- 13 Mart 2019
- 16.478
- 65.128
- 598
iyiyiz tatlım biraz korktuk.kızım fark etmemiş ben sakın korkma olduğun yerde kal deprem oluyor dedim.eşimde iş yerindeydi başı dönüyor sanmış.Arkadaslar Elazigda deprem olmus, herkese cok gecmis olsun
Allah bir daha yasatmasin..
CEYDOS iyi misiniz canim?
Saglik olsun, haftaya elinden geleni yapacagina eminim canim..Günaydın.
Geçen hafta 75,50kg
Bu gün 75,70 kg
200 gr + ile haftayı kapatıyorum.
dün akşam misafir vardı ve alkol ve regli ve yemek
Bu hafta için üzgünüm
Aramiza hosgeldin Iremcim, beraber guzel kilolar veririz insallah :)Kullanıcı Adı : gingercokkie
İsim (İsteğe Bağlı ): irem
Mesleginiz: eczzcı
Yaşınız : 38
Medeni Durumunuz : bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz : 1.69
Kilonuz: 74
Hedef kilonuz : 65
Kilo alma hikayeniz : hazır gıda ağırlıklı beslenme
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Sagligim icin
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Evet 3 sene once
Merhaba Aslicim nasilsin canim, her sey yolunda mi?günaydinn kızlar:)
tebrikler canim, harikasin.Gunaydin herkese
Gecen hafta 69.7
Bugun:68.6
Fark:1.1
Yuzde 1.58
Bu hafta yediklerine daha dikkat et kuzum ,tebrikler ve listen hayirli olsunGeçen hafta:76,40
Bu hafta:76,30
Fark:0,100 gr
Yüzde: %0,130
Benim için maalesef verimsiz bir hafta oldu, ama şükür kilo almadım, karbonhidratlı beslenme sonucu tartıya kötü yansıdı, çok üzgünüm kızlar
Tebrikler canimGecen haftaki kilom: 68
bugun: 67.6
fark: 0,4
yuzde: 0.58
fotografi aksam uzeri yuklerim telefonumda
Yawrukush @Kozmogirl17 stitch
Harika bir eksi, ayakta alkisliyorum cnaim.Gecen cuma 78.00
Bu cuma 76.30
Fark 1.7
Yuzde 2.17
Yawrukush @Kozmogirl17 stitch
Tarti resmini sonra atabildim
Tekrar aramiza hosgeldiniz :)4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : plasticwoman
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: İç Mimar
Yaşınız : 30
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 tane oğlum var 5 yaşında
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Boyunuz : 164
Kilonuz: 117,7
Hedef kilonuz : ilk hedef 89 ama bitiriş 60
Kilo alma hikayeniz : epey uzun :) kısaca hep kilo sorunum vardı ama ergenlikte çözdüm kendim kilo verdim sonra spora başladım ağırlık antrenmanları, kick boks gibi sporlar yaptım akabinde hemen hemen aynı kiloda kaldım Doğum sonrası kilo aldım sonra gruplara da katıldım 30 kg verdim ama sonra arkadaşımı ve yakınımı kaybedince motivasyonum düştü herşey anlamsız geldi bıraktım ve sonuç başladığım yere geri döndüm :) ama hayattayız nefes alıyoruz herşeyin çözümü var diyerek tekrar başladım 2. Ayıma yeni girdim spor ve sağlıklı beslenme devam ediyorum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Sağlık için, yüklerimden kurtulmak için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Evet
Tebrikler canim.Hayirli cumalar hepinize
Gecen hafta 75.600
Bugun 75.400
Fsrk 200
Yuzde 0.26
Nasilsin kuzum, gorusemiyoruz...Kızlar günaydın kilom sabit malesef
Canim bu haftaki tartini kaydetmeyelim, yemekten sonra tartilmissin.Herkese selamlaar sabah aç karnına tartılmayı unutmuşum ama yine de tartıldım
Geçen hafta aç karnına 67.4 idim
Bu hafta tok karnına 67.65 im :)
Dün misafirlerim vardı 1 ay sonra karbonhidrat olan şeylerden yedim ama azar azar
Bugün sabah kahvaltıda da biraz yedim yeminim bozuldu ama devam edicem herleyden çok az yiyerek devam edicem akşam 7 den sonra yine bişey yemicem
Iznin hayirli olsu senemim:)Gunaydin sekerler. ben bugun tartilmayi son dakika hatirladim ama kizim telefonumu alip gitmisti, fotograf cekemedim
sabitim 67.4
@DeryaOnDiet Derya izne cikiyorum ama seninle hala yaristayim 65 icin :)
Son 2 gundur bu menulerin olmamis gulum...Cuma sabah
1 dilim börek
Yarım poğaça
Çeyrek börek
2 çatal helva
2 çatal peynir
Biraz kısır
4 5 adet sarma
Ve bu kahvaltının üzerine yine dr tartıldım 67.65
kilo almaktan çok korkuyırum yerken bile direk bırakıyorum artıkzaten canım da çok istemiyor
Akşama dengelicem verdiğim kiloalrı geri almak istemiyorum
Akşam da yogurt (kendim mayaladım) ve nohut yemeyi planlıyırum
Ve gün içinde bolca suuu
Bu tartılmayı pqzartesi trkrat yapıcam 66 yı görürüm inşallah
Allahım çok mutluyumm 71 72 leri hatta 73 ü görmüştüm
Feyzos sen her istediginde veriyorsn kilolari, eminim sinav stresinden birazcik aldin..
