Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

çok fena nazlı hemde
Nazlı koyacaktim hamileliğimde pek nazlıydı Rümeysa koyduk iki isim olacakti Nazlı Rümeysa felan.. göbek adi Nazlı onun kızlar öle cimcime oluyolar ya :)

10 kg nin lafı olsun
Doysun da yavrucak
68nci günümüz
Yakında ben de işe başlıcam aah ahh çok zor

nice guzel mutlu saglikli yaslari olsun

Canim uykumdan uyaniyorum cok acikmis hissediyorum kendimi mesela dun 0430 du kalktim direndim resmen su ictim dolandim biraz sonra gittim zorla yattim bakalim bugun olacak mi
Bende yatiyorum bebeler uyudu sukur hepinoze iyi geceler
uykudan uyandiracak kadar olmasi ilginc. stresten olabilir. uyumadan once rahatlatici birseyler yapsan, bitki cayi veya tarcinli sut icip kitap okusan mesela?
bir de aksam ogunlerinde protein agirlikli beslen, karbonhidrat sadece sabah ve oglen olsun. bir dene bakalim nasil olucak?

merhaba
evet, deneme suresi min. 2 hafta ama menuleri hemen vermeye basla
her hafta kaptanlarla bakiyoruz yeni uyelerin katilimlarina, ona gore listeye ekliyoruz. yoksa maalesef listeye girer girmez pes edenler cok oluyor ve liste de diger uyeler de olumsuz etkilenebiliyor

gecmis olsun canim ikinize de

10 kg nin lafı olsun
Doysun da yavrucak
68nci günümüz
Yakında ben de işe başlıcam aah ahh çok zor
bak şimdi sütünüz bol geliyorsa bir tarafini emzir bi tarafini sağ derim. işe başladığında senin için kolaylık olsun:) 3 ay kesinsiz süt gelir. boşaltti mi gelir bol bol :)
içinde kalinca azaliyor ben kendimden biliyorum
anne sütü gibisi kadar hiç bişey önemlisi yok. :) bide işe başladığında ayrı kalmak daha zor

ben diskalifiye yüzünden giremiyorum listeye..

bişey demeden beğenip geçecektim.aha bir baktım etiketlenmişim.çok mu karbonhidrat gördüm.birgün alma bak kendini nasıl hafiflemiş hissedeceksin.bol protein az karbonhidrat dene
yapma bu kadar.büyük kızımı 3,5 yaşında kreşe verdim hemde bölgenin en iyi servisi ile gidiyordu.adam emekli öğretmen tontiş bir amca.ama ben ne yapıyordum.servise biniyor arkasından bakıyor hooop gelen ilk dolmuşa atlayıp yerine ulaştımı diye okula kadar gidiyordum.tüm olası kötülükler onun balına gelecekmişçesine kabuslar görüyordum.haberler diziler bunu katlıyordu tabi.baktım kötüye gidiyorum.haberler diziler kötü herşeyi sildim hayatımdan.o dereceki şimdi kitap okurken bile kötü sonlu hiçbir kitabı okumam.nasıl mutlu nasıl rahatım bilemezsin.hani derler ya bişeyin iyi olmasını istiyorsan önce beynini iyi edeceksin.
antibiyotik kullanıyorsa boşaltım sisteminin şaşmış olması çok normal tecrübeyle sabit 1 hafta oldu wcye derin ihtiyacım için sadece 2 kere gidebildim.çok şükür yarın bitiryor en gereksiz ilaç normale dönerim sanırım.
canim o listeleri Ozge tutuyor ama carsambaya kadar yogun. haftaya yapalim daha iyi olur bence
süper
muayene ücreti çııyor ondan o kadar pahalı oluyor.
Bugun ku kilom 75.2
Cuma 74.9 du
üzme kendini ödemdir.suyu arttır.çözünsün ne varsa

ben diskalifiye yüzünden giremiyorum listeye..
olsun yawf, sen takimimizin bir parcasisin. liste guzel ama takim da onemli
bak ben de listede degilim suan, hatta diyete de ara verdim. yinede buraya sizin icin gelirken kendi menulerimi de farketmeden duzenli tutuyorum :)

bizim takımın birincisi sendin bu hafta.listede olmasan ne olur.ne kadar süre ceza koltuğunda kalacaksın?
hiç listede olamiyormuşuz.. kaptanlarin karari ile girebiliyormuşuz..
bütün kaptanlar orada konuşma yapacaklar migi listeye girsin derlerse diğerleri onaylarsa öle oluyormuş..
sanirim ben daha bütün kaptanlarin gözüne girmedim bu işi Özge halletmesi gerekiyor. Ben baharla konuştum. 80 e inesem bakalım öle karar verilmesi lazim şu an için degil:)

Yazan olmuş zaten ama enn etkili şey su ve uyku bide bebeğin biraz daha büyüdüğü zaman gaz sorunu kalmadığında börülce yiyebilirsin bende onun çok faydasını görmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…