yani aslinda markasi cok da onemli degil sanirim, eger canin yag kas olcen kullanmak istiyorsa dene, icinde kalmasinki sen duzenli kilo veriyorsun, aradaki farki gorursun surekli.
Ben de cok istedim yag/kas olcen baskulum olsun diye ve aldim. Simdilik cok motive etmiyor cunku pek kilo veremedim ama bu aralar hele ki regly olunca iyice eksiler gelmeye basladi belki cumaya yag oranimin indigini gorursem motive olurum
eh iste canim, yuvarlanip gidiyorum bu aralar. kotu de diyemiyorum iyi de, biraz bunaldim tatile ihtiyacim var.Selamlar guzel arkadaslarim, nasilsiniz, bugun takimimiza biraz hareket gelmis.
Tartidan konusmussunuz bende cok memnundum yillardir tartimdan , bozuldu, beni 30lu kilolarda gosteriyor, esimi ise 0 :))
Bende bugun tarti siparis edip, tartimla araniza donecegim.
Tahminim yine eski kiloma dondum, kiyafetlerimden anliyorum
Gecmisi okudum, alintilarimi yazayim.
stitch canim ozledim seni nasilsin?Her sey yolunda mi?
Bende cok bunaldim Senemim, seni cok iyi anliyorum..eh iste canim, yuvarlanip gidiyorum bu aralar. kotu de diyemiyorum iyi de, biraz bunaldim tatile ihtiyacim var.
ama yeme duzenim fena degil. intuitive eating deniyorum. cuma 67.1 (-200gr daha) ciktim ve herseyi yiyorum aslinda. dun canim irmik helvasi cekti, once tutuyordum kendimi, sonra dedim diyette degilim ki, az miktarda yaptim, yarisi bile bitmedi. biraz yedim, yetti biraktim. simdilik yemek saplantimi kirmak ve hayatima spor eklemek istiyorum. kilo vermek istiyorum ama diyet yapmak istemiyorum, boyle garip hallero yuzden kizlarin menulerini de okumuyorum, yemegi minimum dusunmeye calistigim icin
onun harici de cok yogun yorgun geciyor gunlerim. soyle 1 ay tatile gitmek istiyorum bol bol uyuyabilecegim, ama nerdee
size de gecmis olsun, iyi mi cocuklar. buyudukce zorlasiyor gercekten, biz de ucundan kiyisindan deneyimliyoruz ama iki erkek cocuk tabii daha da farklidir
Nasil gecti canim tatil sonrasi ilk is gunu?Gunaydin
10gun tatilden sonra ise dönüyorum bugun. Sapsal gibi olacagim
Bazen evde yemek olmuyor, bazen yemek oyle denk geliyor, sorun degil canim.Evet dün ilk denk geldi aslında biliyo musun karbonhidratlar
Pilavı duadan getirmişlerdi
Pide de bizim duadan buzluktaydı
İyiyiz şükür sağol
Mücadelemizin 10.ncu günü
Günde 4 mama ile devam.yarıyarıya bu kadar azaltabildik
9 ŞUBAT
3 mama
10 ŞUBAT
4 mama
11 ŞUBAT
2 mama
12 ŞUBAT
4 mama
13 ŞUBAT
2 mama
14ŞUBAT
2 mama
15 ŞUBAT
3 mama
16 ŞUBAT
3 mama
ama kontrolde anne sütü yetersiz/kalitesiz derse mecbur mamaya ağırlık vericem. Çok üzülsem de ... Sağlık olsun
Ne guzel cok sevindim, hemen guncelliyorum canim :)Gunaydin kizlar:)
Yawrukush benim kilom 65.5 cikti bugun.
Tahmini 66.5 diyordum...
