o yerken hiç bakmam :)Esin yesin bosver bu erkekler ne kadar patavatsiz ya benim kide ayni her firsatta lafi sokuyor
ablamsin o zaman:)sakın ha bırak yesin yorumda yapma sakın.sen verdikçe o alsın.sende değişim başladığında o panikleyecek kendini sorgulamaya geçecek.
kaç yaşındasın kuzum bak ben 42 yıldır yılmadım öyle sıkıldım deme sakın.temmuz tatil başlangıcım 68 kilo eylül dönüşüm 73 kilo sonra eylül başlangıç 73 kilo ekim sonu tatile giderken 67 kilo dönüşüm 73 kilo son diyet başlangıcım 8 ocak tam 6 aylık dönemi kısaca özetledim.önceside hep böyle.
Sanirim @Ceydos kullaniyormuş.
Sen yeme sakın tatlim
Cok guel olmus menun gulum, Allah kabul etsin..
2 yas sendromu hic bitmiyor canim, benim ufaklik 3u bitirdi hala sendromda :)
Bizlerde iyiyiz cok sukur, cocuklari hastane isleri var, benim fizik tedaviye baslamam lazim, annemin az gunu kaldi, derken gunler geciyor canim...
Guzel birgun olmus yine canim :)
Ellerine saglik umarim tatliyi sen yemeden evdekiler bitirir :)
Cok guzel olmus canim, artik hep 2 ogun mu besleneceksin?
Hayirdir canim, sagligin sihatin yerinde mi?
Canim cok karbonhidratli bir menu olmus, suan biraz gecis donemi gibi oluyor senin icin farkindayim, lutfen eski diyetine donmeye calis canim..
Iste duzene oturtup, hedef kilona dusene kadar da birakmaman lazim Aslicim.
Canim bir arkadasim haplarini kullaniyor memnun, takimimizda bir arkadasimizda kendisi istanbulda kolajen yapip satiyordu cok saglikli, cok faydali, hepimizin ihtiyaci olan birsey...
8 ocaktan beri ben kullanıyorum canım
Ben hem kullanıyorum hemde satıyorum, yani eltimle ortağız. Faydaları inanılmaz mutlaka kullanmanı tavsiye ederim ama evde yapılan tabiki sakın toz ve haplardan alma onlar vücuda girdiği gibi çıkıyor
İyi geceler
Kahvaltı
Zeytin, tahin, bal, limonlu-ballı 2 çay
çok fena gribim
öple
K. Fasulye
akşam
Yeşil m yemeği
2 ceviz ve 3 kupa ıhlamur
ben doğal elma sirkesi içsem ..:)Eyvah eyvah cok gecmis olsun bol bol yat dnlen C vitaminini almayii unutma birde evde maskeyle gez canim bebise bulasmasin.
Çok güzel fayda sağlamışsınız :) bizden en çok diz rahatsızlığı olanlar alıyor birde anneler:)benim başlama sebebim squat yaparken düzlerimdeki takur tukur sesler ve bir noktada ciddi yaşadığım acıydı.ben ifadelerin aksine bu tarz ürünlerin gece yatmadan önce kullanılırsa daha etkili olacağı yönünde bir düşünceye sahibim bilmiyorum ondan mı şu an acıma ortadan kalktı.tıkırtılar minumum seviyeye düştü. tip 1-2-3 olanından aldım almışken cildimede etkisi olsun diye.eski parlaklığı geri döndü.cizgim neredeyse hiç yoktu ama deride mimik buruşuklukları vardı onlar azaldı.siz ilikli kemik suyu mu yapıyorsunuz.
En başta kolajenden maksimum fayda sağlamak için sabahları aç karına 1 bardak içiyoruz kolajeni c vitamini ile aktif halr getirmek önemli bir detay yani limon sıkıyoruz mutlaka hem içimide kolaylaştırıyor. İnternette bir çok bilgi var faydalarıyla ilgili biz yinede iyice araştırıp gözlemlediklerimizi sayfamızda paylaşıyoruz.Bende kollejeni cok merak ediyorum vucut icin faydasi inalnilmaz etkili biraz bilgi versen canim
Of o diz agrilari grcenlerde 2 defa lesie yapinca dizlerim agriyor demistum iste tam da bu agriydi spor agrisi olsa.umursamazsin diz eklemlerim cok ince benim agenetik ve beslenme ile.alakali sanirim
Evet:)Faydasını gördün mü diye soracaktım tüm sorulanımın cevabını vermiş :)
Tabi ki yemeyeceğim :) zaten şeker kesinlikle yasak program da başa dönüyorsun o yüzden tadına bakma bile lüksüm yok.
Yok canım yemem imkansız programımdan çıkamam :) 40 gün dolsun diye gün sayıyorum başa dönemem :)
Canım sorularım vardı ama cevap vermişsin tek sorum hangi marka kullanıyorsun.
Kemik suyumu yapıyorsunuz Canım.
Geçmiş olsun Canım zencefil çayı da çok iyi geliyor gribe.
günaydin..:)
dün menüm.
sabah:
patatesli omlek ekmek arasi
çay ( işyerinde yedim )
ara: türk kahvesi
öğle:
sütlü umaç çorbasi;
5 kadinbudu köfte
ayran
sebze salatasi
ara: elma portakal
akşam
tepside kumpir
meyve suyu
yoğurt.
bu kadar.
heheh haklisin Ceydos daha samimibu hafta inşallah kalan kiloya 7,5 yazdırırım. ne güzel böyle ilerlemelerimizi görmek.emeklerine sağlık canım.düzeltme ben nickimi @Ceydos olarak değiştirdim.diğeri pek soğuktu.
önceki isim neydi .:)heheh haklisin Ceydos daha samimi
duzelttim listede simdi x
Evet:)
yürüyüş yapıcamCanım menü hiç olmamış bu resmen kilo alma menüsü :) sporla açığı kapatmalısın.
yürüyüş yapıcam
neredeyse şimdi 3 bin adim atmişim
evet canim iyi oldu lesli dans karisik birseylerEvet cok ozletti bu sene, gelsin artik :)
Oh harika kuzucukla leslie , dans vs yapabilirsiniz.
Ne guzel sizde anne kiz :)
şimdi 6 binYetmez Canım daha çok :)
şimdi 6 bin
28 ocak menum
08:00_ yarim somonlu sandivic
ara: 1 fincan sutlu kahve
13:00_ 1 kase sebze corbasi, yarim porsiyon mantarli tavuklu risotto.
ara: 2 portakal.
17:00_ 1 kase brokolili peynirli salata
19:00_ 1 kase peynirli salata. 1 avuc badem, 1 avuc cekirdek.
su: 3 litreyi birazcik gecti
spor: 30 dakika yerinde yurume dans karisik - 90 puan
Yawrukush Kozmogirl17 stitch
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?