Guzel olmus canim menun, boza icmeyeli de yillar oldu benim afiyet olsun :)Kahvaltı
Peynir, zeytinn, üç dilim kp ekmeği. Menemen
öğle
K fasulye
akşam
K fasulye-pilav
Çorba-salata
su
11 brdk
Boza
Marul
Süt art 1 çay
Yawrukush
stitch
Kozmogirl17
Haklisin ozlemim, bu ne perhiz ne lahana tursusu degil mi?Kanki sen diyetten ne ara yemek yarismasina katildin hemide hamur isiyle
Kaptis birinci olmadi malasef oyumuda kullanmistim aslindakendisine ceza geliyomu bence gelsin pogaca yapmis hepsinide yemistir @MigiMadid
Sagol canim benim, operim kuzularini..Yawrukush gecmis olsun cok , kuzularima .❤ Denizde cok hareketli yerinde durmuyo bir dakika , lisada iyi okulla gidiyo geliyo yaramazlarla ugras dur . Sen tombismi oldun ben59-57 arasi gidip geliyom cok zayifsin biraz yemekye diyolar
Cok aktifim canim, hergun cok fazla yuruyus yapiyorum cocuklarla ama vucudumun standart egzersizleri oldugu icin bunlar kilo vermemi saglamiyor, ekstra spor yapacagim.Yawrukush bence menu gayet iyi.
Baya aktifsinde
Dun 20.30 da uyuya kaldim
E oyle olunca 4.15 de uyanmam gayet normal herhal. Neyse ki bugun isten erken cikacagim.
Yumurta orucuna Devam. O yuzden yine menum bol yumurta ile dolu.
Oy oy oy ama kitap keyfi yapmakta ayri guzel :)Yok sadece tembellikten eve gelip kitabımı alıp uzanmak istedimhavanında etkisi sanırım
Turkiyeye yazin geliyoruz genelde hep, annem kistan dondurucuyu dolduruyor baliklarla doyasiya yiyorum :)Ay çok üzüldüm kaptanim türkiye ye geldiğinizde yersiniz insallah
Bende zeytinyağlı yapicam pirinçli tabi.olucak belki kendime ayrı bulgurlu yaparım o da civciv yemeği gibi olur yaa
Ne değişik tarif diyette üzerine mayonezi pek önerilmez.sonucta yağ oldugu icin kiymali sos olabilir afiyet olsun cicim
Ay çok üzüldüm kaptanim türkiye ye geldiğinizde yersiniz insallah
Bende zeytinyağlı yapicam pirinçli tabi.olucak belki kendime ayrı bulgurlu yaparım o da civciv yemeği gibi olur yaa
Ne değişik tarif diyette üzerine mayonezi pek önerilmez.sonucta yağ oldugu icin kiymali sos olabilir afiyet olsun cicim
| İsim | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
| Deryaondiet | |||||||
| Ceydos | |||||||
| fyzanur | |||||||
| Elizan-seyma | |||||||
| AppLesma | |||||||
| gulum7 | 50 M | ||||||
| Arrietty | |||||||
| milkk | |||||||
| plasticwoman | |||||||
| diyetlikadin | |||||||
| Asena87 | |||||||
| mifihafa | 15DK Y | ||||||
| angelnesss | 10DK Y | ||||||
| Gonulmeyvesi | |||||||
| Yawrukush |
Afiyet olsun canim cok doyurucu gorunuyor.Ketojenik de neyse ki oyle bir kisitlama yok. Sadece miktara dikkat etmek lazim
Guya yumurtali labneli krep yapacaktim. Ilk iki krep guzel oldu gerisi parcalandi. Goruntu guzel olmasada tadi guzeldi. Dun aksam ki yemegim de gibi sabah kahvaltima da kizim ortakci cikti.
3 yumurta ve 90 gr labne ile krep
Uzerine eritilmis 15gr tereyag, 1 tatli kasigi stevia kahve rengi seker ve tarcin
Afiyet olsun cani cok doyurucu gorunuyor.
Cok erken uyanmissin , haliyle erken yatinca, gunun guzel gecsin.
Kolay gelsin, keyifli bir gun olsun.Ya evet. Aksam ne yapip edip erken yatmamam lazim.
Tesekkur ederim
Size hayirli gunler /aksamlar. Cocuklari da hazirlayip cikayim evden. Aksam spor donusu yemegimi yedikden sonra menu paylasirim
bi tane yedim sonra sabah kahvaltısı için iki tane yedimKanki sen diyetten ne ara yemek yarismasina katildin hemide hamur isiyle
Kaptis birinci olmadi malasef oyumuda kullanmistim aslindakendisine ceza geliyomu bence gelsin pogaca yapmis hepsinide yemistir @MigiMadid
Güldürdün beniGuzel olmus canim menun, boza icmeyeli de yillar oldu benim afiyet olsun :)
Haklisin ozlemim, bu ne perhiz ne lahana tursusu degil mi?
Gitmis pogacalari yapmis :))) @MigiMadid
Sagol canim benim, operim kuzularini..
Evet tombis oldum , hemde cok fena, eski kiloma dondum, 2 ay annemle hergun canimiz ne isterse yersek boyle oluyor iste.
