adım yarışması bugün itibari ile başlamıştır diye tahmin ediyorum.ekstra sporu istekliler devam edecek ya o yüzden yarın başlatıp haftaya perşembe sonlandıralım dedik.Bende öyle :) ufaklıklarında yaşları yakın çıktı
Perşembeden perşembeye mi oluyor listeler
Ben adım yarışında fosladım 4000 adımda kaldım yağmurda fırtınada çok kuvvetliydi dönmek zorunda kaldım
Bi an gerçek civciv ve horozun var sandım
yaaaa ben yürümekten nefret ederim ne yaptın sen 10000 adım benim kesin sonlarda yer alırım gibi.yada şimdiden kendimi yollara vurayım. 229 adım şimdilikCevabi icine yazmisimsimdi yurusten geldim boyle olursa 10000 adim olur bide lesie yaptim mi super olur
Burda hamsi bulmak zor. Ama baska balikla deneyeyim.Hastalanınca huy değiştiriyorlar Canım normal sana da zaman kalıyor :)
Dayanmaya çalışıyorum ilaçta kesiyor o yüzden içemiyorum ama daha sürerse içerim
Dene Canım çok güzel oluyor su koymazsan kızartmadan farksız tadı
Ben alacaktım motor ama annem aldırmadı bende kırmak istemedim almadım çünkü biliyor beni bisikletle bile kaburgasını çatlatan bi insanım :) ben korktuğum bir şey olsa bile yapacağım dediğim zaman yaparım :) zayıflayalım da alalım bende yaza almak istiyorum kilo verip.
Bakayim cuma gunu tartilinca artmis mi kas oranim. Umarim oyle olmustur canim.kas yapmışsındır belki ne biliyorsun.illa eksi olması gerekmiyor.kas yağdan ağır derler.sanki bu hafta benimde kas oranım arttı gibi.
palamut , çipura , levrek ve somon da fırında harika oluyor.Burda hamsi bulmak zor. Ama baska balikla deneyeyim.
Bende şaşırdım açıkçası eğer acıksaydım yicektim aslında baktım canım bişey istemiyor boşuna yük etmiym kendime dedimwoaw hem spor cok iyi hem yemek cok az. nasil dayanabildin bir ogun ile
manti yanina da soyle guzel bir salata veya zeytinyagli yapsan, sen de mantidan tadimlik yesen?Teşekkür ederim dün yazamamıştım dün sabah 2 krep biraz peynir öğlen nohut ve yeşillik ara öğün muz akşam balık salata yedim bu sabah 2 haşlanmış yumurta biraz peynir 1 dilim ekmek öğlen balık salata yedim ara öğün rezene çayıakşama mecbur makarna ya da mantı yapacağım çaya misafir var hazırlık yapmam lazım
Canim bu herkesde tam ise yaramiyor, bazi kisiler az yiyerek nefes korluyor, digerleri hic yemeyerek. ben mesela yemeliyim yoksa Ceydanin dedigi gibi acisini daha kotu cikariyorum sonrasindaKendisi ile de daha çok konuşması lazım ben öyle aşmaya başladım yolda oluru yoktu. Zaten biz kendinizi en çok sabote ediyoruz. Önce kendi nefisimizi de hayır demeyi öğrenmeliyiz demeye demeye bu haldeyiz. Ben sürekli kendimle konuşuyorum deli gibi :)))) nefsimizi doyurmanın imkanı yok verdikçe daha çok isteyecek. Ve çok karbo besleniyor onun için iyi olmaz bu aşamada. Bir süre bunu başarması gerekiyor. Bende halen uğraşıyorum ama şifa orucuna geçeli 14 gün oldu çok şükür direkt hayır diyorum inşallah böyle gider.
