Orta09 şubat 2020 ne yedim?
sabah : yemek yemeyi unuttum
öğle : bol maydanozlu 2 yumurtalı omlet
akşam : 200 gr piliç pirzola (tabi ki derili ödün veremem)
su : 4 bardak su
spor : ev temizliği ve beyin jimnastiği yaptım yine
çok fena nazlı hemde
Nazlı koyacaktim hamileliğimde pek nazlıydı Rümeysa koyduk iki isim olacakti Nazlı Rümeysa felan.. göbek adi Nazlı onunkızlar öle cimcime oluyolar ya :)
Bugun ku kilom 75.2
Cuma 74.9 du
nice guzel mutlu saglikli yaslari olsun
plasticwoman birinci olmuştu 2 kg vermişti :)
ben dün 85,4 görmüşüm bu sabah 86,3
affedersin wc gitmeden bi kilo aldim
cuma paylaşımında sen 1,600 gro 1,500 gr vermişti yanlış listelememi yaptım
Eki Görüntüle 2587953 Eki Görüntüle 2587954
moral fotosu ekleyeyim hepimize sonra spora gideyim.ilk foto 2010 yılından ikinci foto ekim 2019 olabiliyor.
09 şubat 2020 ne yedim?
sabah : yemek yemeyi unuttum
öğle : bol maydanozlu 2 yumurtalı omlet
akşam : 200 gr piliç pirzola (tabi ki derili ödün veremem)
su : 4 bardak su
spor : ev temizliği ve beyin jimnastiği yaptım yine
Güzele çok yakınMenün ve sporumu yazayım:
Öğle: tavuk sote, yoğurt, havuç ve mor lahana salata.
Akşam: mercimek köftesi, turp, kiraz domates, roka, kıvırcık
Sıvılar:
3 lt su
Türk kahvesi
Bitki çayı
Sporlar:
Squat: 200 x 2 = 400 puan
İp atlama: 200 x 2 = 400 puan
Wallsit: 200 x 2 = 400 puan
Bacak açma kapama: 170 x 2 = 340 puan
cardio (bisiklet, eliptik): 40 dk x 3 = 120 puan
Bacak, karın, kalça ağırlık antrenmanı: 70 dk x 3 = 210 puan
Toplam puan: 1870 puanCEYDOS
Vaktim kalmıyor yoksa zumbaya girecektim oğluma yarın okulunda yapılacak Doğum günü için kıyafet almam gerekiyor avm gitmem lazım.
Yawrukush Kozmogirl17 stitch
Ne güzel11 gün sonra seviye 2’ye geçiyorumMeyve özledim ve kuru incir, hurma var normalde sevmem ama şu an seviyorum :))))
ilk fotoda da kendimi süper görüyordum ne ilginç değil mi ? eniştem arada böyle geçmiş fotoları yolluyor.vay be diyorum ama ben o zamanda kendimi iyi hissediyordum.beynin odaklanması sanırım.İsimler önemli Canım birde nazlı olsaydı adı yanmıştın :)
Canım üzülme bugün Pazartesi önlemini alıp toparlarsın.
Sağol canım
Yok canım sensin 1. Ben dinlenip tartıldım o zaman gördüm 2 kg :)
Yok canım sen doğru yaptın benim hep Cuma günleri net kilom çıkmıyor haftanın yorgunluğu da olunca. Asıl kilomu Cumartesi uyanınca görüyorum o zaman tartılmıştım 2 kg vermişim. Olmadı bi tartımı ofise alıp dinlenip tartılacağım.
