Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ayyyyne güzel konusmusun canım ,inşaallah incecik oluruz yaza kadar :)

Her şey çok güzelmiş masaallah çok beğendim :)

Merhaba kızlar nasılsınız ben hastalandım malesef özelgün hastalığı bilirsiniz öff tamda bu hafta hiç ama hiç kaçırmıycam diye çartlamıştım kendimi

Sabah
Türk kHvesi

2 yumurtadan mantarlı omlet

Ara
Sütlü latte evde kendim yaptım

Akşam
2 kaşık mantarlı körili tavuk
1 kase çorba
1 kase havuç mor lahana salatası

Su hiç içmedim
Spor ev işi 1 saat yürüme
Suyu 1 litre içicem uyuyana kadar napalım artık

kaçırmazsın endişe etme regl döneminde daha etkin oluyor diyetler.dikkat edersen bitiminde daha fazla kilo vermiş olursun

kaçırmazsın endişe etme regl döneminde daha etkin oluyor diyetler.dikkat edersen bitiminde daha fazla kilo vermiş olursun
Ya ben bu dönmde hatta 1 hafta önceden sürekli yiyorum ve tatlı olarakta gözüm doymuyo o yüzden yoksa karnımda ki şişliğin inmesi beni sevindiriyor tabiiiki

Spordan çıktım eşimi ve oğlumu aldım avm geldik, alışveriş yaptık hem de sevgililer günü hediyelerimizi aldık süprize gerek yok ihtiyaçlarımız beğenerek alalım dedim benim aklımdaydı eşiminde aklındaydı beraber beğendik aldık :) 4500 adım attım. Şu an yemek katındayız eşim ve oğlum hamburger yiyor ben filtre kahve ve su içiyorum. Onlar da epeydir yememişti ödül olsun onlara da.

İyi geceler bugunku menum biraz fazla oldu yazip yazmamakta kararsizdim ama yine de yazmamin daha iyi olacagini dusundum.
Sabah zeytin incir
Kahvalti az lorlu yumurta cay yarim gevrek veeeee bir boyoz
Ara yesil cay
Ogle 4 kasik pirasa 1 kase mercimekli eriste 1 kofte az yogurt
Ara sade kahve yesil cay
Aksam kuru patlican biber kizartmasi az mercimekli eriste
Ara turk kahvesi
1 krep ve peynir

Canım çocuklarla olan fotoda baya çok duruyorsun belki de fotoğraftan kaynaklı, ama alttaki de “5” li gibi duruyor.

Güzel menü Canım

Canım sen ne iş yapıyorsun, akşam menüyü çok sevemedim değişiklik yapılabilirdi.

Nöbette acikirsam getirilen kahvaltıdan yiyeceğim 23:30 gibi . Onuda eklerim ilerleyen saatlerde :)

Canım ye Zaten nöbet çalışıyorsun zor olur, yatmadan 4-5 saat öncesini hesaplayıp öğün yapabilirsin

62 kg ı kırdım sonunda birde regl oluyorum ona rağmen eksi çıktım :)Eki Görüntüle 2588167

Çok güzel Canım tebrikler, bu tartılar en iyisi aslında.

Çekirden kavrulmamış ise sorun yok.

Ya ben bu dönmde hatta 1 hafta önceden sürekli yiyorum ve tatlı olarakta gözüm doymuyo o yüzden yoksa karnımda ki şişliğin inmesi beni sevindiriyor tabiiiki
o krizlere direndiğin an gitsin kilolar oluyor ama.bak şu marketlerde satılan yoğurtlar var meyveli b ile başlayan marketin kendi markası var orman meyveli olan krizleri çok güzel kesiyor.bir kutuyu birden yememen gerek ama 3-4 kaşık kafi gelir
vay harikasınız.bende sevmem sürprizleri gider alırım bu şu günün hediye bu bugünün hediyesi diye beyan ederim sadece. harikasın direnişin için tebrik ediyorum seni
yav iki gündür sabır denetiyorsunuz bana.bira,dün eğin ekmeği bugün boyoz ne ola böyle.candır çeker demiyorsunuz.alsancakta bir pastane var oranın boyozu offff be izmir bombasıda yapıyorlar bilirsiniz pek meşhurmuş.olsada yesem.
Canım çocuklarla olan fotoda baya çok duruyorsun belki de fotoğraftan kaynaklı, ama alttaki de “5” li gibi duruyor.

5 li ne kız çözemedim.yok fotodan kaynaklı değil tastamam öyleydim ben yada öyleymişim zira bana ben dal gibi geliyordum.

10 subat 2020 ne yedim ?
sabah : 12 de uyandım cevap yazdım ,koştur koştur spora indim yemedim
öğlen: 100 ml süt + 1,5 çorba kaşığı yulaf ezmesi
akşam : 2 yumurtadan bol maydonozlu omlet + 1 çatal salçalı makarna (tuz kontrolü için)
su : yazmasam daha iyi rezalet o derece yerlerde
şimdi : sütlü kahve keyfi
spor : 2 saat pilates
90 squat ( 5 gün yapmayınca paslanmışım sonunda kendimi mindere attım.
puzzle spordan sayılsın bak puzzle yapıyorum ben olmaz ama

Teşekkürler canım, yani artık ihtiyaçlarımızı alıyoruz sevgili değiliz ki biliyoruz herşeyi ama başka süprizlerim olacak :)) hediye almasa bile olur, eşim kendi el emeği şeyler hazırlar onlar en kıymetlisi günlerce uğraşır falan.

Canım ben bu kiloyla kendimi ince görüyorum ama önden bakınca yani bizim bakış açımızdan dolayı ince görünüyoruz bir ne yapalım :) demek ki yağ oranının yüksekmiş Canım çünkü epey kilolu duruyorsun, boyun kaç. Benim 104 kg resmim var 85 dersin yağ oranı ile alakalı gerçi. 50’li kilolar gibi duruyorsun.

Güzel Canım spor da güzel.

Hakkini helal et valla bende nerdeyse 3 aydir yemiyordum bugun kizlar yemeyinde dsyanamadim yedim.

Sağlık calisaniyim canım. Akşam yemekhanede bunlar çıktı çok açtım yedim hepsini :) tartı hastanenin tartısı , ben önümüzdeki hafta alacağım tartı,benimki bozulduda .

168 boyum ama evet yağ oranım yüksekti.verdiğim tüm kilo yağdan gitti.ikinci resim 70 kg şimdiki halim gibi .hızlı oldu bu sefer burada olmanın artısını görüyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…