GüzellSabah
3 yumurtadan peynirli bol maydanozlu omlet
Şekersiz çay
1 dilim ekmek
Öğlen
Sade Türk kahvesi
Akşam
Roka salatası
Fırınlanmış sardalya
Naneli yeşil çay
11bin küsur adım 550 puan
Selam aprımadı benim geçmiş olsunMerhabalar kızlar diyete devam ediyorum burada paylaşım yapamasam da . Dün tartıldım ama yazamadım 83.7çıktım kilo vermem çok yavaşladı sanırım durağan dönemdeyim vazgeçmemek için kendimi zor tutuyorum motivasyona çok ihtiyacım var sürekli kilo verenlerin öyküsünü okuyorum . Sabah 8de sahile bir saat yürüyüşe çıktım çok rahatlattı bedenen zihnen . Doğum kilolarımdan mı bilmiyorum dizlerimi ağrısı geçmek bilmiyor anneler sizde de oldu mu kaç ayda geçti
Evet inanmadan olmuyo. Bağlaç olmayan “da” yı ayırmışsın, gözüme çarptı
Keto da vucudu sasirtmak ve direk yag depolarindan yakmak icin yumurta orucu yapiliyor. Daha önce 3 gün yapmistim. Zorlanmadim cunku yumurta ile okdr cok sey yapiliyor ki.
O yuzden 3gun yumurta orucu yapacagim. Belki ama belki 5 gun de Olur.
Suan Ilk ogunum Firinda. Onu cikarinca sporumu yapacagim evde.
AynenYazım kuralları kontrolü başladıysa bende yapabilirim :) el alışkanlığı hızlı yazarken illaki yanlış olabiliyor. Belli bi eğitimden geçiyoruz hepimiz dolayısıyla biliyoruz.
Kolay gelsin bravo vallaKetojenik diyet yapıyorsun sanırım bende yaptım epey ve sistemi çok iyi biliyorum. Senin nasıl gidiyor.
Ketojenik diyet yapıyorsun sanırım bende yaptım epey ve sistemi çok iyi biliyorum. Senin nasıl gidiyor.
Makro takibi yapinca guzel gidiyor. Ama yapmadigim an keto elden gidiyor
O yuzden burasi benim icin iyi olacak ipi elden birakmamak icin.
Ne kadar sure yaptin?
Aslinda ben yeme beslenmemi tamamen degistirmek istiyorum. O yuzden ketojenik in bana en uygunu oldugunu dusunuyorum
Canım ben epey fazla süre yaptım hatta çevreme bile hesap yapıp liste yapmışlığım var :) ve 2. Gün ketosise girebilecek kadar yaptım. Benim için bazı sorunlar oldu ketflu ve su içiyordum ama asla sussuzluğum geçmemeye başladı ve öyle ki dudaklarım uçuk çıkacakmış gibi şişti yanıyordu ve bu tamamen aşırı su attığım için. Tuz su oranını çok iyi ayarlardım ama artık iyiye gitmiyor irkile girince bıraktım if yapmaya başladım
Aa ne kotu olmus oyle.
Ben Ilk ekim de denemistim. Ketoflu cok kotu carpti beni. Birakmistim ama tekrar basladim bu sefer daha iyi geciyor.
Bakalim hic bozmadan Devam edince ne olacak.
IF de cok etkili. Ise gittigim gunler IF benim icin cok iyi.
selam kaptanimNot ettim canim , nasilsin Aslicim?
Kizin nasil, isler gucler nasil?
Cok guzel olmus canim :)
Iyi yapiyorsun canim, kendine gore uyarlarsan uymasi daha kolay olur, surdurulebilir olur. :)
Harika bir plan canim :)
zaten cok guzel gidiyor kilolarin..
Harika bol bol ter atalim sporlarla :)
Evet canim dun spor yapmadigin icin 50 adet mekik cekme cezasi geldi :)
Harikasin canim, menunde, egzersizlerinde guzel olmus :)
3 yaşında@MigiMadid kizin Kac aylik / yasinda?
menunu cok dikkat etmissin sporun da harika masallah canimBugün menümü yazayım;
Öğle; 2 köfte (ekmeksiz), ızgara sebze, 1 domates, yarım turp
Akşam: ızgara sebze, yoğurt
3 lt su
Türk kahvesi
Beyaz çay
Filtre kahve
Spor;
Squat; 350 x 2 = 700 puan
İp atlama: 350 x 2 = 700 puan
Wallsit: 350 x 2 = 700 puan
Bacak açma, kapama: 480 x 2 = 960 puan
Leslie: 60 dk x 3 = 180 puan
P90X: 30 dk x 3 = 90 puan
Toplam: 3330 puan
Yawrukush Kozmogirl17 stitch
3 yaşında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?