Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Selam

kahvaltı
1 br çay
2 çay kaşığı köy balı
5 zeytin
2 çatal ev yapımı sos
2 dilim çav ekmeği

öğle
1 kase m çorbası

akşam veya ara tarzı
Patates salatası
Havuç
Üç-dört kaşık soslu pilav

aralarda
İki üç dilim elma
1 dilim portakal
Boza
2 kere süt art çay
Birazdan yer fıstığı yicem
Su 3 litre olacak yatmadan
Bir de yarım tabak fasulye yemiştim

Afiyet olsun eminim miktarı fazla değildir ama boza çok kilo yapar devamlı içmemelisin bence

Herkese selamlar sizleri özledim sağlıklı beslenemyi çok özledim gerçi dikkat ediyorum yine ama düzenim uok pek
Çok yerli yersiz acıkmaya başaldım
Bir ihtimal hamile olma ihtimalim ve şüphem var dualarınızı bekliyorum pazartesi kan testi vericem inşallah gecikmem oldu ama tstlerim negatif çıktı hep ama yinede belki vardır diyorum bana dua ederseniz çook sevinirim hepinize bol eksili günler diliyorum

İnsaallah canim Allah nasip eder

Ay evet sizin yazlık var o zaman orda
ah ah malesef o yüzden mecburen her yaz oradayız.
kızzzz bizde seni özledik.gözlerim arıyor yazılanlarda hep seni.
hadi bakalım inşallah pozitifi görürsün.hemen haber ver bize.

ah ah malesef o yüzden mecburen her yaz oradayız.

kızzzz bizde seni özledik.gözlerim arıyor yazılanlarda hep seni.
hadi bakalım inşallah pozitifi görürsün.hemen haber ver bize.
Ama ne malesefi orda yazlık almayı hayal edenler var aramızda bizimde 3 yakın akrabamızın yazlığı var orda geziyoz işte sırayla ahaahah

Ama ne malesefi orda yazlık almayı hayal edenler var aramızda bizimde 3 yakın akrabamızın yazlığı var orda geziyoz işte sırayla ahaahah
tabi ki hayal edin.benimde müstakil ev hayallerim var.ama yazlık var diye başka yerde tatil yapamıyorduk.ilk defa bu yıl değişim yaşadık tabi yazlık tatilinden sonra

İyi geceler güzel kadınlar azimli kadınlar
08:30 yarım simit (kepekli unlu ve çekirdekli) peynir zeytin domates
12:00 bir avuç tuzsuz fıstık
15:30 1 kaseden az tarhana çorbası , dana etli bol soğanlı biberli sote ( bir tabağı bitiremedim.) , bol salata (mevsim yeşillikleri 2 yemek kaşığı kısırla karıştırıldı)
3 litre su içildi
7907 adım atıldı.
Bu arada öğlen yediğim yemek aşırı şişkinlik yaptı sanırım hem tarhana çorbası hem kısır fazla geldi.

** 1 adet corona bira içtim.(148 kaloriymiş)

Selam inşaalllah hayırlısıyla olur

Güzelll

Orta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…