Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Adım yarışmasıda mı haftalık süper o zaman ben günlük sanmıştım o zaman yükseltirim
Valla çok tatlısınız yaş hepimizin geççek ama sizin bu neşenizle eminim yıllar çok keyifli geçmiştir

Kaptan korkusu bayılırım uzun zamandır çılbır yapmıyordm hatrlattığın iyi oldu yumurta yemekten bi hal oluyoz zaten çeşit olur

Kaptan korkusu bayılırım uzun zamandır çılbır yapmıyordm hatrlattığın iyi oldu yumurta yemekten bi hal oluyoz zaten çeşit olur
ben cok severim ve cok yaparim. hatta burada kahvalti mekanlari da yapiyor cilbir, bizden guzel sunum hazirliyorlar
gecenlerde de soganli yumurta yaptim, o da bir alternatif
bizim kaptan cok ilimlidir hic sopa gostermez bakma, tatli dili ile herkesi motive eder o

Aynen öyle ufacık bebek senin kokuna ihtiyacı var sen ayır diyorsun neymiş alışırmış alışsın ne olacak :) nasıl bi düşünce bu. Bizde hep öyleydik oğlumla, ama bizim olayın farkı kız ve erkek farkı :))) erkek olunca sevgisi canı isterse oluyor :) ama o yaşlar da oğlum da öyleydi 5 yaşında oğlum.

Evett 5 şubat çarşamba listemm
Kahvaltıda
3 yumurtadan peynirli omlet
1 çay bardağı süt
1 litre su
1 bardak şekersiz çay
Öğlen ve aralarda
1 sade türk kahvesi
1 havuç
1 elma
1 ayvanın çeyreği
Akşam
Mercimek çorbası
Sarımsaklı yoğurtlu havuç (havuç haşlama)
Su toplamda şu an 2 buçuk litre heralde 3 olur uyuyana kadar
Sporda
50 squat
50 yana tekmeli sumo squat
50 crunchy frog
3 dakika plank
250 jumpinck jack
5000 adım
4 kere 8 kat inip bindim
Puanlama yarın başlıcağı için hesaplamadım

2006 yılına kadar hayatım süperdi.sonra küçük kızım doğdu hayat felç tabi.saçım beyazladı ben benden gittim o derece arıza çocuk.2015 yılında artık yeter dedim.eşime haftanın bir gününü bana ver bu çocuktan uzak kalayım dedim.okeyi aldım.kendimi topladım.şimdi yine mutluyum. 13 yaşında artık daha iyiyiz.yine sadece kendim için yaşıyorum.

cok az olmus

arada kizinin hikayelerini paylas bizimle de.
bizimki de tam tersi, melek bir bebekti herkes ideal bebek derdi, simdi 2yas bunalimi basladi surekli agliyor
2 saat pilates, 90 squat , 1 saat 4 dakika 7623 adım yeter değil mi yani... en kötüsüde sadece 206 kalori yakmışım yürüyüşte
2 saat pilates cok degil mi yawf
normalde siniflarda 1 saat yapilir. sen kendin mi yapiyorsun boyle uzun?
ama harika spor

Karnım çok ağrıyor yiyemiyorum ama belki şimdi yumurta yerim sonra acıkmamak için hazır ağrım da yokken.

Yumurtayi sevmedigimi soylemistim cilburida hic yapmadim soganli yumurta yi da ilk defa bugun yaptim

önce öğretmenimiz vardı.1 saat yapıyorduk o devlet kadrosuna geçiş yapınca bizi bıraktı.arkadaşlarla ekip olduk.pilates bilenler olarak beraber yapmaya başladık.arkadaşım pilatesi çok iyi biliyor bir numaralı öğretmen bende yedek olanım.o olmayınca grubu ben devralıyorum.herkes gönüllük esasıyla katılıyor.ama bize dayanabilen kişi sayısı az.hepimiz başlayınca duramayanlardan olunca o kas bu kas derken 2 saati buluyor. birde squat ekliyoruz sonuna.al sana dünya spor.bugün 13:30 başladık bitiş 15:30 du.

eceden hikayeler : geceden düdüklü tencereyi tezgahın üstüne koymuştum.tezgahta yüksek öyle alçak değil benim belime geliyor. bu velette 2 yaşını biraz geçmiş.uykudan uyandım ona seslendim ses yok hızlıca evi aradım.mutfağa gittim girişte görünmüyor.kafamı bir çevirdim benim cüce tezgahta düdüklü tencerenin içerisinde oturuyor.totosu sıkışmış kalmış içinde.ben kızıcam diye seste çıkarmıyor.neyse yağladım biraz çıkardık tencereden.hayır sen bit kadar boyla o tezgaha nasıl tırmandın.etrafta ne sandalye ne bişey var.acayip bir çocuk işte.bu masum hikayelerden biriydi.

5 subat menu
Sabah
Soganli yumurta avuc ici kadar tam b ekmegi 2 zeytin 1-2catal peynir
Ara
Leblebi
Aksam
Dunden kalanlari yedim
1 kase corba 1 tbk kiymali karnabahar 2 kasik yogurtlu yulaf
Su 2 litre
Spor
Şimdilerde 5900 lerde 6000 e tamamlarim belki gecebilir
Lesie 3 mil
200 ayaklari karna cekme

İyi akşamlar
13:00 az mercimek çorbası bol salata ve 3 adet köfte
18:30 1 kase köfteli sebze çorbası (3 gecedir bitmedi gitti) yarım tabak pırasa yemeği (pirinç yerine bulgurlu) bol salata ve yoğurt

3 litre su içildi içdevam
4561 adım atıldı şimdi avmye gidilecek adımlar 8.000i bulur.

****Bu arada utanarak söylemem gereken bi şi var dün akşam orta boy muz ve kuruyemiş yedim saat 20:30 civarı

Artık bu utançla gece yatmadan öncede bildirim yapacağım...caydırıcı etkisi olur inşallah

bu arada son zamanlarda canım kaptanım ve canım kaptan yardımcılarımı da eklemeyi unutuyorum.affedin beni.

Yawrukush Kozmogirl17 stitch

aferin valla menüde güzel.sporda
çok ta kötü bişey yapmamışsın.kuruyemiş olmasa daha iyi ama olmuşla ölmüşe çare bulunmaz.

aferin valla menüde güzel.sporda

çok ta kötü bişey yapmamışsın.kuruyemiş olmasa daha iyi ama olmuşla ölmüşe çare bulunmaz.
Off sorma ya önce 1 avuç yiyim dedim sonra 2 - 3 adet daha derken yedim bayağı gözüm dönmüş hatırlamıyorum ama çerez kasesi kadar çifte kavrulmuş fındık yedimgece pişmanlıktan kıvrandım durdum.bu çikolata ya da abuk sabuk şekerli bi şi de olabilirdi ama dimi
Sanırım patlama oldu geçen pazartesiden beri kendimi çok sıktım hsonu ise resmen aç yaşadım kaçınılmaz sondu.iyi ki perşembe gecesi olmadı.bugün ve yarın telafi ederim gibi geliyor

guzel
bence hic fena degil canim menum. muz+kuruyemis gec saatte olmasa daha iyiymis ama ikisini beraber yiyerek kan sekerini dengelemissin en azindan. belki muz+sut daha iyi ikili olabilirdi o saat icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…