Canım bence de ileri tarihe atmalısın
cok guzelmis, ben manti-sarma gibi ugrasmali yemeklere hic yanasmiyorum ama bir yerlerde bulursam deneyeyimben ödüllerimi 67 kiloya sakladım hep.
saray mantısı tarifi
normal mantı hamuru hazırlanır.
salçalı soğanlı bulgur pilavı pişirilir.içerisine tercihen av ördeği eti yoksa tavuk eti didilir.karıştırılır.hamur açılır kare kare mantı yapacak gibi kesilir 2,5 cm gibi kareler.şimdi kestiremedim tam uzun yıllar oldu izlemeyeli.(herkes unutmuş annem bile benden aldı doğru tarifi) içerisine bulgurlu harç konur bohça şeklinde köşelerden kapatılarak fırın tepsisine dizilir.az sıkı olacak şekilde pişince toplanıyor zaten.işlem tamamlanınca fırına verilir kızarana kadar pişirilir.haşlanan ördeğin suyu fırınlanan mantının üzerine dökülür tekrar fırınlanır.suyu çektirilir.sarımsaklı yoğurt ve pul biber nane toz biber sosu yağla hazırlanır. pişen mantı tabaklara üstüne yoğurt üstüne sos ohhhhh afiyetle yenir.
harikasın ne diyebilirim ki eksik fazla hiçbir şey yok
bende aynı dileği diledim hep.geçmiş olsun canım
Bu arada şifa orucu takvimimi çıkardım, 5. Seviyeyi evlilik yıldönümüne gelecek bitecek şekilde ayarladım ve o gün serbest gün yapacağım tek gün :)
canim hastayken yetiskinler de yemek istemez, ustune gitme. sen ara ara teklif et, bol sivi tuketsin. ben normalde meyve suyu vermiyorum mesela, doktor meyve suyu ver hastayken enerji olsun demistigeçmiş olsun.
benim bitti şükür..
bogaz rahatsizlığım başladi..
hasta olucam herade benim kız çok ateşliydi.. :/
hiç bişey de yemiyor.
üzülüyorum
onu da hic duymamisim. bu takimi seviyorum, hep yeni tariflerbende mercimekli mantı hastasiyim eskişehirin en ünlü mantılardan...:)
Aslinda daha da aktifiz normalde ama kacamak yapiyor da gelmiyor galiba kizlarHoşbuldumm aslında aslıhan ama herkes aslı der hatta aslıhan diyen olursa hakaret ediyomuş gibi zoruma gidiyoay iyiki geldim buraya grup çok aktif
Yogurtlu yumurta (cilbir)?Evde yiyecek yemeklikyok bi bakayım ne yapabilirim
heheh ne tatliymis.eve geliyorum 10 dk sonra halasiyla geliyor..
sonra halayı birakmiyor Hala gitme gel..
bende mutfakta yemek yapıyorum..
sonra halasi sessizce gidiyor evine. ( altlı üstlü oturuyorum )
sonra bi başliyor ağlamaya ben halama gitçeeeemmmm..
babasi geldi ve ağliyor hala...
kapıya adandi vuruyo gitçeem de gitçeemmm.
eşim de çok sinirlendi tabii..
ve halası geldi aldi götürdü gitti..
uyutmak için de geldi gene birakmadi halasina yapışık..;
ben mi..
ev işlerimi yaptım duş aldim kitap okudum.. sıkıldım baya
kızımı özlüyorum nabayim halaci işte.@plasticwoman
benimki de bana yapisik. hastayken daha da kotu. kucagimdan inmiyor, elime telefon almama da izin vermiyor. telefonu alip kenara koyuyor, elimi de kendine sariyorNe güzel Canım demek ki güzel ilgileniyorlar. Benimki de o yaşlarda babaanneciydi o bakıyordu şimdi bana yapışık :) 5 dk kaybolayım annem nerede diyor geliyorum hemen sarılıyor seni seviyorum diye :) ama durup kendini sevdirmez öyle der ve kaçar :) bu bi dönem gelecek sene seninki de aynı olacak hiç merak etme şimdi tadını çıkar. Böyle de zor dün esir aldı beni evde bi şey yapamıyorum, bi şey izliyor taklıdıni yapıyor bak bak kafam sürekli ona çevrik.
hamsinin ingilizcesi nedir? biz de bulamiyoruz maalesef.Burda hamsi bulmak zor. Ama baska balikla deneyeyim.
