Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yeşekkür edetim canım

O zamN bugün spora gidecem gitmeyi düşünmüyordum eğilemiyorum dizimi bükemiyorum bile

Ne güzeldir zordur ama çok keyifli

O zamN bugün spora gidecem gitmeyi düşünmüyordum eğilemiyorum dizimi bükemiyorum bile

Benzer dönemden yakında çıktım Canım :) birinde gitmedim geçmedi uzun süre sonra tekrar gittim yine kas ağrılarım oldu bu sefer gidip yürüyüş yaptım hatta zumba yaptım ve daha hızlı geçti. Git Canım

Teşekkür ederimm

sagol canim, bilgi icin. ama corbadan sonra hala cook actim

spor supperrr. menun de cok guzel. Yarinki eksini m,erakla bekliyorum cnaim

kesinlikle haklisin canim. Ben de spor yaparken zorlaninca onu dusunuyorum sonraki mutluluk paha bicilemez :) ohoo iyi yuruyusler, fotografini bekliyoruz

Bugünün Raporu:

Menü:

Öğle: tavuk ızgara
Az salata
Yoğurt

Akşam (17:00) : bulgur pilavı
2 kiraz domates

Acı biber, yarım turp

Sporlar:
Squat: 400 adet x 2 = 800 puan
İp atlama (ipsiz): 310 adet x 2 = 620 p
Wallsit: 230 adet x 2 = 460 puan
Yürüyüş: 45 dk x 3 = 135 puan
Pilates: 50 dk x 3 = 150 puan
Six pack (crunch grup dersi): 30 dk x 3 = 90 puan

Spor puanı toplam: 2255 puan

Not: Günlük adımlarımı ve günlük rutinim içerisindekileri eklemedim.
Yawrukush Kozmogirl17 stitch

super ne diyeyim, boyle devam edersen cok guzel sonuclar elde edeceksin.

Kızlar ben yüz sporu da yapmaya başladım resmen yüzümde ki kaslar çalıştı hissediyorum. Çok güzel tavsiye ederim zayıflarken yüzümüz kırışmasın ve kötü durmasın. Bakımlarımı da düzenli yapmaya çalışıyorum sizler neler yapıyorsunuz cilt bakımı, fikir almış oluruz

Dönem dönem oluyor Canım o zaman yine iyi geçmiş.

Teşekkürler canım bende hemen zaman aksın gitsin Mayıs ayı gelsin ben daha hafif olayım istiyorum :)
ayy hiic sorma canim. yazlik urunlerde indirim vardi cook guzel sortlar gobegi acik tsortler filan aldim yaz gelse de giysem diye bekliyorum. Vee tabiki bioraz zayiflarsam giyebilecegim o da ayri

ayy hiic sorma canim. yazlik urunlerde indirim vardi cook guzel sortlar gobegi acik tsortler filan aldim yaz gelse de giysem diye bekliyorum. Vee tabiki bioraz zayiflarsam giyebilecegim o da ayri

Zayıflarsın kuzum az kaldı verilecek kilon ve yaza daha var. Bizde Eylül’de tatile gideceğiz bende ancak o zamana güzel kıyafetlerimi alıp giyeceğim.
Pes etmek istediğim noktada aklına getir diyorum her yaz pişmanlığını şimdi yapsam zayıftım demeni ve kendini yemeni, kendini yeme yemeklerden vazgeç ağlayarakta olsa sporunu yap sonra zor oldu ama değdi diyeceksin kendine diyorum kendi kendime konuşuyorum

super canim, ben de kucuk ve ucuz iki tane yuz masaji aleti almistim uzun zman once.
gunluk yuz temizleme ve yaptiklarim:
- oncelikle hergun eve donunce yuzumu tezmileme jeliyle yikayip , yikarken masaj yapan bir plastik alet var titresimli onu kullaniyorum.
- sonra aksamlari icerisinde kolajen bulunan serumu suruyorum.

haftada 1 banyo oncesi peeling yapip, arkasindan da maske kullaniyorum.
2 ayda bir ignesiz mezoterapiye gidiyorum (bunu evde yapamiyorum ne yazik ki)

gunluk krem vs. haric yukaridakileri yapiyorum yuzume.

Bende serumumu kaybettim evde nasıl yaptıysam :)) benim gözenek sorunum var ama çözdüm gibi epey küçüldü yaza kadar güzel olacak devam edersem.
Benimde bi Toniğim var onunla temizliyorum cildimi sonra maske yapıyorum, bazen gözenek için olan; bazen kil maskesi karma ama yağlıya dönük cildim var. Gece kremimim var temizken onu serumla karıştırıp sürüyorum. Göz çevresi için bi şey yapmıyorum bi tek onun da tek çözümü düzenli uyku olduğunu gördüm, yorgun olayım göz altlarım çöküp morarıyor hemen ama uykumu alayım hiç morluk yok.
İğnesiz mezoterapi nasıl faydasını gördün mü? Ben de kollajen alacağım onu da kullanacağım bakalım en çok eklemlerim için

kesinlikle haklisin canim. simdi sanki benimle de konusmussun gibi oldu, guzel motive edici bir konusmaydi. sagol

canim ben kolajeni hem tablet olarak aliyorum gunluk 4 tablet seklinde, hem de serum olarajk kullaniyorum. Cok faydasini gordum. Sadece cildimde degil sacimda, tirnaklarimda da.
ignesiz mezoterapiyi ben ozellikle goz altim ve burun bolgem icin gidiyorum. Goz altimda kirisikliklar basladi ve burun ustunde ve cevresinde kuruluk ve siyah noktalar var. Mezoterapiyle baya azaliyor. Ama duzenli gitmek lazim. Aslinda ayda bir gitsem daha iyi olacak ama simdilik kuruluk baslayinca yazilip gidiyorum.
Haftaya igneli mezoterapiyi deneyecegim 1 seans. Bakalim nasil olacak hicbir bilgim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…