tamam ben çocuk büyütmemişim 14 saat ben peşlerinde koşsam çıldırırdım.gerçi avantajım yaş araları çok bizde. biri büyüdü diğeri geldi.Ben o kadar otursam gece, ertesi gun vinc ile kazirlar beni yerden muhtemelen..
Oyle enejik ki cocuklarim, 13-14 saat ilgileniyorum onlarla tatil gunlrinde :)
tam buğday unu ile karafırında yapılan lavaşa benzeyen ama muhteşem olan evet o. gittiğimiz yer sahibi ile bolca muhabbet edince adam özel yapım tulum peyniride ikram etti.birde yanan sobası vardı.üstünde ısıttım ekmeği öyle yedim.şimdi söyleyin bana siz olsanız ne yapardınız.yaaaaa ben gene yaparım.Oyy Egin ekmegi mi, ates ettin bana resmen, lavas gibi olanindan mi?
Uzerine tereyagi ve egin peyniri...
Eyvah eyvah cumaya eksi gelmesi lazim, hemen kemerleri sIkalim :)
Insan kilo verince hissetmez mi canim , ne guzel :)
2 gunku menulerinde , sporlarinda harika, hafta sonu da cok bozulmamistir umarim..
Evet aksam gec saate kadar oturursak birde insan acikiyor surekli yiyecek bir seyleri dusunuyor..
gayet guzel bir plan canim ,degisiklik olursa gunceller olur mu , birde spor puanlarini yaz canim...
Nasilsin canim, temizlik bitti mi?
Yemek yemeyi cok sevmek de isleri zorlastiriyor bende cok seviyorum..
Gorumcelerinin davranislarini hic tasvip etmedim, bir insana kilosuyla ilgili bir seyler soylemek ne kadar kaba.
Sen kendin icin kilo ver, kimsenin ne dedigi umurunda olmasin canim..
Vuuuuuhuuu naptin oyle?Menü, spor, içecekler:
Öğle: ekmeksiz köfte, az salata, sivri biber
Akşam: 2 az haşlanmış yumurta, 1 ufak salatalık, 1 acı biber
Sıvılar:
3 lt su
Filtre kahve
Zencefil, adaçayı karışımı çay
Bi bitki çayı daha masaj da getiriyorlar ama ne bilmiyorum :)
Spor:
Squat: 200 x 2 = 400 puan
Wallsit: 200 x 2 = 400 puan
İp atlama: 200 x 2 = 400 puan
Bacak açma kapam: 300 x 2 = 600 puan
Hitt cardio + ağırlık antremanı karışık ( pt ile çalıştım) 60 x 3 = 180 puan
Adım: 5500 / 100 x 5 = 275 puan
Toplam puan: 2255 puan
Yawrukush Kozmogirl17 stitch
Off bu ne guzel bir menu, ne guzel sporlar, hemen yakalamaliyim seni, hain kofte :)))Menü, spor, içecekler:
Sıvılar:
3 lt su
Filtre kahve
Spor:
Harikasin , masallah sana..Tabi ki her zaman :) böyle yapıyorum Canım sabah bi menü akşam bi menü :) aynısı olsa da yine de yazıyorum çünkü sporumu akşam yazıyorum
Menü, spor, içecekler:
Sıvılar:
3 lt su
Filtre kahve
Spor:
Afiyet olsun bir sey soracagim ozel bir diyetin var mi yumurta ve labneden olusanIyi aksamlar
Sabah 5.30
3 yumurta ile labneli basarisiz krep
Ara
3 fincan kahve
Ögle 12.00
3 yumurta ile baharatli labneli omlet
Su 2L. Yatmadan 2,5 a tamamlarim
11700 adim 585 puan
60 dk Crossfit 240 puan
Toplam 825 puanYawrukush
Aksam ögünu yok cunku hala tika basa dolu gibiyim.
Ayrica regl olmusum. Hic hissetmedim. Buyuk ihtimal dun ki 150 mekik sayesinde. Gorunmeyen Karin kaslarimi hissediyorum hala.
Umarim regl yuzunden + gormem tartida.
Yarin Bos gunum haftasonu mesaiye kalacagim icin. Yarini iyi degerlendirmem lazim.
Afiyet olsun bir sey soracagim ozel bir diyetin var mi yumurta ve labneden olusan
Valla hic bilmiyorum ben ketojenigi o yuzden sordum.Tesekkur ederim
Yumurta orucu yapiyorum.
Ketojenik beslenme de vucudu sasirtmak icin. 3 ile 7 gun yapiliyor. Benim 3.gunum ve 5 gun yaparim demistim ama gayet iyi gectigi icin 7e kadar Devam edebilirim.
Genelde duraklamada yapiliyor diye okudum. Hala yeniyim ketojenik de. Yanlis bilgim varsa bilen duzeltsin :)
ooo görümce şiddeti görüyorsun çok üzüldüm.ilk tavsiyemi vereeceğim sana sakın onları kafana takma.kendini onlar için kilo vermeye adapte edersen vücudun kilo vermeyi reddedebilir.bunu kendin için yaptığın takdirde daha fazla başarı elde edersin.
