Gece bekcisi gibisin valla ceydos aratmiyorsun bizi valla bravo
Tabi kide midem rahatsiz biraz yiyemem diceksin ozaman kimse sana israr edemez ama onemli olan senin kendi iradene sahip cikman verdigin kilolari dusun ustunde olan elbiselerin icinde nekadar zarif durdugunu dusun yemek yersen heryerinden kilolarin fiskircagini dusun zaten canin yemek istemez ve aksam olucaksa saat 6 gibi aksam yemegine ye madem kahvede tok tutuyor 1 fincan kahveni ic ve git ordada odul ogunu olarak kendine bi cesit belirle ondan sadece tadimlik ye canim hadi sana guveniyorum benKizlar yarin gorumcemin dogum gunu var. pastalar borekler bi suru sey olacak. Nasil hayir diycem bi oneriniz var mi
Gitmeden kahve iciyim diyorum. Beni tok tutuyor kahve
Hee tamam o zaman oruç tarzı olduğunu bilmiyordum. Anladım.iyi yapmışsın.Zeytin ağacınız nerede ?Kahvaltı yok Canım benim sisteminde yani ben şifa orucuna hazırlık aşamasındayım; normalde bi menü yumurtalı bi menü bulgur pilavlı yasaklı olmayan menü. Akşam dışarı çıktık ve dışarıda içine un koyma ihtimali olan yiyeceklerden yememek için iş yerinde son kalan 2 yumurtamı yedim. Cuma olduğu için alışveriş yapmadım ofise. Zeytin pek düşkünlüğüm yok serbest ama pek aklıma gelmiyor aslında kendi ağacımızın zeytini var iş yerine götüreyim hafta başı. Her gün yumurtam var ama bıkmayayım diye her gün yemiyorum sadece iş yerinde haşlama şansım olduğu için. Yumurtalı öğün yer değişebiliyor
Tamam ama lütfen kahvaltılık yemeye özen gösterin sağlığınız için.Acıkmadığım için kahvaltı etmedim
Sabah kahvaltini atlamis olman kotu canim ama menunu begendim genel olarakMerhabalar herkese
Sabah bisey yiyemedim
Ogle: 2 dilim ekmek, biraz peynir
Ara: 1 elma, 1 kase yogurt
Aksam: yagsiz hindi sote, 4 kasik eriste, yogurtlu kabak salatasi
Ara: 1 avuc beyaz leblebi
Hindiyi biraz fazla yedim ama yagsiz kupkuru bi yemekti insallah kilo aldirmaz
Su: 3 litre
Spor yok gibi bisey 1500 adim atmisim
Çok geçmiş olsunGunaydin guzel hafta sonlari kizlar ne var ne yok bakim bi gecmise dun basima neler geldi
Havayi guzel gordum cocuklari disari cikardim neyse gittik gezdik eve donerken arabadan dumanlar cikmaya basladi yolda durcak yerde yoktu en yakin benzinlige yana yana gittim yana yana diyorum bildiginiz arabamin ici duman alti oldu ve acayip bi yanim kokusu sardi cok korktum ama allahtan panik degilimdir ole durumlarda sadece arabada cocuklar oldugu icin biraz tirstim birazda uzuldum neyse bizde bisey yok arbayida elektirikci bi ustaya biraktim adam bole devam etseydin arabayi tutustururdun dedi allah korusu bizi anlicaginiz.
