Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Memnun oldum ben Zehra 2oğlum var 26yaşındayım yeni doğum yaptım 2buçuk ay oldu doğumda çok kg aldım tombul anne olmak istemiyorum bu nedenle burdayım

Menu guzel olmus ama biraz fazla gibi geliyor okuyunca, fakat miktar olarak az yediysen sorun yok canim :)

Memnun oldum ben Zehra 2oğlum var 26yaşındayım yeni doğum yaptım 2buçuk ay oldu doğumda çok kg aldım tombul anne olmak istemiyorum bu nedenle burdayım
Bende memnun oldum Zehracim, masallah genc annesin ne guzel, onlemini almissin erkenden gider kilolar merak etme :)

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans

CUMA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
Deryaondiet
Ceydos
cool_lime
fyzanur15 DK Y
Elizan-seyma
AppLesma MUAF
gulum7
fmad
milkkODUL MUAF
plasticwoman SPOR?
diyetlikadin 50M
MigiMadid
mifihafa
angelnesss
Gonulmeyvesi
nnurc
cool_lime , E Elizan-seyma , Gonulmeyvesi , angelnesss , @MigiMadid nasilsiniz kizlar?

HAFTALIK SPOR YARISMAMIZ
***Arkadaslar takimimiza biraz renk gelsin , bu hafta bugunden itibaren (cumartesi) , persembe aksamina kadar PUANLI SPOR YARISMASI yapiyoruz.

***Hergun sabahtan aksama kadar yaptiginiz her turlu egzersizi puanlayip, aksam menulerimizle beraber yazacagiz.Persembe aksami yarismamiz bitecek, haftanin 1.si diledigi bir seyi yemeye hak kazanacak.

***Puanlarimiz asagida gordugunuz gibi , en basit ev islerini bile egzersiz sayiyoruz, o yuzden lutfen herkes yarismaya aktif olarak katilsin.

***EGZERSIZ YARISMASI PUAN LISTESI***

Ev islerinin 1 dakikasi= (temizlik,utu, yemek hazirlama vs) = 2 PUAN
1 adet mekik ya da herhangi bir karin egzersizi= 2 PUAN
1 adet squat ya da wallsit egzersizi = 2 PUAN
1 adet ipsiz ip atlama ya da ziplama egzersizi= 2 PUAN
1 adet dizleri karnimiza cekerek oldugumuz yerde kosma egzersizi = 2 PUAN
1 adet jumping jack hareketi = 2 PUAN
10 adet merdiven cikmak ya da inmek = 3 PUAN
1 dakika dans etme egzersizi = 3 PUAN
1 dakika yuruyus egzersizi= 3 PUAN
1 dakika Leslie ile yuruyus = 3 PUAN
1 dakika eliptik egzersizi= 3 PUAN
1 dakika bisiklet egzersizi= 3 PUAN
1 dakika pilates egzersizi = 3 PUAN
1 dakika kardiyo ya da herhangi bir fitness egzersizi= 3 PUAN
1 dakika callanectics egzersizi = 3 PUAN
1 dakika zumba= 3 PUAN
1 dakika tabata egzersizi = 3 PUAN
1 dakika plank egzersizi = 4 PUAN
1 dakika yuzme egzersizi= 5 PUAN
100 adim = 5 PUAN

***Puanlari aklinizda tutmaya , ya da surekli gecmis sayfalarda aramaniza gerek yok, takimimizin 1. sayfasinda, ilk mesajda puanlarimizi her zaman gorebilirsiniz.

***O zaman tum takimimiza bol ter atmalar.

Monica_ canim kontrol ettim izin durumunu, eger kesin kararliysan izne ayrilmakta, onumuzdeki cuma mutlaka bildirim yapip, sonrasinda da izne ayrilabilirsin.
Fakat gecici bir surecse, yogunlugun kisa zamanda gececekse benim gonlumden gecen bizlerle kalman, yinede en dogrusunu sen bilirsin.
Neye karar verirsen ben sana destegim.

Hepinize gunaydin ve mutlu hafta sonlari guzel arkadaslarim.
Bu hafta cuma kilo verme yarismamizdan malesef 2 takimimiz ayrildi. Toplamda 8 takim yarisiyorduk, bu haftadan sonra malesef 6 takim kaliyoruz.
Bende sizlerle ilgilenemedim annem buradayken yeterince ama artik hepimiz silkelenip kendimize gelelim, uzerimizdeki tozlari silkeleyelim ve diyetlerimize tam gaz devam edelim , ne dersiniz?

