Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

çok fena nazlı hemde
Nazlı koyacaktim hamileliğimde pek nazlıydı Rümeysa koyduk iki isim olacakti Nazlı Rümeysa felan.. göbek adi Nazlı onun kızlar öle cimcime oluyolar ya :)

İsimler önemli Canım birde nazlı olsaydı adı yanmıştın :)

Bugun ku kilom 75.2
Cuma 74.9 du

Canım üzülme bugün Pazartesi önlemini alıp toparlarsın.

nice guzel mutlu saglikli yaslari olsun

Sağol canım

plasticwoman birinci olmuştu 2 kg vermişti :)
ben dün 85,4 görmüşüm bu sabah 86,3
affedersin wc gitmeden bi kilo aldim

Yok canım sensin 1. Ben dinlenip tartıldım o zaman gördüm 2 kg :)

cuma paylaşımında sen 1,600 gro 1,500 gr vermişti yanlış listelememi yaptım

Yok canım sen doğru yaptın benim hep Cuma günleri net kilom çıkmıyor haftanın yorgunluğu da olunca. Asıl kilomu Cumartesi uyanınca görüyorum o zaman tartılmıştım 2 kg vermişim. Olmadı bi tartımı ofise alıp dinlenip tartılacağım.

Eki Görüntüle 2587953 Eki Görüntüle 2587954
moral fotosu ekleyeyim hepimize sonra spora gideyim.ilk foto 2010 yılından ikinci foto ekim 2019 olabiliyor.

Canım bu ne güzellik, manken olmuşsun darısı bize inşallah

Güzel Canım spor var mı ben yazıyorum şimdi puanları :)

Menün ve sporumu yazayım:

Öğle: tavuk sote, yoğurt, havuç ve mor lahana salata.

Akşam: mercimek köftesi, turp, kiraz domates, roka, kıvırcık

Sıvılar:

3 lt su
Türk kahvesi
Bitki çayı

Sporlar:

Squat: 200 x 2 = 400 puan
İp atlama: 200 x 2 = 400 puan
Wallsit: 200 x 2 = 400 puan
Bacak açma kapama: 170 x 2 = 340 puan
cardio (bisiklet, eliptik): 40 dk x 3 = 120 puan
Bacak, karın, kalça ağırlık antrenmanı: 70 dk x 3 = 210 puan

Toplam puan: 1870 puan CEYDOS

Vaktim kalmıyor yoksa zumbaya girecektim oğluma yarın okulunda yapılacak Doğum günü için kıyafet almam gerekiyor avm gitmem lazım.

Yawrukush Kozmogirl17 stitch

Güzele çok yakın

erken vereyim menümü
Çoookkk yorgunum

Kahvaltı
11 siyah zeytin
1 çatal bal
1 çatal tereyağ
1 haşl yumurta
2 dilim ç ekmeği
2 çatal eski kaşar
2 ince dal çeçil peyniri
1 çay

ara
1 avuç çiğ fındık
Boza
Süt a

(ağzım boş kalmasın öylesine incirli bisküvi ve hoşbeş yedim ama koca eksi veriyorum kendime)

Bi-iki saat önce ; üç-dört kaşık p.salatası ve 2 kaşık pırasa ile çavdar ekmeği (1 dilimdi sanırım, ekmekle aram yok)

akşamı yarın yazarım
Annemlerde kalıyorum da rahatım aslında
Bugün yorgunluk çöktü nedense
Eve geçince yine zombiye dönücem

stitch Yawrukush @Kozmogirl17

Sabah
3 yumurtadan patatesli peynirli maydanozlu omlet
(çayıda içine karıştırıp ayrıca çay içmekten kurtulsam mı diye bi düşünmedim değil)
Şekersiz çay
Öğlen
Yarım koçan haşlanmış darı
Yarım elma
Sade Türk kahvesi
Akşam
1 tabak portakallı kereviz yemeği
1 kase yoğurt
Şimdilik 2 buçuk litre su
İlerleyen saatlerde naneli yeşil çay içerim

Spor
1 saat kondisyon bisikleti 180
300 jumping jack 600
100 tek bacak squat 200
50 yana tekmeli sumo squat 100
70 crunchy frog 140
2 dakika plank 10

1230 puan

ilk fotoda da kendimi süper görüyordum ne ilginç değil mi ? eniştem arada böyle geçmiş fotoları yolluyor.vay be diyorum ama ben o zamanda kendimi iyi hissediyordum.beynin odaklanması sanırım.

