Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yapmaz olurmuyuz hiç?sende sporlarını hesapla ve ekle ilk sayfada puanlama mevcut oradan bakıp yazabilirsin
Harika eski takımda o kadar gaza geliyodum ki diyetten çok şu spor listelerinin faydasını gördüm nerdeyse
Bir rakibin daha oldu o zaman
Çok memnun oldum inşallah yaza kadar tüm fazlalıklarımızdan kurtuluruz
Ben o zaman akşam spor ve menü paylaşımlarına başlıyorum
Gunaydin guzel arkadaslarim , cok keyifli bir gun gecirmenizi diliyorum.
Bugun firsati olan tum arkadaslarimla ADIMLAMA YARISMASI yapalim.
Aksam menulerimizle beraber adim sayilarimizi paylasiriz
Bende yarismaya katiliyorum :))
Günaydın bende varımm bugün hava kapalı yağmur çok şiddetli olmazsa yürüme planım vardı zaten sizin için 3 5 sokak uzatarak yürürüm

Hoşbuldumm evett takımdan arkadaşlarla hala konuşup kendimizi kontrolde tutmaya çalışıyoduk aslında ama disiplin olmayınca bi türlü tartımın gidiş yönünü düzeltemedim kaçamaklarımda bana kızın spor yapmazsam siz yapın gaza geliyim

hoşgeldin adaşım :)

Anladim canim o zaman spor yarismalarimiz yine cok guzel dereceler gelir senden

Guzel menu canim afiyet olsun simdiden.
Kendine egzersizden dinlenmek icin de firsat ver.
Kaslarinin dinlenmesi lazim

Harika,paylasimlarini bekliyoruz

karnım aç 6:30 tan beri hiç bişey yemedim sadece çay
Kahvaltini yap Aslicim, ac birakma kendini

6.30ta yaptım kahvaltıyı

Hosgeldin canim, ben de sizi merak etmeye baslamistim. annenin de gitme vakti yaklasmis ama en azindan guzel guzel uzun vakit gecirdiniz ben de ozledim bizimkileri
biz buradayiz canim merak etme, siz iyi olun da yogunluk donemi biz idare ederiz

Bipolar manik bozukluğu ile uğraşıyorum herşeye çok kafama takıyorum en iyisi olamıyorum ne yazık kı evet yakın olsaydın ben anlatamıyorum kımseye bişeyler... millet anlamak istemıyor
canim bu rahatsizligi hic bilmiyorum ama arkadaslarin da dedigi gibi herseyi cok kafaya takmamak lazim. kimse mukemmel degil, herkes elinden geleni yapiyor ve mukemmel olmamak zaten yasamin guzel tarafi

woaw hem spor cok iyi hem yemek cok az. nasil dayanabildin bir ogun ile

Bu hafta da olsaydı iyi olurdu akşama kadar yaptığım hareketleri yapmam, yarışma olsa yapardım.
Dinlendiriyorum Canım kaslarımı zaten kas yıkımı olmaması için de takviye almaya başlayacağım biraz daha kilo vereyim.

Spor yok
Su yazmaya yüzüm yok
1,5 litreyi geçmez
Ruh halim çok kötü ya
Bebeğim ayağımda.2 aylık olduk hâlâ her dak el ele gözgöze
Hiç iyi depilim
niye uzuluyorsun canim, en guzel anlariniz iste. bosver diger seyleri. doya doya kokla bebegini el ele, goz goze oturun. hem sana hem ona iyi gelicektir boyle vakitler. aksamlari da esin gelince istersen sut sagip birakirsin, cikar kisa 1-2 saatlik arkadaslarinla bulusursun.
ben kizimi hic birakamamistim, cok ozluyordum 5dk'da bile ama kizim, esim, ben hep beraber gezmistik
ilk zamanlar cok bagimli oluyor bebek anneye, bir de onun acisindan dusun. ne yapsin, hicbirseyi kendi yapamiyor ki. ama yine de anneye bagliligi sevgisi azalmiyor, azalmasin da anne-baba ile gecirilen vakit bebegin hem beyin, hem vucut gelisiminde bile fayda sagliyor.
tabii bu degil ki ruh sagligin bozulsun, arada kendine mola vermelisin kotu hissediyorsan. mutlu anne mutlu bebek

Kesinlikle bende olumsuz yazan kişiyim :) ve bilmiyordum çoğu menü yazıp kaçıyor sadece nick ve menü olarak tanıyorum mecburen :)
Olumsuz elestiriler de olabilir tabiki, onemli olan kibar elestiri
zaten boyle boyle birbirimize yanit verirken tanisiyoruz. feyza cok aktiftir aslinda, izinden tam donduremedi kendisini, o yuzden boyle, yakinda tanirsin sen de :)

Olumsuz elestiriler de olabilir tabiki, onemli olan kibar elestiri
zaten boyle boyle birbirimize yanit verirken tanisiyoruz. feyza cok aktiftir aslinda, izinden tam donduremedi kendisini, o yuzden boyle, yakinda tanirsin sen de :)

Kesinlikle yazı olduğu için duygu geçmiyor karşı tarafa bazen sert gibi anladığımız belki de gayet yumuşak düşünce ile yazılmıştır. Burada okurken tamamen o an ki duygularımızla da okuyoruz ve yanlış anlaşılmalar da olabilir. Ama birbirimizi tanıdıkça kimin nasıl duyguyla yazdığını kestirebiliriz. Bu konu da gerçek hayatta da çok dikkatliyim, her zaman özen gösteririm teşekkür etmeye, lütfen demeye, takdir etmeye, özür dilemeye oğlum 3 yaşındayken aynı şekilde konuşuyor. Gördüğünü uyguluyor çocuklar cümlesini hep duyardım ama yaşadım :) yani bana kızan olursa kızmasın hiç sert dille yazım yok buraya emin olun, hep mutlu olarak geliyorum yazıyorum. Arkadaşların menülerine yorum yazmak keyif veriyor hiç tanımadan birbirimize yardımcı olmak bir bağ kurmamızı sağlıyor ve bu durum benim için çok hassas ve önemli.

Ayrıca not: eleştiri iyidir tabi ki bizleri geliştirir.

Hosgeldin canim, ben de sizi merak etmeye baslamistim. annenin de gitme vakti yaklasmis ama en azindan guzel guzel uzun vakit gecirdiniz ben de ozledim bizimkileri
biz buradayiz canim merak etme, siz iyi olun da yogunluk donemi biz idare ederiz
benim de hayalim yurtdişi gezmeye çıkmak.
güney kore kanada amerika... :)
asıl hayalim mekke medineye gitmek:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…