Hedefim 56 ya 1 kilo daha yaklastim:)
Cok guzel bir gun olmus canim, cottage cheese bende cook severim iyi hatirlattin alayim marketten, diyet icin harika bir peynir...17 subat menum ( protein gunum)
sabah: 2 tane sutlu kahve
13:00_ 200 gr tutsulenmis somon
ara: 2 kase yagsiz peynir (cottage cheese)
19:00_ 2 yumurtali peynirli omlet
su: 4 litre (aciktikca su ictim)
spor: 30 dakika yuruyus : 90 puan
Yawrukush Kozmogirl17 stitch
Ay harika bir haber cok sevindim, haydi birde mezun ol canimcim :)Gunaydin canim, dun bilet aldim Turkiyeye cook mutluyum. 31 marta kadar mezun olayim yaaa. ayy ruya gibi olur mezunolmak.
Sagol canim kaptanim sen de cook keyifli guzel bir gun gecir :*
Ellerine saglik kuzum.selam kizlar, gelemiyorum bu aralar. ancak yazdiklarini okuyabildim.
yeni gelen arkadaslar hosgelmisler
guncel daralma tablosunu birakalim soyle
İSİM YAŞ BOY BAŞLAMA TARİHİ BAŞLANGIÇ KG HEDEF KG GÜNCEL KG VERILEN YUZDE VERILEN KG KALAN KG @AppLesma 39 153 04/12/2019 85.0 72.0 73.7 13.29% 11.3 1.7 @diyetlikadn 26 171 04/02/2020 64.0 58.0 62.5 2.34% 1.5 4.5 @fmad 23 163 25/06/2019 62.6 56.0 60.9 2.72% 1.7 4.9 @Ceydos 43 168 08/01/2020 73.6 63.0 69.6 5.43% 4.0 6.6 @nnurc 29 165 05/11/2019 78.5 60.0 66.6 15.16% 11.9 6.6 @MigiMadid 30 165 20/08/2019 87.5 80.0 86.9 0.69% 0.6 6.9 @Elizan-seyma 22 163 17/11/2019 71.0 60.0 67.0 5.63% 4.0 7.0 @DeryaOnDiet 33 160 25/06/2018 68.7 60.0 67.2 2.18% 1.5 7.2 @cool_lime 26 172 13/08/2019 65.1 58.0 65.6 -0.77% -0.5 7.6 @mifihafa 45 157 04/12/2019 80.0 65.0 74.5 6.88% 5.5 9.5 asena87 32 162 18/02/2020 65.5 56.0 65.5 0.00% 0.0 9.5 @Gonulmeyvesi 23 155 04/07/2019 71.0 57.0 68.1 4.08% 2.9 11.1 fyzanur 29 158 24/10/2019 70.6 50.0 62.0 12.18% 8.6 12.0 @milkk 33 163 13/01/2020 72.3 59.0 72.3 0.00% 0.0 13.3 @gulum7 26 170 06/02/2020 84.7 70.0 83.6 1.30% 1.1 13.6 @angelnesss 38 170 14/11/2019 78.0 58.0 74.7 4.23% 3.3 16.7 @Arietty_ 32 156 16/02/2020 68.0 50.0 68.0 0.00% 0.0 18.0 plasticwoman 30 164 24/01/2020 117.7 60.0 112.9 4.08% 4.8 52.9
Tamam canim, senden haber almak ne guzel, iyi misiniz hepiniz?Canim merhaba. Bildirim yapacagim bu cuma insallah aklimda. Kizlarla tekim firsat bulamiyorum. Normalde annem bizim yanimizda oluyordu bu aralar zorlaniyorum biraz
Guzel bir menu canim uydun mu bu menuye bugun :)Bugün beklenen menüm:
Öğle:
kıyma, Brüksel lahanası, kabak çubuk makarna şeklinde doğrayıp pişirdiğim yemekten getirdim,
3-4 kaşık yoğurt
Yarım turp
1 acı biber
Akşam:
2 yumurta, tulum peyniri, salatalık, acı biber
Belki bir sIkintisi vardi canim, bugun daha iyi mi kuzun?Dün oğlum benimle delirdi. Bi türlü bırakmadı çok huysuzdu girip yazamadım. Sporda yapamadım. Bugün kurtarıcı ananedeyiz. Şimdi bırakıp yürüyüşe çıkıyorum. Ama önce dünkü listemi yazıyorum.
