Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Cok guel olmus menun gulum, Allah kabul etsin..

Canim cok tesekkur ederim. Kizlarim iyi. Buyuk olan iki yas sendromunda bu aralar bizi zorluyor.
sen nasilsin? Ogullarin nasil? Umarim iyisinizdir
2 yas sendromu hic bitmiyor canim, benim ufaklik 3u bitirdi hala sendromda :)
Bizlerde iyiyiz cok sukur, cocuklari hastane isleri var, benim fizik tedaviye baslamam lazim, annemin az gunu kaldi, derken gunler geciyor canim...

Guzel birgun olmus yine canim :)

Ellerine saglik umarim tatliyi sen yemeden evdekiler bitirir :)

Cok guzel olmus canim, artik hep 2 ogun mu besleneceksin?

Çok şükür iyiyim kaptanım siz nsılsınız
Bu ara biraz hastane işlerim var fırsat buldukça girmeye çalışıcam
Hayirdir canim, sagligin sihatin yerinde mi?

Canim cok karbonhidratli bir menu olmus, suan biraz gecis donemi gibi oluyor senin icin farkindayim, lutfen eski diyetine donmeye calis canim..

Vermeye çalışıyorum ama al verilerden çok sıkıldım kaptanım
Iste duzene oturtup, hedef kilona dusene kadar da birakmaman lazim Aslicim.

Kızlar aranızda kollajen kullanan var mı?
Canim bir arkadasim haplarini kullaniyor memnun, takimimizda bir arkadasimizda kendisi istanbulda kolajen yapip satiyordu cok saglikli, cok faydali, hepimizin ihtiyaci olan birsey...

Herkese hayırlı geceler :)

Salı

12.15
1 etli ekmek 1 ayran Az sakata

16.30
Sütlü kahve
10 fındık Kavrulmuş

20.00
1.5 tabak mercimek yemeği erişteli
Mor lahana kavurdum az

Annem pişmaniye getirmişti azıcık ucundan aldım.. ve sonra dayanamayıp bir tane de dido yedim çayla
Oysa böyle sağlıksız paketli ürünleri bırakacaktım

Bugün hep hareketliydim ve halsizlik var
Spor yapamadım

Yawrukush
Kozmogirl17
stitch

28 ocak 2020 Bugün ne yedim?
Sabah = hiçbirşey
Öğlen = hiçbirşey
İkindi = 1 adet pırasalı börek (hala kendimi affetmiyorum) bundan sonra çantada elma olacak
Akşam 2 adet haşlanmış +
gece yoğurt kürü yenecek
Su = oda rezalet 1 lt sade su
1 kupa cafe au lait

Spor bugün kendi tam kayıtlarımı paylaşıyorum. Çünkü hesabıma güvenemedim. Çokuncu hesaplamalarım hep farklı sonuçlar verdi. Son iki aynı oldu onu paylaştım ama ne olur sizde bir hesaplayın.bugün listemde bende berbat haldeyiz sanırım spor yapmayacaktım hadi kalk bari yan çalış dedim ama durduramadım kendimi altta olsun üstte derken yine abarttım.
[ ] Toplam = 1566,4 puan
[ ] Karın çalışması = 425 adet = 850 puan
[ ] Temizlik = 175 dk = 350 puan
[ ] Adım = 392 adet = 19,6 puan
[ ] Basamak = 156 adet = 46,8 puan
[ ] Yemek hazırlığı mutfak temizliği dahil = 150 dk = 300 puan
[ ] 22:15/ = çapraz mekik 25 x 2 = 50
makas (60`) 25 x 2 = 50
makas (20`) 15 = 15
kelebek (45`) 60 = 60
topuk mekik 25 x 2 = 50
dk çekme 40 x 2 = 80
yan mekik 45 x 2 = 90
crunch 30 = 30
[ ] 18:15/21:10 = temizlik = 175 dk
[ ] 13:45/17:45 = adım = 196 x 2 = 392 adım
[ ] 13:45/17:45 = Basamak = 38 x 4 = 156 basamak
[ ] 10:45/13:15 = Yemek hazırlığı = 150 dk
Yawrukush Kozmogirl17 stitch

Son düzenleme:
Teşekkür ederim :)

Ben hem kullanıyorum hemde satıyorum, yani eltimle ortağız. Faydaları inanılmaz mutlaka kullanmanı tavsiye ederim ama evde yapılan tabiki sakın toz ve haplardan alma onlar vücuda girdiği gibi çıkıyor
benim başlama sebebim squat yaparken düzlerimdeki takur tukur sesler ve bir noktada ciddi yaşadığım acıydı.ben ifadelerin aksine bu tarz ürünlerin gece yatmadan önce kullanılırsa daha etkili olacağı yönünde bir düşünceye sahibim bilmiyorum ondan mı şu an acıma ortadan kalktı.tıkırtılar minumum seviyeye düştü. tip 1-2-3 olanından aldım almışken cildimede etkisi olsun diye.eski parlaklığı geri döndü.cizgim neredeyse hiç yoktu ama deride mimik buruşuklukları vardı onlar azaldı.siz ilikli kemik suyu mu yapıyorsunuz.

Iyi geceler hanimlar bugun oglumun dogumguydu hazirlik yaptim cok yoruldum ancak firsat bulup yaziyorum
Sabah
1 tam 1 beyaz has yumurta 1 dilim ekmek marul 4 zeytin
Ara
1 portakal
Ara
2 yaprak sarma
1800 gibi
4 mercimek kofte marul 1 kucuk dilim tadina bakmalik börek
Su 2 litre
Spor
Yapamadim ama sabahtan beri ayaktayim doğumgünü icin hazirlik yaptim

Ben hem kullanıyorum hemde satıyorum, yani eltimle ortağız. Faydaları inanılmaz mutlaka kullanmanı tavsiye ederim ama evde yapılan tabiki sakın toz ve haplardan alma onlar vücuda girdiği gibi çıkıyor
Bende kollejeni cok merak ediyorum vucut icin faydasi inalnilmaz etkili biraz bilgi versen canim
Of o diz agrilari grcenlerde 2 defa lesie yapinca dizlerim agriyor demistum iste tam da bu agriydi spor agrisi olsa.umursamazsin diz eklemlerim cok ince benim agenetik ve beslenme ile.alakali sanirim

gıdamızı düzgün almayınca otomatik olarak kıkırdak doku hasar almaya başlıyor .hissettirmeden geliyor.ben normalde su içmeyen biriyim en çok o etkiliyormuş. ince iğne batması gibi oluyordu acı seviyesi belirleyip onun altına inmeden korkarak squat yapıyordum. son 1 haftadır acı kalmadı. tıkırtılarda zamanla geçecektir diye düşünüyorum 1 ay bile olmadı kullanmaya başlayalı.

nice sağlıklı mutlu yaşları olsun.

İyi geceler
Kahvaltı
Zeytin, tahin, bal, limonlu-ballı 2 çay

çok fena gribim

öple
K. Fasulye

akşam
Yeşil m yemeği

2 ceviz ve 3 kupa ıhlamur
Eyvah eyvah cok gecmis olsun bol bol yat dnlen C vitaminini almayii unutma birde evde maskeyle gez canim bebise bulasmasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…