Diyetisyen arkadaşımda ne zaman acıkıyorsan o zaman ye diye tavsiyede bulundu şeker diyetinden dolayı daha güçlü ve enerjik oldum bu yüzden sanırım yemek ve tatlılara olan sabırsızlığım bayağa sakinledi, kahvaltı özellikle çok keyifle yemeği sevdiğim bir öğün olmasına rağmen yemek istemiyorum. yemek yemedende bayağa iyi hissediyorum 21 gün bitince biraz ara verip tekrar başlıcam tavsiye ederim herkese:)Çok doğru Canım en iyisi kendini dinlemek çocuklar sabah kalkınca kahvaltı yapmak istemezler biz zorlarız aslında ihtiyacı olmadığı için istemez ama biz zorlaya zorlaya sistemi değiştiririz. Sonra gelsin kilolar, sağlıklı bedenden uzaklaşmak.
Ayy çok geçmişler olsun ya Allah korumuş sizleri yavrularında korkmuşturGunaydin guzel hafta sonlari kizlar ne var ne yok bakim bi gecmise dun basima neler geldi
Havayi guzel gordum cocuklari disari cikardim neyse gittik gezdik eve donerken arabadan dumanlar cikmaya basladi yolda durcak yerde yoktu en yakin benzinlige yana yana gittim yana yana diyorum bildiginiz arabamin ici duman alti oldu ve acayip bi yanim kokusu sardi cok korktum ama allahtan panik degilimdir ole durumlarda sadece arabada cocuklar oldugu icin biraz tirstim birazda uzuldum neyse bizde bisey yok arbayida elektirikci bi ustaya biraktim adam bole devam etseydin arabayi tutustururdun dedi allah korusu bizi anlicaginiz.
Kil payiyla 4. Olmusuz tebrik ederim herkes guzel kilolar vermis gozum ustunuzdeydi ama yazmaya firsatim olmadi dun iste
Odul ogunlerinizi haffta icine birakmayin kizlar bhgun yyarin halladin derim
Ozendim aksam yemegineİyi akşamlar
evet canım sıkılmıştı sabah ama hırs yaptım iyice ve pazartesi sabahına kdr her gün tartılacağım...
Aslında eve gelince de tartılacaktım ama işten geç çıktım ve yemekte yemedim çünkü yiyeceğim herşey sanki beni şişirecekmiş gibi geldi ve eve gelene kdr sadece su içtim
Şimdi menüme geçeyim
08:30 1 avuç fındık
13:00 az ezo gelin çorba az tavuk şiş ve yarım lahmacun yedim yanında bol su içtim
20:00 1 tabak közlenmiş patlıcanın üstüne sarımsaklı yoğurt ve az zeytinyağı ve soğanla kavrulmuş kıyma ile annem güzel ve hafif bir yemek yapmış bana afiyetle yedim
Üstüne de bir türk kahvesi hem yorgunluğum geçti destek yorumlarınızla keyfim yerine geldi.
bugün suyumu sayamadım ama 3 lt yi kesin geçmiştir hala da içmeye devam ediyorum.
zaten bütün gece wcye kalkacağım için sporda ordan die teselli buluyorum
Diyetisyen arkadaşımda ne zaman acıkıyorsan o zaman ye diye tavsiyede bulundu şeker diyetinden dolayı daha güçlü ve enerjik oldum bu yüzden sanırım yemek ve tatlılara olan sabırsızlığım bayağa sakinledi, kahvaltı özellikle çok keyifle yemeği sevdiğim bir öğün olmasına rağmen yemek istemiyorum. yemek yemedende bayağa iyi hissediyorum 21 gün bitince biraz ara verip tekrar başlıcam tavsiye ederim herkese:)
1 şubat cumartesi menü
Sabah aç karına 1 saat pilates
11:00
1 dilim ekşi mayalı ekmek
Çok az kavurmalı yumurta
Süzme peynir
17:00
Havuç turp salatası 2 veya 3 kaşık yoğurt
3 pirzola
1 küçük dilim Tam buğday ekmeği
Sonra çayla çig badem ve biraz kuru ğzüm yerim belki (acıkmazsam yemem)
Su 2 litreyi bulur
Spor: şimdilik 1 saat aletli pilates puanı mı hesaplamıyorum çünkü akşam devam edicem spora
günaydın kızlar.birazdan dişçi randevum var.yoruldum bitsin istiyorum ya ama bitmiyor.dün gece geç döndük kızımı havalimanından almaktan birde temizlik olunca menümü yazamadım.şimdide hızlı çıkış yapacağım.yarın ki menüm gelince zaten pekte matah değil.
