- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Afiyet olsun canim. Dogum gunun kutlu olsun. Nice guzel saglikli mutlu fit yaslarin olsunIyi aksamlar hanimlar
2 haslanmis yumurta marul 4 zeytin
Ara
Fistik ceviz
Aksam
Kurufasulye yanina salata
Ince dilim yas pasta bugun dogumgunumdu
Su 2 litre
Spor lesie 3 mil
Resimli menune bayildiim. Cok guzel gorunuyir25 ocak 2020 bugün ne yedim?
Sabah = 2 adet haşlanmış+
Öğlen = chialı puding 4 tatlı kaşığı
Ara = orta boy
Akşam = 300 gr+ 5 kaşık salatası +
Gece = yoğurt kürü
Su = 1300 ml zencefilli su
Spor =
Eki Görüntüle 2581344
Aman canim helvaya dikkat ben de vok severim sma biliyorsun cok kalorili. Menun genel olarak guzel olmusİyi akşamlar
Bugün yoğunluktan diil, bildiğiniz iştahım yoktu
Ama acil toparlıcam
kahvaltı
Bi zeytin, bi tatlı kaşığı tahin, 1 haşl yumurta, 2 dilim yağda kasap sucuk, 1 dilim ekmek
öğle
Sarma
Hoşaf
akşam
Yopurt çorbası
Büyük tabak salata
su
1,5 litre
1 rezene
Bi-ikişer dilim mandalina, elma, portakal
Bir avuç çiğ badem, çiğ fındık, siyah kuru üzüm
Arada bi iki tahin, bi lokma helva ve lokum attım
@Yawrukush
Kozmogirl17
Ilk gunumuz guzel gecti ilk gecemizde guzel gecer umarim kucugim cok problem yapmaz cunku biberinu kullaniyor genel meme yerine buyugum iste cok duskundu memeye oda kopegimizin alip yavrularina goturmus masalina inandi gibi yavrular buyusun bana geri getircekler diyor aradada anne bana meme bul cantana bak diyor insallah gecemizde guzel gecer ya
Cok vuzel kilo gitmis canim menunde guzel spor ve suda harika
seni o kadar iyi anlıyorum ki. ben tatile gitmeye korkar oldum.1 yılda 2 defa 67 düşüp tatile gitmek zorunda kaldım. ikiside fiyasko 73 kilo ve 73,6 ile döndüm.biri bir aylık tatil diğeri 22 günlük. ikisinde de eşimin ailesi ile beraberdik.Resmen hayatımız yemek, 14 Şubat için program yapıyoruz herşey yemek. Bi yer var gidelim dedi eşim ama gidemeyiz ben yemiyorum herşeyi kaçamak şansım da yok resmen kendi peogramımızı yapmak zorundayız, bi programa dahil olmak çok zor. Sonra neden kiloluyuz neden acaba :) yemeğin bu kadar ön planda olduğu başka yerler de var mı acaba, bizim kültürümüzde ekstra önemli memlekete giderken diyet yapamıyorum hep yap kilo ver diyorlar hem de alınıyorlar yemeyince :)
seni o kadar iyi anlıyorum ki. ben tatile gitmeye korkar oldum.1 yılda 2 defa 67 düşüp tatile gitmek zorunda kaldım. ikiside fiyasko 73 kilo ve 73,6 ile döndüm.biri bir aylık tatil diğeri 22 günlük. ikisinde de eşimin ailesi ile beraberdik.
Bende bakmistim en fazla.kiloyu vermis arkadasimiz darisi bizlerin basinaşimdi inceledim menülerini gerçekten de benzeşiyor. neredeyse sıfır karbonhidrat alıyor. ve ıspanak çok kullanıyor sanırım. çünkü en kolay diyet besin diyorum ben.ama en güzeli 11,8 kg vermiş eylül ayından bu yana darısı başıma
Tesekkur ederim canimAfiyet olsun canim. Dogum gunun kutlu olsun. Nice guzel saglikli mutlu fit yaslarin olsun
Hic sorma bugunlerde dugun icin memlekete gudecektik sukur 1 ay sonraya ertelenmis gitsek nasil menulerimi yapicam bilemedimResmen hayatımız yemek, 14 Şubat için program yapıyoruz herşey yemek. Bi yer var gidelim dedi eşim ama gidemeyiz ben yemiyorum herşeyi kaçamak şansım da yok resmen kendi peogramımızı yapmak zorundayız, bi programa dahil olmak çok zor. Sonra neden kiloluyuz neden acaba :) yemeğin bu kadar ön planda olduğu başka yerler de var mı acaba, bizim kültürümüzde ekstra önemli memlekete giderken diyet yapamıyorum hep yap kilo ver diyorlar hem de alınıyorlar yemeyince :)
kararlı olman harika canım. ne yaparsak kendimize olacak.yılmadan bu işi başaracağız canım ben takımımıza inanıyorum.Ah bir de tatil var ben o yüzden az kalacağım bu sene başka yolu yok kalan otel olacak orada sağlıklı seçimler var. Bu sefer yolumu tamamlayıp artık hep dikkat etmeyi planlıyorum çok çabuk kilo alıyorum bunu kabullendim artık. Ve diyeti bi bırakma nedenim de çok övgü aldım şımardım bu kez o oyuna da gelmeyeceğim :) tatil için mak. 5 kg alabilirim diye hareket edip kontrolü elden bırakmayacağım gerekirse tartımı da alacağım :) kafayı kırdım bu kez :)
Hic sorma bugunlerde dugun icin memlekete gudecektik sukur 1 ay sonraya ertelenmis gitsek nasil menulerimi yapicam bilemedim
Bana ozel kimse bisey hazirlamaz bisekilde bozardim malesef
Azaldı maalesef ama devam ediyorumSimdi nasilsin cisecim.spora devammi senin sporlarin cok guzeldi
Teşekkür ederimmAman canim helvaya dikkat ben de vok severim sma biliyorsun cok kalorili. Menun genel olarak guzel olmus
Babam rahatsızlandı demas teşhsii kondu hastalık sırasında yanlışlıklar yapmış bi sürü işeri battı falan problem içinden problem çıkmaya başladı bianda. Herşey üst üste gelir ya bazen.. sen nasılsın mezun oldun dimiHoşgeldin canım
Bugün haftasonu diye çok sakin grup:)
Neler oldu inşallah sıkıntı yaşamamışsındır yaşadıysan düzelmiştir...
