Guzel bir menu olmus ilk gun icin , egzersiz yapabildiniz mi?Bugün menümü yazayım,
Kahvaltı yok
Öğle, bulgur pilavı, et sote, yoğurt
Akşam: 4 ızgara köfte, vezir turp, kiraz domates, salatalık, yer fıstığı
Ben şimdiden belirteyim :) bir Programı uyguluyorum seviyeleri var 1. Seviyedeyim 40 sürecek, 2 gün tamamlandı ona göre beslenmemi düzenliyorum. Hem şifa hem de kilolardan kurtulmak için güzel bi seçenek
Bu hafta 4. Olduk canim,Ben iyiyim,yogun bir gunumdeyim,sen nasilsin?Slm kızlar nasılsınız ? Geçmişe biraz göz gezdirdim güzel kilolar vermişsiniz tebrik ederim herkesiinş bu hafta takıma derece gelir
Guzel birgun olmus canim,bu hafta guzel menulerle daha cok eksi gelir eminimİyi aksamlar
Sabah 6 gibi 7 zeytin 1incir
Kahvalti
Az sucuklu yumurta 2 zeytin peynir marul 2 dilim kizarmis ekmek cay
Ara yesilcay
Ara turk kahvesi
Ara 1 elma
Aksam 17.30
1 kase domates corbasi 3kasik etli taze fasulye kereviz yapragi salatasi 1 dilim ekmek 1 kase yogurt icine 1 dilim misir ekmegi ufaladim
Ara yesilcay
Birazdan normal cay icecegim gece yatmadanda yogurt kuru insallah
Birde incir zeytin yiyecegim insallah bu kuru de denemeye basladim bakalim neler olacak
Bu arada bel basen ve karin olcumu yaptim 1 ayda bayagi daralmisim
Disardanda fark edilince motivasyonum iyice arti iyiki burdayi☺☺
Su henuz 1.5 lt yatana kadar 2 gecerim
Spor ev isi disarda yarim saat dolasma
yatmadan da bel egzersizi yapmaya calisacagim
Yawrukush Kozmogirl17
Cok guzel canimSabah
1 yum Omlet bi kac catal sucuk 4 zeytin az peynir 1 dilim ekmek az cemen (sukur bitti)
1930
Ton balikli salata
Su 2 litre
Spor yapamadim gece lesie 3 mil yapicam insallah
4 . Olmussuz hafyaya birinci oluruz insallah arkadaslarimi tebrik ediyorum
Canim bu hafta seni listemize dahil etmek istiyorduk ama bildirimi gec yaptin.selam Kızlar hem regl im hemde çok ağır regl geçiriyorum doğum sonrası
geçen haftaki Kilom 84.9
Bu hafta 84.5
Fark 0,400 gr
Yüzde 0,48
Yawrukush stitch Kozmogirl17
Canim lutfen yarindan itibaren menulerini eski haline cevir,yoksa o Kadar emek verip verdigin kilolari Geri alacaksin..Brn şuan da çok acıktım
Öğlen bir dilim mozaik pasta
Akşam da 5 6 kaşık kısır yedim bu kadar
Biran önce uyumalıyım
Harikasin canimPuanlı spora ben de katılmak istiyorum
Harika birgun olmus24 ocak 2020 bugün ne yedim?
Sabah = 2 adet haşlanmış+
Öğlen = orta boy
Akşam = ıspanak yatağında 8 adet köfte
Su 2,5 lt
Spor
Eki Görüntüle 2580784
Bende annem burada cook kilo aldim canim, annemi yolcu edip eski duzenime donmek istiyorum..İyiyim kaptanım
Ya veremiyorum boğazımı tutsam veririm de
Ah bir tutsam
Sen nasılsın ufaklıklar nasıl :)
bu hafta 1,7 kg kaybederek grubumuz birincisi takımlar arası yarışmada bireyselde 3. olan arkadaşımızAppLesma yı tebrik ediyorum
kendisi bu hafta neler yapmış hem kendime hem sizlere örnek menüler olması açısından derleme yaptım.
cumartesi menüsü
pazar
pazartesi ve salı
çarşamba
perşembe
çok ciddi sallandık bizde erzincanda.merkezi burası olmaması sevindirdi çünkü burada deprem sallamıyor dipten vuruyor.son depremde kucağımda laptop havaya zıplamış bende koltukla havaya kalkmıştım.
Hepinize cok tesekkur ederimCanim ben tam sana yaacakken sen yazmissin, bireyselde 3. oldun, bizi cok gururlandirdin.
Tum takim adina seni tebrik ediyorum ve tesekkur ediyorum bu guzel dereceden oturu.
Hoşbulduk Canım, bende severek kullanıyorum çok hoşuma gitmişti sevindim beğenmene :)Hosgeldin
Profil fotografina bayildim
Ozlem kontrol etti, izinli ayrilmissin bir problem yok, kaldigimizyerden tam gaz devam
Guzel bir menu olmus ilk gun icin , egzersiz yapabildiniz mi?
Hepimize cok cok gecmis olsun ben ankarada yim hissetmedim ailem elaziga yakin bir ilde cok korkmuslar rabbim.esirgesin
Harikasin feyzacım valla takima hareket geldi sayendeBen şimdi Leslie yapıcam dersim çok geç bitti :)
Siz de spor yaptınız di miiii
Kaptanim nolcak bizim halimiz gunduz kostur gece kostur bu yavruslarin pesindeKizlar arasin pesinde sitede kosturuyorum,o uyuyunca yarisma sonucunu halledecegim,hepinize iyi istirahatler
88.5 kilo ile son bildiriminni yapip ayrilmissin canimDiskalifiye listesine baktım ama ismimi göremedim sanırım olmamışım izinli olabilirim ama 92 kg ile ayrılmıştım sanırım şu an 117 baya yolum var :)
Ay inşallah :)kolay gelsin.topaç topaç kas olsun.
Yaaaa annenin orda olmasına çok sevindimCanim lutfen yarindan itibaren menulerini eski haline cevir,yoksa o Kadar emek verip verdigin kilolari Geri alacaksin..
Harikasin canim
Harika birgun olmus
Bende annem burada cook kilo aldim canim, annemi yolcu edip eski duzenime donmek istiyorum..
Cok sukur iyiyiz kuzum, cocuklar da ayni yaramazliklara devam
Geçmiş olsun kuzumHepimize cok cok gecmis olsun ben ankarada yim hissetmedim ailem elaziga yakin bir ilde cok korkmuslar rabbim.esirgesin
Nerde hareket orda bereketHarikasin feyzacım valla takima hareket geldi sayende
Insallah canimGöreceksin kuzum inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?