklerGeçen hafta = 71,9 kg
Bu hafta = 71,5
Fark = 0,400 gr
Yüzde = % 0.56
değerlendirmemde başarılı buldum kendimi kas oranımı %2 oranında , su ve protein oranımı %1 oranlarında arttırmışım.yağdan %2 vermişim. bu da demektir ki aslında verdiğim kilo daha fazla ancak kas ağırlığım artınca az kilo vermiş görünüyorum.iç organ yağımda %7,5 tan %7 ye düşmüş vay be harika cidden kendimle gurur duydum.
Eki Görüntüle 2580562 Eki Görüntüle 2580563 Eki Görüntüle 2580565
Ben yaptim coktan canim gozunden kacti sanirim
Tebrikler haftanin 1.Gecen cuma 78.00
Bu cuma 76.30
Fark 1.7
Yuzde 2.17
Yawrukush Kozmogirl17 @stitch
Tarti resmini sonra atabildim
tebriklerGunaydin herkese
Gecen hafta 69.7
Bugun:68.6
Fark:1.1
Yuzde 1.58
Tamamdir canim. Aman kilo alma izindeGunaydin sekerler. ben bugun tartilmayi son dakika hatirladim ama kizim telefonumu alip gitmisti, fotograf cekemedim
sabitim 67.4
DeryaOnDiet Derya izne cikiyorum ama seninle hala yaristayim 65 icin :)
Sagol canim da cok yavas ileiyirum. Su 65 i bur horsem yenidenDeryacım yine süper maşallah
,
Eski mesajı mı alıntılanmışım acaba
adaşıııım nasılsın
iyiyim kaptanım sen nasılsın :)
59,9
İnşallah toparlarsın canım
ooooo süpeeer
verimsiz de olsa bence eksi eksidir
kuzum süpersinn
ooo harika
hoşgeldin canım
eksiii oley:)
tok böyleyse aç süperdir :)
kuzum sen daha harikalarını yapacaksın :)
baklava:/ ve..:/
Azıcıksa iyi ama demek dikkat etsen daha çok gidebilirmiş:)
Selamlar kizlar, herkes cok guzel kilolar vermis bu hafta, tebrik ediyorum hepinizi.
Listemizi paylastim, bugun asiri yogun bir gunumdeyim, cocuklari okula goturecegim, okulda toplantim var.
Ogleden sonra misafirlerimiz var, surekli kosturma olacak.
Alintilarimi ilerleyen saatlerde yazacagim.
plasticwoman , gingercookkie aramiza hosgeldiniz kizlar, ben Ozge, 31 yasindayim, evliyim, 2 oglum var, yurt disinda yasiyorum, beraber tum kilolari keyifle veririz umarim.
fayfeyfiy gider kuzum o kilolar merak etme :)
Yarisma sonucunuda ilerleyen saatlerde aciklayacagim, onumuzdeki haftada puanli spor yarismamiza deval edelim.
Simdilik hepinizi opuyorum.
Canim cok tesekkur ederimtebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?