Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

eve geliyorum 10 dk sonra halasiyla geliyor..
sonra halayı birakmiyor Hala gitme gel..
bende mutfakta yemek yapıyorum..
sonra halasi sessizce gidiyor evine. ( altlı üstlü oturuyorum )
sonra bi başliyor ağlamaya ben halama gitçeeeemmmm..
babasi geldi ve ağliyor hala...
kapıya adandi vuruyo gitçeem de gitçeemmm.
eşim de çok sinirlendi tabii..
ve halası geldi aldi götürdü gitti..
uyutmak için de geldi gene birakmadi halasina yapışık..;
ben mi..
ev işlerimi yaptım duş aldim kitap okudum.. sıkıldım baya
kızımı özlüyorum nabayim halaci işte.@plasticwoman

Ne güzel Canım demek ki güzel ilgileniyorlar. Benimki de o yaşlarda babaanneciydi o bakıyordu şimdi bana yapışık :) 5 dk kaybolayım annem nerede diyor geliyorum hemen sarılıyor seni seviyorum diye :) ama durup kendini sevdirmez öyle der ve kaçar :) bu bi dönem gelecek sene seninki de aynı olacak hiç merak etme şimdi tadını çıkar. Böyle de zor dün esir aldı beni evde bi şey yapamıyorum, bi şey izliyor taklıdıni yapıyor bak bak kafam sürekli ona çevrik.

evet zaten genelde annem nerde soruyordu hasta olunca durum bu şekil degişti..
işten gelir gelmez hemen inerdi aşagiya yanima.. yemek yapmadan bi saatimi ona ayırıyordum.eşim 7:30 ta geliyor.
hasta olunca huysuzlaşıyor. ben normal karşılıyorum
halasi tabiki kurtulmak istiyor bende whatsapp dan atiyorum seni istiyor felan diye
oda yok yok oyna biraz onla

ahhh canim, sana da gecmis olsun. gormek bile buyuk travma.
insallah kazaya karisanlar da olmemislerdir. Cok kan olsa bile kurtulma ihtimali her zaman var
Canim sanirim ölmustu ailesi sabir versin sabaha kadar olay yerindeydiler savci falan hep vardi sabaha kadar zaten adamin nabzina bakip hic bisey yapmadan direk ambulansa aldilar ve hemen goturmediler allah ailesine sabir versin bugun gozum hep adamcagizn yattigi yere kayiyor kanlar falan duruyor yagmur yagsada yikansa yol diye dua ediyoeum inan cok etkilendim

Begenmene cook sevindim canim. Bakalim hala bir eksilme yok kilomda. Bugun de gidiyorum spora is cikisi, yarin da. O eksi buraya geleceek

Hic firinda hamsi denemedim. Ellerine saglik canim

Evettt istediğim yarış ruhuuuu varımmm

Ya çok tatlı demişsin ya alıntılayabilirim benzetmelerini
süper yarın başlıyor.spor yarışması bu adım yarışı dışı olacak ben ayrıca adımda yapacağım.
istediğin gibi alıntı yapabilirsin tatlım.hangisini beğenirsen

en tehlikeli araç motosiklet zaten gözüm çok karadır benim ama tek cesaret edemediğim araç o ailemede yasak.tabi birgün bir bakmışsınız ceyda giymiş derileri çekmiş altına harley davidson motosikleti geziyor yollarda

Begenmene cook sevindim canim. Bakalim hala bir eksilme yok kilomda. Bugun de gidiyorum spora is cikisi, yarin da. O eksi buraya geleceek
kas yapmışsındır belki ne biliyorsun.illa eksi olması gerekmiyor.kas yağdan ağır derler.sanki bu hafta benimde kas oranım arttı gibi.

Kozmogirl17 geçmiş olsun Canım görmen kötü olmuş benim de sürekli aklıma gelirdi. Bu yol kenarında duran tırlar çok kazaya yol açıyor. İnstagram takip ettiğim biri var siskolata diye onun eşi de aynı şekilde kaza yaparak vefat etti aklıma direkt o geldi. Allah ailesine sabırlar versin.

Hastalanınca huy değiştiriyorlar Canım normal sana da zaman kalıyor :)

Cok gecmis olsun canim. Ilac al istersen. Daha iyi hissedersin

Dayanmaya çalışıyorum ilaçta kesiyor o yüzden içemiyorum ama daha sürerse içerim

Hic firinda hamsi denemedim. Ellerine saglik canim

Dene Canım çok güzel oluyor su koymazsan kızartmadan farksız tadı

Ben alacaktım motor ama annem aldırmadı bende kırmak istemedim almadım çünkü biliyor beni bisikletle bile kaburgasını çatlatan bi insanım :) ben korktuğum bir şey olsa bile yapacağım dediğim zaman yaparım :) zayıflayalım da alalım bende yaza almak istiyorum kilo verip.

benim adim da Aslı.
31 yaşındayim kamuda çalışıyorum.:)
evliyim bir kızım var 3 yaşında..
taniştığıma memnun oldum:)
Bende öyle :) ufaklıklarında yaşları yakın çıktı
süper yarın başlıyor.spor yarışması bu adım yarışı dışı olacak ben ayrıca adımda yapacağım.
istediğin gibi alıntı yapabilirsin tatlım.hangisini beğenirsen
Perşembeden perşembeye mi oluyor listeler
Ben adım yarışında fosladım 4000 adımda kaldım yağmurda fırtınada çok kuvvetliydi dönmek zorunda kaldım
Bi an gerçek civciv ve horozun var sandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…