Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Cig cekirdek vagirsak calistirsin diye yiyorum cnm

168 boyum ama evet yağ oranım yüksekti.verdiğim tüm kilo yağdan gitti.ikinci resim 70 kg şimdiki halim gibi .hızlı oldu bu sefer burada olmanın artısını görüyorum .

Evet canım çok fark ediyor yağ oranı, bende eski sporlarımın faydasını görüyorum kas oranım yüksek ve daha sıkı duruyorum ayrıca hızlı kg veriyorum kas çok güzel :)

Evet canım yağ Yakımına da faydası var.

Çiğ olunca kilo aldırmıyor mu bende alayım ozaman ,benimde kabizlik sorunum var iyi mi geliyor muş ? Sivilce yapar diye hiç yemiyirdum çekirdek . Sivilce ilacı da kullanıyorum pek sorun olmaz heralde .

Ben menume ekleme.yapiyorum saat 23 :00 gibi 40 Gr ekmek ,2 çay kaşığı tereyağı ,1kk peynir 10 zeytin yedim . Yanında şekersiz çay içtim.
Sabah kahvaltısı getirmişlerdi acıktım akşamdan yedim kahvaltımı
Nobetim.taaa 8 de bitiyor :)

Bayağı güzel vermişsin , çok beğendim fotoğrafında ki farkı :)
Teşekkür ederim. Hep beraber verecepiz bu sefer
Aaaa neden öyle .bende regl dönemi yerim yerim.niye kilo almadım.derim . Neden mis bu . Metabolizma mi hızlanıyor muş ?
Kesinlikle daha hızlı çalışıyor. Spor yapsan x2 çalışıyor gibi düşün o dönem herşey hızlı

Pts menü
Kahvaltı 2yumurta sucuklu 1dilim ekmek

ara kahve

akşam1porsiyon kapama yanında ayran
1tatlı kaşığı sütlaç

ara
Patlamış Mısır 1tabak çay bilmiyorum kg aldırır mı Mısır
Kaynanamgil Ben diyete başlayınca sürekli yemek taşıyor köy yemekleri kapama yapmış sakın yemek yapma dedi sizde alın bundan yerseniz dedi yemeğe oturduk akşam elinde sütlaçla geldi sizede getirdim diyor yahu ben diyetdeyim biliyor oğluda sütlaç asla yemez Anlam veremedim senin diyte ihtiyacın yok der hep ailecek tombikiz çünkü

kapama yemeği et ve pirinçten oluyor kızlar yedim 1tabak ama az pirinç vardı tabağımda başka da birşey yemedimçok olucak diye regl oldu. O sütlaçı okadar çok yiyesim var ki neyse dökcem çöpe yicek kimse yok evde gözüm gördükçe niyeti bozar yerim

Orta diyorum ben menüye
Afiyet olsun

Selam gunaydin herkese
Bi menulere bakim cocuklar uyurken birde pazartesi gununun yine bol karbonhidratli menusunu verim
Pazartesi menum

Kahvalti 11.30
2 dilim tbekmegi
2 kk suzme peynir
3 cb sekersiz cay
1 tane yumurta

Ara
1 dilim onceki gunku ispanakli yufka boreginden

17.00
1 tbk sebzeli bulgur pilavi

Pasta kurabiye islerim vardi surekli hareket halindeydim kizlar com aciktim
Saat 10.00
Az bi ekmegin arasina peynir koydum yedim

Su 1.5 litre hava soguk pek icemiyorum yazin 2 2.5 tan asagi inmiyorum ama
Spor gun boyu kosturma baska aktif spor yok

Princi azsa bisey olmaz baska biseyde yememissin zaten
Sutlacin akibeti ne oldu peki?

Bravo canim yememek buyuk marifet ayrica ne sekersiniz siz oyle hediye almissiniz birbirinize allah mutlulugunuzu bi omur surdursun canim benim esimde bu sevgililer gunu sana bi opucuk yeter dedi vakti yok adamimin ki bisey yapsin full calisiyor

Evet canim biraz fazla olmus bu memu ama bugun toparlarsab sorun olmaz bence

Sporda guzel menunds suyunda tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…