Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Unutmadan listemi yazayım snra mesajlara döncem çocuğum sağolsun yatağı sulamış kendisi şuan banyoda o arada yazıyım dedim
Sabah
Standart 3 yumurtadan peynirli omlet
Öğlen çilekli soda
Akşam 1 bardak sütle mısır gevreği
Yeşilçayımı henüz içemedim ama iççem
3 litreye yakın su
9000 küsur adım

Gunaydin canim, dun bilet aldim Turkiyeye cook mutluyum. 31 marta kadar mezun olayim yaaa. ayy ruya gibi olur mezunolmak.
Sagol canim kaptanim sen de cook keyifli guzel bir gun gecir :*

Güle gule git canim

Evet canim özellıkle beni görenler masallah cok kilo vermişsin diyince cok mutlu oluyorum

Canim cok gecmis olsun bu ara çok sallanıyor türkiye insallah büyük bi deprem olmaz
Rabbim korusun

Şükür bugün normale döndü.
Mekik olsun gerçek ceza olsun
konuyla alakasız ama arkadaşlar derdi çok tatlısınız diyede gerçekten herkesle ne kadar ilgilisiniz çok tatlısınız
Galiba yeni başladın diyet macerasına devamlı olması için en önemli şey göz doygunluğu çünkü karnın tokken bile o göz açlığıyla bi keresinde mercimek tenceresine bile dalıp deli gibi yediğimi bilirim tabağın dolu olsun kolay yencek şeyler olmasın uğraştırsın formda olmak için bazı şeylerden fedakarlık yapmamız lazm yazın ekmeğini yicez

Evet yeni basladim.
Gecen yaz 7 kilo vermsitim ama yine aldim.
Bu arada o donem kiyafetlerimi daraltmak insanlarin daha hos bakmasi cok guzel bir duygu.
Bu kezde onu istedigum icin azimli gibiyim bakalim

Canim guzel guzel gidecek burada kilolar merak etme, gardrobundaki kiyafetlerini giyeceksin yakinda :)

Hareketli bir gun gecirdiysen onlarida spora sayabiliriz canim :)

Yumurta spagetti nasıl oluyor Canım

Güzel menü Canım bende regl olunca hiç spor yapamıyorum. Benimde ağır geçiyor, zaten metobolizman hızlı çalışıyor şu an sorun olmaz bence

Merhaba hanımlar
Sabah
Soğanlı yumurta 2 zeytin 1 çatal krem peynir
Ara 1portakal
Aksam
Hamsi 1 sb şalgam bol ssalata
2 litre su
Spor 4127 adim
Yawrukush Kozmogirl17 @stitch

Güzel menü Canım

Bu kadar yemeğe iyi toparlamışsın Canım yanında o kadar şey yenince zor oluyor
Olsun Canım sen yine yap yorum böylece birbirimizi tanırız

Güle gule git canim

Evet canim özellıkle beni görenler masallah cok kilo vermişsin diyince cok mutlu oluyorum

Ben o aşamaya gelemedim malum kg çok ama yeni yeni fark etmeye başladım ben bile :)) ama 1 ay verdiğim kilo ile başkaları da fark eder motive oluyor insan ama ben geçen kg verişim de şımarıp diyeti bırakmıştım :) aynı hataları yapmayacağım :)

Evet kaptanımız.cok tatlı bende cok seviyorum cok ilgili sert kuralları yok masallah ⚘⚘

Bende Aslinda ne kadar.az yersem o kadar ac hissediyorum kendimi salatam cok olursa cok çiğnersem hemen doyuyorum diyetteyim diyip kendimizi sınırlarsak bu iş gitmez gibi geliyor bana
Sakın bırakma yaza kadar burdayiz hepimiz
Vericez kiloları bazen ikizlerimiz çıkışlarımız olsada yaza fit giricez insallah tatlim

yarın yorucu gün beni bekliyor temizlik yapmayı planlıyorum oğlum durursa.insallah perşembe komşularım gelicek yaprak saricaz bir hafta sonra babam gelicek onun icin hazirlik yapiyorum biraz börek yapip buzluga aticam
Çocuklar sukur yatti bende yatmaya gidiyorum hepinize allah rahatlık versin

Ahh azicik da spor olsaydi Feyzosum..
Is yerinde hareketli misin yoksa oturuyor musun gulum?

aynen özgecim , ama gelir gelmez mobinglerle karşılaşınca bi şok geçirmedim değil :) böyle böyle öğreneceğim hayatı artık
Canim is hayati cok zor, kisa sure calistim ama neler yasadigimi unutmadim hic o yuzden her sey guzel olacak sen merak etme..

Canim bu ne guzel menu, ne guzel sporlar harikasin, ayakta alkisliyorum.
Crossfitin dakikasi 4 puan demistik, toplam puanin 1605 oluyor.

Cok gecmis olsun canim haberim yoktu depremden
Iyi misiniz hepiniz, Allah esirgesin hepinizi..
Spor puanin 530 oluyor.
Insallah icin ferah bir sekilde uyanirsin yeni gune canim...

Gel canim. Anne yemekleri lezzetlidir tabi hayir demek zor.
Evet annemde bende dokturduk, hergun yapip yapip yedik , tahminim 66lara ciktim yine Deryacim

Canim ben telefon uygulamasini kullaniyirum hep ama cok fazla vermedigim icin yeni tartiyi aldigimdan beri pek farketmiyor oranlar.
ayy insallah keske mezun olabilsem Gidene kadar.
Bende bugun siparis ettim amazondan ,aksam gelmis olacak.
Hem seviniyorum yeni tartim olacak diye hemde kilomu gormeye hic hazir degilim...