Bugünümüze şükürler olsun :) her zorluğun ardından bir ferahlık geliyor çok şükür senin nasıl gidiyor diyet işleriSelam hosgeldin canim simdi nasilsin
Beğendim25 ocak 2020 bugün ne yedim?
Sabah = 2 adet haşlanmış+
Ara = orta boy
Akşam = 300 gr+ 5 kaşık salatası +
Gece = yoğurt kürü
Su = 1300 ml zencefilli su
Spor =
Eki Görüntüle 2581344
güzelBugunku menum
09:00- 2 tane krep, 2 dilim peynir, biraz domates
Ara: sutlu kahve, yarim nar
17:00- 1 tabak yogurtlu brokoli salatasi, 1 dilim ekmek. 1 avuc badem
su: 2 lt
Spor: 45 dakika yuzme
@YawrukushKozmogirl17 @stitch
İnşAallah hızlanırteşekkür ederimDeryaOnDiet . spor raporlarımı cep telefonunda tutuyorum.bu yüzden menü paylaşımlarını yaparken cepten yapmak zorundayım ama onunda böyle güzellikleri var. buraya katılmadan öncede diyetlerimde kendime böyle notlar tutardım.beni motive ediyor.birde azıcık hızlansa kilo vermem güzel olacak.
Son cimle çok doğruResmen hayatımız yemek, 14 Şubat için program yapıyoruz herşey yemek. Bi yer var gidelim dedi eşim ama gidemeyiz ben yemiyorum herşeyi kaçamak şansım da yok resmen kendi peogramımızı yapmak zorundayız, bi programa dahil olmak çok zor. Sonra neden kiloluyuz neden acaba :) yemeğin bu kadar ön planda olduğu başka yerler de var mı acaba, bizim kültürümüzde ekstra önemli memlekete giderken diyet yapamıyorum hep yap kilo ver diyorlar hem de alınıyorlar yemeyince :)
Beğendim26 ocak 2020 bugün ne yedim?
Sabah = 2 adet haşlanmış+ +1 minik çikolatalı (kızım ben uyurken yapmış kıramadım)
Akşam = 4 adet 4 cm çapında köfte + 2 adet kepekli galeta
Gece = yoğurt kürü yenilecek
Su = 2 lt zencefilli su
Menülerime yazmıyorum ama buraya ekleyeyim bilginiz olsun ben gün boyu sade nescafe içiyorum.
Spor =
Eki Görüntüle 2581416
Cok sukur gecemizde cok iyi gecti hersegin bukadar kolay olacagini dusunmemistim megwrsem bende de memeye bagimlilik olmus birakamaz sanmisim oglum yalanimiza ole bi inandi ki yatarken bile sormadi memesini ve cok yordugum icin hemen uyuyakaldi normalde emzik agzindan dusunce uyanan oglumun hic mi hic sesi cikmadi ilk gun zor olur dediler insallah 2. 3. Gunde bole devam ederGeçer Canım sadece pes etme noktasına gelsen bile çocuklara belli etme anlamaz diyoruz ama çok iyi anlıyorlar kararlı olduğunu göster.
Oy kuzum benim ne kadar masumlar.
Teşekkürler canım hemen 88,5 düşeyim de takıma gireyim :) 88,5 olmam mı gerekiyor
Cok sukur aynen ole yeter ki sabretmeyi bilelim malesef cok ta iyi gitmiyor diyet miyetBugünümüze şükürler olsun :) her zorluğun ardından bir ferahlık geliyor çok şükür senin nasıl gidiyor diyet işleri
Malesef canim sektor cok kotu malesef bayram olsun ozel gun olsun hep yemek hep alisveris ustune ramazanda bile o tv de donen reklamlar yok mu hep mu yemek uzerine olurResmen hayatımız yemek, 14 Şubat için program yapıyoruz herşey yemek. Bi yer var gidelim dedi eşim ama gidemeyiz ben yemiyorum herşeyi kaçamak şansım da yok resmen kendi peogramımızı yapmak zorundayız, bi programa dahil olmak çok zor. Sonra neden kiloluyuz neden acaba :) yemeğin bu kadar ön planda olduğu başka yerler de var mı acaba, bizim kültürümüzde ekstra önemli memlekete giderken diyet yapamıyorum hep yap kilo ver diyorlar hem de alınıyorlar yemeyince :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?