Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Cok cok gecmis olsun Allah yardimciniz olsun. Duzelir hepsi canim sen dert etme.

Az olsun kalici olsun bende 400-500 gram vererek her hafta hedefime ulasmistim.
Hele ki verilecek kilo azaldikca, dahada zor ve yavas gidiyor.. :)
Egzersizlerimi azalttim onlara yediden baslasam iyi olacak yemek olayini bayagi azaltim bana gore surdurulebilir bir beslenme yaparak kilo vermeyi hedefliyorum. Umarim basarili olurum

Cok cok gecmis olsun Allah yardimciniz olsun. Duzelir hepsi canim sen dert etme.
Insallah elimizden ne gelirse yardim ve destek olmaya calisiyoruz.
Bu surecte, evde bircok sey degisti, degisiyor.
Yeme duzeni, evdeki kurallar, yapilmasi gerekenler, her sey onlara gore ayarlaniyor.
Annemi gondermenin haricinde birde boyle bir surec geciriyoruz.
Ama insallah ferahlayacagiz, eksik olma...

Egzersizlerimi azalttim onlara yediden baslasam iyi olacak yemek olayini bayagi azaltim bana gore surdurulebilir bir beslenme yaparak kilo vermeyi hedefliyorum. Umarim basarili olurum
Bu hafta spor yarismamizi firsata cevir o zaman canim, ev isi yapmissin zaten bugun, birazda spor ekle, vucudunu da sasirt, daha cok kilo kaybi olur cuma gunune :)

insallah canim dualarimiz sizinle

Canım 1 kg mutlu olmuyorum nedense :) ama bu kilo da biraz direnç olabilir çünkü uzun zamanlar bu kiloda kaldım öyle olunca direnç yapıyor bir de “8” düşerken zorlanabilirim öyle olmuştu önceden de

Geçmiş olsun Canım artık hepsinin tespiti ve çaresi var önceden çocuklara bu teşhisler koyulamadığı için okulu bırakmalar, kontrolde zorlanma vs hep gelecekleri de zorlandılar.

Spor yarışmasının başladığını okuyunca çok mutlu oldum nasıl bişeyse geçen hafta listenin olmadığını duyunca devamlı yapmak içimden gelmedi.Madem liste kurulduu tutmayın beni

Ay valla benim de öyle oldu ya çok teşvik ediyor hadi yarışalım ve zayıflayalım :)

Gunluk yuruyus lere baslayacagim artik hergun birde egsersiz olunca dedigin gibi olur insallah
Cok iyi olur canim.

Kaptanim sana iyi gunler bana iyi uykular. Dunden uykusuzum bir an evvel uyuyayim ki sabah yuruyusume basliyayim. Allaha emanet canim sende cocuklarinda.
Iyi istirahatler kuzum, yarin gorusmek uzere.

1 kilo cok guzel bir kilo kaybi kesinlikle mutlu olmalisin canim :)
Direnc kilon olasa bile, diyetine istikrarla devam edersen , sonunda kiriliyor..
Haklisin canim, ogretmenimiz de yetenekli , akilli bir ogrencim onun bu sekilde zorluk yasayip, basarisiz olmasini istemem dedi ve o sekilde gittik doktorumuza.
Umarim iyi olacak her sey, eksik olma..

Menu guzel canim, zaten 2 ogun yemissin ama spor bugunde mi yok, egzersiz yarismamiz var unutma :)

Az önce cezamı çektm ama başka spor yine yapamadm ben bugün yeni cezamı alayım ama yarın kaytarmak yok önce yürüyüş sonra spor yapıcam
Ay valla benim de öyle oldu ya çok teşvik ediyor hadi yarışalım ve zayıflayalım :)
Çakkk sende bugün yapmamışsın galiba yarın kuvvetli bi giriş yapalm listeye

Sabah
3 yumurtadan peynirli omlet
8 9 tane siyah zeytin
Öğlen
1 elma
Sade Türk kahvesi
Akşam
Fırınlanmış tavuk göğsü
1 kase yoğurt
3 4 yk pilav dayanamadm valla çok güzel kokuyodu bi an gözüm döndü tencereye dalıverdim
1 kupa naneli yeşilçay
3 litre su
Spor 50 mekikçik o da ceza şeysi

Iyi geceler hanimlar iki gundur internetimiz yok yarında gelecek gibi değil
Sabah
1 yum omlet 1 dilim ekmek 4 zeytin peynir
Aksam
Yoğurtlu çorba
Pırasa yemeği
2 dilim incirli tatlı
Spor yok(hastayim)
Su
1.5 litre
B7gunlerde cok hastayım yorgunum pazartesinden itibaren yeniden toparlanicam ins

Hepinize mutlu pazarlar☺ ben erkenden kalktim ve egzersizlerimi yapiyorum. Haydi bugun spor gunu hepinizi egzersiz yapmaya bekliyorum. Kolay gelsin hanimlar herkes az da olsa mutlaka biseyler yapsin.
Gunaydin, ne guzel olmus, erken kalkip zinde kalirsin canim, sporunuda yapmissin, daha ne olsun :)

Gunaydin. Grup a benide aldiginiz icin tesekkur ederim. Hemen Ilk sayfayi okudum.

Bilgileri doldurmadan 1 sorum var. Crossfit e gidiyorum ve orda yaptigim sporu nasil puana cevirecegim? :)
Cardio ve agirlik karisimi oluyor dersler.

4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : Arietty_
İsim (İsteğe Bağlı ): Zeynep
Mesleginiz: Hemsire
Yaşınız : 32
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 2 cocuk. 4 ve 7 yas
Yaşadığınız şehir: Yurtdisi
Boyunuz : 156
Kilonuz: 67
Hedef kilonuz : 50
Kilo alma hikayeniz : Hamilelik ve sagliksiz beslenme
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Saglikli bir gorunume sahip olmak icin
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Evet ama grup sayisini hatirlamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…