Kil payiyla 4. Olmusuz tebrik ederim herkes guzel kilolar vermis gozum ustunuzdeydi ama yazmaya firsatim olmadi dun iste
Odul ogunlerinizi haffta icine birakmayin kizlar bhgun yyarin halladin derim
Gecmis olsun canimGunaydin guzel hafta sonlari kizlar ne var ne yok bakim bi gecmise dun basima neler geldi
Havayi guzel gordum cocuklari disari cikardim neyse gittik gezdik eve donerken arabadan dumanlar cikmaya basladi yolda durcak yerde yoktu en yakin benzinlige yana yana gittim yana yana diyorum bildiginiz arabamin ici duman alti oldu ve acayip bi yanim kokusu sardi cok korktum ama allahtan panik degilimdir ole durumlarda sadece arabada cocuklar oldugu icin biraz tirstim birazda uzuldum neyse bizde bisey yok arbayida elektirikci bi ustaya biraktim adam bole devam etseydin arabayi tutustururdun dedi allah korusu bizi anlicaginiz.
Kil payiyla 4. Olmusuz tebrik ederim herkes guzel kilolar vermis gozum ustunuzdeydi ama yazmaya firsatim olmadi dun iste
Canim tesekkur ederim guveninizi bosa cikarmiycam gidip geliyim insallah iyi haberlerleTabi kide midem rahatsiz biraz yiyemem diceksin ozaman kimse sana israr edemez ama onemli olan senin kendi iradene sahip cikman verdigin kilolari dusun ustunde olan elbiselerin icinde nekadar zarif durdugunu dusun yemek yersen heryerinden kilolarin fiskircagini dusun zaten canin yemek istemez ve aksam olucaksa saat 6 gibi aksam yemegine ye madem kahvede tok tutuyor 1 fincan kahveni ic ve git ordada odul ogunu olarak kendine bi cesit belirle ondan sadece tadimlik ye canim hadi sana guveniyorum ben
Çok geçmiş olsun
Günaydın
Sağolun kizlarGecmis olsun canim
Slm canım evet pek giremiyorum bu ara ben de durumlar aynı kilom sabit almadım da vermedim de dengeleyerek gidiyorum 13 gün sonra Türkiye’ye gidiyorum zaten ordan kilo alıp gelmiş olurumKilolarimizi hatirlayalim kizlar :) @fyzanur ,Melegimkorusun nasilsiniz kizlar, hic sesiniz cikmiyor...
*** 4. Takım 659. Etap ***
haeshin (64.3///%)
DeryaOnDiet (67.6///%)
nnurc (68.6///%)
angelnesss (75.7///%)
AppLesma (76.3///%)
mifihafa (75.4///%)
Birniyetmeselesi (76.3///%)
Ceyda76 (71.5///%) Yeni uye, baslangic tarihi: 08.01.20 , baslangic kilosu:73.6, hedef:63
4. Takım ortalaması: %
***Citir mi Citirlar 659. Etap***
allymcbeal (56.4///%) Yeni uye, baslangic tarihi: 31.10.19, baslangic kilosu:59.0, hedef:51
Elizan-seyma (67.3///%) 510. Etapta 64kg ile izne ayrilan uye geri dondu 17.11.19, hedef 60
Huzurvermeyolunda (74.4///%) 650. etapta 74.4kg ile bildirimsiz izne ayrildi.
Gonulmeyvesi (67.6///%) Yeni uye, baslangic tarihi:04.07.19 , baslangic kilosu:71 , hedef kilosu:57
Melegimkorusun (63.5///%) 657. Etapta 63.5kg ile izne ayrildi
Birikizmeselesi (84.5///%) Yeni uye, baslangic tarihi: 03.01.20, baslangic kilosu:92, hedef:70
gingercookkie (74.0///%) 498. Etapta 75.2kg ile izne ayrilan uye geri dondu 24.01.20 , baslangic:74.0, hedef:65
plasticwoman (117.7///%) 560. Etapta 88.5kg ile izne ayrilan uye geri dondu 24.01.20, baslangic:117.7 hedef 60
gizeminci (82.0///%) Yeni uye, baslangic tarihi: 25.01.20 , baslangic kilosu:82.0, hedef:65
stitch (67.4///%) 568. Etapta 67.4kg ile izne ayrildi
fyzanur (62.7///%) 655. etapta saglik sebebiyle 63.0kg ile izne ayrilan uye geri dondu
fmad (59.9///%) 636. etapta 56.4kg ile mezun olan uye geri dondu.
