8 saat full yemiyorsun 12 de yedin arada yok bişey birde 18 de sonrası sıvıBana uyaraslinda. Bugun 16 da bitirdim yemeyi. Bunu duzenli yapmaya calisayim. 16 saat oruc iyiymis. Iste 8 saat yerim eve gelince sivi orucu. Yapmasi da kolay
Ay evet21 yıldır her yaz senin bebeliğini bile görmüş olabilirim.
Bayraklı deyince de aklıma hemen pazarı geliyo ya ne zamandır gitmek aklımda gidemedim bi türlüBen bayrakli da
Afiyet olsun eminim miktarı fazla değildir ama boza çok kilo yapar devamlı içmemelisin benceSelam
kahvaltı
1 br çay
2 çay kaşığı köy balı
5 zeytin
2 çatal ev yapımı sos
2 dilim çav ekmeği
öğle
1 kase m çorbası
akşam veya ara tarzı
Patates salatası
Havuç
Üç-dört kaşık soslu pilav
aralarda
İki üç dilim elma
1 dilim portakal
Boza
2 kere süt art çay
Birazdan yer fıstığı yicem
Su 3 litre olacak yatmadan
Bir de yarım tabak fasulye yemiştim
Hangi pazars geliyorsun. Sen buca nin neresindesinBayraklı deyince de aklıma hemen pazarı geliyo ya ne zamandır gitmek aklımda gidemedim bi türlü
İnsaallah canim Allah nasip ederHerkese selamlar sizleri özledim sağlıklı beslenemyi çok özledimgerçi dikkat ediyorum yine ama düzenim uok pek
Çok yerli yersiz acıkmaya başaldım
Bir ihtimal hamile olma ihtimalim ve şüphem var dualarınızı bekliyorum pazartesi kan testi vericem inşallahgecikmem oldu ama tstlerim negatif çıktı hep ama yinede belki vardır diyorum bana dua ederseniz çook sevinirim hepinize bol eksili günler diliyorum
Ay dur ya ben hep bayraklıyla bostanlıyı karıştırıyorm ya gene karıştırdım ahahahah bostanlı ya gitti benim aklım sorryHangi pazars geliyorsun. Sen buca nin neresindesin
ah ah malesef o yüzden mecburen her yaz oradayız.Ay evetsizin yazlık var o zaman orda
kızzzz bizde seni özledik.gözlerim arıyor yazılanlarda hep seni.Herkese selamlar sizleri özledim sağlıklı beslenemyi çok özledimgerçi dikkat ediyorum yine ama düzenim uok pek
Bir ihtimal hamile olma ihtimalim ve şüphem var dualarınızı bekliyorum pazartesi kan testi vericem inşallahgecikmem oldu ama tstlerim negatif çıktı hep ama yinede belki vardır diyorum bana dua ederseniz çook sevinirim hepinize bol eksili günler diliyorum
Ama ne malesefi orda yazlık almayı hayal edenler var aramızdaah ah malesef o yüzden mecburen her yaz oradayız.
kızzzz bizde seni özledik.gözlerim arıyor yazılanlarda hep seni.
hadi bakalım inşallah pozitifi görürsün.hemen haber ver bize.
tabi ki hayal edin.benimde müstakil ev hayallerim var.ama yazlık var diye başka yerde tatil yapamıyorduk.ilk defa bu yıl değişim yaşadık tabi yazlık tatilinden sonraAma ne malesefi orda yazlık almayı hayal edenler var aramızdabizimde 3 yakın akrabamızın yazlığı var orda geziyoz işte sırayla ahaahah
ah ah malesef o yüzden mecburen her yaz oradayız.
kızzzz bizde seni özledik.gözlerim arıyor yazılanlarda hep seni.
hadi bakalım inşallah pozitifi görürsün.hemen haber ver bize.
İnşallah benim hedefimde cumaya 73 görmekBenim de hedefim cumaya 73 u gormek
Evet fazla depilAfiyet olsun eminim miktarı fazla değildir ama boza çok kilo yapar devamlı içmemelisin bence
Ama 8 saat yeme diliminde 6 saat yemek arasi cook fazla degil ki yaa8 saat full yemiyorsun 12 de yedin arada yok bişey birde 18 de sonrası sıvı
Selam inşaalllah hayırlısıyla olurHerkese selamlar sizleri özledim sağlıklı beslenemyi çok özledimgerçi dikkat ediyorum yine ama düzenim uok pek
Güzelllİyi geceler güzel kadınlar azimli kadınlar
08:30 yarım simit (kepekli unlu ve çekirdekli) peynir zeytin domates
12:00 bir avuç tuzsuz fıstık
15:30 1 kaseden az tarhana çorbası , dana etli bol soğanlı biberli sote ( bir tabağı bitiremedim.) , bol salata (mevsim yeşillikleri 2 yemek kaşığı kısırla karıştırıldı)
3 litre su içildi
7907 adım atıldı.
Bu arada öğlen yediğim yemek aşırı şişkinlik yaptı sanırım hem tarhana çorbası hem kısır fazla geldi.
**1 adet corona bira içtim.(148 kaloriymiş)
OrtaCumartesi menum
Saat 09.00
1 tane kurabiye
Sabah 11.00
2 dilim tb ekmeginden tost
Oglen 14.30
1 tbk karnibahar
2 dilim tb ekmegi
Ara
1 muz
Aksam 19.30
1 tbk kremali makarna
Su 1 litre anca
Spor gun boyu evde temizlik yaptim yemek yaptim kayinvalidemler bendeydi
Kurabiye suslemelerim vardi onlari yaptim okadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?