Canım bu ne güzellik, manken olmuşsun darısı bize inşallah
Güzel Canım spor var mı ben yazıyorum şimdi puanları :)
erken vereyim menümü
Çoookkk yorgunum
Kahvaltı
11 siyah zeytin
1 çatal bal
1 çatal tereyağ
1 haşl yumurta
2 dilim ç ekmeği
2 çatal eski kaşar
2 ince dal çeçil peyniri
1 çay
ara
1 avuç çiğ fındık
Boza
Süt a
(ağzım boş kalmasın öylesine incirli bisküvi ve hoşbeş yedim ama koca eksi veriyorum kendime)
Bi-iki saat önce ; üç-dört kaşık p.salatası ve 2 kaşık pırasa ile çavdar ekmeği (1 dilimdi sanırım, ekmekle aram yok)
akşamı yarın yazarım
Annemlerde kalıyorum da rahatım aslında
Bugün yorgunluk çöktü nedense
Eve geçince yine zombiye dönücem
stitch Yawrukush @Kozmogirl17
ilk fotoda da kendimi süper görüyordum ne ilginç değil mi ? eniştem arada böyle geçmiş fotoları yolluyor.vay be diyorum ama ben o zamanda kendimi iyi hissediyordum.beynin odaklanması sanırım.
günaydin kızlar..
kusura bakmayin menümü yazamadim..
cuma günü izin almişim.. evdeydim..
kızımın hastalığı ile uğraşırken bende hasta oldum girp bogazda faranjit... gece de kızımın kabizlığı ile uğraştim
çok zor üç günümdür.. yemek yesin diye portakallı kek yaptım.. yemedi.
herşeyi uğraşiyorum .. anne çişim geldi deyip 5 dk da bi wcye gidiyorduk.. kabiz olduğu o an anlamişim ..
şimdi işe geldim anca yaziyorum..
6 şubat perşembe menüsü
1 simit ve çay. işe geç kalmişim..
öğlen
çorba barbunya yemegi
akşam da
sadece burgurlu kısır.
bol su:
5342 adım.
20 squat
ev işleri 2 saat.
7 şubat Cuma.
hatırlamiyorum.
akşam kaynanamgildeydim.
mercimek çorbasi ve mantıi yedim..
8 şubat
kıymalı pide yedim anca 3 tegibi ..
akşam hiç bişey bişey yemedim..
9 şubat.
eşimle kahvaltı yaptık..
patates kızartmasi sucuklu yumurta zeytin peynir salça labne. ekmek felan koydum kız yedirmedi. hepsini :/
ara: birki çayı : çubuk tarçin+rezene+limon grip için içtim..
akşam eşim çiğköfte aldi 2 dürüm yedik 5 te..
annemler geldi akşam çay içtik..
işte böle
CEYDOS plasticwoman Kozmogirl17 Yawrukush stitch
Ay insallah cnm yag yakiyorsam cok sevinirim dayanirim gecen gece kalkmadim sukurSağol canım inşallah
Ben kendimden yola çıkıp hiç ısrar etmiyorum oğluma allahtan fizik babaya benziyor, babası da kilo almıyor fizik, yürüyüş aynı babası yemekle de pek arası yok yemek istediğin de veriyorum. Çok fazla yerse de vermiyorum meyveye çok düşkün.
Sağol canım
Bende bi dönem böyleydim yemedim ve atlattım, normalde uykumdan uyanmadım hiç acıkıp ama açlıktan uyandım ama yemedim bir süre sonra geçti nedendi bilmiyorum hiç, bi arkadaşım var o sporla ilgileniyor bana demişti ki: yağ yakmaya başladığında vücut onu yerine koymaya çalışacak çünkü harcamayı sevmez, o nedenle açlık krizlerin başlayacak sürekli yemek ye diyecek beyin işte o zaman bırakma doğru yoldaşın yağ yakıyorsun demektir. Bende hep bunu aklıma getirdim geçti.
Menüne bakmadım Canım sonuçta hastalık insan ne yediğini biliyor ne içtiğini iyileşin de toparlarsınız. Geçmiş olsun kızına da sana da, nasıl oldunuz.