Canim tebrikler tamamladigin icinKızlar bugün şekersiz 21.günümdü
Ve ben başarmanın haklı gururunu yaşıyorum
Kilom az olduğu için muhtemelen çok az kilo verdim 2 kilo kadar
Ama her gören acayip zayıfladığımı rn fazla 58 gibi göründüğümü söylüyorlar bende daha hafif hissediyorum ve çok mutluyum ruh halimden...
Çok ödemim var onu atsam aslında tartıdaki rakam düşücek biliyorum:)
Birde çok az yemekle daha tok ve dinç hissediyorum. Yapmam gereken 21 bitti diye rahatlamamak çok özeldiğim şeyleri yemek istiyorum makarna mesela ama bianda bozmak zorluyormuş vücudu. Nsıl tavsiyelerde bulunurzunuz bana
Bende bi ara heves etmistim ama motor kazalari sıkintılı oluyor bu adamin kaskida yoktu zatenen tehlikeli araç motosiklet zaten gözüm çok karadır benim ama tek cesaret edemediğim araç o ailemede yasak.tabi birgün bir bakmışsınız ceyda giymiş derileri çekmiş altına harley davidson motosikleti geziyor yollarda
Tebrikler canim hayatina karbonhidrati ve seker i yavas yavas sok birden yuklenme canim yaxik olur 21 gununeKızlar bugün şekersiz 21.günümdü
Ama her gören acayip zayıfladığımı rn fazla 58 gibi göründüğümü söylüyorlar bende daha hafif hissediyorum ve çok mutluyum ruh halimden...
Birde çok az yemekle daha tok ve dinç hissediyorum. Yapmam gereken 21 bitti diye rahatlamamak çok özeldiğim şeyleri yemek istiyorum makarna mesela ama bianda bozmak zorluyormuş vücudu. Nsıl tavsiyelerde bulunurzunuz bana
somon grilled cok seviyorum ben, ebvde elektrikli grill var onda guzel oluyor.palamut , çipura , levrek ve somon da fırında harika oluyor.
ben iyiyimdir aletlerde denge kurarım.55 olayım öyle saçlarım beyazlasın iyice öyle alacağım karavan turları falan planlıyorum bakalım kısmet olacak mıplasticwoman
yaaaa ben yürümekten nefret ederim ne yaptın sen 10000 adım benim kesin sonlarda yer alırım gibi.yada şimdiden kendimi yollara vurayım. 229 adım şimdilik
Burda hamsi bulmak zor. Ama baska balikla deneyeyim.
Canim bu herkesde tam ise yaramiyor, bazi kisiler az yiyerek nefes korluyor, digerleri hic yemeyerek. ben mesela yemeliyim yoksa Ceydanin dedigi gibi acisini daha kotu cikariyorum sonrasinda
benimki de bana yapisik. hastayken daha da kotu. kucagimdan inmiyor, elime telefon almama da izin vermiyor. telefonu alip kenara koyuyor, elimi de kendine sariyor
Kızlar bugün şekersiz 21.günümdü
anchovy. Evet canim aynen tazesini bulmak mumkun degil donmusu bile zor bulunuyorhamsinin ingilizcesi nedir? biz de bulamiyoruz maalesef.
bir kere dondurulmus buldum ama igrenc oldu
anchovy konserve var sadece ve bence hamsi degil o, tuzlu sardalya :)anchovy. Evet canim aynen tazesini bulmak mumkun degil donmusu bile zor bulunuyor
aslinda bilim tam tersini soyluyor. ne kadar cok anne-baba ile cocuk vakit gecirirse cocugun her acidan gelisimi olumlu etkileniyor. dogum iznindeyken hep yapisik gezdik kizimla ama simdi biraz zor tabi, eve gidince hem onunla oynamak istiyorum ama yemek hazirla, yedir, topla, bir de is sonrasi yorgunlukOy yerim çok tatlı, benimki de omzunda yatıyor :) normalde yatmıyor hiç bir de ufakken kucağında yatırma kokuna alışır diyenler vardı, alışsın zaten kucağımda durmayacak büyüyünce keyfini çıkaracağım dedim iyi ki de yapmışım. Şimdi gel azıcık seveyim diyorum öpüyorum öptün yeter diyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?