Bu 3 gunu sadece protein dedim ya sebze,salata bile dusunmuyorum.Ne guzel olmus tebrik ediyorum canim..
Disarida da kofte, kebap vs karbonhidrattan uzak durup salata, protein tuketebilirsin gonul rahatlihiyla :)
O zaman spor olmadigi icin kucuk bir ceza geliyor :)
Menun gayet guzel canim...
Canim guzel guzel gidecek burada kilolar merak etme, gardrobundaki kiyafetlerini giyeceksin yakinda :)Bu 3 gunu sadece protein dedim ya sebze,salata bile dusunmuyorum.
Bugun onume tatli ve kuruyemis tabagi geldi buyuk.tum gunde onumde durdu ellemedim:)hic irademi boyle bilmezdim.
Ama cok sknti yasiyorum isim ciddi ve ofis kiyafetleri her istedigin her kiloda yakismiyor.
Gardrobum dolu ve her sabah icinden sadece siyah pantolonu giyebilmek ve ustune yok gobek cikmasin yok popom ortulsun derdi...
62 ye indigimde dolabimdakileri giymeye baslarim...
Hareketli bir gun gecirdiysen onlarida spora sayabiliriz canim :)Canım çok hareketli bir gün geçirdim ama spor yapmam mümkün değil keyfi de değil. Birazdan Evden çıkacağım ve geç gelirim ama yarın fazladan yaparım yani programım harici bir şeyler daha yaparım
Cok guzel olmus canim menun , spor niye yapamadin, yogunluktan mi hasta falan misin?İyi akşamlar
11:00 1 avuç fındık
13:00 1 kase ezogelin çorbası 1 adet lahmacun
16:00 1 avuç fındık
18:30 1 kase tavuk suyu çorba 3 köfte bol salata 1 bardak ayran
3litre su içildi
Spor yok
Yawrukush stitch Kozmogirl17
çok güzel beslenmiyorum canım ama dediğim gibi telafi ediyorum sporla. işlerim pek iyi gitmiyor ama iş hayatı hep böyle diyorlar . kafamı başka şeylere vermeye çalışıyorum . çalışma hayatı çok acımasızmış , aslında işim çok rahatta insanlar acımasız , işe tam hakim olmayınca da altında eziliyosunsen cok guzel besleniyorsun gercekten. ben henuz duzenimi oturtamadim
yapmam gereken cok sey var, hepsini yaparken zorlaniyorum, hicbirini bir turlu sonuclandiramiyorum, dag oldu, altinda kaldim
o yuzden buraya eskisi kadar gelemiyorum, diger islerime yogunlasmam lazim.
umarim senin isin iyi gidiyordur
benim tartımda yola çıkmış yarına getirirler sanırım . :)Evet canim, tartim bozuk beni 35-36 kilo gosteriyor, bazen 30 :))
Bugun hemen siparis etcem yenisini cumaya kadar gelir bende doneyim sahalara :)))
eline sağlık özgecim , hafta da iki üç kere girip girip bakıyorum oraya , güncel halini görünce mutlu oluyorumBen kactim kizlar, 1. sayfamizdaki daralma tablomuzuda guncellledim :)
Canim is hayati hic kolay degil ama seninki birde suan alisma donemi, oyuzden cok normal boyle olmasi..çok güzel beslenmiyorum canım ama dediğim gibi telafi ediyorum sporla. işlerim pek iyi gitmiyor ama iş hayatı hep böyle diyorlar . kafamı başka şeylere vermeye çalışıyorum . çalışma hayatı çok acımasızmış , aslında işim çok rahatta insanlar acımasız , işe tam hakim olmayınca da altında eziliyosunsenin de işlerin bir an önce yoluna girer inşaallahüzüldüm öyle yazmana , senin için aklıma geldikçe dua edecem canım, senin için her şey çok güzel olur inşaallah
benim tartımda yola çıkmış yarına getirirler sanırım . :)
eline sağlık özgecim , hafta da iki üç kere girip girip bakıyorum oraya , güncel halini görünce mutlu oluyorum
aynen özgecim , ama gelir gelmez mobinglerle karşılaşınca bi şok geçirmedim değil :) böyle böyle öğreneceğim hayatı artıkCanim is hayati hic kolay degil ama seninki birde suan alisma donemi, oyuzden cok normal boyle olmasi..
stitch kaptanim guncelledikce bende hemen guncelliyorum ilk sayfayi :)
İnşaallahhhNasil gecti canim tatil sonrasi ilk is gunu?
Bazen evde yemek olmuyor, bazen yemek oyle denk geliyor, sorun degil canim.