Cok cok gecmis olsun canim cocuklar hasta olunca insanin cani.hicbisey yapmak istemiyor cicek gibi hemen soluyor cocuklar insallah hemen iyilesir
Ay insallah cnm yag yakiyorsam cok sevinirim dayanirim gecen gece kalkmadim sukur
Bugunlerde regli olucam sanirim cok gerginim olur olmadik seylere kafayi takmaya basladim kriz icin bu aksam dediklerini yapmayi.dusunuyorum tesekkurler.canim ⚘uykudan uyandiracak kadar olmasi ilginc. stresten olabilir. uyumadan once rahatlatici birseyler yapsan, bitki cayi veya tarcinli sut icip kitap okusan mesela?
bir de aksam ogunlerinde protein agirlikli beslen, karbonhidrat sadece sabah ve oglen olsun. bir dene bakalim nasil olucak?
Gecen aksam arkafasima cay icmeye gittim veni gorunce cok.sasirdi cok guzel olmussun dedi istedigim kiloyu soyleyince sen verirsin yaparsin ver dedi beni morallendirdi cok mutlu oldum devam edicem canim birakmak yokNe düşünüyorsak odur Canım böyle düşünelim ve olsun hem de bozmamak için motivasyon olsun
Ağzın boş durmasın istiyorsan çiğ havuç, salatalık, Kıvırcık aklında olsun o kısmı geçiyorum sen farkındasın
Patates yerken ekmek yemezsen daha iyi olur Canım:
Hiç ilginç değil bende öyleyim :) işte bu kendini sevmek ve özgüven problemi olmamak demek :) bende öyleyim :)) bu kilo bir çok kişinin engeli benim için hiç engel değil herşeyi yapıyorum, giyiyorum sonsuz özgüven :) ama zayıflayınca daha iyi olacak tabi ki
İlk foto kaç kilo Canım nasıl verdin neler yaptın bize de ufak özetgeçsen
ilk kilo verişim fotoğraftan 5 yıl sonrası o zamanlar 84 kiloydum öncesi sonrası paylaşmıştım zaten önceden onunla aynı kilo aslında. 2015 yılında beslenme ürünleri kullanarak 1,5 ay gibi bir sürede 84 ten 63 e düştüm. sonrasında koruma programında 58 kiloları gördüm.derken dominoslar evde yemek yapmamak vs. derken ben yine tırmandım asıl tırmanış 1,5 yıl önce menopoz teşhisimle başladı.79 kiloya çıktım.sonra burada yazdığım beslenmelerim gibi beslenerek 67 lere düşüp tatillerde yine 74 leri gördüm dediğim gibi döngü. denizli fotoda 70 kiloyum ekim tatilimin yarısında çekildi.devamında 73,6 oldum ve aranıza katıldım.tatil önceside 67 kiloydum. diyete devam ediyordum ama yarım kaldı.Merhaba hanimlar
CEYDOS harikalar yaratmissin canim simdide inersin o kilolara .yaza hepimiz tığ gibi incecik giricez bizi gorenler gozlerine inanamayacaklar
Su saate kadar ev temizledim oglumda 1 saat uyudu uyandi isler yarim kaldi arik yarina yine ise devam ederim yemek yapip aksama lesie ve biraz.plates yapmak isyiyorum oglum durursa artik bakalim kolay gelsin size
TeşekkürlerAğzın boş durmasın istiyorsan çiğ havuç, salatalık, Kıvırcık aklında olsun o kısmı geçiyorum sen farkındasın
Patates yerken ekmek yemezsen daha iyi olur Canım:
Hiç ilginç değil bende öyleyim :) işte bu kendini sevmek ve özgüven problemi olmamak demek :) bende öyleyim :)) bu kilo bir çok kişinin engeli benim için hiç engel değil herşeyi yapıyorum, giyiyorum sonsuz özgüven :) ama zayıflayınca daha iyi olacak tabi ki
İlk foto kaç kilo Canım nasıl verdin neler yaptın bize de ufak özetgeçsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?