Hepinize mutlu pazarlar☺ ben erkenden kalktim ve egzersizlerimi yapiyorum. Haydi bugun spor gunu hepinizi egzersiz yapmaya bekliyorum. Kolay gelsin hanimlar herkes az da olsa mutlaka biseyler yapsin.
Sağol yapamıyorum evetEvet canim 2 ay gecti hizlica...
Canim bende cok ozledim
Canim hosbuldum, nasilsin?
Tesekkur ederim canim, nasilsin gorusmeyeli, dukan nasil gidiyor?
Tesekkur ederim canim :)
Amin canim, nasilsin, cocuklar nasillar?
Tesekkur ederim canim :)
Nasilsin canim gorusmeyeli, 100 gr arti haftaya guzel bir eksi olur uzme canini..
Canim harikasin :)
Tebrikler canim :)
Kolay gelsin Feyzos, Allah zihin acikligi versin...
Ne guzel gitmis kilolar, hosgeldiniz, ben Ozge, 32 yasindayim, evliyim, 2 oglum var, yurt disinda yasiyorum, sizinle tanisamamistik sanirim :)
Nasilsin canim?
Tebrikler cok guzel gitmis kilolar, nasilsiniz?
Tebrikler canim :)
Tebrikler deryacim :)
Canim kuzun cok huysuzluk yapmiyorsa yollarda bence cok guzel bir deal, idare edebilirim diyorsan hic dusunme al bileti...
Tebrikler canim, kizini mi yolcu ettin?
Sagol canim :)
Kutlu olsun canim sevgililer gunun :)
Menu guzel olmus canim, azicik egzersizde olsa super olurmus :)
Menu guzel olmus canim, hic egzersiz yapabildin mi?
Canim senden net cevap almadan listeye yazmak istemedim ama not aldim, haftaya listedesin o halde :)
Sabahki pogacalara ve spor olmamasina 15 dk yuruyus cezasi geliyor canimcim:)
Canim izin hakkini kontol edecegim, yogunlugun insallah kolaylikla gecer.
Keske elimizden bir yardim gelebilse..
Onumuzdeki cuma mutlaka bildirim yapmak zorundasin, bildirimle izne ayirabilirim...
Masallah mis kokar o simdi, tadini cikartin bu zamanlarin canim..
Hepinize cok gecmis olsun, en acilinden sifalar gulum, dinlen firsat bulursan...
Canim aralarda yediklerini odule sayiyorum, spor yapamiyordun henuz degil mi?
Afiyet olsun...
Aramiza hosgeldinizGunaydin. Grup a benide aldiginiz icin tesekkur ederim. Hemen Ilk sayfayi okudum.
Bilgileri doldurmadan 1 sorum var. Crossfit e gidiyorum ve orda yaptigim sporu nasil puana cevirecegim? :)
Cardio ve agirlik karisimi oluyor dersler.
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : Arietty_
İsim (İsteğe Bağlı ): Zeynep
Mesleginiz: Hemsire
Yaşınız : 32
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 2 cocuk. 4 ve 7 yas
Yaşadığınız şehir: Yurtdisi
Boyunuz : 156
Kilonuz: 67
Hedef kilonuz : 50
Kilo alma hikayeniz : Hamilelik ve sagliksiz beslenme
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Saglikli bir gorunume sahip olmak icin
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Evet ama grup sayisini hatirlamiyorum
Tamam canim, dogru hatirliyormusum, emin olmak istedimSağol yapamıyorum evet
Ne guzel baslamissiniz gune, Europe da mi yasiyorsunuz?400 ml bardak ile elmali sirke suyumu ictim.
Eliptigi odama aldim
1saate spora gidecegim.
Ben biraz IF biraz ketojenik beslenme yapmayi dusunuyorum.
O yuzden Ilk ögün saat 12 de. Son ogun 18 de.
Aramiza hosgeldiniz
Ben Ozge, 32 yasindayim ,2 oglum var, yurtdisinda yasiyorum sizin gibi.
CrossFit antremanlarinizin 1 dakikasini, 4 puan Kabul edelim.
Ben 1. Sayfadaki egzersiz puanlarimiza ekleyecegim bunu.
