Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Evet canim bende takip ediyirumm hasibeg yi herhafta birinci oluyir bende yapmak isterim ama cocuklarla cok zor gibi

tam benlik olmuş menünü çok beğendim. hani spor nerede ?

Bugün off Canım o yüzden yok ama epey hareketli bir gün oldu.

Evet canim bende takip ediyirumm hasibeg yi herhafta birinci oluyir bende yapmak isterim ama cocuklarla cok zor gibi

Evet canım güzel kilo veriliyor ama aslında yapabilirsin bende öyle düşündüm ama İnan insana çok iyi geliyor bende denemelisin niyet edince insan bozmuyor ve daha da hareketli oluyorsun

Ah kaptanım ben iflah olmaz bir şişkoyum.. sonraki iki gün de felaketti

Ben çok çok geciktim
Ama bugün 59.2 çıktım
Şöyle bir durum var
Ben dün eve geldim(çok özür dilerim aşırı yoğun iki gün geçiyorum..) iyiyim ama telefonla alakalı falan sorunlarım oldu gelemedim

Menüler felaket direkt ceza alabilirim
Spor yapamadım ama bugün mesela kaç saat gezdim 3.5 saat full gezdim ve merdiven in çık vs

Evdeki tartımla asıl tartıldığım tartım Farklı gösterebiliyor
O 59.2 60.2 olabilir yani ama emin de olamadım şu an
İnşallah 59.2 dir

Bu kilo ile kendine haksızlık etmemelisin önceki mesajında iflah olmaz bi şişkoyum yazına :) bizim hayalimiz. Bu hafta iyi olursun ne olacak.

Bu kilo ile kendine haksızlık etmemelisin önceki mesajında iflah olmaz bi şişkoyum yazına :) bizim hayalimiz. Bu hafta iyi olursun ne olacak.
Ah kuzum
Boğaz’ımı az sıksam gidecek ama kalktım ertesi gün abur cubur..
ama sizinle birlikte iflah olacağım

Yeni kaban aldım bugün

Zayıflamam lazım ki güzel olsun

Ah kuzum
Boğaz’ımı az sıksam gidecek ama kalktım ertesi gün abur cubur..
ama sizinle birlikte iflah olacağım

Yeni kaban aldım bugün

Zayıflamam lazım ki güzel olsun

En güzel yanı ne biliyor musun damak tadımız değişiyor biraz ara versen alışacaksın Canım, ve en iyisini yapacaksın Emin’im. Sonuçta kontrollü gidiyorsun kilona bakıyorsun bu da önemli bu durum. Emin’im şimdide güzelsindir Canım olacak de olsun zayıflamam lazım değil zayıflayacağım de kelimelerin gücü çok önemli

plasticwoman ve inşallah hepimiz en sağlıklı kilomuza erişiriz ♥

İnşallah Canım hep beraber güzel kilomuza kavuşalım ve mutlu olalım. Yemeğin veremediği hazları yaşayalım.

Gunaydin guzel hafta sonlari kizlar ne var ne yok bakim bi gecmise dun basima neler geldi
Havayi guzel gordum cocuklari disari cikardim neyse gittik gezdik eve donerken arabadan dumanlar cikmaya basladi yolda durcak yerde yoktu en yakin benzinlige yana yana gittim yana yana diyorum bildiginiz arabamin ici duman alti oldu ve acayip bi yanim kokusu sardi cok korktum ama allahtan panik degilimdir ole durumlarda sadece arabada cocuklar oldugu icin biraz tirstim birazda uzuldum neyse bizde bisey yok arbayida elektirikci bi ustaya biraktim adam bole devam etseydin arabayi tutustururdun dedi allah korusu bizi anlicaginiz.
Kil payiyla 4. Olmusuz tebrik ederim herkes guzel kilolar vermis gozum ustunuzdeydi ama yazmaya firsatim olmadi dun iste
Odul ogunlerinizi haffta icine birakmayin kizlar bhgun yyarin halladin derim

Gonulmeyvesi cNim menulerini takipteyim ama cok kotu bozuldu keske bole olmasaydi ne guzel disiplinli gidiyordun tepetaklak geldi menuler sanki sen bi yemin daha etmelisin bence
Gerci ole cok kismalarin sonu bu oluyor herseyden yelisin ama az az yemelisin bunu hayatimizda bi oturtabilsek hepimiz incecik kalicaz da iste onu beceremiyoruz

Canim siz bu diyetleri beye gore yapiyorsunuz akrrep diye bir uyemuz vardi oda bole bi diyet yapiyordu nerden bakip gorup yapiosunuz yani gittiginiz bi diyetisyen mi var size bu asamalari soluyor incelleemek isterim evreleri falan gayet guzel kilo verdjriyor cunku

Canim bence menun guzel ama sabah kahvaltin yok ve aksam yemegin cok gec olmus oglende biraz daha saglikli bi sekilde yesen daha guzel olurdu artin cok uzulecek kadar fazla degil bunlara dikkat edersen veeirsin bence artilari ve eksiye gecersin yanliz sporda sart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…