Tarti aldim diyete basladim yine canim
Cok aktifim canim, hergun cok fazla yuruyus yapiyorum cocuklarla ama vucudumun standart egzersizleri oldugu icin bunlar kilo vermemi saglamiyor, ekstra spor yapacagim.
Havalarda guzellesse yuzmeye gidecegim duzenli..
Oy oy oy ama kitap keyfi yapmakta ayri guzel :)
Arada kendini de simartmasi lazim insanin..
Turkiyeye yazin geliyoruz genelde hep, annem kistan dondurucuyu dolduruyor baliklarla doyasiya yiyorum :)
Ben zeytinyagli dolmanin icini %60 bulgur, %40 pirincli yapiyorum cok guzel oluyor canim..
cok gecmis olsun, umarim artik tekrarlamaz depremlerİyi geceler benim yine motivasyonum dustu. Aksam yine deprem oldu. Kac gundur unutmusum. Yine basladi sanirim. Allah korusun hepimizi .
Menu mu yazayim
Sabah 2 incir yesil cay sonra 10.30 gibi 1 kase pirasa yemegi
Ogle
Domates peynirli yumurta 1 tane 2 zeytin 2 kucuk domates 2 dilim t.b. ekmek cay
Ara turk kahvesi 1 incir
Aksam 18. 30
1 tabak kuru fasulye 3 kasik pilav az yogurt az havuc salatasi az biber tursu
Ara yesil cay
Su 2.5lt
Spor 15 dk egzersiz 45 dk tempolu yuruyus 3 saat ev isi
Kaptanim bugun de puan hesaplamasi yapamadim kafam karisik
Yawrukush
Aslicim en az 15 dk yuruyus yap canimvalla verin cezasini
bak yarışmalarda tatlış yapıyor ben yapmıyorum diyette olanlar yapıyor
tamam yarim saat annemlere giderken yürürüm:)Aslicim en az 15 dk yuruyus yap canim
Anlastik canimtamam yarim saat annemlere giderken yürürüm:)
böyle daha kolay oldu önceki günleri hiç yazasım yoktu.TUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans
SALI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
İsim Pazartesi Sali Carsamba Persembe Cuma Cumartesi Pazar Deryaondiet MUAF Ceydos fyzanur 50 M Elizan-seyma AppLesma MUAF gulum7 50 M Arrietty milkk MUAF plasticwoman diyetlikadin Asena87 mifihafa 15DK Y angelnesss 10 DK Y 10DK Y Gonulmeyvesi Yawrukush CEYDOS , E Elizan-seyma , Gonulmeyvesi nerelerdesiniz kizlar?
@fmad sinavin nasil gecti gulum?
mifihafa nasilsin canim merak ediyorum seni..
Kozmogirl17 iyilestiniz mi kuzum, evlatlar nasillar?
Evet kaptanımız.cok tatlı bende cok seviyorum cok ilgili sert kuralları yok masallah⚘⚘
Bende Aslinda ne kadar.az yersem o kadar ac hissediyorum kendimi salatam cok olursa cok çiğnersem hemen doyuyorum diyetteyim diyip kendimizi sınırlarsak bu iş gitmez gibi geliyor bana
Sakın bırakma yaza kadar burdayiz hepimiz
Vericez kiloları bazen ikizlerimiz çıkışlarımız olsada yaza fit giricez insallah tatlim
Cocugum sagolsun yatagi sulamis lafina cook guldum :))
Menun cok guzel ,adimlarinda canim ama cilekli soda sekerli olanlardansa onun yerine sekersiz soda tercih etmeye calis..
O zaman mekikler, sana dogru yolladim geliyorlar :)))
Ne guzel bir sey yazmissin, cok tesekkur ederim , cok mutlu oldum.
Sende iyi ki bizim takimimizdasin.
Aaa cok sevindim bu habere, gunler sonra bebesi tuvalete cikan bir ana gibi sevindim
Kolay gelsin canim bende bugun etli yaprak ve kuru dolma yaptim.
Ev ahalisi cok seviyor ama zeytinyaglisi da benim favorim:))
Cok guzel bir gun olmus canim tebrik ediyorum.
plasticwoman
2 ile 4 arasi yumurta yi cirpip krep tavasinda biraz tereyag veya zeytiyag da ince krep gibi yapiyorsun. Sonra krep yumurtalari ust uste koyup rulo yapip ince ince dilimliyorsun. Karsinizda yumurta spaghetti :))
Isteyen kasar eritiyor ustunde veya benim gibi mayonez ekliyor. Kiymali sos yapip yiyende var
Gunaydin citir arkadaslarim, tarti icin son 2 gunumuz, cuma gunune hazir miyiz hepimiz?
Bu 2 gun menulerimize , egzersizlerimize dikkat edelim ki , cuma gunu basgul hepimizi guldursun...
Benim icin uyku vakti kizlar, hepinize guzel gunler♥
Dun cekilmis taze fotolarimla veda ediyorum sizlere☺
Eki Görüntüle 2592950
Eki Görüntüle 2592952
böyle daha kolay oldu önceki günleri hiç yazasım yoktu.çok günahkar yaşadım cuma ve cumartesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?