Beraber cok guzel kilolar veririz umarim
Tamam canim, dogru hatirliyormusum, emin olmak istedim
Ne guzel baslamissiniz gune, Europe da mi yasiyorsunuz?
IF ve keto diyetleri cok guzel sonuclari veren diyetler, tarti yuzunuzu guldursun.
1. Sayfayi okumussun Zeynepcim ama kucuk bir hatirlatma olsun istedim;
Pazartesi gunleri kontrol amacli fotografsiz, cuma gunleride yarisma oldugu icin tartilip ,tarti fotografi ile bildirim yapiyoruz.
Hergun menulerinizi, ictigimiz su miktarini be egzersizlerimizi yaziyoruz, takim icin yarismalarimiz oluyor, bunun haricinde de sohbet,muhabbetle kilolari veriyoruz
Zamanla çocukarın iyi olucak canım terapiler iyi gelicek ablamın oğlundada konuşma geriliği vardı ana okuluna gönderin dedi doktoru 2yıldır okula gidiyor çok güzel ilerleme var konuşması düzeldi sosyelleşti vede sakinleşti çok hırçın durduğu yerde durmayan çocuktu baya değişme varInsallah elimizden ne gelirse yardim ve destek olmaya calisiyoruz.
Bu surecte, evde bircok sey degisti, degisiyor.
Yeme duzeni, evdeki kurallar, yapilmasi gerekenler, her sey onlara gore ayarlaniyor.
Annemi gondermenin haricinde birde boyle bir surec geciriyoruz.
Ama insallah ferahlayacagiz, eksik olma...
Merhaba kilolarımız aynı bnimde doğum kilom kaldı yerleşmeden göndericez kilolarıMerhabalar kızlar diyete devam ediyorum burada paylaşım yapamasam da . Dün tartıldım ama yazamadım 83.7çıktım kilo vermem çok yavaşladı sanırım durağan dönemdeyim vazgeçmemek için kendimi zor tutuyorum motivasyona çok ihtiyacım var sürekli kilo verenlerin öyküsünü okuyorum . Sabah 8de sahile bir saat yürüyüşe çıktım çok rahatlattı bedenen zihnen . Doğum kilolarımdan mı bilmiyorum dizlerimi ağrısı geçmek bilmiyor anneler sizde de oldu mu kaç ayda geçti
Cok iyi olur canim.
Iyi istirahatler kuzum, yarin gorusmek uzere.
1 kilo cok guzel bir kilo kaybi kesinlikle mutlu olmalisin canim :)
Direnc kilon olasa bile, diyetine istikrarla devam edersen , sonunda kiriliyor..
Haklisin canim, ogretmenimiz de yetenekli , akilli bir ogrencim onun bu sekilde zorluk yasayip, basarisiz olmasini istemem dedi ve o sekilde gittik doktorumuza.
Umarim iyi olacak her sey, eksik olma..
Menu guzel canim, zaten 2 ogun yemissin ama spor bugunde mi yok, egzersiz yarismamiz var unutma :)
Az önce cezamı çektm ama başka spor yine yapamadm ben bugünyeni cezamı alayım ama yarın kaytarmak yok önce yürüyüş sonra spor yapıcam
Çakkksende bugün yapmamışsın galiba yarın kuvvetli bi giriş yapalm listeye
Bugun spor yapabildin mi canim , takipteyim seni :)Az önce cezamı çektm ama başka spor yine yapamadm ben bugünyeni cezamı alayım ama yarın kaytarmak yok önce yürüyüş sonra spor yapıcam
Çakkksende bugün yapmamışsın galiba yarın kuvvetli bi giriş yapalm listeye
50 mekigi spora saymayalim, firsatin olduysa spor yapmissindir umarim canim :)Sabah
3 yumurtadan peynirli omlet
8 9 tane siyah zeytin
Öğlen
1 elma
Sade Türk kahvesi
Akşam
Fırınlanmış tavuk göğsü
1 kase yoğurt
3 4 yk pilavdayanamadm valla çok güzel kokuyodu bi an gözüm döndü tencereye dalıverdim
1 kupa naneli yeşilçay
3 litre su
Spor 50 mekikçik o da ceza şeysi
Gecmis olsun canim, acil toparlanirsin insallah..Iyi geceler hanimlar iki gundur internetimiz yok yarında gelecek gibi değil