MigiMadid (84.2///%) 455. etapta Matmazel-nora nickiyle, 6.takimdan diskalifiye edilen uye geri dondu, hedef kilo 80
cool_lime (63.9///%) Yeni uye (Dolly94), baslangic tarihi:13.08.19 , baslangic kilosu:65.1 , hedef kilosu:58
Eğer acıkmıyorsam kahvaltı etmiyorum metabolizmamın kendine gelmesini bekliyorum asıl şifa tokluk değil açlık diye okuyorum bazı yerlerde nitekim çok açlık hissetmiyorum:) iyice acıkınca yemek yiyorumTamam ama lütfen kahvaltılık yemeye özen gösterin sağlığınız için.
gün hareketlerinide yaz canım motivasyon oluyor.ben yazmaya başladığımdan beri aslında hiçte hareketsiz bir yaşamım olmadığını gördüm.saat saat dakika dakika ne varsa yazıyorum.Bugün off Canım o yüzden yok ama epey hareketli bir gün oldu.
ah ah canım ne korkunç.verilmiş sadakanız varmış.çok büyük geçmiş olsun.Gunaydin guzel hafta sonlari kizlar ne var ne yok bakim bi gecmise dun basima neler geldi
henüz ilan edilmedi ama öyle bir yazışma geçmişti.sizlerden resmi ilan beklemekteyim.Ooo yasak mi geldi harika olmus hadi bakalim bu hafta da ilk uce girmeyin gorim sizi
yahaha değil mi ama, çok feci takip ederim.temizliği bıraktım koştum yazdım ve gittim. ben zayıflayacaksam herkes zayıflayacak yok öyle kaytarmak.Gece bekcisi gibisin valla ceydos aratmiyorsun bizi valla bravo
Canim siz bu diyetleri beye gore yapiyorsunuz akrrep diye bir uyemuz vardi oda bole bi diyet yapiyordu nerden bakip gorup yapiosunuz yani gittiginiz bi diyetisyen mi var size bu asamalari soluyor incelleemek isterim evreleri falan gayet guzel kilo verdjriyor cunku
Hee tamam o zaman oruç tarzı olduğunu bilmiyordum. Anladım.iyi yapmışsın.Zeytin ağacınız nerede ?
gün hareketlerinide yaz canım motivasyon oluyor.ben yazmaya başladığımdan beri aslında hiçte hareketsiz bir yaşamım olmadığını gördüm.saat saat dakika dakika ne varsa yazıyorum.
Tokluk-açlık değil de zeytin-peynir yemeden günlerin geçmesi iyi değilEğer acıkmıyorsam kahvaltı etmiyorum metabolizmamın kendine gelmesini bekliyorum asıl şifa tokluk değil açlık diye okuyorum bazı yerlerde nitekim çok açlık hissetmiyorum:) iyice acıkınca yemek yiyorum
Tokluk-açlık değil de zeytin-peynir yemeden günlerin geçmesi iyi değil
Hayırlısı olsun
Eğer acıkmıyorsam kahvaltı etmiyorum metabolizmamın kendine gelmesini bekliyorum asıl şifa tokluk değil açlık diye okuyorum bazı yerlerde nitekim çok açlık hissetmiyorum:) iyice acıkınca yemek yiyorum
Cok cok gecmis olsun. Verilmis sadakaniz varmis .Allah korumus.Gunaydin guzel hafta sonlari kizlar ne var ne yok bakim bi gecmise dun basima neler geldi
Tabi bu konularda çok söylem var hergün yeni bilgi ile karşılaşıyoruz ne yapacağımı şaşırıyorum bende :) teşekkür ederim yinedeTokluk-açlık değil de zeytin-peynir yemeden günlerin geçmesi iyi değil
Hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?