Sagol canim iyiyim. Ben dukani biraz kendine uyarliyorum ama simdilik iyi gidiyor bakalim

Yawrukush hayır egzersiz yapmadım çünkü 14 Şubat :)

Artık takımdayım daha da iyisi olacak bu hafta bakalım. Haftalık hedefleri de yazalım mı nasıl olur.

14 Şubat; işlerim derken bu hafta pek spor yapamadım çok kilo da olmadı gerçi 1 kg gayet iyi :) ama bu hafta daha da protein ağırlıklı ve bol kardiolu bir hafta geçirmeyi planlıyorum

Spor yarışmasının başladığını okuyunca çok mutlu oldum nasıl bişeyse geçen hafta listenin olmadığını duyunca devamlı yapmak içimden gelmedi.Madem liste kurulduu tutmayın beni

İyi aksamlar
Sabah sade kahve
11 gibi kavalti
Peynirli yumurta 2 zeytin kuru biber patlican az lor 1 krep 2 dilim ekmek cay
Ara yesil cay
Ogle
1 kase mercimek corbasi 3 kasik kereviz salatasi yogurt lu
Ara cay
Aksam 1 kase eristeli mercimek 1 dilim ekmek az kiymali sos
Cay
Su 2 lt
Spor 35 dk yuruyus=105 puan ev isi 240dk= 480 toplam
Yawrukush stitch Kozmogirl17

Selamlar kizlar iyi aksamlar, nasilsiniz?
Nerede 4. takimin citirlari?
Gelin biraz sohbet edelim, gerci hafta sonu oldugu icin biliyorum herkesin kosturmacasi var :)

Selamlar
Dünkü kilom 86.9
Not ettim canim , nasilsin Aslicim?
Kizin nasil, isler gucler nasil?

Mutlu hafta sonları
Cuma menüm
13:00 1 kase domates çorbası 3 adet köfte ve bol salata
18:30 1 tabak kurufasülye ve yoğurt
20:00 3 adet kuru incir

3 litre su içildi
6664 adım atıldı
Cok guzel olmus canim :)

Sagol canim iyiyim. Ben dukani biraz kendine uyarliyorum ama simdilik iyi gidiyor bakalim
Iyi yapiyorsun canim, kendine gore uyarlarsan uymasi daha kolay olur, surdurulebilir olur. :)

Harika bir plan canim :)
zaten cok guzel gidiyor kilolarin..

Spor yarışmasının başladığını okuyunca çok mutlu oldum nasıl bişeyse geçen hafta listenin olmadığını duyunca devamlı yapmak içimden gelmedi.Madem liste kurulduu tutmayın beni
Harika bol bol ter atalim sporlarla :)

Bide listeyi tam anladım mı bilmiyorum cuma günü spor yapmadığım için 50 mekik cezam mı var
Evet canim dun spor yapmadigin icin 50 adet mekik cekme cezasi geldi :)

Harikasin canim, menunde, egzersizlerinde guzel olmus :)

Allah kavustursun annenizi yolcu ettiniz. Nasilsiniz gorusmeyeli ozlettiniz kendinizi.
Amin canim , sayili gun hizla gecti gitti, her seferinde biraz daha yaslaniyor, her seferinde uzakta olmak daha zor oluyor ama Allah saglik versin hepsine.
Ben iyiyim canim, kucuk oglum 3 yasinda, doktor kontrolunde konusma geriligi tespit edildi, konusma terapilerine yonlendirdi doktorumuz.
Buyuk oglumda okulda cok zorlaniyor, 1. sinifta ama odaklanamiyor, uzun sure oturamiyor sinifta, odevleri tamamlayamiyor ,sIkiliyor, onda da dikkat eksikligi ve hiperaktivite tespit edildi
Kuzularimin bu durumlari var, cok sukur halimize tabi, oda terapi alacak, ilk basta 6 aylik bir terapi sureci olacak sonra doktor karar verecek.
Bende hepinizi ozledim bu surecte, sizler bana arkadas, dost oldunuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…