Sabah
1 yum omlet 1 dilim ekmek 4 zeytin peynir
Aksam
Yoğurtlu çorba
Pırasa yemeği
2 dilim incirli tatlı
Spor yok(hastayim)
Su
1.5 litre
B7gunlerde cok hastayım yorgunum pazartesinden itibaren yeniden toparlanicam ins
Dun farketmistim hesabinin pasif oldugunu, evine gecmissin gozunaydin canim :)Selam herkese ... annemden eve geçtim
Başladı yine yoğunluklarım
Bu arada Hesabım pasif olmuş bir günlük
Canim bende size dua ediyorum, bir nebze daha iyi degil misiniz Ozlemim?Mutlu pazarlar arkadaslar herkes iyidir umarim ben esim ve cocuklarim hala hastayiz kis bitsin diye dua ediyorum artik cocuklarimda iyilessin artik
Canim benim hosgeldin, neden biraktin takimimizi, ben habersizim, her sey yolunda mi, bebisler iyi mi kuzum?Merhabalar kızlar diyete devam ediyorum burada paylaşım yapamasam da . Dün tartıldım ama yazamadım 83.7çıktım kilo vermem çok yavaşladı sanırım durağan dönemdeyim vazgeçmemek için kendimi zor tutuyorum motivasyona çok ihtiyacım var sürekli kilo verenlerin öyküsünü okuyorum . Sabah 8de sahile bir saat yürüyüşe çıktım çok rahatlattı bedenen zihnen . Doğum kilolarımdan mı bilmiyorum dizlerimi ağrısı geçmek bilmiyor anneler sizde de oldu mu kaç ayda geçti
Cok guzel sonuclar alacagina eminim Zeynepcim, nasil gecti gunun?Evet avrupa dayim. Danimarkada.
Takip ettigim birkac profil var ve cidden IF ve keto ile mukemmel sonuc alinmis.
Benim isimden dolayi da bana en iyi bu sekil beslenme uyuyor.
Benim tartim analog tarti bakalim kusurleri tam okuyabilecek miyim
Insallah canim, destegin icin cok tesekkur ederim, benim oglumda 6 aydir krese gidiyor, ama 2 dil konustugumuz icinde dil ogrenmesi gecikiyor..Zamanla çocukarın iyi olucak canım terapiler iyi gelicek ablamın oğlundada konuşma geriliği vardı ana okuluna gönderin dedi doktoru 2yıldır okula gidiyor çok güzel ilerleme var konuşması düzeldi sosyelleşti vede sakinleşti çok hırçın durduğu yerde durmayan çocuktu baya değişme var
Evet canim, tesekkurler destegin icin..Evet canım öyle iyi aslında ama işte olsun daha iyisi olsun :) bu güzel canım iyi adımlar atmış olacaksınız daha iyi olacaktır çünkü bu çocuklar çok zeki oluyor.
Yok canım ben genelde hafta sonu yapmıyorum, hafta içi geç saatlere kadar salonda olduğum için hem evimi özlüyorum hem de eşime ayırıyorum.
Güzel olacak bu hafta. :) yok canım yapmadım hafta sonlarını pas geçiyorum genelde, hem de boğazlarım ağrıyor salon korkutuyor iyice hastalanmayayım diye
Evet canim aslinda şöyle olsu ben bu nikimin şifresini unuttum ve yeniden açtımAppLesma canim bir kaptanimizin uyarisi ile, daha onceden ICIR ismi ile , kilo verme yarismamizda yaristigini ve diskalifiye edildigini ogrendim.
Nick degisikliklerinde malesef eski bilgilere ulasmak imkansiz gibi bir hale geliyor.
Simdi bu durumu diger kaptanlara ve editore iletecegim.
Sana ozel mesaj atmak istedim bu durumu haber vermek icin, fakat ozel mesaj gonderilmiyor malesef sana.
Bu durumun sonucunda neye karar verirlerse kabulum olacak, senide bilgilendirecegim...
İyiyiz şükür. Ben bebekle hep yoğunSelamlar guzel arkadaslarim nasilsiniz biz yeni uyandik, mesajlara bakip, kahvalti hazirligina gececegim.
Sizlerin aksami nasil geciyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?