Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Beğendim

ulu ortada söylenmez ki canım,bulan var bulamayan var.
şaka bir yana canım aman dikkat yaz dönemi geri aldığım kiloların tüm sorumlusu bira.

Ama 8 saat yeme diliminde 6 saat yemek arasi cook fazla degil ki yaa
ay ne bileyim kısıtlanınca saatler vs stres oldum.normalde sürekli aç gezerim zaten ama bu stres yaptı bana akşamdan beri gidip geliyorum yapsam mı yapmasammı diye

08 subat 2020 ne yedim?
sabah : züber hangisini yedim unuttum. ama 94 kcal
öğle : 1 adet elma
akşam : 2 yumurtalı mantarlı biberli omlet
gece : kür yemedim
su : 1,5 lt
spor ev toparladım yine.beyin jimnastiği sayılır mı?sayılsın parçaları görmek için puzzlela amorfik şekillerde iletişim kurdum.

Sabah ve öğlen toplam iki yiyecek

Sabah ve öğlen toplam iki yiyecek
az olmuş değil mi? bugün güzel yiycem ama,şimdi kahvaltımı yaptım ahenkle bol maydanozlu 2 adet yumurta midem bayram etti.
CEYDOS walla biraz dizi izliyim dedim dolapta varmış susamışım da her zaman yaptığım bi şi değil
ama yazları benimde vazgeçilmezim
kilolar gitsin keyif yaparsın şimdilik fazla el uzatma dolabada koyma başka yoldan çıkarmasın seni

kar görmezsem o yıl bana geçmez herhalde çok severim heryer bembeyaz ve tertemiz görünür.

karar vermem gerek önce arada azda olsa esneme payı olmayınca stres yaparım diye düşünüyorum.

Canım bana da iyi geldi mesela yasak olması ve yasaklı tüketince başa dönmek düşüncesi yemememi sağlıyor. Mesela bugün oğluma Doğum günü yaptık ama ben yemedim

Olmamış Canım ya bugün daha güzel menüler bekliyoruz senden

Olmamış Canım bugün, sen boza çok tüketiyorsun bir kaç kere daha gördüm menünde dikkatli olmak lazım az gibi gözükse bile gözümüze kalori çok oluyor.

Ne bira nıııı :) ben içemiyorum afiyet olsun.

Güzel menü Canım.

Bugün oğlumla Doğum günüydü ama pasta börek yemedim :) yalnız bugün bol Bulgurlu oldu, bulgur mercimek serbest bende ona uygun beslendim.

Yemekleri hazırlarken biraz kısır atıştırdım.

Akşam: 3 köfte, 2 mercimek köftesi, az kısır, turp, salatalık

3 lt su
Türk kahvesi

Evet kilo yapıyor haklısın ama sütümü arttırdığını gördüğüm iki besin var o da bulgur pilavı ve boza
Bozayı üç kere içtim üçünde de sütüm aktı atletime. (Dördüncüsünde az aktı) (Göğüs pedi zaten kullanıyorum) çaylar bile işe yaramadı
Zaten üç beş kere daha içsem etkisini yitirir, her yararlı şey gibi.... ona da ara vermek gerekir etkisini görebilmek için...

Sütü en iyi dinlenmek ve uyku arttırıyor onu da önem vermelisin.

boza gibi mayalanarak yapılan içecekler süt arttırıyor.ananas suyu malt içecekler bu marketlerde satılan (alkolsüz) onlarda bu konuda çok iyiler. pekmezi sulandırıp içebilirsin günde bir bardak bozadan daha masum

Canım bana da iyi geldi mesela yasak olması ve yasaklı tüketince başa dönmek düşüncesi yemememi sağlıyor. Mesela bugün oğluma Doğum günü yaptık ama ben yemedim
Güzel menü Canım.
yeni yaşı ve bundan sonrası sağlıklı mutlu ve sevgi dolu geçsin.nice mutlu yaşlar görsün.
ben yasakları kendim koyarsam evet uygularım ama karşı taraf yasak derse delmek için elimden geleni yaparım.40 gün 1. seviye ben 39 da bozar bir 40 daha yaparım inan o yüzden bende oturmalı önce şunları yapıcam olgusu

bir yaşıma daha girdim kızım duymuş bugün 90 kilo bir çocuk (13 yaşında)60 kiloya düşmüş.anne bizim bir arkadaşın okulundan bir çocuk oruç tutarak 30 kilo vermiş.bundan sonra bende oruç tutucam dedi bana.bende anlattım şifa orucunu aklına yattı ben değil ama galiba kızım yapacak. plasticwoman

Bende önceden öyleydim ama bilmiyorum bu çok iyi geldi niyet ederek başladım ve 40 gün sayıyorum ondan belki de, elime çikolata sürüldü onu bile yemiyorum :)

O nereden duymuş :)

İyi aksamlar
Sabah
Zeytin incir yesil cay su
Kahvalti
Sucuklu yumurta lor 2 dilim tam bugday ekmek yarim gevrek peynir cay
Sade kahve
Ogle 1kase patates tavuk patates ini cok az koydum yagsiz
İkindi turk kahvesi
Aksam
Bulgur pilavi uzerine az oglenki yemekden yogurt hepsi bir tabak
Ara 1 avuc cigdem cay
Su 2 lt oldu devam
Spor yok sadece gunluk ev isi
Yawrukush stitch Kozmogirl17

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…