Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bugün menümü yazayım,

Kahvaltı yok

Öğle, bulgur pilavı, et sote, yoğurt

Akşam: 4 ızgara köfte, vezir turp, kiraz domates, salatalık, yer fıstığı

Ben şimdiden belirteyim :) bir Programı uyguluyorum seviyeleri var 1. Seviyedeyim 40 sürecek, 2 gün tamamlandı ona göre beslenmemi düzenliyorum. Hem şifa hem de kilolardan kurtulmak için güzel bi seçenek

İyi aksamlar
Sabah 6 gibi 7 zeytin 1incir
Kahvalti
Az sucuklu yumurta 2 zeytin peynir marul 2 dilim kizarmis ekmek cay
Ara yesilcay
Ara turk kahvesi
Ara 1 elma
Aksam 17.30
1 kase domates corbasi 3kasik etli taze fasulye kereviz yapragi salatasi 1 dilim ekmek 1 kase yogurt icine 1 dilim misir ekmegi ufaladim
Ara yesilcay
Birazdan normal cay icecegim gece yatmadanda yogurt kuru insallah
Birde incir zeytin yiyecegim insallah bu kuru de denemeye basladim bakalim neler olacak
Bu arada bel basen ve karin olcumu yaptim 1 ayda bayagi daralmisim
Disardanda fark edilince motivasyonum iyice arti iyiki burdayi☺☺

Su henuz 1.5 lt yatana kadar 2 gecerim
Spor ev isi disarda yarim saat dolasma
yatmadan da bel egzersizi yapmaya calisacagim
Yawrukush Kozmogirl17

Sabah
1 yum Omlet bi kac catal sucuk 4 zeytin az peynir 1 dilim ekmek az cemen (sukur bitti)
1930
Ton balikli salata
Su 2 litre
Spor yapamadim gece lesie 3 mil yapicam insallah
4 . Olmussuz hafyaya birinci oluruz insallah arkadaslarimi tebrik ediyorum

merhaba,
Bende katılmak isterim :)
Hepiniz hosgeldiniz arkafaslarim insallah istediginiz kilolara inersiniz

bu hafta 1,7 kg kaybederek grubumuz birincisi takımlar arası yarışmada bireyselde 3. olan arkadaşımız AppLesma yı tebrik ediyorum
kendisi bu hafta neler yapmış hem kendime hem sizlere örnek menüler olması açısından derleme yaptım.
cumartesi menüsü
pazar
pazartesi ve salı
çarşamba
perşembe

çok ciddi sallandık bizde erzincanda.merkezi burası olmaması sevindirdi çünkü burada deprem sallamıyor dipten vuruyor.son depremde kucağımda laptop havaya zıplamış bende koltukla havaya kalkmıştım.

24 Ocak cuma menüm

sabah:2haşlanmış yumurta 1dilim tam buğday ekmeği 3çatal krem peynir , kaşar , şekersiz çay

ara: bir mandalina , rezene

akşam : kuru fasulye köftesi (çok haşlamışım robottan geçirip köfte yaptım ) 2kaşık pirinç pilavı , ayran

ara :soda , 3çay kaşığı helva(çok güzel süt arttırıyor bende )

su :1litre falan —— çok susuz kaldım çünkü bugün çok hareketli bir gündü zaman bulamadım—üzgünüm

spor :——
bütün gün ayaktaydım evde hiç iş bitmedi bebekler hiç durmadı nasıl zaman geçti anlamadım birşey yapamadım ev işi dersek Yani kaç saat yazarım bilemedim çünkü hiç durmadım afedersiniz bu saatte popom yeri gördü Yani yeni oturdum

Yawrukush stitch Kozmogirl17

Hanimlar bu cuma bireyselde 3. Olmusum cok sevindim basta kaptanlarim olmak uzere butun arkadaslarima destekleri icin tesekkur ederim
Canim ben tam sana yaacakken sen yazmissin, bireyselde 3. oldun, bizi cok gururlandirdin.
Tum takim adina seni tebrik ediyorum ve tesekkur ediyorum bu guzel dereceden oturu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…