Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ne guzel olmus tebrik ediyorum canim..
Disarida da kofte, kebap vs karbonhidrattan uzak durup salata, protein tuketebilirsin gonul rahatlihiyla :)
Bu 3 gunu sadece protein dedim ya sebze,salata bile dusunmuyorum.
Bugun onume tatli ve kuruyemis tabagi geldi buyuk.tum gunde onumde durdu ellemedim:)hic irademi boyle bilmezdim.
Ama cok sknti yasiyorum isim ciddi ve ofis kiyafetleri her istedigin her kiloda yakismiyor.
Gardrobum dolu ve her sabah icinden sadece siyah pantolonu giyebilmek ve ustune yok gobek cikmasin yok popom ortulsun derdi...
62 ye indigimde dolabimdakileri giymeye baslarim...

Canim guzel guzel gidecek burada kilolar merak etme, gardrobundaki kiyafetlerini giyeceksin yakinda :)

Canım çok hareketli bir gün geçirdim ama spor yapmam mümkün değil keyfi de değil. Birazdan Evden çıkacağım ve geç gelirim ama yarın fazladan yaparım yani programım harici bir şeyler daha yaparım
Hareketli bir gun gecirdiysen onlarida spora sayabiliriz canim :)

Diyetimin ilk gununden kahvaltimi bitirmek uzereyim, farkettim ki miktar olarak yediklerimi cok arttirmisim
Bu konuya dikkat etmem, miktarlari azaltmam gerek.
Ilk gun uyarisi olsun bu bana, menumu de yazacagim, sizlerde elestirirsiniz kizlar :))
Hic acimayin , vurun kaptana

çok güzel beslenmiyorum canım ama dediğim gibi telafi ediyorum sporla. işlerim pek iyi gitmiyor ama iş hayatı hep böyle diyorlar . kafamı başka şeylere vermeye çalışıyorum . çalışma hayatı çok acımasızmış , aslında işim çok rahatta insanlar acımasız , işe tam hakim olmayınca da altında eziliyosun senin de işlerin bir an önce yoluna girer inşaallahüzüldüm öyle yazmana , senin için aklıma geldikçe dua edecem canım, senin için her şey çok güzel olur inşaallah
Evet canim, tartim bozuk beni 35-36 kilo gosteriyor, bazen 30 :))
Bugun hemen siparis etcem yenisini cumaya kadar gelir bende doneyim sahalara :)))
benim tartımda yola çıkmış yarına getirirler sanırım . :)
Ben kactim kizlar, 1. sayfamizdaki daralma tablomuzuda guncellledim :)
eline sağlık özgecim , hafta da iki üç kere girip girip bakıyorum oraya , güncel halini görünce mutlu oluyorum

Canim is hayati hic kolay degil ama seninki birde suan alisma donemi, oyuzden cok normal boyle olmasi..
stitch kaptanim guncelledikce bende hemen guncelliyorum ilk sayfayi :)

bugün menüm
sabah : 2 yumurtadan sucuklu yumurta
2dilim tb ekmek
1kk peynir
5 zeytin

öğlen : 1 tabak menemen
2dilim ekmek
10 zeytin
2dilime yakın ekmek
1kk peynir
10 fındık

akşam : 3 kaşık kuru fasulye
2 parmak kadar portakal

su : 1.5 litre galiba

spor : yapamadım . nöbetten geldim öğleden sonra uyandım . sonra bi yorgunluk çöktü , yarın nöbete gitmeden eliptiğimi yapıp gideceğim :)

Yawrukush Kozmogirl17 stitch

Canim is hayati hic kolay degil ama seninki birde suan alisma donemi, oyuzden cok normal boyle olmasi..
stitch kaptanim guncelledikce bende hemen guncelliyorum ilk sayfayi :)
aynen özgecim , ama gelir gelmez mobinglerle karşılaşınca bi şok geçirmedim değil :) böyle böyle öğreneceğim hayatı artık

Iyi aksamlar

Sabah 6.00
Iki yumurta ile Eggloaf

Öglen 12.00
1 haslanmis yumurta

Aksam 18.30
2 yumurta ile yumurta spaghetti. 5gr mayonez ile karistirildi

Su 2 L
Cocuklari yatirinca halim kalirsa ketojenik kahve yaparim kendime. Gunluk yag miktarini doldurmaya calisiyorum

Bugun gunlerden crossfitdi
Ama Ilk sayfada goremiyorum puan listesinde crossfit i Yawrukush

30dk crossfit puan?
300 ip atlama 600 puan
150 mekik 300 puan
11700 adim 585 puan?

Yawrukush

İnşaallahhh

İyi geceler benim yine motivasyonum dustu. Aksam yine deprem oldu. Kac gundur unutmusum. Yine basladi sanirim. Allah korusun hepimizi .
Menu mu yazayim
Sabah 2 incir yesil cay sonra 10.30 gibi 1 kase pirasa yemegi
Ogle
Domates peynirli yumurta 1 tane 2 zeytin 2 kucuk domates 2 dilim t.b. ekmek cay
Ara turk kahvesi 1 incir
Aksam 18. 30
1 tabak kuru fasulye 3 kasik pilav az yogurt az havuc salatasi az biber tursu
Ara yesil cay
Su 2.5lt
Spor 15 dk egzersiz 45 dk tempolu yuruyus 3 saat ev isi
Kaptanim bugun de puan hesaplamasi yapamadim kafam karisik
Yawrukush

Gel canim. Anne yemekleri lezzetlidir tabi hayir demek zor.

Canim ben telefon uygulamasini kullaniyirum hep ama cok fazla vermedigim icin yeni tartiyi aldigimdan beri pek farketmiyor oranlar.
ayy insallah keske mezun olabilsem Gidene kadar.

Cook gecmis olsun canim. Umarim buyuk bir deprem hicbir zaman olmaz. Menun de sporun da gayet guzel.

Herkese selam
09.00 cok az tuzsuz köy peynir 3 zeytin yarim bardak süt
13.00 az mercimek yemegi yogurt
20.00 2 kasik bulgur pilavi 1 urfa.
Ve yarim baklava.
Disarida herkes tatli yedi ben birinin ucundan coreklendim.
Yemekte de herkes sicak ekmek tereyag peynir yapti ben dokunmadim :)

Gun icinde 1 lt su 3 Turk kahvesi 1 neskafe 8 cay.
Asansor kullanmadim.
Eve de yeni geldim egzersiz yarim saat yapacaktim ama yarim baklavaya da vicdan yaptim 45 dk yapmaliyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…