Aksam menun fazla olmus gibi canim, onun haricinde oldukca guzel.
Spora muaf yazayim kuzum, kendini iyi hissetmemissin..

Merhaba hanımlar
Sabah
Soğanlı yumurta 2 zeytin 1 çatal krem peynir
Ara 1portakal
Aksam
Hamsi 1 sb şalgam bol ssalata
2 litre su
Spor 4127 adim
Yawrukush Kozmogirl17 @stitch
Aksam yemegini nasil canim istedi :)))
Hamsi yillar oldu yemeyeli, burada yok malesef..
Spor puaninda 205 oluyor canim..

Cok guzel olmus menun canim, aksamida guzel atlatmissin.
Egzersiz yapabildin mi , spor puanini ona gore hesaplayacagim:)

Bir de herkesin kilosuna ve yasam sartlarina gore menusu oluyor.
Henuz sizleri taniyamadigim icin her menuye hemen yorum yapamiyorum kizlar:)
Sen firsatin oldugunda herkesin menusune yorum yapmaya calis canim, birbirimizi zamanla taniyacagiz :)

Cocugum sagolsun yatagi sulamis lafina cook guldum :))
Menun cok guzel ,adimlarinda canim ama cilekli soda sekerli olanlardansa onun yerine sekersiz soda tercih etmeye calis..

O zaman mekikler, sana dogru yolladim geliyorlar :)))
Ne guzel bir sey yazmissin, cok tesekkur ederim , cok mutlu oldum.
Sende iyi ki bizim takimimizdasin.

Aaa cok sevindim bu habere, gunler sonra bebesi tuvalete cikan bir ana gibi sevindim

Kolay gelsin canim bende bugun etli yaprak ve kuru dolma yaptim.
Ev ahalisi cok seviyor ama zeytinyaglisi da benim favorim:))

Salı menüm
Kahvaltı
2haşlanmış yumurta
5zeytin gün kurusu ve ceviz 1er adet

ara şekersiz kivi çay

akşam
Fırınlanmış hamsi soğanlı
Tarhana çorbası

bugün 5600adım
2lt su
Cok guzel bir gun olmus canim tebrik ediyorum.

Gelelim benim menume , tartimi siparis ettim internetten , ayni gun kargo secenegini sectim bu aksam geliyor.
Sabaha tartilip eski kiloma dusmek icin cabalarim yine ,eski gunlerdeki gibi..
Eee bosa dememisler tilkinin donup dolasip gelecegi yer kurkcu dukkani diye.
Menume acimasizca elestiri yapabilirsiniz kizlar.

SABAH 8.30DA
2 yumurtadan omlet
8 zeytin
Yarim pita ekmegi (50 kalori ve tam bugday unlu)
2 dilim sucuk (yagsiz izgara)
2 yemek kasigi koz patlican
Domates, salatalik, roka
Sekersiz cay

OGLEN 13.30DA
Kucuk kasede salata
100 gr et

ARA 15DE
Sutlu Filtre kahve

AKSAM 18DE (henuz yemedim, doyacak kadar yiyecegim.)
Kiymali dolma (pirincsiz , cok az bulgurlu , yani koca tencereye 1 cay bardagi bulgur ile yaptim)
Birkac kasik yogurt

ARA
Bol limonlu cay icerim sekersiz.
Belki 1 filtre kahve daha icerim.
Bir sey yeme ihtiyaci hissedersem 1 muz yerim.Yersem yazarim kizlar.

SPOR:
Sabah 10.30-12.30 arasi golf oynamaya gittik buyuk oglumla surekli yuruyus halindeydik. (360 puan)
1 saat ev isi (120 puan)
100 ip atlama (200 puan)
Birazdanda evden cikacagiz 1 saat parkta oynatacagim, surekli peslerinde kosarim 1 saatte oyle yuruyus dersek (180 puan)
Toplam: 860 puan

Kanki sen diyetten ne ara yemek yarismasina katildin hemide hamur isiyle
Gecmis olsun canim kuzuna, simdi nasil oldunuz?
Yarismada 1. olmussun tebrik ederim, keske haberimiz olsaydi begenirdik:)
Dolabinizi doldurmussunuz afiyetle, saglikla yiyin canim :)

Harika bir gun olmus
Kaptis birinci olmadi malasef oyumuda kullanmistim aslinda kendisine ceza geliyomu bence gelsin pogaca yapmis hepsinide yemistir @MigiMadid

plasticwoman

2 ile 4 arasi yumurta yi cirpip krep tavasinda biraz tereyag veya zeytiyag da ince krep gibi yapiyorsun. Sonra krep yumurtalari ust uste koyup rulo yapip ince ince dilimliyorsun. Karsinizda yumurta spaghetti :))
Isteyen kasar eritiyor ustunde veya benim gibi mayonez ekliyor. Kiymali sos yapip yiyende var

Ay çok üzüldüm kaptanim türkiye ye geldiğinizde yersiniz insallah

Bende zeytinyağlı yapicam pirinçli tabi.olucak belki kendime ayrı bulgurlu yaparım o da civciv yemeği gibi olur yaa
Ne değişik tarif diyette üzerine mayonezi pek önerilmez.sonucta yağ oldugu icin kiymali sos olabilir afiyet olsun cicim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…