Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ahhh canim, sana da gecmis olsun. gormek bile buyuk travma.
insallah kazaya karisanlar da olmemislerdir. Cok kan olsa bile kurtulma ihtimali her zaman var

teşekkür ederim.bu kadar azimli takım arkadaşlarım olmasaydı.ben hala haftada 3 gün pilatesle devam edecektim.başarım tamamen sizler sayesinde oluyor.durmak yok yola devam sloganımız.
Gunaydin guzel arkadaslarim , cok keyifli bir gun gecirmenizi diliyorum.
Bugun firsati olan tum arkadaslarimla ADIMLAMA YARISMASI yapalim.
Aksam menulerimizle beraber adim sayilarimizi paylasiriz
Bende yarismaya katiliyorum :))
aboooo kız bu soğukta sokaklara vuracağım kendimi desene.gerçi adım programı indirdim nihayet onda koşu+ yürüyüş antremanları var onlarıda yapayım diyordum.şart oldu.
Ceydos arkadasim tebrik ederim ben 3. Olmusum ama aramizda daglar kadar fark var

Adim mi evde dolasilan adimlarda sayiliyor mu disariya pek cikma imkanim uok benim
teşekkür ederim canım olsun.maksat burada hareket etmek hepsi sana fayda.sakın yarışma bitti diye pes etme.aynen devam günlük arttırarak ilerle antremanlarını
Tebrikler CEYDOS AppLesma ve emek veren tüm arkadaşlara da tebrikler
bende seni tebrik ediyorum canım çok sıkı antreman yapıyorsun maşallah diyorum her seferinde.
harikasın bende kendimi sokaklara vuracağım. bugün 7 derece donmazsam tabi

kız bak öğlen adimlama yapıcam

Ama ben buna katılamam çünkü çok yoğun antrenman yapıyorum yani benden öyle çok adım çıkmaz. Bu hafta ben yokum yarışmada.
şöyle yapabilir miyiz acaba? moderatörlerim izin verirse Yawrukush stitch Kozmogirl17 biz kendi aramızda adım dışındada yarışalım AppLesma ve melisa- da ekstra spora gönüllü .bugünden başlayarak sadece aktif spor puanlaması yaparak (ev işi basamak adım dışında) pazartesiye kadar yarışalım olur mu?

adım yarışmasında da varım ben

Teşekkürler canım

Bana uyar Canım ama yarın başlasın :) ben bugün ölüyorum ağrıdan

öğlen pilatesim var.gece adımlayacağım muhtemelen.horozumun ve civcivlerimin yemlerini önlerine koyup (pizza gecesi bu gece ve ne yazıkki ben yapıyorum o güzel pizzaları) yememek için kendimi sokaklara atacağım.

Bende evdekilere pizza yapacağım hafta sonu yapayım da aradan çıksın iyi hatırlattın :)) geçen baklava yaptım ama yemedim tabi ki :)

Bana uyar Canım ama yarın başlasın :) ben bugün ölüyorum ağrıdan
okey o zaman perşembe başlayıp perşembe bitiriyoruz. uyar mı?
Bende evdekilere pizza yapacağım hafta sonu yapayım da aradan çıksın iyi hatırlattın :)) geçen baklava yaptım ama yemedim tabi ki :)
ikisinide çok güzel yaparım.ne kadar acı ama ya haksızlık.
benim canim aşiri pide çekti deliriyorum
delirme aşamasına geldiysen 1 tane al bir dilim ye sadece yoksa daha kötü olursun.nefis köreltmen gerekiyor.yapmazsan gözün dönmüş gibi dolanır bulduğun anda görmemiş gibi yersin

Valla bende yapıyorum Canım o nedenle üzücü olan sürekli istemeleri :)

Tamam canım uyar

Yemesin Canım bence hayır demeyi öğrenmedikçe olmuyor ben o yöntemi çok denedim ama olmadı köreltmek tadını unutmaktan geçiyor aslında

ama şu an kimseye hayır demiyor kendi içindeki çatışma bu.birine hayır demek kolay çünkü karşının ısrarı ile yemen gerekiyor.ama bu onun içinde yaşanan fırtına köreltmezse büyüyecek.bende öyle oluyor.bende kendimle çatışmadayım pazartesinden beri.annem memleketten saray mantısı yolladı.kargo bugün yarın ulaşacak ve ben bayılırım.kendime ileri tarihli ayırıp pişirdim kaçtım yapabilirim.yada oturup 2 bohça yiyip bırakabilirim. çok kararsızım.mantıklı gelen ileri tarih ama ama

Teşekkür ederim dün yazamamıştım dün sabah 2 krep biraz peynir öğlen nohut ve yeşillik ara öğün muz akşam balık salata yedim bu sabah 2 haşlanmış yumurta biraz peynir 1 dilim ekmek öğlen balık salata yedim ara öğün rezene çayıakşama mecbur makarna ya da mantı yapacağım çaya misafir var hazırlık yapmam lazım

Kendisi ile de daha çok konuşması lazım ben öyle aşmaya başladım yolda oluru yoktu. Zaten biz kendinizi en çok sabote ediyoruz. Önce kendi nefisimizi de hayır demeyi öğrenmeliyiz demeye demeye bu haldeyiz. Ben sürekli kendimle konuşuyorum deli gibi :)))) nefsimizi doyurmanın imkanı yok verdikçe daha çok isteyecek. Ve çok karbo besleniyor onun için iyi olmaz bu aşamada. Bir süre bunu başarması gerekiyor. Bende halen uğraşıyorum ama şifa orucuna geçeli 14 gün oldu çok şükür direkt hayır diyorum inşallah böyle gider.
Canım bence de ileri tarihe atmalısın

ilk gün menün güzel ama bu akşam mantı çok üzücü.yemesen olmaz mı?hem kendinde yapabiliyormuşsun diyet bitince ödül yaparsın kendine

2 tane yemektense tüm tabak yemek daha güzel olacak bencede ileri tarih daha mantıklı.en son anneannem sağken çooook uzun yıllar önce yemiştim. muadillerini yapıyoruz ama bu av ördeğinin eti ile yapılan çoooook özel.

Mm farklı yapılıyormuş o zaman daha sonra ödül öğün yaparsın doyana kadar yersin daha da iyi kesinlikle böyle özel ve güzel mantı 2 tane ile kalmasın :)

cuma tarti sonrasi kacamak hakkinda pisirsen, ailecek beraber guzelce yeseniz?
bugun yapip simdiden kendini zorlama bence, cumaya 2gun kaldi sadece.
saray mantisi nedir ki acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…