Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bugün menüm:

Öğle:

tavuk ızgara
Az salata

Akşam 17:00- 3 haşlanmış yumurta, kıvırcık, turp, yer fıstığı.

Su 3 lt

Akşam zumba ve pilates yapacağım. Ayrıca gün içersinde ip atlama, squat, wallsit yapıyorum.

Bu hafta mutfaktan yemek çıkmayacak o nedenle böyle ızgara tavuk tercih ederek devam edeceğim sanırım ama yanıma haşlanmış sebze ya da salata malzemesi getireceğim. Unuttum olmadığını akşam için var ama öğle için yoktu.

Hosgeldiniz kizlar,
Umarim hep birlikte en kisa surede saglikli bir sekilde hedeflerimize ulasiriz.
Ozlem ile tanismissiniz, ben de diger kaptan yardimcisiyim. Yurtdisinda yasiyorum, bir ufak kizim var. Ben de henuz mezun olamadim ama bir sure izne ayrilmam gerekti. Bir sure sonra ben de sadece muhabbete degil yarismaya da katilacagim.

Hoşbulduk hep beraber destek ile kilolarımızı veririz umarım
Birazdan bakip yazacagim

Çok teşekkürler

Çok teşekkürler
Canim, 540.etapta 97.9kg ile izne ayrilmissin.
a2 maddesi geregi 2 haftalik deneme suresini doldurunca listeye girebiliyorsun. 14subatta dolucak denem suren listede

a- İzinden kilo alarak dönen üye, izin döneminde aldığı kiloyu verene kadar takım listesine giremez.
Ekstrem durumlar:
1) Üyenin izin döneminde kilo alma nedeni hamilelik veya sağlık sorunu ise aldığı kiloyu vermesi beklenmeden listeye alınır.
2) 3 aydan daha uzun süreli izin döneminden, kısa sürede verilemeyecek bir kilo (yarışmacının kilosunun %5 ve üstü) alarak dönen üyenin aldığı kiloyu vermesi beklenmeden listeye alınır.
Yukarıdaki iki ekstem durum kapsamına giren üyenin izin döneminde aldığı kilo b maddesindeki gibi hesaplanır.

Ay çok sevindim :) 14 şubata kadar daha da verip girerim inşallah listeye, hem de güzel bi tarih :) çok sevindim şu an.

ooo kimleri goruyorum, naber seker? nasil gidiyor okul? yok mu yeni geziler??
Canimmm iyiyim. Bu sefer bize gelecekler Şubat sonu. Okulun yanısıra bakanlıkta da gorevlendirildim canım yarı zamanlı sadece cumalari. O yüzden epey yoğunum. (Hep yoğunum demekten sıkıldım Senemcim ama napalim )

Hafiften kilo almaya başladım. Tartı görünce yolumu değiştiriyorum sorma

Sen niye izindesin bakalım? stitch yok di mi bi yaramazlık
bende de hep yogunluk, bir de saglikli beslenme+spor vakit bulamamaya basladim. takimi kotu etkilememek icin ara vermem gerektigini dusundum. yoksa arada kacamaklar olsa da duzenli yemeye calisiyorum ama ben hic mezun olamayacagim bence
kolay gelsin sanada, ozledim, gel muhabbete vakit bulunca. yeni gorevlendirmen de hayirli olsun

canim cok guzel yol katetmissin. arada yavaslama oluyor. Benim de son bir iki haftada yavaslamam vardi bu hafta daha iyi gibi cunku hergun 1 saat - 1,5 saat spor yapiyorum.

gecenizin iyi gecmesine sevindim canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…