Ne guzel epey azaltmissiniz, bolcada emzir canim, insallah kontrolde de her sey normal cikar..
Ne guzel cok sevindim, hemen guncelliyorum canim :)
Cok guzel bir gun olmus canim, cottage cheese bende cook severim iyi hatirlattin alayim marketten, diyet icin harika bir peynir...
Ay harika bir haber cok sevindim, haydi birde mezun ol canimcim :)
Ellerine saglik kuzum.
Tamam canim, senden haber almak ne guzel, iyi misiniz hepiniz?
Guzel bir menu canim uydun mu bu menuye bugun :)
Belki bir sIkintisi vardi canim, bugun daha iyi mi kuzun?
Ne guzel annen mis gibi yardim eder sana :)
Menun pogacaya ragmen guzel canim cunku cok az yemissin, ama spor yok ne cezasi istersin yuruyus, mekik :)
Bende bugun bu tarti isini halledecegim, cok kullaniyormusun telefon uygulamasini Deryacim, birde vucut olcumleri iyi mi?
Ogrenirsin canim zamanla daha cok yenisin, kendine zaman ver.
Ogretmenlik derslerimi hala saydirmadim, fakat baska birsey icin ugrasiyorum hayirlisi olsun bakalim, netlesirse sizlerlede paylasacagim kuzum..
Gel canim. Anne yemekleri lezzetlidir tabi hayir demek zor.Selamlar guzel arkadaslarim, nasilsiniz, bugun takimimiza biraz hareket gelmis.
Tartidan konusmussunuz bende cok memnundum yillardir tartimdan , bozuldu, beni 30lu kilolarda gosteriyor, esimi ise 0 :))
Bende bugun tarti siparis edip, tartimla araniza donecegim.
Tahminim yine eski kiloma dondum, kiyafetlerimden anliyorum
Gecmisi okudum, alintilarimi yazayim.
stitch canim ozledim seni nasilsin?Her sey yolunda mi?
Canim ben telefon uygulamasini kullaniyirum hep ama cok fazla vermedigim icin yeni tartiyi aldigimdan beri pek farketmiyor oranlar.Nasil gecti canim tatil sonrasi ilk is gunu?
Bazen evde yemek olmuyor, bazen yemek oyle denk geliyor, sorun degil canim.
Ne guzel epey azaltmissiniz, bolcada emzir canim, insallah kontrolde de her sey normal cikar..
Ne guzel cok sevindim, hemen guncelliyorum canim :)
Cok guzel bir gun olmus canim, cottage cheese bende cook severim iyi hatirlattin alayim marketten, diyet icin harika bir peynir...
Ay harika bir haber cok sevindim, haydi birde mezun ol canimcim :)
Ellerine saglik kuzum.
Tamam canim, senden haber almak ne guzel, iyi misiniz hepiniz?
Guzel bir menu canim uydun mu bu menuye bugun :)
Belki bir sIkintisi vardi canim, bugun daha iyi mi kuzun?
Ne guzel annen mis gibi yardim eder sana :)
Menun pogacaya ragmen guzel canim cunku cok az yemissin, ama spor yok ne cezasi istersin yuruyus, mekik :)
Bende bugun bu tarti isini halledecegim, cok kullaniyormusun telefon uygulamasini Deryacim, birde vucut olcumleri iyi mi?
Ogrenirsin canim zamanla daha cok yenisin, kendine zaman ver.
Ogretmenlik derslerimi hala saydirmadim, fakat baska birsey icin ugrasiyorum hayirlisi olsun bakalim, netlesirse sizlerlede paylasacagim kuzum..
Cook gecmis olsun canim. Umarim buyuk bir deprem hicbir zaman olmaz. Menun de sporun da gayet guzel.İyi geceler benim yine motivasyonum dustu. Aksam yine deprem oldu. Kac gundur unutmusum. Yine basladi sanirim. Allah korusun hepimizi .
Menu mu yazayim
Sabah 2 incir yesil cay sonra 10.30 gibi 1 kase pirasa yemegi
Ogle
Domates peynirli yumurta 1 tane 2 zeytin 2 kucuk domates 2 dilim t.b. ekmek cay
Ara turk kahvesi 1 incir
Aksam 18. 30
1 tabak kuru fasulye 3 kasik pilav az yogurt az havuc salatasi az biber tursu
Ara yesil cay
Su 2.5lt
Spor 15 dk egzersiz 45 dk tempolu yuruyus 3 saat ev isi
Kaptanim bugun de puan hesaplamasi yapamadim kafam karisik
Yawrukush
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?