gün hareketlerinide yaz canım motivasyon oluyor.ben yazmaya başladığımdan beri aslında hiçte hareketsiz bir yaşamım olmadığını gördüm.saat saat dakika dakika ne varsa yazıyorum.
ah ah canım ne korkunç.verilmiş sadakanız varmış.çok büyük geçmiş olsun.
henüz ilan edilmedi ama öyle bir yazışma geçmişti.sizlerden resmi ilan beklemekteyim.
yahaha değil mi ama, çok feci takip ederim.temizliği bıraktım koştum yazdım ve gittim. ben zayıflayacaksam herkes zayıflayacak yok öyle kaytarmak.
Canım Facebook da Ahmet APA yitikşifayı ücretsiz bulanlar grubu var orada seviyeler var. Mesela Google Ahmet APA seviye 1 yazarsan direkt çıkar toplam 9 seviye son seviye ömür boyu yapacağım seviye olacak. Acıdan Salih’in kitabından yola çıkılarak yapılan bir sistem. Hem kilo hem de vücut temizliği yapılıyor aynı zamanda telegram da sesli kayıtları da var Ahmet apanın
Evet canım şifa oruçlar başlayacak şu an hazırlık aşaması. Mersin’de Canım ata tohumundan ağaç.
Canım dizi izlerken bile hiç oturmadım sürekli gezdim bi şeyler yaptım eskiye göre sürekli hareket halindeydim.
Ayy çok geçmişler olsun ya Allah korumuş sizleri yavrularında korkmuştur
Kizlar hepinize tesekkur ederim gercekten verilmis sadakamiz varmis buyuk oglum etkilenmis biraz herkese anlatiyor arabamizdan dumanlar cikiyordu yangin vardi diye cocuk akliyla anlatiyor iste
Gonulmeyvesi cNim menulerini takipteyim ama cok kotu bozuldu keske bole olmasaydi ne guzel disiplinli gidiyordun tepetaklak geldi menuler sanki sen bi yemin daha etmelisin bence
Gerci ole cok kismalarin sonu bu oluyor herseyden yelisin ama az az yemelisin bunu hayatimizda bi oturtabilsek hepimiz incecik kalicaz da iste onu beceremiyoruz
Yine iyi canım toparlarsın
Haftaya kadar dikkat edersjn artini verip ustune bir de eksi getirirsin canim
Aynen çok acı bi yüzleşme oluyor ne kadar çok şey yemişim diyorumcanim bir kere yazmamaya baslarsan kisir dongu oluyor. iyi menu olana kadar bekleyip hic yazmiyorsun ve hoop diyet bitiyor. kotu diye de dusunsen devam etmek istiyorsan yazarsan daha iyi olur. kimse yorum yapmasa bile sen yazarken kendinle yuzlesirsin
hiiii, 65i sen once goreceksin sanirim.
ben bu sabah tartilamadim ama dun hala 67ydim
arti cok degil canim, bu hafta yine eskiye donersen haftaya eksiye bile doner
cok iyi
eksi olsun bizim olsun
ama sen daha iyi yapabilirsin biliyorum
cok guzel
olsun canim, bu hafta da sabit olsun, haftaya iyi baslayalim guzel eksi ile sonuclansin
canim sen listeyi dusunme. kendi sagligini bebeklerini dusun.
biz zaten her hafta bakiyoruz kimler motive ve iyi gidiyor, vakti gelmis, sartlari tamamliyor vs sonra soruyoruz katilmak ister misiniz diye. ama listede olsan da olmasan da takimdasin bizimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?