Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

zeytin kürü nedir? bizi aydınlatır mısın? bizde yapalım.

Merhaba arkadaşlar
Sabah menüm
Yarım Menemen birazını eşime koydum
Tarçın limon sıcak çayı
Bi dilim ekmek
Öğle
Aşçı başı çorbası
Nohut yemeği
Bi tatlı
Sonrası kusma
4 gibi portakal yedım
Akşam
Çok az taze fasülye
6 kaşarlı mantar
Ekmek yok
Spor
7 bin adım
2 saat ev iş
Kızla uğraştım şimdi banyo ettim halama gitçem deyince yolladım
Ortalık dağınık çamaşır katlıcam
Spor yapayım biraz da
Su : 2.5lt

Camım benım sen ne yedigni biliyorsun çünkü kilolu insanlar neyi kilo aldığı daha iyi bilir eminim senin 6 ayda 45 kilo gideceği umuyorum bak nsckkts var o 6ayda 45 kg vermiş :) sağlıklı beslenirken konusunda herşey var

zeytin kürü nedir? bizi aydınlatır mısın? bizde yapalım.
Tabiiki bende burda gordum deniyorum. 1 incir 7 zeytin sabah aksam yeniliyor 21 gun devam edilecek yaziyor. Hem zayiflamaya hemde iceriginde bulunanlae sayesinde vucudumuza cok fsydasi varmis. Saclara kemiklere daha bir cok sey su an aklima gelmiyor. İnanarak basladim insaallah fayda gorecegim.

teşekkür ederim minişler iyi ne olsun 4aylık oldular teyzesi büyüyuorlar Sizin Bebişler nasıl napıyor
Çok haklısın kuzum yavaş yavaş bu değişiklikleri yapmalıyım yoksa kg vermekte zorlanacağım .daha dikkatli olacağım teşekkür ederim

kusmaya çok takıldım ben panik oldum. sürekli olan birşey mi yoksa sadece bugüne özel mi? bu yüzden intihar eden birini gördüm ben . çok korktum.
Yoğurt kürü başlıycam. Acılı biber yoğurt
muhteşem bir kür ben iki haftadır yapıyorum.
ben şimdilik seni denek olarak görüp etkilerini gözlemledikten sonra başlayayım.
Manzara muthis gorunuyor. Sizde cok hos cikmissiniz.Allah nazardan korusun.
ama teşekkür ederim.varışımız o hayallerim yıkılmadan öncesi kızım kaymak istedi sonra bende pimpirikli anne olarak koştum peşinden.

30 ocak menum
10:00- 1 adet peynirli, kuru domatesli sandivic
Ara: 1 fincan sutlu kahve
13:00- yarim kase sebze corbasi, yarim porsiyon mantarli risotta, 1 haslanmis tavuk butu, 1 kase peynirli salata.
16:00- yarim porsiyon mantarli risotta, yarim kase salata, 1 greyfurt

su: 3,5 lt
Spor: 30 dakika yuzme- 150 puan
Yawrukush Kozmogirl17 stitch

Bu ara biraz yemek düzenim bozuldu bu yüzden yazmak istemiyorum
Biran önce toparlanıp yeniden başlıcam hatta yarın ! evet evet yarın ! yumurtamı haşlıcam ve güne sağlıklı beslenerek başlıcam tam herkes zayıfladığımı söylerken yeniden kilo almak istemiyorum bunu duymak çok güzel çünkü

süper menülerini ve seni özlüyoruz bu kadar ara verme

Bende sizi ve azmimi özledim
Yarın sağlıklı beslenmeme geri dönmek istiyorum çok bunaldım bi haftadır
Üst üste misafirlerim vardı
Pazartesi de var ama kendime yeniden bi stoop demek istiyorum böyle huzursuz ve düzensizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…