Menun pogacaya ragmen guzel canim cunku cok az yemissin, ama spor yok ne cezasi istersin yuruyus, mekik :)Dünkü listem
Sabah
3 yumurtadan peynirli maydanozlu omlet
Öğlen
Sade Türk kahvesi
1 puaça
Akşam
1 kepçe fasülye
Gece naneli yeşilçay
Spor yok yolla cezamı kaptanım
Bende bugun bu tarti isini halledecegim, cok kullaniyormusun telefon uygulamasini Deryacim, birde vucut olcumleri iyi mi?telefon uygulamasi var, MiFit. Orda gecmis tarihlerin kilo bildirim ve degerlerini de gorebiliyorsun.
evet canim, benim kullandigim Mi Body Composition Scale 2. Fiyati da gayet uygun.
Eger yag su orani olmasin gerek yok dersen (ki bence cok da gerekli degil), bunun yari fiyatina bir onceki modeli var.
Ogrenirsin canim zamanla daha cok yenisin, kendine zaman ver.ayy menümü yazdim ise dondum hemen ,eve gelince de uyudum ,bir saat önce kalktım :) bazen gececiyim bazen gunduzcuyum ozgecim alıştım sayılır ,ogrenmem gereken çok şey varda zamanla olacak inşaallah :) sen nasılsın canım , senin spor öğretmenliği ne durumda ,derslerini saydirabildin mi :)
bende dün tefalinkini sipariş ettim umarım iyi çıkar , şimdilik iş yerimdekini kullanıyorum . Yarın gelecek tartım güzel ciksa bari :) yağ ve kas olcerden almadım çok gercekci gelmedi onlar bana .
bende senin gibi sıkı diyet yapamıyorum. hafta sonu menülerimi yazmadım o yüzden . dışarda hamburger , pasta felan ne varsa yedim . ama dengelesin diyede yürüyüş yaptım bayağı , kilo verdim üstüneeh iste canim, yuvarlanip gidiyorum bu aralar. kotu de diyemiyorum iyi de, biraz bunaldim tatile ihtiyacim var.
ama yeme duzenim fena degil. intuitive eating deniyorum. cuma 67.1 (-200gr daha) ciktim ve herseyi yiyorum aslinda. dun canim irmik helvasi cekti, once tutuyordum kendimi, sonra dedim diyette degilim ki, az miktarda yaptim, yarisi bile bitmedi. biraz yedim, yetti biraktim. simdilik yemek saplantimi kirmak ve hayatima spor eklemek istiyorum. kilo vermek istiyorum ama diyet yapmak istemiyorum, boyle garip hallero yuzden kizlarin menulerini de okumuyorum, yemegi minimum dusunmeye calistigim icin
onun harici de cok yogun yorgun geciyor gunlerim. soyle 1 ay tatile gitmek istiyorum bol bol uyuyabilecegim, ama nerdee
size de gecmis olsun, iyi mi cocuklar. buyudukce zorlasiyor gercekten, biz de ucundan kiyisindan deneyimliyoruz ama iki erkek cocuk tabii daha da farklidir
aaaa ama merak ettim şimdi :) gönlüne göre ne varsa o olur inşaallah özgecim :)Nasil gecti canim tatil sonrasi ilk is gunu?
Bazen evde yemek olmuyor, bazen yemek oyle denk geliyor, sorun degil canim.
Ne guzel epey azaltmissiniz, bolcada emzir canim, insallah kontrolde de her sey normal cikar..
Ne guzel cok sevindim, hemen guncelliyorum canim :)
Cok guzel bir gun olmus canim, cottage cheese bende cook severim iyi hatirlattin alayim marketten, diyet icin harika bir peynir...
