Adım yarışmasıda mı haftalık süper o zaman ben günlük sanmıştım o zaman yükseltirimadım yarışması bugün itibari ile başlamıştır diye tahmin ediyorum.ekstra sporu istekliler devam edecek ya o yüzden yarın başlatıp haftaya perşembe sonlandıralım dedik.plasticwoman regl sancıları içinde o yüzden erteledik.
ilahi :) civcivde değil zaten artık benimkiler biri piliç biride tavuğa yaklaştı.bende karta kaçanlardanım.
Kaptan korkusu bayılırımmanti yanina da soyle guzel bir salata veya zeytinyagli yapsan, sen de mantidan tadimlik yesen?
spor yapabildin mi hic? suyunu da yazmamissin :)
Canim bu herkesde tam ise yaramiyor, bazi kisiler az yiyerek nefes korluyor, digerleri hic yemeyerek. ben mesela yemeliyim yoksa Ceydanin dedigi gibi acisini daha kotu cikariyorum sonrasinda
cok guzelmis, ben manti-sarma gibi ugrasmali yemeklere hic yanasmiyorum ama bir yerlerde bulursam deneyeyim
canim hastayken yetiskinler de yemek istemez, ustune gitme. sen ara ara teklif et, bol sivi tuketsin. ben normalde meyve suyu vermiyorum mesela, doktor meyve suyu ver hastayken enerji olsun demisti
onu da hic duymamisim. bu takimi seviyorum, hep yeni tarifler
Aslinda daha da aktifiz normalde ama kacamak yapiyor da gelmiyor galiba kizlarKaptan gelip bir el atinca duzelir heheh
Yogurtlu yumurta (cilbir)?
heheh ne tatliymis.
senin de gozun arkada kalmadan birakabilecegin birinin olmasi guzelmis
benimki de bana yapisik. hastayken daha da kotu. kucagimdan inmiyor, elime telefon almama da izin vermiyor. telefonu alip kenara koyuyor, elimi de kendine sariyor
ben cok severim ve cok yaparim. hatta burada kahvalti mekanlari da yapiyor cilbir, bizden guzel sunum hazirliyorlarKaptan korkusu bayılırımuzun zamandır çılbır yapmıyordm hatrlattığın iyi oldu yumurta yemekten bi hal oluyoz zaten çeşit olur
aslinda bilim tam tersini soyluyor. ne kadar cok anne-baba ile cocuk vakit gecirirse cocugun her acidan gelisimi olumlu etkileniyor. dogum iznindeyken hep yapisik gezdik kizimla ama simdi biraz zor tabi, eve gidince hem onunla oynamak istiyorum ama yemek hazirla, yedir, topla, bir de is sonrasi yorgunluk
neyseki benimki hala geliyor kucagima, henuz 2 yasinda. seninki kac yasindaydi?
2006 yılına kadar hayatım süperdi.sonra küçük kızım doğdu hayat felç tabi.saçım beyazladı ben benden gittim o derece arıza çocuk.2015 yılında artık yeter dedim.eşime haftanın bir gününü bana ver bu çocuktan uzak kalayım dedimAdım yarışmasıda mı haftalık süper o zaman ben günlük sanmıştım o zaman yükseltirim
Valla çok tatlısınız yaş hepimizin geççek ama sizin bu neşenizle eminim yıllar çok keyifli geçmiştir
cok az olmusBen de menümü yazayım.
Sabah ve öğle bi şey yemedim, sabah zaten yemiyorum ama öğle öğünü ağrıdan yemedim
16:00 gibi bulgur pilavı ve biraz zeytin, 1 dal yeşil soğan yedim
2 lt su
Türk kahvesi
Ada çayı
Yawrukush Kozmogirl17 stitch
2006 yılına kadar hayatım süperdi.sonra küçük kızım doğdu hayat felç tabi.saçım beyazladı ben benden gittim o derece arıza çocuk.2015 yılında artık yeter dedim.eşime haftanın bir gününü bana ver bu çocuktan uzak kalayım dedim.okeyi aldım.kendimi topladım.şimdi yine mutluyum. 13 yaşında artık daha iyiyiz.yine sadece kendim için yaşıyorum.
2 saat pilates cok degil mi yawf2 saat pilates, 90 squat , 1 saat 4 dakika 7623 adım yeter değil mi yani... en kötüsüde sadece 206 kalori yakmışım yürüyüşte
cok az olmus
arada kizinin hikayelerini paylas bizimle de.
bizimki de tam tersi, melek bir bebekti herkes ideal bebek derdi, simdi 2yas bunalimi basladi surekli agliyor
2 saat pilates cok degil mi yawf
normalde siniflarda 1 saat yapilir. sen kendin mi yapiyorsun boyle uzun?
ama harika spor
Kaptan korkusu bayılırımuzun zamandır çılbır yapmıyordm hatrlattığın iyi oldu yumurta yemekten bi hal oluyoz zaten çeşit olur
Yumurtayi sevmedigimi soylemistim cilburida hic yapmadim soganli yumurta yi da ilk defa bugun yaptimben cok severim ve cok yaparim. hatta burada kahvalti mekanlari da yapiyor cilbir, bizden guzel sunum hazirliyorlar
gecenlerde de soganli yumurta yaptim, o da bir alternatif
bizim kaptan cok ilimlidir hic sopa gostermez bakma, tatli dili ile herkesi motive eder o
önce öğretmenimiz vardı.1 saat yapıyorduk o devlet kadrosuna geçiş yapınca bizi bıraktı.arkadaşlarla ekip olduk.pilates bilenler olarak beraber yapmaya başladık.arkadaşım pilatesi çok iyi biliyor bir numaralı öğretmen bende yedek olanım.o olmayınca grubu ben devralıyorum.herkes gönüllük esasıyla katılıyor.ama bize dayanabilen kişi sayısı az.hepimiz başlayınca duramayanlardan olunca o kas bu kas derken 2 saati buluyor. birde squat ekliyoruz sonuna.al sana dünya spor.bugün 13:30 başladık bitiş 15:30 du.
