Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kizlar yarin gorumcemin dogum gunu var. pastalar borekler bi suru sey olacak. Nasil hayir diycem bi oneriniz var mi
Gitmeden kahve iciyim diyorum. Beni tok tutuyor kahve
Tabi kide midem rahatsiz biraz yiyemem diceksin ozaman kimse sana israr edemez ama onemli olan senin kendi iradene sahip cikman verdigin kilolari dusun ustunde olan elbiselerin icinde nekadar zarif durdugunu dusun yemek yersen heryerinden kilolarin fiskircagini dusun zaten canin yemek istemez ve aksam olucaksa saat 6 gibi aksam yemegine ye madem kahvede tok tutuyor 1 fincan kahveni ic ve git ordada odul ogunu olarak kendine bi cesit belirle ondan sadece tadimlik ye canim hadi sana guveniyorum ben

Hee tamam o zaman oruç tarzı olduğunu bilmiyordum. Anladım.iyi yapmışsın.Zeytin ağacınız nerede ?

Sabah kahvaltini atlamis olman kotu canim ama menunu begendim genel olarak

Çok geçmiş olsun
Günaydın

Gecmis olsun canim

Canim tesekkur ederim guveninizi bosa cikarmiycam gidip geliyim insallah iyi haberlerle

Slm canım evet pek giremiyorum bu ara ben de durumlar aynı kilom sabit almadım da vermedim de dengeleyerek gidiyorum 13 gün sonra Türkiye’ye gidiyorum zaten ordan kilo alıp gelmiş olurum gelince tekrar başlarım artık biraz kafam rahat takılmak istiyorum kiloyu takmadan bu hafta 4. Olmuş takım tebrik ederim kızları sen nasılsın ?

Tamam ama lütfen kahvaltılık yemeye özen gösterin sağlığınız için.
Eğer acıkmıyorsam kahvaltı etmiyorum metabolizmamın kendine gelmesini bekliyorum asıl şifa tokluk değil açlık diye okuyorum bazı yerlerde nitekim çok açlık hissetmiyorum:) iyice acıkınca yemek yiyorum

günaydın kızlar.birazdan dişçi randevum var.yoruldum bitsin istiyorum ya ama bitmiyor.dün gece geç döndük kızımı havalimanından almaktan birde temizlik olunca menümü yazamadım.şimdide hızlı çıkış yapacağım.yarın ki menüm gelince zaten pekte matah değil.
Bugün off Canım o yüzden yok ama epey hareketli bir gün oldu.
gün hareketlerinide yaz canım motivasyon oluyor.ben yazmaya başladığımdan beri aslında hiçte hareketsiz bir yaşamım olmadığını gördüm.saat saat dakika dakika ne varsa yazıyorum.
ah ah canım ne korkunç.verilmiş sadakanız varmış.çok büyük geçmiş olsun.
Ooo yasak mi geldi harika olmus hadi bakalim bu hafta da ilk uce girmeyin gorim sizi
henüz ilan edilmedi ama öyle bir yazışma geçmişti.sizlerden resmi ilan beklemekteyim.
Gece bekcisi gibisin valla ceydos aratmiyorsun bizi valla bravo
yahaha değil mi ama, çok feci takip ederim.temizliği bıraktım koştum yazdım ve gittim. ben zayıflayacaksam herkes zayıflayacak yok öyle kaytarmak.

Canım Facebook da Ahmet APA yitikşifayı ücretsiz bulanlar grubu var orada seviyeler var. Mesela Google Ahmet APA seviye 1 yazarsan direkt çıkar toplam 9 seviye son seviye ömür boyu yapacağım seviye olacak. Acıdan Salih’in kitabından yola çıkılarak yapılan bir sistem. Hem kilo hem de vücut temizliği yapılıyor aynı zamanda telegram da sesli kayıtları da var Ahmet apanın

Hee tamam o zaman oruç tarzı olduğunu bilmiyordum. Anladım.iyi yapmışsın.Zeytin ağacınız nerede ?

Evet canım şifa oruçlar başlayacak şu an hazırlık aşaması. Mersin’de Canım ata tohumundan ağaç.

gün hareketlerinide yaz canım motivasyon oluyor.ben yazmaya başladığımdan beri aslında hiçte hareketsiz bir yaşamım olmadığını gördüm.saat saat dakika dakika ne varsa yazıyorum.

Canım dizi izlerken bile hiç oturmadım sürekli gezdim bi şeyler yaptım eskiye göre sürekli hareket halindeydim.

Eğer acıkmıyorsam kahvaltı etmiyorum metabolizmamın kendine gelmesini bekliyorum asıl şifa tokluk değil açlık diye okuyorum bazı yerlerde nitekim çok açlık hissetmiyorum:) iyice acıkınca yemek yiyorum
Tokluk-açlık değil de zeytin-peynir yemeden günlerin geçmesi iyi değil
Hayırlısı olsun

Çok doğru Canım en iyisi kendini dinlemek çocuklar sabah kalkınca kahvaltı yapmak istemezler biz zorlarız aslında ihtiyacı olmadığı için istemez ama biz zorlaya zorlaya sistemi değiştiririz. Sonra gelsin kilolar, sağlıklı bedenden uzaklaşmak.

Cok cok gecmis olsun. Verilmis sadakaniz varmis .Allah korumus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…