Ay harika bir haber cok sevindim, haydi birde mezun ol canimcim :)
Ellerine saglik kuzum.
Tamam canim, senden haber almak ne guzel, iyi misiniz hepiniz?
Guzel bir menu canim uydun mu bu menuye bugun :)
Belki bir sIkintisi vardi canim, bugun daha iyi mi kuzun?
Ne guzel annen mis gibi yardim eder sana :)
Menun pogacaya ragmen guzel canim cunku cok az yemissin, ama spor yok ne cezasi istersin yuruyus, mekik :)
Bende bugun bu tarti isini halledecegim, cok kullaniyormusun telefon uygulamasini Deryacim, birde vucut olcumleri iyi mi?
Ogrenirsin canim zamanla daha cok yenisin, kendine zaman ver.
Ogretmenlik derslerimi hala saydirmadim, fakat baska birsey icin ugrasiyorum hayirlisi olsun bakalim, netlesirse sizlerlede paylasacagim kuzum..
tabiki yaparim, o en kolayiBende cok bunaldim Senemim, seni cok iyi anliyorum..
Yogunlugun, yorgunlugun gececek, cocuklar buyudukce kesinlikle cok zorlasiyor.
Bende yeniden sahalara sonecegim tarti alip, tartim bozuldu ve tombalak oldum :)
Birazdan kahvalti hazirlayacagim ve bu kahvaltiyla diyetime basliyorum :)
Menuler bende, yarisma bende, sen daralma tablosunu firsat bulup yapabilirsen yeterde artar canimcim..
Nasil gecti canim tatil sonrasi ilk is gunu?
Bazen evde yemek olmuyor, bazen yemek oyle denk geliyor, sorun degil canim.
Ne guzel epey azaltmissiniz, bolcada emzir canim, insallah kontrolde de her sey normal cikar..
Ne guzel cok sevindim, hemen guncelliyorum canim :)
Cok guzel bir gun olmus canim, cottage cheese bende cook severim iyi hatirlattin alayim marketten, diyet icin harika bir peynir...
Ay harika bir haber cok sevindim, haydi birde mezun ol canimcim :)
Ellerine saglik kuzum.
Tamam canim, senden haber almak ne guzel, iyi misiniz hepiniz?
Guzel bir menu canim uydun mu bu menuye bugun :)
Belki bir sIkintisi vardi canim, bugun daha iyi mi kuzun?
Ne guzel annen mis gibi yardim eder sana :)
Menun pogacaya ragmen guzel canim cunku cok az yemissin, ama spor yok ne cezasi istersin yuruyus, mekik :)
Bende bugun bu tarti isini halledecegim, cok kullaniyormusun telefon uygulamasini Deryacim, birde vucut olcumleri iyi mi?
Ogrenirsin canim zamanla daha cok yenisin, kendine zaman ver.
Ogretmenlik derslerimi hala saydirmadim, fakat baska birsey icin ugrasiyorum hayirlisi olsun bakalim, netlesirse sizlerlede paylasacagim kuzum..
çocuklar büyüyünce daha kolay olur diye düşünürdüm hep , öyle değil miymiş ? gelsen de aramıza birlikte başlayalım . aynı anda dönüş yaptık takıma bak ne güzel oldu :)Bende cok bunaldim Senemim, seni cok iyi anliyorum..
Yogunlugun, yorgunlugun gececek, cocuklar buyudukce kesinlikle cok zorlasiyor.
Bende yeniden sahalara sonecegim tarti alip, tartim bozuldu ve tombalak oldum :)
Birazdan kahvalti hazirlayacagim ve bu kahvaltiyla diyetime basliyorum :)
Menuler bende, yarisma bende, sen daralma tablosunu firsat bulup yapabilirsen yeterde artar canimcim..
