Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

cuma tarti sonrasi kacamak hakkinda pisirsen, ailecek beraber guzelce yeseniz?
bugun yapip simdiden kendini zorlama bence, cumaya 2gun kaldi sadece.
saray mantisi nedir ki acep
ben ödüllerimi 67 kiloya sakladım hep.
saray mantısı tarifi
normal mantı hamuru hazırlanır.
salçalı soğanlı bulgur pilavı pişirilir.içerisine tercihen av ördeği eti yoksa tavuk eti didilir.karıştırılır.hamur açılır kare kare mantı yapacak gibi kesilir 2,5 cm gibi kareler.şimdi kestiremedim tam uzun yıllar oldu izlemeyeli.(herkes unutmuş annem bile benden aldı doğru tarifi) içerisine bulgurlu harç konur bohça şeklinde köşelerden kapatılarak fırın tepsisine dizilir.az sıkı olacak şekilde pişince toplanıyor zaten.işlem tamamlanınca fırına verilir kızarana kadar pişirilir.haşlanan ördeğin suyu fırınlanan mantının üzerine dökülür tekrar fırınlanır.suyu çektirilir.sarımsaklı yoğurt ve pul biber nane toz biber sosu yağla hazırlanır. pişen mantı tabaklara üstüne yoğurt üstüne sos ohhhhh afiyetle yenir.
harikasın ne diyebilirim ki eksik fazla hiçbir şey yok
Ölüyorum ağrıdan şu an sıcak yatağımda yatmak istiyorum keşke Kadınlara regl izni verilse
bende aynı dileği diledim hep.geçmiş olsun canım

Tarif güzelmiş Canım ben kendim yapıyorum evde hamurunu falan. Yaptığımda bir gün denerim bunu. Yemem ama evdekiler tadar :)

Çocukta okulda yoksa izin alırdım ama 15:00 gibi izin almayı planlıyorum.

Çok sağol
Allah razı olsun

bende mercimekli mantı hastasiyim eskişehirin en ünlü mantılardan...:)

geçmiş olsun.
benim bitti şükür..
bogaz rahatsizlığım başladi..
hasta olucam herade benim kız çok ateşliydi.. :/
hiç bişey de yemiyor.
üzülüyorum

Geçmiş olsun kuzuna canım aslında yememek doğamız gereği yani yemek yemediğimiz de daha iyi savaşıyormuş vücut bilinenin tersine. Hiç üzülme iyileşince fazlasıyla toparlar.
Teşekkürler canım zencefil ıhlamur demle iç bende öyle yırttım hastalıktan ve adaçayı Boğaz ağrılarına iyi geliyor

kamuda mi çalışıyorsun?

Yok canım özel sektör hatta inşaat sektörü :)

şimdi kahve içtim uykum var öğlen adimladim...
şimdiden 6 bin yakın adim oldu

hoşgeldin adaşım :)
Hoşbuldumm aslında aslıhan ama herkes aslı der hatta aslıhan diyen olursa hakaret ediyomuş gibi zoruma gidiyo ay iyiki geldim buraya grup çok aktif
Bugün desene yürüyüş için hiç uygun değil burda da yağmur çok az ama deli gibi fırtına var çıkıyorum ama dönemezsem buralara bilin ki çatı altında kaldım
Evettt istediğim yarış ruhuuuu varımmm
öğlen pilatesim var.gece adımlayacağım muhtemelen.horozumun ve civcivlerimin yemlerini önlerine koyup (pizza gecesi bu gece ve ne yazıkki ben yapıyorum o güzel pizzaları) yememek için kendimi sokaklara atacağım.
Ya çok tatlı demişsin ya alıntılayabilirim benzetmelerini

benim adim da Aslı.
31 yaşındayim kamuda çalışıyorum.:)
evliyim bir kızım var 3 yaşında..
taniştığıma memnun oldum:)

O zaman uyutma Canım :) benimki de öyleydi uyutmamaya başladım bi kaç gün sonra tamam alıştı erken yatmaya.
kayınvalidem bakıyor
hiç uyuazsa erken uyuyor 6 gibi uyutmamaya çalışıyorum çünkü gece uyaniyor.;
8-9 da uyudu mu sabaha kadar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…