belli bir kilodan sonra verme hızı azalıyor tatlım üzme kendini yüksek kilolarda çok fazla verebiliyorsun. mesela benim kabusum 69 altıdır her zaman o kilodan sonra hep azalma yaşıyorum.bu sefer şeytanın bacağına sporla çelme takmayı planlıyorum.Kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum
Benim geçen hafta 65.8
Bu hafta 65.7
Tartıda sadece 100 gr gözüküyor ama bulgur pilavından dolayı şişlik yaşıyor olabilirim...
Spor yarışması konusu dönüyor nasıl oluyor benim tek eksiğim bence.spora geri başlamam lazım bir yarışma varsa bence ihtiyacım olan tek şey
Evet bende 65 te direnç gösteriyorum hep 62 oluyorum hoop 65 geri geliyorbelli bir kilodan sonra verme hızı azalıyor tatlım üzme kendini yüksek kilolarda çok fazla verebiliyorsun. mesela benim kabusum 69 altıdır her zaman o kilodan sonra hep azalma yaşıyorum.bu sefer şeytanın bacağına sporla çelme takmayı planlıyorum.
Kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum
Benim geçen hafta 65.8
Bu hafta 65.7
Tartıda sadece 100 gr gözüküyor ama bulgur pilavından dolayı şişlik yaşıyor olabilirim...
Spor yarışması konusu dönüyor nasıl oluyor benim tek eksiğim bence.spora geri başlamam lazım bir yarışma varsa bence ihtiyacım olan tek şey
Teşekkür ederim :)Olabilir canım hava da bugün acayip o da etki etmiş olabilir. 1. Sayfada hangi spor kaç puan yazıyor menünü yazarken dakikaları ve puanlarını hesaplayıp yazıyorsun kaptanları etiketliyorsun ve ilk 3 açıklanıyor yarışma olması insanı teşvik ediyor
Evet ya acaba incir zeytin kuru nun etkisi mi diye dusunuyorum. Biraz fazla zeytin incir tuketiyorum ya ona bagladim. Biraz bu hafta yememi azaltacagimarti cok degil canim, bu hafta yine eskiye donersen haftaya eksiye bile doner
cok iyi
eksi olsun bizim olsun
ama sen daha iyi yapabilirsin biliyorum
cok guzel
olsun canim, bu hafta da sabit olsun, haftaya iyi baslayalim guzel eksi ile sonuclansin
canim sen listeyi dusunme. kendi sagligini bebeklerini dusun.
biz zaten her hafta bakiyoruz kimler motive ve iyi gidiyor, vakti gelmis, sartlari tamamliyor vs sonra soruyoruz katilmak ister misiniz diye. ama listede olsan da olmasan da takimdasin bizimle
özgecim ben döneceğimde tartı almayı bekliyorum kilo aldım sanırım . işede başladım çok şükür . yarından itibaren menü yazmaya başlayacağım . bugün çok bozdum diyetimi . iş yerinde sorunlar oldu bende çikolata felan yedim strestenKilolarimizi hatirlayalim kizlar :)fyzanur , @Melegimkorusun nasilsiniz kizlar, hic sesiniz cikmiyor...
*** 4. Takım 659. Etap ***
haeshin (64.3///%)
DeryaOnDiet (67.6///%)
nnurc (68.6///%)
angelnesss (75.7///%)
AppLesma (76.3///%)
mifihafa (75.4///%)
Birniyetmeselesi (76.3///%)
Ceyda76 (71.5///%) Yeni uye, baslangic tarihi: 08.01.20 , baslangic kilosu:73.6, hedef:63
4. Takım ortalaması: %
***Citir mi Citirlar 659. Etap***
allymcbeal (56.4///%) Yeni uye, baslangic tarihi: 31.10.19, baslangic kilosu:59.0, hedef:51
Elizan-seyma (67.3///%) 510. Etapta 64kg ile izne ayrilan uye geri dondu 17.11.19, hedef 60
Huzurvermeyolunda (74.4///%) 650. etapta 74.4kg ile bildirimsiz izne ayrildi.
Gonulmeyvesi (67.6///%) Yeni uye, baslangic tarihi:04.07.19 , baslangic kilosu:71 , hedef kilosu:57
Melegimkorusun (63.5///%) 657. Etapta 63.5kg ile izne ayrildi
Birikizmeselesi (84.5///%) Yeni uye, baslangic tarihi: 03.01.20, baslangic kilosu:92, hedef:70
gingercookkie (74.0///%) 498. Etapta 75.2kg ile izne ayrilan uye geri dondu 24.01.20 , baslangic:74.0, hedef:65
plasticwoman (117.7///%) 560. Etapta 88.5kg ile izne ayrilan uye geri dondu 24.01.20, baslangic:117.7 hedef 60
gizeminci (82.0///%) Yeni uye, baslangic tarihi: 25.01.20 , baslangic kilosu:82.0, hedef:65
stitch (67.4///%) 568. Etapta 67.4kg ile izne ayrildi
fyzanur (62.7///%) 655. etapta saglik sebebiyle 63.0kg ile izne ayrilan uye geri dondu
fmad (59.9///%) 636. etapta 56.4kg ile mezun olan uye geri dondu.
MigiMadid (84.2///%) 455. etapta Matmazel-nora nickiyle, 6.takimdan diskalifiye edilen uye geri dondu, hedef kilo 80
cool_lime (63.9///%) Yeni uye (Dolly94), baslangic tarihi:13.08.19 , baslangic kilosu:65.1 , hedef kilosu:58
bu gece saat 22:00 / 22:30 arası hatırlatacağım sana mutlaka ne ve ne kadar yaptığın önemli değil başlayınca birkaç gün sonra yetersiz gelecek sana yaptıkların ama mutlaka bir başlaEvet bende 65 te direnç gösteriyorum hep 62 oluyorum hoop 65 geri geliyor
Spora asılalım beraber :)
Tebrik ederim arkadaşlarımKizlar cok az bir farkla 4. olduk bu haftada, hepinizi tebrik ediyorum :)
Bugun kendimi cok mutsuz yorgun hissediyorum biraz kacamak yaptimözgecim ben döneceğimde tartı almayı bekliyorum kilo aldım sanırım . işede başladım çok şükür . yarından itibaren menü yazmaya başlayacağım . bugün çok bozdum diyetimi . iş yerinde sorunlar oldu bende çikolata felan yedim strestenhemen diyete dönüş yapıp menü yazarak başlayacağım . sen nasılsın :)
Yarın sabah tekrar tartılmayı planlıyorum arkadaşımAy ne güzel Canım sonuçların güzel olur umarım. Spor çözer Canım o zaman senin sorununu. Ne yazık ki çoğu kadın öyleyiz
Canım senin de benim gibi kahvaltı takıntın yok sanırım bende herşey yerim kahvaltı da eşim klasik kahvaltı harici ağzına bi şey sürmez :) özellikle ton balığı çok severim
Anladım Canım hissedilir tabi evinde önlem alıp beklemek laızm yapacak bir şey yok başka
Geçen hafta kilon kaçtı Canım
Ödem vardır Canım ve dinlenmeden tartılınca bende çok eksi çıkmıyor dinlenip hafta sonu bakarsın yine
Teşekkürler destekleyici yanıtın içinTuh, cok dikkat ettin gercekten bu hafta. ama bazen takilmalar olur boyle. yilmadan devam edebilmek onemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?