Harikayapmaz olurmuyuz hiç?sende sporlarını hesapla ve ekle ilk sayfada puanlama mevcut oradan bakıp yazabilirsin
Çok memnun oldumBu fotografi paylastigin gun alintilaistim canim ama yazma firsatim olmadi.
Cok guzel bir foto, harika bir yer, sende cok guzelsin :)
Nasil oldun canim kendini daha iyi hissediyor musun?
Canim cok guzel sonuclar alirsin insallah , bu sif programini uygulayip cok guzel sonuclar alan arkadaslarimiz oldu.
Canim cok gecmis olsun , Allah esirgemis resmen sizi.
Halloldu mu arabanin problemi?
Cok sevindim senin adina canim, kilo almaman ne guzel.
Turkiye donusu bekliyoruz, cok keyifli tatiller canim..
Yediklerimizi mi kastettin canim, menuleri mi?
Hangi semtte oturuyordun Feyzos, spor salonuna mi yazilmak istiyorsun?
Ise baslamissin, her sey yoluna girmis ne guzel canim :)
Olabilir canim, takiplesebiliriz tabi :)
Tebrikler canim :)
Tebrikler canim :)
Cok ozur diliyorum ben paylasamadim sen 2. oldun canim, birazdan paylasiyorum..
Ellerine saglik canim :)
Ilk gun icin cok guzel olmus menunuz, aramiza hosgeldiniz, ben ozge, 31 yasindayim, evliyim, 2 oglum var, yurt disinda yasiyorum.
Beraber cok guzel kilolar veririz umarim :)
Nasil oldun canim, bu cuma bildirim yapiyorsun degil mi?
Hafsa aramiza hosgeldin, ben Ozge, takim kaptaniyim, 31 yasindayim , evliyim, 2 oglum var, yurt disinda yasiyorum, beraber cok guzel kilolar veririz umarim.
Bir suru sIkintilar cikti canim, kac gundur keyfimiz yok, ustune annemde haftaya gidiyor.
Hepsi ust uste geldi ama cok sukur bu halimize, cok sagol sordugun icin ,sen nasilsin?
Canim daha cok kucuk kuzun.
Onun suan bu dunyada en cok sana ihtiyaci var, senin kucaginda olmaya , senin kokuna, hepimiz ayni seyleri yasadik ve yasiyoruz.
Yani bu cok dogal bir surec, sende bu anlarin tadini cikart , o uyurken sende dinlen, her isi askiya al (ev isi vs) , cok cabuk geciyor yillar emin ol...
Aslicim aramiza hosgeldin, ben Ozge, takim kaptaniyim, 31 yasindayim, evliyim, 2 oglum var, yurt disinda yasiyorum, beraber cok guzel kilolar veririz insallah.. :)
Cok sagol canim sadece yogunluk olsa bir sey degil o rutinimiz oldu zaten ama evimizle ilgili sorunlar cikti ve bu kacinci
Esim satmaya karar verdi, kuzularimin hastanelik durumlari var onlarla ugrasiyorum, bir yandan annemin aisveris vs ihtiyaci oluyor, onun gonlunu yapmaya calisiyorum, oyle daraldim ki , yinede sabir diyorum...
Sen nasilsin canim, cocuklar nasil?
Canim hayatini kolaylastiracak seyler bulmaya calis, hic bir uzmanla gorustun mu?
Herseyi kafaya takmak cok zor
Cok sagol canim, nasilsin, her sey yolunda mi, cocuklar iyiler mi?
Ne kotu bir mesaj , cok uzuldum Ozlemim, haber var mi kaza geciren kisiden
Insallah olmemistir, Allah yakinlarina bagislasin....
Günaydın bende varımmGunaydin guzel arkadaslarim , cok keyifli bir gun gecirmenizi diliyorum.
Bugun firsati olan tum arkadaslarimla ADIMLAMA YARISMASI yapalim.