Bak seen kirli camasirlar dokuluyor ortaya :)bende senin gibi sıkı diyet yapamıyorum. hafta sonu menülerimi yazmadım o yüzden . dışarda hamburger , pasta felan ne varsa yedim . ama dengelesin diyede yürüyüş yaptım bayağı , kilo verdim üstüneçok sıkı diyet yapınca bunalıyorum ben de ,canın bir şey isteyince yiyip sporla telafisini yapmak en güzeliymiş gerçekten . önceden çok kısıtlardım kendimi hedefe ulaşamazdım , şimdi az kaldı hedefime ulaşmama :) ömür boyu uygulayabileceğim bir beslenme ve yaşam şekli oldu bu . iş hayatından mı bunaldın canım ? nedir seni bunaltan ?
Insallah canim :)aaaa ama merak ettim şimdi :) gönlüne göre ne varsa o olur inşaallah özgecim :)
Canimsin.tabiki yaparim, o en kolayi
Harikasin :)Evet canım salatalık hariç uydum :)
Aynen,kilo verme surecinde goz doymasi cok onemliymis:)Zaten yumurta olmasa diyet miyet hikayeakşama kadar tok tutuyo hem koca bi tava oluyo göz de doyuyo
sen cok guzel besleniyorsun gercekten. ben henuz duzenimi oturtamadimbende senin gibi sıkı diyet yapamıyorum. hafta sonu menülerimi yazmadım o yüzden . dışarda hamburger , pasta felan ne varsa yedim . ama dengelesin diyede yürüyüş yaptım bayağı , kilo verdim üstüneçok sıkı diyet yapınca bunalıyorum ben de ,canın bir şey isteyince yiyip sporla telafisini yapmak en güzeliymiş gerçekten . önceden çok kısıtlardım kendimi hedefe ulaşamazdım , şimdi az kaldı hedefime ulaşmama :) ömür boyu uygulayabileceğim bir beslenme ve yaşam şekli oldu bu . iş hayatından mı bunaldın canım ? nedir seni bunaltan ?
Evet canim, tartim bozuk beni 35-36 kilo gosteriyor, bazen 30 :))çocuklar büyüyünce daha kolay olur diye düşünürdüm hep , öyle değil miymiş ? gelsen de aramıza birlikte başlayalım . aynı anda dönüş yaptık takıma bak ne güzel oldu :)
Ne guzel olmus tebrik ediyorum canim..Aynen,kilo verme surecinde goz doymasi cok onemliymis:)
Bugun ogle 4,5 cesit yemek vardi ben sadece yogurt ve sulu yemegi yedim aslinda doydum ama ya kacirdiklarim dedim icimden:)
2 gundur bir fire vermedim sukur her ikrami reddettim :) simdilik mutluyum ama bir saat sonra disari yemege cikacagiz bakalim ne yapacagim.aklimda sadece kofte yemek var
Senemim tukenmislik sendromu olabilir hafif capli bu hissettiklerin, bende ayni durumdayim canim.sen cok guzel besleniyorsun gercekten. ben henuz duzenimi oturtamadim
yapmam gereken cok sey var, hepsini yaparken zorlaniyorum, hicbirini bir turlu sonuclandiramiyorum, dag oldu, altinda kaldim
o yuzden buraya eskisi kadar gelemiyorum, diger islerime yogunlasmam lazim.
umarim senin isin iyi gidiyordur
O zaman spor olmadigi icin kucuk bir ceza geliyor :)Bugün menüm:
Öğle: kıyma, Brüksel lahanası, kabak karışımı sote
2-3 kaşık yoğurt
Acı biber
1 dilim domates turşusu
Akşam: 2 yumurtalı tulum peynirli omlet
1 acı biber
Siyah zeytin
Yer fıstığı
3 lt su
Maden suyu
Filtre kahve
Spor yok misafirim var onu Otogar götüreceğim ama yarın güzel spor yapacağım.
Yawrukush Kozmogirl17 stitch
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?