Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aynen vücudum üşümedi zaten de ellerim çok kötü oldu bide aldığım nefes içimi üşüttü İzmir bu kadar soğuduysa diğer şehirlerin durumunu düşünemiyorum tişkür ederim

hedefim nisan sonu 63 ama öncesini hiç kestiremiyorum kendimde.geçen yıl 24 kasımda başladığım diyet 24 nisanda bitti.79 ile başlayıp 67 ile final yaptım.haftalık hedef mümkün değil koyamam 200 gr omasında 300gr olsun razıyım :)
evvet buldum şimdi buna ulaşamamıştım sağolasın.
Aynen vücudum üşümedi zaten de ellerim çok kötü oldu bide aldığım nefes içimi üşüttü İzmir bu kadar soğuduysa diğer şehirlerin durumunu düşünemiyorum tişkür ederim
birde sallanıp duruyormuşsunuz sizde. çok kötü çok.bizde tipi vardı gece.kızımı avmye bırakmak için çıktım araba kaya kaya gitti yolun bir kısmında

ben zaten çoğu yasağığı uyguluyormuşum plasticwoman .hatta kahvaltımı bile uyandıktan sonra belli bir süre geçmeden yapmıyorum.
süt ,yulaf dışında tamamı zaten benim yaptığım şeyler ben sadece arada öğün yapıyorum.

Aman valla bi iki günde bi deprem oluyosa günde on kere kendi kendimize sallanıyorz gibi geliyo kafalar gidiyo artık bir de merkez burası değil Allah büyüğünden korusun hepimizi
Ay Allah korusun soğuk bi yana karı buzu en çok trafik için tehlikeli zincir filan kullanıyorsunuz dimi
Ben belki ömrümde 5 kere kar ya görmüşümdür ya görmemişimdir tipiyi hayal bile edemiyorm bi an önce kış bitiversede kurtulsak

Geçmiş olsun canım haklısın ama kendini boşlama senin güçlü olman lazm

Bi hafta iki kilo harikaa

Teşekkürler

Canım bence sen bu sisteme başla o halde hem ideal kilona ulaşacaksın hem de 9. Seviyeyi sürdürmeye devam edersen bir daha kilo almayacaksın. Ben bu beslenme bitince tek öğüne geçmeyi planlıyorum ve ay da 1 kere de 36 saatlik oruç yapmayı planlıyorum.
Facebook güncellemeleri sağolsun kolay ulaşılan herşeye ulaşmak daha zor

Süper Canım o halde bence sende başla hatta telegram indir orada sesler var onları dinle ve grup başlıyor hep beraber onlarla da deneyebilirisn.

melisa- sen nerede oturuyorsun deprem fen etkileniyorsun ben izmir de manisa da olan depremler bizi de olumsuz etkiliyor

kar görmezsem o yıl bana geçmez herhalde çok severim heryer bembeyaz ve tertemiz görünür.
karar vermem gerek önce arada azda olsa esneme payı olmayınca stres yaparım diye düşünüyorum.

Bizde denize hep özdereye gideriz belkide karşılaşmışızdır kim bilir
denize çok nadir inerim ben genelde indiğim zamaanda saat 5 gibi olur. haftasonları hele hiiiiç gitmem çok kalabalık oluyor sahil. ama gece yürüyüşlerimiz vardır her gece.yürüyüşte karşılaşmış olma olasılığımız olabilir cidden.

Cumartesi menum
Saat 09.00
1 tane kurabiye

Sabah 11.00
2 dilim tb ekmeginden tost

Oglen 14.30
1 tbk karnibahar
2 dilim tb ekmegi

Ara
1 muz

Aksam 19.30
1 tbk kremali makarna

Su 1 litre anca
Spor gun boyu evde temizlik yaptim yemek yaptim kayinvalidemler bendeydi
Kurabiye suslemelerim vardi onlari yaptim okadar

oy Kozmogirl17 üm ne yaptın karbonhidrat dolu bu menü

Bizde öyle ya haftasonu bakkala bile çıkılmıyo kalabalığından ay ama çocukken bi kere haftasonu girmiştim akşam olmuştu kalabalık dağılmıştı ama suyun pisliğinden bi mikrop kaptım sırtımda yaralar çıkmıştı bida asla cesaret edemedim
Tabi son seneler çocuktan çok sık gidemedik gitsekte pek bişey anlamadık ama gece yürüyüşlere çıkardık hep dünya küçük diye boşuna demiyolar nerden nereye

21 yıldır her yaz senin bebeliğini bile görmüş olabilirim.

Hayir canim 8 saat yeme dilimi, 16 saat oruc. Araligi sana en uygun sekilde kendin belirleyebilirsin. 10:00-18:00 olabilir mesela? Bu saatler harici yemek yok, sadece sivi
Bana uyaraslinda. Bugun 16 da bitirdim yemeyi. Bunu duzenli yapmaya calisayim. 16 saat oruc iyiymis. Iste 8 saat yerim eve gelince sivi orucu. Yapmasi da kolay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…