Ben de bunu anlamiyorum,baskasina nasil kilo veremiyorsun deyip zayif olanlari.
Bunye meselesi biraz da.
Ve bir suru sey de etken,psikolojin,yasam sartlarin.tabi ki saglikli kiloyu isteriz de moral vermek boyle yerde daha dogru gibi geliyor.
Ceydosa katiliyorum, sen kendini guzel hisset, gorumcelerini bosver.
Hazirana daha cok var, gidene kadar mezun bile olursun buradan. Kisa surede adapte olursun hem buraya hem saglikli beslenmeye, kilolar da yaninda gider merak etme
Bak Applesma neredeyse hergun spor icin birseyler yapmis. Haydi sen de basla?
Eyvah eyvah cumaya eksi gelmesi lazim, hemen kemerleri sIkalim :)
Insan kilo verince hissetmez mi canim , ne guzel :)
2 gunku menulerinde , sporlarinda harika, hafta sonu da cok bozulmamistir umarim..
Evet aksam gec saate kadar oturursak birde insan acikiyor surekli yiyecek bir seyleri dusunuyor..
gayet guzel bir plan canim ,degisiklik olursa gunceller olur mu , birde spor puanlarini yaz canim...
Nasilsin canim, temizlik bitti mi?
Yemek yemeyi cok sevmek de isleri zorlastiriyor bende cok seviyorum..
Gorumcelerinin davranislarini hic tasvip etmedim, bir insana kilosuyla ilgili bir seyler soylemek ne kadar kaba.
Sen kendin icin kilo ver, kimsenin ne dedigi umurunda olmasin canim..
Canim aslinda birkac sene oncesine bakarak durumum cok daha iyi, en azindan kilo olarak. Ama uzun zamandir ayni kilodayim ve aklimda heep yemek yemek var ooffff cok zor. aylardir 66-68 gidip geliyorum. Buna da sukur tabiki 85lerden geldim buralara ama neden inemiyorum, aklimdan cikaramiyorum yemegi. Cook seviyorum yemek yemeyi
Vuuuuuhuuu naptin oyle?
Nasil doydun bu yiyeceklerle ve sporu,suyu falan bravo?
Cidden bunyen nasil alisti bu kadar az yiyecege
Off bu ne guzel bir menu, ne guzel sporlar, hemen yakalamaliyim seni, hain kofte :)))
Harikasin , masallah sana..
Iyi aksamlar
Sabah 5.30
3 yumurta ile labneli basarisiz krep
Ara
3 fincan kahve
Ögle 12.00
3 yumurta ile baharatli labneli omlet
Su 2L. Yatmadan 2,5 a tamamlarim
11700 adim 585 puan
60 dk Crossfit 240 puan
Toplam 825 puanYawrukush
Aksam ögünu yok cunku hala tika basa dolu gibiyim.
Ayrica regl olmusum. Hic hissetmedim. Buyuk ihtimal dun ki 150 mekik sayesinde. Gorunmeyen Karin kaslarimi hissediyorum hala.
Umarim regl yuzunden + gormem tartida.
Yarin Bos gunum haftasonu mesaiye kalacagim icin. Yarini iyi degerlendirmem lazim.
Masallah bu ne kadar cok spor boyle. Hangi ara yapiyorsun ve ne kadar vaktini aliyor merak ettim.
Menu de cok guzel dengeli beslenme
3.gunumu de guzel bitirdim insallah:)
09.00 az köy peyniri 3 zeytin,1 cay bardagi sut
13.00 yogurtlu patlican ve tarhana corbasi
19.00 yogurtlu suda pisirilmis 2 yumurta ve köy peyniri.
Gece acikirsam belki yogurt.
Gun icinde;1 lt su,1 Turk kahvesi,1 sutlu neskafe,4 cay
Gece de 30 dk egzersiz.
Yarindan itibaren sebze daha bol ekleyecegim ama annem geliyor 3 gun ne olacak bilmem
TUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans
SALI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
İsim Pazartesi Sali Carsamba Persembe Cuma Cumartesi Pazar Deryaondiet MUAF Ceydos fyzanur 50 M Elizan-seyma AppLesma MUAF gulum7 50 M Arrietty milkk MUAF plasticwoman diyetlikadin Asena87 mifihafa 15DK Y angelnesss 10 DK Y 10DK Y Gonulmeyvesi Yawrukush CEYDOS , @Elizan-seyma, Gonulmeyvesi nerelerdesiniz kizlar?
@fmad sinavin nasil gecti gulum?
@mifihafa nasilsin canim merak ediyorum seni..
Kozmogirl17 iyilestiniz mi kuzum, evlatlar nasillar?
Canim umarim iyisindir,her sey yolundadir..Kaptan üzgünüm çok uzun zaman oldu
Bu ara hastane işlerim var hiç adapte olamadım en kısa sürede tekrar düzenli başlamak istiyorum
Allah bagislasin ozgecigim oglunu.Kizlar biz oglumla esimin is yerine ogle yemegine gidiyoruz,gorusmek uzere ☺
Eki Görüntüle 2593293
Canim umarim iyisindir,her sey yolundadir..
Biz hep buradayiz, bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?