Ağzın boş durmasın istiyorsan çiğ havuç, salatalık, Kıvırcık aklında olsun o kısmı geçiyorum sen farkındasın
Patates yerken ekmek yemezsen daha iyi olur Canım:

ilk fotoda da kendimi süper görüyordum ne ilginç değil mi ? eniştem arada böyle geçmiş fotoları yolluyor.vay be diyorum ama ben o zamanda kendimi iyi hissediyordum.beynin odaklanması sanırım.

Hiç ilginç değil bende öyleyim :) işte bu kendini sevmek ve özgüven problemi olmamak demek :) bende öyleyim :)) bu kilo bir çok kişinin engeli benim için hiç engel değil herşeyi yapıyorum, giyiyorum sonsuz özgüven :) ama zayıflayınca daha iyi olacak tabi ki
İlk foto kaç kilo Canım nasıl verdin neler yaptın bize de ufak özetgeçsen

Cok cok gecmis olsun canim cocuklar hasta olunca insanin cani.hicbisey yapmak istemiyor cicek gibi hemen soluyor cocuklar insallah hemen iyilesir
Ay insallah cnm yag yakiyorsam cok sevinirim dayanirim gecen gece kalkmadim sukur

Cok cok gecmis olsun canim cocuklar hasta olunca insanin cani.hicbisey yapmak istemiyor cicek gibi hemen soluyor cocuklar insallah hemen iyilesir

Ay insallah cnm yag yakiyorsam cok sevinirim dayanirim gecen gece kalkmadim sukur

Ne düşünüyorsak odur Canım böyle düşünelim ve olsun hem de bozmamak için motivasyon olsun

Merhaba hanimlar
CEYDOS harikalar yaratmissin canim simdide inersin o kilolara .yaza hepimiz tığ gibi incecik giricez bizi gorenler gozlerine inanamayacaklar
Su saate kadar ev temizledim oglumda 1 saat uyudu uyandi isler yarim kaldi arik yarina yine ise devam ederim yemek yapip aksama lesie ve biraz.plates yapmak isyiyorum oglum durursa artik bakalim kolay gelsin size

Bugunlerde regli olucam sanirim cok gerginim olur olmadik seylere kafayi takmaya basladim kriz icin bu aksam dediklerini yapmayi.dusunuyorum tesekkurler.canim ⚘
Ne düşünüyorsak odur Canım böyle düşünelim ve olsun hem de bozmamak için motivasyon olsun
Gecen aksam arkafasima cay icmeye gittim veni gorunce cok.sasirdi cok guzel olmussun dedi istedigim kiloyu soyleyince sen verirsin yaparsin ver dedi beni morallendirdi cok mutlu oldum devam edicem canim birakmak yok

ilk kilo verişim fotoğraftan 5 yıl sonrası o zamanlar 84 kiloydum öncesi sonrası paylaşmıştım zaten önceden onunla aynı kilo aslında. 2015 yılında beslenme ürünleri kullanarak 1,5 ay gibi bir sürede 84 ten 63 e düştüm. sonrasında koruma programında 58 kiloları gördüm.derken dominoslar evde yemek yapmamak vs. derken ben yine tırmandım asıl tırmanış 1,5 yıl önce menopoz teşhisimle başladı.79 kiloya çıktım.sonra burada yazdığım beslenmelerim gibi beslenerek 67 lere düşüp tatillerde yine 74 leri gördüm dediğim gibi döngü. denizli fotoda 70 kiloyum ekim tatilimin yarısında çekildi.devamında 73,6 oldum ve aranıza katıldım.tatil önceside 67 kiloydum. diyete devam ediyordum ama yarım kaldı.

İyi haftalar hanımlar
Cuma kilom 74,60 kg
Pazartesi kilom 74,60 kg

Pazartesi menüm

08:00 1 adet muz
13:00 1 kase mercimek çorbası ve koca bi kase tavuklu salata
16:00 1 avuç tuzsuz fıstık
18:30 1 kase kıymalı sebze çorbası 1 tabak dolusu etli kapuska 1 kase yoğurt
2,5 litre su içildi
5670 adım atıldı.

Yawrukush Kozmogirl17 stitch

Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…