Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ablamsin o zaman:)
ben 30 yaşındayim :)
adım Aslı.
12 yıldır kilo veremedim..
en son 18 yaşımda 52 kilo zayıftım ünv stresi kilo aldirdi..
19 yaşımda 72 kiloydum. 25 yaşımda evlendiğimde 76.. 83 le hamile kaldim. hamileliğimde hiç kilo almadim doğumdan 80 den çiktim ödemim yoktu çok şükür.
şu an 87,7 evet aldim
kaç aydir 8 den bi an inemedim.

Sanirim @Ceydos kullaniyormuş.

Faydasını gördün mü diye soracaktım tüm sorulanımın cevabını vermiş :)

Sen yeme sakın tatlim

Tabi ki yemeyeceğim :) zaten şeker kesinlikle yasak program da başa dönüyorsun o yüzden tadına bakma bile lüksüm yok.

Yok canım yemem imkansız programımdan çıkamam :) 40 gün dolsun diye gün sayıyorum başa dönemem :)

8 ocaktan beri ben kullanıyorum canım

Canım sorularım vardı ama cevap vermişsin tek sorum hangi marka kullanıyorsun.

Ben hem kullanıyorum hemde satıyorum, yani eltimle ortağız. Faydaları inanılmaz mutlaka kullanmanı tavsiye ederim ama evde yapılan tabiki sakın toz ve haplardan alma onlar vücuda girdiği gibi çıkıyor

Kemik suyumu yapıyorsunuz Canım.

İyi geceler
Kahvaltı
Zeytin, tahin, bal, limonlu-ballı 2 çay

çok fena gribim

öple
K. Fasulye

akşam
Yeşil m yemeği

2 ceviz ve 3 kupa ıhlamur

Geçmiş olsun Canım zencefil çayı da çok iyi geliyor gribe.

Eyvah eyvah cok gecmis olsun bol bol yat dnlen C vitaminini almayii unutma birde evde maskeyle gez canim bebise bulasmasin.
ben doğal elma sirkesi içsem ..:)
iksiniyorum
o çok faydali hiç hasta olmuyormuş..
ben bol bol portakal yiyorum.. çok şükür:)

Çok güzel fayda sağlamışsınız :) bizden en çok diz rahatsızlığı olanlar alıyor birde anneler:)
Evet ilikli kemik suyu

En başta kolajenden maksimum fayda sağlamak için sabahları aç karına 1 bardak içiyoruz kolajeni c vitamini ile aktif halr getirmek önemli bir detay yani limon sıkıyoruz mutlaka hem içimide kolaylaştırıyor. İnternette bir çok bilgi var faydalarıyla ilgili biz yinede iyice araştırıp gözlemlediklerimizi sayfamızda paylaşıyoruz.
Nasıl yaptığımızı ve detayları sayfamıza yüklüyoruz dilerseniz göz atabilirsiniz. Bu arada biz eltimle ikimiz yapıyoruz :) @elteamelemegi

Evet:)

Canım menü hiç olmamış bu resmen kilo alma menüsü :) sporla açığı kapatmalısın.

28 ocak menum
08:00_ yarim somonlu sandivic
ara: 1 fincan sutlu kahve
13:00_ 1 kase sebze corbasi, yarim porsiyon mantarli tavuklu risotto.
ara: 2 portakal.
17:00_ 1 kase brokolili peynirli salata
19:00_ 1 kase peynirli salata. 1 avuc badem, 1 avuc cekirdek.

su: 3 litreyi birazcik gecti
spor: 30 dakika yerinde yurume dans karisik - 90 puan

Yawrukush Kozmogirl17 stitch

Güzel Canım ama çekirdeğin kalorisi de baya yüksek aklında olsun, ama sen zaten salata ile dengelemişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…