Aksam menulerimizle beraber adim sayilarimizi paylasiriz
Bende yarismaya katiliyorum :))
HoşbuldummHosgeldin hafsa umarim istedigin kiloya inersin grubumuz cok iyi ben ve takim arkadaslarim sana elimizden geleni yapmaya calisiriz
Ay tam benim istedigim kilo araligi. nisan sonu gibi bende gorebilirim insallah
Cok gecmis olsun kaptanim
Hosgeldin aslicim sen zaten deneyimliymissi nsenin ki biraz kilo kontrolü gibi olacak
@Ceydos nasil yedin o kadar yumurtayihic sevmedigim yiyecektir yumurta coxukluktan kalma biraz da beslenmelere konulurdu ya eskiden kokardi pis pis yumurtadan tiksinmistim
simdilerde zorla yiyorum tok tutsun diye
deneyeyim:)
haftada bi gün balık alıyoruz.
hoşgeldin adaşım :)Kullanıcı Adı :diyetlikadn
İsim (İsteğe Bağlı ):Aslı
Mesleginiz:Ev hanımıyım
Yaşınız :26
Medeni Durumunuz :evliyim
Çocuk Sayısı ve yaşları:1 oğlum var 2 buçuk yaşında
Yaşadığınız şehir:İzmir
Boyunuz :1.71
Kilonuz:64
Hedef kilonuz :58
Kilo alma hikayeniz :Aç gözlülük
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Daha iyi hissetmek ve güzelleşmek için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?14. Takımdan mezun oldum
stitch tanıştığıma memnun oldum çok şanslısın yurtdışında yaşamayı bende çok isterdim
Sizinde yolun yarısı gözükmüş zaten izin insana iyi bir başlangıç için fırsat veriyo
Anladim canim o zaman spor yarismalarimiz yine cok guzel dereceler gelir sendenBenim günlük adımın çok az ama 2 saatim salonda geçiyor ama onun adımı sayılamıyor dans, pilates, hiit cardio yapıyorum dolayısıyla katılmam imkansız bazen 300 - 500 adım oluyor. İşim masa başı yoğun olmadığında dolaşıyorum sürekli ama yoğunken çakılıp kalıyorum. Bu yarışma bana uymadı, spor olursa her zaman varım akşama kadar da elimden geleni yaparım ama adım ile yapacağım bi şey yok. Hava sıcak olsa yemeğe yürüyerek giderdim o zaman katılım sağlamam mümkün olurdu. Bir de arabayla işe, eve, spora gidiyorum adım kısıtlanıyor
Guzel menu canim afiyet olsun simdiden.Beklenen menü:
Öğle: Roka, salatalık, ile oluşan ton balıklı salata
Akşam: bulgur pilavı, yoğurt ya da su koymadan cacıkımsı bi şey yaparım.
Bugün de spor yok çok ağrım var, akşam yaprak sarma saracağım iyi olursam evde Leslie yaparım.
Not: kendime Bulgurlu, kıymalı saracağım eve normal zeytinyağlı.
Su zaten garanti içerim 1 lt bitti bile, Türk kahvesi yaparım birazdan sonra da adaçayı içerim regl iken iyi geliyor.
Harika,paylasimlarini bekliyoruzHarikaeski takımda o kadar gaza geliyodum ki diyetten çok şu spor listelerinin faydasını gördüm nerdeyse
Bir rakibin daha oldu o zaman
Çok memnun olduminşallah yaza kadar tüm fazlalıklarımızdan kurtuluruz
Ben o zaman akşam spor ve menü paylaşımlarına başlıyorum
Günaydın bende varımmbugün hava kapalı yağmur çok şiddetli olmazsa yürüme planım vardı zaten sizin için 3 5 sokak uzatarak yürürüm
Kahvaltini yap Aslicim, ac birakma kendinikarnım aç 6:30 tan beri hiç bişey yemedim sadece çay
6.30ta yaptım kahvaltıyıAnladim canim o zaman spor yarismalarimiz yine cok guzel dereceler gelir senden
Guzel menu canim afiyet olsun simdiden.
Kendine egzersizden dinlenmek icin de firsat ver.
Kaslarinin dinlenmesi lazim☺
Harika,paylasimlarini bekliyoruz
Kahvaltini yap Aslicim, ac birakma kendini ☺
Hosgeldin canim, ben de sizi merak etmeye baslamistim. annenin de gitme vakti yaklasmis ama en azindan guzel guzel uzun vakit gecirdinizKizlar herkese selamlar, kac gun oldu takima ugrayamadim.
Nasilsiniz herkesler iyi mi?
Ne zaman elime telefonu alsam bir sey cikti..
