Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Oo tam yol ileri ozaman hadi bkalim hayirlisi evet mlesef bende cok geliyorum gazlara

Çok güzel menü <3

Ne yazık ki Canım bıkmadan anlayıp kendimiz hazırlamamız lazım ben olmadı yanımda ton balığı ve kavrulmamış kuruyemişle gezeceğim. Ben bir de çay sevmem onu bile anlatamıyorum :) sevmiyorum diyorum 1 bardak iç diyorlar :)))
AA aslında güzel taktik sevmiyorum diyelim diyet demeyelim diyete yakın olanlardan yiyelim :)
kararlı olman harika canım. ne yaparsak kendimize olacak.yılmadan bu işi başaracağız canım ben takımımıza inanıyorum.
Kesinlikle Canım sonunda uğraşan, psikolojik olarak etkilenen biz oluyoruz. Kendimizi düşünmemiz lazım sağlık gidiyor elden en önemlisi.
Geçmiş olsun ne zorlu süreçler olmuş, bir şey olunca hep arka arkaya gelir zor günlerde de bir
Çok şeyin farkına varıyor insan sanırım zor günlerle gelişiyoruz.

Çok güzel Canım arada ataklar olabilir yine de, kuzum benim çok tatlılar :) benim oğlum da bu aralar kara deliğe takmış durumda :) bizim de bu ara sorunumuz çizgi filme dalıyor WC gitmiyor ve altına kaçırıyor, dün konuştum bakalım tamam dedi

Ne yazık ki Canım öyle hayatımız yemek, ben anneme göndericem çocuğu :) ormana gidip yürüyüş yapalım sonra da kahvaltımızı yapalım dedim ormanda soğuk olur ama kalın giyiniriz sonra bi cafeye geçip kahve falan içeriz sonra eve battaniye altında flm :) şu kadar basit aslında yapacaklarımız ama çocuklu aileler için resmen hayal :) bu kadar normal bir plana bu kadar heyecanlanacağımı hayatta düşünmezdim :)))

Oo tam yol ileri ozaman hadi bkalim hayirlisi evet mlesef bende cok geliyorum gazlara

Kesinlikle bende ama kulaklarımı kapatacağım ya da bir kraliçe Eda’sıyla çok kg vermişsin diyenlere teşekkürler diyerek aldırmadan devam edeceğim :)))

Kızlar spor için kimi etiketliyoruz, Cuma Pazar ve bugün için notlarımı aldın puanlarla çarpacağım akşam, ofiste akşama kadar squat, wallsit, ip atlama yapacağım bakalım akşam skor kaç olacak :)

20 si ve 10 u arası çok aralık kalmış.1 nisana benim doğum günümü vekaleten kutlarsanız tam kutlama ayı olacak.

Kızlar spor için kimi etiketliyoruz, Cuma Pazar ve bugün için notlarımı aldın puanlarla çarpacağım akşam, ofiste akşama kadar squat, wallsit, ip atlama yapacağım bakalım akşam skor kaç olacak :)
menülerinin altına ilave et.yöneticilerimizden birini etiketle bu yeterli olur.

Bol kutlamalı olacak ve kaçamak yapmaya uygun günler :) bol partili bahara giriş seni bekliyor ne güzel :)

Super dusunmussun bu fikri

canim ilk hedefini basvuru formunda 89 demissin, burada 92. hangisini alalim?

Selam kızlar. Bir ara bu takımda motivasyonum yüksek şekilde bayağa kilo veriyodum fakat ailevi problemlerden dolayı bakamaz oldum buraya biraz zor zamanlar geçirdim... İnşaAllah herkes hedefine ulaşmıştır
Merhaba canim, hosgeldim.
Umarim bundan sonrasi daha guzel olur, geride kalmis zor gunleriniz

Tabi kilo alınca hedef değişmiş :) ilk hedef 88,5 oldu artık :) çünkü izne ayrıldığım kilo, kaç kilo olunca takıma girebileceğim hedefim o şu an
Canim 88e dusmeden de girebiliyorsun takima. izne ayrildigin kilodan %5'ten fazla aldiysan, eski kilona donmeyi beklemeden girebiliyorsun
Sen hedefini ona gore belirle :)

milkk canim sen hic kilo bildirimi yapmiyorsun? bu sekilde seni listeye alamiyoruz, bilgin olsun.
takimdasin tabiki, ama listeye girebilmek icin her cuma fotografli bildirim sart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…