arada kizinin hikayelerini paylas bizimle de.
bizimki de tam tersi, melek bir bebekti herkes ideal bebek derdi, simdi 2yas bunalimi basladi surekli agliyor
2 saat pilates cok degil mi yawf
normalde siniflarda 1 saat yapilir. sen kendin mi yapiyorsun boyle uzun?
ama harika spor
çok sporlu ve aç benim günüm.sana kolay gelsin.biz yemek faslına girip sonrada günü sonlandıracağız inşallah.Selamlar kizlar nasilsiniz, benim icin gun basladi,buyuk oglumu okula biraktim, simdi sira kucugumde☺
Siz neler yaptiniz?
aferin valla menüde güzel.sporda5 subat menu
Sabah
Soganli yumurta avuc ici kadar tam b ekmegi 2 zeytin 1-2catal peynir
Ara
Leblebi
Aksam
Dunden kalanlari yedim
1 kase corba 1 tbk kiymali karnabahar 2 kasik yogurtlu yulaf
Su 2 litre
Spor
Şimdilerde 5900 lerde 6000 e tamamlarim belki gecebilir
Lesie 3 mil
200 ayaklari karna cekme
çok ta kötü bişey yapmamışsın.kuruyemiş olmasa daha iyi ama olmuşla ölmüşe çare bulunmaz.İyi akşamlar
13:00 az mercimek çorbası bol salata ve 3 adet köfte
18:30 1 kase köfteli sebze çorbası (3 gecedir bitmedi gitti) yarım tabak pırasa yemeği (pirinç yerine bulgurlu) bol salata ve yoğurt
3 litre su içildi içdevam
4561 adım atıldı şimdi avmye gidilecek adımlar 8.000i bulur.
****Bu arada utanarak söylemem gereken bi şi var dün akşam orta boy muz ve kuruyemiş yedimsaat 20:30 civarı
Artık bu utançla gece yatmadan öncede bildirim yapacağım...caydırıcı etkisi olur inşallah
bu arada son zamanlarda canım kaptanım ve canım kaptan yardımcılarımı da eklemeyi unutuyorum.affedin beni.
eceden hikayeler : geceden düdüklü tencereyi tezgahın üstüne koymuştum.tezgahta yüksek öyle alçak değil benim belime geliyor. bu velette 2 yaşını biraz geçmiş.uykudan uyandım ona seslendim ses yok hızlıca evi aradım.mutfağa gittim girişte görünmüyor.kafamı bir çevirdim benim cüce tezgahta düdüklü tencerenin içerisinde oturuyor.totosu sıkışmış kalmış içinde.ben kızıcam diye seste çıkarmıyor.neyse yağladım biraz çıkardık tencereden.hayır sen bit kadar boyla o tezgaha nasıl tırmandın.etrafta ne sandalye ne bişey var.acayip bir çocuk işte.bu masum hikayelerden biriydi.
Off sorma ya önce 1 avuç yiyim dedim sonra 2 - 3 adet daha derken yedim bayağı gözüm dönmüş hatırlamıyorum ama çerez kasesi kadar çifte kavrulmuş fındık yedimaferin valla menüde güzel.sporda
çok ta kötü bişey yapmamışsın.kuruyemiş olmasa daha iyi ama olmuşla ölmüşe çare bulunmaz.
guzel5 subat menu
Sabah
Soganli yumurta avuc ici kadar tam b ekmegi 2 zeytin 1-2catal peynir
Ara
Leblebi
Aksam
Dunden kalanlari yedim
1 kase corba 1 tbk kiymali karnabahar 2 kasik yogurtlu yulaf
Su 2 litre
Spor
Şimdilerde 5900 lerde 6000 e tamamlarim belki gecebilir
Lesie 3 mil
200 ayaklari karna cekme
bence hic fena degil canim menum. muz+kuruyemis gec saatte olmasa daha iyiymis ama ikisini beraber yiyerek kan sekerini dengelemissin en azindan. belki muz+sut daha iyi ikili olabilirdi o saat icinİyi akşamlar
13:00 az mercimek çorbası bol salata ve 3 adet köfte
18:30 1 kase köfteli sebze çorbası (3 gecedir bitmedi gitti) yarım tabak pırasa yemeği (pirinç yerine bulgurlu) bol salata ve yoğurt
3 litre su içildi içdevam
4561 adım atıldı şimdi avmye gidilecek adımlar 8.000i bulur.
****Bu arada utanarak söylemem gereken bi şi var dün akşam orta boy muz ve kuruyemiş yedimsaat 20:30 civarı
Artık bu utançla gece yatmadan öncede bildirim yapacağım...caydırıcı etkisi olur inşallah
bu arada son zamanlarda canım kaptanım ve canım kaptan yardımcılarımı da eklemeyi unutuyorum.affedin beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?