Bizim Houstondaki evimizde sorunlar cikti , tamir tamirat vs, esim Houstona gitmek zorunda kaldi, canimiz onlara sIkildi ve evi satmaya karar verdik.
Annem haftaya sali gunu donuyor Turkiyeye onun ayri kosturmacasi hazirligi var.
Cocuklarin hastane randevulari var, her sey ust uste geldi, suan bile Akinla doktordayiz...
Demem o ki zor bir donemden geciyoruz, haftaya annemi yolcu edince daha rahat olacagim.
Sizler nasilsiniz, gecmisi okuyamadim, yeni gelen arkadaslar olmus heralde, hosgeldiler onlarda...
Eki Görüntüle 2585061
oooh harikasin, tesekkurlerMezuniyet karnemstitch
canim bu rahatsizligi hic bilmiyorum ama arkadaslarin da dedigi gibi herseyi cok kafaya takmamak lazim. kimse mukemmel degil, herkes elinden geleni yapiyor ve mukemmel olmamak zaten yasamin guzel tarafiBipolar manik bozukluğu ile uğraşıyorum herşeye çok kafama takıyorum en iyisi olamıyorum ne yazık kı evet yakın olsaydın ben anlatamıyorum kımseye bişeyler... millet anlamak istemıyor
woaw hem spor cok iyi hem yemek cok az. nasil dayanabildin bir ogun ileMerhaba kızlar bugün tek öğün beslendim
1 kase yoğurtlu havuçlu salata
Biraz yeşil salata
2 tam buğday ekmeğine pizza
Çay ve kahve içtim
Spor kick boks yaptım beraberinde yürüyüş bandı mekik vs ama hangisi kaç dakika bilmiyorum toplam 1 saat kaç puan demeliyim bayağa canım çıktı ama güzeldi ders
Yawrukush
Menüm
Sabah 6:30
Bi domates
5 zeytin
Bir peynir
Bir haşlama yumurta
Öğle 12:30
Mercimek çorbası
5 izgara köfte
Patates salatası
Ayran
Akşam 19:30
Kısır yiyemedim begenmedım
4 karnabahar köftesi
Yoğurt
Bir tarhana çorbası
Spor 4 bin adım
40 squat
20 jumping jack
su 3 lt
Anladim canim o zaman spor yarismalarimiz yine cok guzel dereceler gelir senden
Guzel menu canim afiyet olsun simdiden.
Kendine egzersizden dinlenmek icin de firsat ver.
Kaslarinin dinlenmesi lazim☺
Harika,paylasimlarini bekliyoruz
Kahvaltini yap Aslicim, ac birakma kendini ☺
6.30ta yaptım kahvaltıyı
niye uzuluyorsun canim, en guzel anlariniz iste. bosver diger seyleri. doya doya kokla bebegini el ele, goz goze oturun. hem sana hem ona iyi gelicektir boyle vakitler. aksamlari da esin gelince istersen sut sagip birakirsin, cikar kisa 1-2 saatlik arkadaslarinla bulusursun.Spor yok
Su yazmaya yüzüm yok
1,5 litreyi geçmez
Ruh halim çok kötü ya
Bebeğim ayağımda.2 aylık olduk hâlâ her dak el ele gözgöze
Hiç iyi depilim
Olumsuz elestiriler de olabilir tabiki, onemli olan kibar elestiriKesinlikle bende olumsuz yazan kişiyim :) ve bilmiyordum çoğu menü yazıp kaçıyor sadece nick ve menü olarak tanıyorum mecburen :)
Olumsuz elestiriler de olabilir tabiki, onemli olan kibar elestiri
zaten boyle boyle birbirimize yanit verirken tanisiyoruz. feyza cok aktiftir aslinda, izinden tam donduremedi kendisini, o yuzden boyle, yakinda tanirsin sen de :)
benim de hayalim yurtdişi gezmeye çıkmak.Hosgeldin canim, ben de sizi merak etmeye baslamistim. annenin de gitme vakti yaklasmis ama en azindan guzel guzel uzun vakit gecirdinizben de ozledim bizimkileri
biz buradayiz canim merak etme, siz iyi olun da yogunluk donemi biz idare ederiz
insallah yakin zamanda gidersin canim, hem de hepsine sirasiylabenim de hayalim yurtdişi gezmeye çıkmak.
güney kore kanada amerika... :)
asıl hayalim mekke medineye gitmek:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?