Az olsun kalici olsun bende 400-500 gram vererek her hafta hedefime ulasmistim.İyiyim sagolasin diyet iyi azar azar daolsa veriyorum. Kalici verdigimi dusunuyorum.
Cok cok gecmis olsun Allah yardimciniz olsun. Duzelir hepsi canim sen dert etme.Amin canim , sayili gun hizla gecti gitti, her seferinde biraz daha yaslaniyor, her seferinde uzakta olmak daha zor oluyor ama Allah saglik versin hepsine.
Ben iyiyim canim, kucuk oglum 3 yasinda, doktor kontrolunde konusma geriligi tespit edildi, konusma terapilerine yonlendirdi doktorumuz.
Buyuk oglumda okulda cok zorlaniyor, 1. sinifta ama odaklanamiyor, uzun sure oturamiyor sinifta, odevleri tamamlayamiyor ,sIkiliyor, onda da dikkat eksikligi ve hiperaktivite tespit edildi
Kuzularimin bu durumlari var, cok sukur halimize tabi, oda terapi alacak, ilk basta 6 aylik bir terapi sureci olacak sonra doktor karar verecek.
Bende hepinizi ozledim bu surecte, sizler bana arkadas, dost oldunuz...
Egzersizlerimi azalttim onlara yediden baslasam iyi olacak yemek olayini bayagi azaltim bana gore surdurulebilir bir beslenme yaparak kilo vermeyi hedefliyorum. Umarim basarili olurumAz olsun kalici olsun bende 400-500 gram vererek her hafta hedefime ulasmistim.
Hele ki verilecek kilo azaldikca, dahada zor ve yavas gidiyor.. :)
Insallah elimizden ne gelirse yardim ve destek olmaya calisiyoruz.Cok cok gecmis olsun Allah yardimciniz olsun. Duzelir hepsi canim sen dert etme.
Bu hafta spor yarismamizi firsata cevir o zaman canim, ev isi yapmissin zaten bugun, birazda spor ekle, vucudunu da sasirt, daha cok kilo kaybi olur cuma gunune :)Egzersizlerimi azalttim onlara yediden baslasam iyi olacak yemek olayini bayagi azaltim bana gore surdurulebilir bir beslenme yaparak kilo vermeyi hedefliyorum. Umarim basarili olurum
insallah canim dualarimiz sizinleInsallah elimizden ne gelirse yardim ve destek olmaya calisiyoruz.
Bu surecte, evde bircok sey degisti, degisiyor.
Yeme duzeni, evdeki kurallar, yapilmasi gerekenler, her sey onlara gore ayarlaniyor.
Annemi gondermenin haricinde birde boyle bir surec geciriyoruz.
Ama insallah ferahlayacagiz, eksik olma...
Gunluk yuruyus lere baslayacagim artik hergun birde egsersiz olunca dedigin gibi olur insallahBu hafta spor yarismamizi firsata cevir o zaman canim, ev isi yapmissin zaten bugun, birazda spor ekle, vucudunu da sasirt, daha cok kilo kaybi olur cuma gunune :)
Not ettim canim , nasilsin Aslicim?
Kizin nasil, isler gucler nasil?
Cok guzel olmus canim :)
Iyi yapiyorsun canim, kendine gore uyarlarsan uymasi daha kolay olur, surdurulebilir olur. :)
Harika bir plan canim :)
zaten cok guzel gidiyor kilolarin..
Harika bol bol ter atalim sporlarla :)
Evet canim dun spor yapmadigin icin 50 adet mekik cekme cezasi geldi :)
Harikasin canim, menunde, egzersizlerinde guzel olmus :)
Amin canim , sayili gun hizla gecti gitti, her seferinde biraz daha yaslaniyor, her seferinde uzakta olmak daha zor oluyor ama Allah saglik versin hepsine.
Ben iyiyim canim, kucuk oglum 3 yasinda, doktor kontrolunde konusma geriligi tespit edildi, konusma terapilerine yonlendirdi doktorumuz.
Buyuk oglumda okulda cok zorlaniyor, 1. sinifta ama odaklanamiyor, uzun sure oturamiyor sinifta, odevleri tamamlayamiyor ,sIkiliyor, onda da dikkat eksikligi ve hiperaktivite tespit edildi
Kuzularimin bu durumlari var, cok sukur halimize tabi, oda terapi alacak, ilk basta 6 aylik bir terapi sureci olacak sonra doktor karar verecek.
Bende hepinizi ozledim bu surecte, sizler bana arkadas, dost oldunuz...
Spor yarışmasının başladığını okuyunca çok mutlu oldum nasıl bişeyse geçen hafta listenin olmadığını duyunca devamlı yapmak içimden gelmedi.Madem liste kurulduu tutmayın beni
Cok iyi olur canim.Gunluk yuruyus lere baslayacagim artik hergun birde egsersiz olunca dedigin gibi olur insallah
Iyi istirahatler kuzum, yarin gorusmek uzere.Kaptanim sana iyi gunler bana iyi uykular. Dunden uykusuzum bir an evvel uyuyayim ki sabah yuruyusume basliyayim. Allaha emanet canim sende cocuklarinda.
1 kilo cok guzel bir kilo kaybi kesinlikle mutlu olmalisin canim :)Canım 1 kg mutlu olmuyorum nedense :) ama bu kilo da biraz direnç olabilir çünkü uzun zamanlar bu kiloda kaldım öyle olunca direnç yapıyor bir de “8” düşerken zorlanabilirim öyle olmuştu önceden de
Geçmiş olsun Canım artık hepsinin tespiti ve çaresi var önceden çocuklara bu teşhisler koyulamadığı için okulu bırakmalar, kontrolde zorlanma vs hep gelecekleri de zorlandılar.
Menu guzel canim, zaten 2 ogun yemissin ama spor bugunde mi yok, egzersiz yarismamiz var unutma :)Öğle: yoğurtlu kereviz salatası, bulgur pilavı
Akşam: tavuk, bulgur pilavı
Su
Filtre kahve
Maden suyu
Bağırsaklarım da sorun vardı yani ben ekmek veya bulgur gibi bir şeyler yemediğimde yavaş çalışıyor. O nedenle bulgur yaptım iki kere şimdi daha iyiyim.
Yawrukush Kozmogirl17 stitch
Az önce cezamı çektm ama başka spor yine yapamadm ben bugünNot ettim canim , nasilsin Aslicim?
Kizin nasil, isler gucler nasil?
Cok guzel olmus canim :)
Iyi yapiyorsun canim, kendine gore uyarlarsan uymasi daha kolay olur, surdurulebilir olur. :)
Harika bir plan canim :)
zaten cok guzel gidiyor kilolarin..
Harika bol bol ter atalim sporlarla :)
Evet canim dun spor yapmadigin icin 50 adet mekik cekme cezasi geldi :)
Harikasin canim, menunde, egzersizlerinde guzel olmus :)
ÇakkkAy valla benim de öyle oldu ya çok teşvik ediyor hadi yarışalım ve zayıflayalım :)
Gunaydin, ne guzel olmus, erken kalkip zinde kalirsin canim, sporunuda yapmissin, daha ne olsun :)Hepinize mutlu pazarlar☺ ben erkenden kalktim ve egzersizlerimi yapiyorum. Haydi bugun spor gunu hepinizi egzersiz yapmaya bekliyorum. Kolay gelsin hanimlar herkes az da olsa mutlaka biseyler yapsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?