Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Merhaba hanımlar dünkü menüm
Sabah
2 h. Yumurta
Salatalık
Peynir

Akşam
5 kaşık bulgur
3 kaşık taze fasıulye
1 kase marul salatası

Spor 1 saat pilates ev işi
Su 1 litre
menu de spor da cook guzel olmus canim. Ama su cok az en azindan 2 litre icmeye calissan super olur

kanadali35 kiz 3. olmussun

supersin

supersin

Merhaba hanımlar dünkü menüm
Sabah
2 h. Yumurta
Salatalık
Peynir

Akşam
5 kaşık bulgur
3 kaşık taze fasıulye
1 kase marul salatası

Spor 1 saat pilates ev işi
Su 1 litre

akşama 9 bin tamamlarim günde o kadar oluyor

Kız günlük rutinin mi bu olmaz o zaman :)

evet canim, farkindayim. Off yaa evde gordum dayanamadim. Yemeseydim iyiydi aslinda

Olsun Canım salata yediğin için dengelemişsin. Hiç kaçamakta pişmanlık duyma ufak tefek şeyler oluyor çekirdek yine en masumu :)

Kız günlük rutinin mi bu olmaz o zaman :)

Olsun Canım salata yediğin için dengelemişsin. Hiç kaçamakta pişmanlık duyma ufak tefek şeyler oluyor çekirdek yine en masumu :)
o kadarda çikiyor..
ama tam 10 bini tamamlayamiyorum. evde tel yanimda gezemediği için bilmiyorum kızı peşindeyim..
dün büyük wc egitime hala geçmiş degil.
anne ben sıçtım diyor yüzüme baka baka..
bende saskınlıkla bakınca dondu kaldi
öle komediydi ya bezsiz siçmişti.. temizlemek zorunda kaldim . kızımın o bakış hafizama kazidi
güzelce anlatiyorum..
bak annecim sen artık kocaman oldun felan..
yok...
tınlayan kim..
yarim saat sonra çiş..
anlatamiyorum galiba...

Muhtesem haber canim, allah bol kazanc, bebeginize de guzel saglikli omur versin insallah. ben baktim ama bulamadim hesabini

Canim cok tesekkur ederim. Kizlarim iyi. Buyuk olan iki yas sendromunda bu aralar bizi zorluyor.
sen nasilsin? Ogullarin nasil? Umarim iyisinizdir
aaah aah o 2 yas sendromu bizde de var.
Dun arkadasim vardi, kendimize birer bardak su doldurup aldik yanimiza. Birini benim diye kapti kizim, digerini de sehpaya atadi galiba, cunku arkadasim sudan icince delirdi basladi aglamaya neden o suyu icmis diye

azmetmek çok önemli ilk doğumdan sonra 6 yıl kilo veremedim.ikinciden sonrada 7 yıl ama bu süreçlerde hep aldı verdi ile geçti.kaçışımız yok sürekli diyet bizim gibiler için vücudumuzun mecburi hizmeti gibi düşün.ya salıcaz tamamen hiç umursamayacağız yada 38 benden kıyafetler alıp ben bunların içine girerim diyeceğiz.
Canım sorularım vardı ama cevap vermişsin tek sorum hangi marka kullanıyorsun.
marka belirtebiliyor muyuz forumda Kozmogirl17 stitch Yawrukush
abov yasakladım sana karbonhidratı bak beraber incecik olacağız
heheh haklisin Ceydos daha samimi
duzelttim listede simdi x
teşekkür ederim
önceki isim neydi .:)
ceyda76 idi

ceydos ablacim tebrik ediyorum seni
teşekkür ederim.

bugün hissettiriyor kendisini yeni ergen gibi ağrım var çok fenayım çoook

ben de aldim ama unutuyorum. benimki hap seklinde ve gece yatmadan 2 adet diye yaziyor.
dizlerine iyi geldiyse ben de unutmayip hergun kullanayim bari

su da mi etkiliymis, ben gunde bir bardak falan iciyorum, yandim ben

:)) çocuk peşinde öyle, Canım başta direnecektir zaten kaka ve çişleri çocuklar için en kıymetlileri ama alışır pes etme sen biraz kaçak olur sonra düzelir merak etme ama tepki verme etkilenip devam edebilir

Canım ne olur ne olmaz o zaman mesaj atar mısın rica etsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…