Tebrikler canim...Geçen hafta = 71,9 kg
Bu hafta = 71,5
Fark = 0,400 gr
Yüzde = % 0.56
değerlendirmemde başarılı buldum kendimi kas oranımı %2 oranında , su ve protein oranımı %1 oranlarında arttırmışım.yağdan %2 vermişim. bu da demektir ki aslında verdiğim kilo daha fazla ancak kas ağırlığım artınca az kilo vermiş görünüyorum.iç organ yağımda %7,5 tan %7 ye düşmüş vay be harika cidden kendimle gurur duydum.
Eki Görüntüle 2580562 Eki Görüntüle 2580563 Eki Görüntüle 2580565
Tabiki yarismamiz tum uyelerimiz icin, detayli olarak yazip ,paylasacagim :)Hoşbulduk
Merhaba hoşbulduk inşallah veririz, puanlı spor yarışmasına bende katılmak isterim çok iyi olur benim için de
Canim kucuk oglumu okuldan alacagim simdi, sonrasinda sonuclari yapacagim, gecikme icin kusuruma bakmayinYawrukush spor yarismasinin sonucu belli oldumu acaba
Cok buyuk gecmis olsun canim, Allah esirgesin hepinizi...iyiyiz tatlım biraz korktuk.kızım fark etmemiş ben sakın korkma olduğun yerde kal deprem oluyor dedim.eşimde iş yerindeydi başı dönüyor sanmış.
misafirler yüzünden fazla yedim diyerek kendini cezalandırıyorsun.menülerin çok azaldı kilo vermen duracak dikkat etmelisinBrn şuan da çok acıktım
Öğlen bir dilim mozaik pasta
Akşam da 5 6 kaşık kısır yedim bu kadar
Biran önce uyumalıyım
Teşekkür ederimmTahin bal hariç süper dansa bayıldım :)
HosgeldinDiskalifiye listesine baktım ama ismimi göremedim sanırım olmamışım izinli olabilirim ama 92 kg ile ayrılmıştım sanırım şu an 117 baya yolum var :)
TebriklerHanimlar bu cuma bireyselde 3. Olmusum cok sevindim basta kaptanlarim olmak uzere butun arkadaslarima destekleri icin tesekkur ederim
İnşallah düzelir canım
Bu hafta 2 adet kaplama için gittim. Çoook korktum ama kolaymış. Kesim yapıldı, geçici diş taktı. Yarın ana ölçüm alınıp kalıcılar takılacak. İmplant sağ üst yapılacak onu bekliyorum halen. Sol tarafın çivileride kaynıyordur sanırım
Saldığım yıllar çok fazla. Şimdi tatillerde salıp sonra toparlıyorum.
SüpersinGeçen hafta = 71,9 kg
Bu hafta = 71,5
Fark = 0,400 gr
Yüzde = % 0.56
değerlendirmemde başarılı buldum kendimi kas oranımı %2 oranında , su ve protein oranımı %1 oranlarında arttırmışım.yağdan %2 vermişim. bu da demektir ki aslında verdiğim kilo daha fazla ancak kas ağırlığım artınca az kilo vermiş görünüyorum.iç organ yağımda %7,5 tan %7 ye düşmüş vay be harika cidden kendimle gurur duydum.
Eki Görüntüle 2580562 Eki Görüntüle 2580563 Eki Görüntüle 2580565
Puanlı spora ben de katılmak istiyorumSelamlar kizlar, herkes cok guzel kilolar vermis bu hafta, tebrik ediyorum hepinizi.
Listemizi paylastim, bugun asiri yogun bir gunumdeyim, cocuklari okula goturecegim, okulda toplantim var.
Ogleden sonra misafirlerimiz var, surekli kosturma olacak.
Alintilarimi ilerleyen saatlerde yazacagim.
@plasticwoman , @gingercookkie aramiza hosgeldiniz kizlar, ben Ozge, 31 yasindayim, evliyim, 2 oglum var, yurt disinda yasiyorum, beraber tum kilolari keyifle veririz umarim.
fayfeyfiy gider kuzum o kilolar merak etme :)
Yarisma sonucunuda ilerleyen saatlerde aciklayacagim, onumuzdeki haftada puanli spor yarismamiza deval edelim.
Simdilik hepinizi opuyorum.
Göreceksin kuzum inşallahSagol canim da cok yavas ileiyirum. Su 65 i bur horsem yeniden
süpersin24 ocak 2020 bugün ne yedim?
Sabah = 2 adet haşlanmış+
Öğlen = orta boy
Akşam = ıspanak yatağında 8 adet köfte
Su 2,5 lt
Spor
Eki Görüntüle 2580784
tebrikler kuzumHanimlar bu cuma bireyselde 3. Olmusum cok sevindim basta kaptanlarim olmak uzere butun arkadaslarima destekleri icin tesekkur ederim
İyiyim kaptanımSaglik olsun, haftaya elinden geleni yapacagina eminim canim..
Aramiza hosgeldin Iremcim, beraber guzel kilolar veririz insallah :)
Merhaba Aslicim nasilsin canim, her sey yolunda mi?
tebrikler canim, harikasin.
Bu hafta yediklerine daha dikkat et kuzum ,tebrikler ve listen hayirli olsun
Tebrikler canim
Harika bir eksi, ayakta alkisliyorum cnaim.
Tekrar aramiza hosgeldiniz :)
Tebrikler canim.
Nasilsin kuzum, gorusemiyoruz...
Canim bu haftaki tartini kaydetmeyelim, yemekten sonra tartilmissin.
Birde duzenli yemek yeme sistemine geri don lutfen....
Iznin hayirli olsu senemim:)
Son 2 gundur bu menulerin olmamis gulum...
Feyzos sen her istediginde veriyorsn kilolari, eminim sinav stresinden birazcik aldin..
Nasilsin gorusmeyeli kuzum?
Tebrikler canim...
Tabiki yarismamiz tum uyelerimiz icin, detayli olarak yazip ,paylasacagim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?