Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben de bunu anlamiyorum,baskasina nasil kilo veremiyorsun deyip zayif olanlari.
Bunye meselesi biraz da.
Ve bir suru sey de etken,psikolojin,yasam sartlarin.tabi ki saglikli kiloyu isteriz de moral vermek boyle yerde daha dogru gibi geliyor.
hemde nasıl acıkıyoruz canım ama o kazınma zaten kilo vermenin işareti olmazsa kiloda veremiyorsun.
takımımıza hoşgeldin demedim değil mi? inşallah beraber güzel kilolar veririz.
Evet o kazinmada ben de mutlu oluyorum bazen
Hosgeldin dedin mi bilmem herkesi taniyamadim henuz:)
Tesekkur ederim...

10 kaşık pilav olmasaymış daha fazla verebilirmişsin gibi geliyor.pilav hem karbonhidrat hemde yağlı oluyor.ama metabolizmada önemli bende 10 günde 400 ile 800 gr arası verebiliyorum.soslu yerine sadeleri dene vücudunun su tutmasına neden oluyor olabilir.ödem yapıyordur.

AppLesma canim menulerine baktim da cok iyi gidiyorsun, ve neredeyse hergun leslie var menunde

Ceydosa katiliyorum, sen kendini guzel hisset, gorumcelerini bosver.
Hazirana daha cok var, gidene kadar mezun bile olursun buradan. Kisa surede adapte olursun hem buraya hem saglikli beslenmeye, kilolar da yaninda gider merak etme
Bak Applesma neredeyse hergun spor icin birseyler yapmis. Haydi sen de basla?

Planladigin gibi giderse guzel menu:)
Ya aksam cok hafif yediginizde acikmiyor musunuz sonra.
Ben gece 2 gibi uyuyorum cunku.
Ya da ayran icmeyi planliyorum gece acikirsam ama acikmadan korkusunu yasiyorum iste
Gece 2 gibi yatiyorsan sen aksam yemegi sonra mutlaka ara ogun yapmalisin. Sadece ayran seni tutmayacaktir. Yanina bir porsiyon meyve (yarim elma, bir kivi, bir mandalina vs) veya biraz kuruyemis de ye mutlaka

Cok guzel bir alinti, tesekkur ederiz gizli yardimcimiz

Merhaba, ogunlerin cok dengeli gelmedi bana.
Sabah cok az, yumurta yanina domates+yesillik, ve 1 dilim ekmek de eklenebilir. Oglen ok. Aksam ise cok fazla. 1 tavuk + 2-3kasik pilav+yogurt/salata, veya 2tavuk+ yogurt/salata daha dengeli olurdu. Meyve sulari bos seker, kendin evde yapiyorsan gec saate kalmadan bir bardak icebilirsin ama buyuk aksam yemegi ile ekstra olmus.
Soslu cips fistik nedir bilemedim. Onun yerine kuruyemis yesen daha iyi tabii ama birakamam dersen yarim pakete indirebilirsin belki.
Yeterince su iciyor musun? Hic spor yapiyor musun? Kilo vermeyi bircok neden etkiler. Boyle bir menu uzerinden yorumlamamiz cok dogru degil. Eger kendi basina yapamiyorum dersen asagidaki linke yazarsan musait bir takim cagiracaktir.

Selamlar kizlar nasilsiniz, ben yeni kalktim sayilir.
Gece 1e dogru yatip, sabah 6.30da kalkmak hic hos olmuyor:)
Diziye dalmistik gece ama bir daha yapmayacagim, cocuklu insanin neyine dizi degil mi:)))

Soslu cips fıstık bu :) teşekkür ederim yazabilirim. Az yediğim halde çok az kilo vermem çok moralimi bozdu. Spor yapmıyorum malesef
Pilavı yemeyecektim aslında ama yedim malesef. Ekmek hiç yemiyorum. Gün içinde onun yerine azıcık yesem birşey olmaz dedim.

ödül olarak kendine 4-5 adet yeme izni ver abartmadan.su içmeye özen göster birde öyle dene bakalım.

Ekmek yemekten cekinmemelisin. Dengeli yedigin surece herseyi yiyebilirsin.
Bu markayi goremedim ama baska markanin ayni urunu icin 100gr 497kalori yaziyor. Eger bir paket yiyorsan 500gr'dan yaklasik 2500kalori aliyorsun
Kesinlikle bu urunu kisitlamalisin. Bir paket yerine kendine odul olarak adet ile ekle menulerine haftada 1, hergun de yarim saat yuruyus yap ve bol su ic derim ben. Yuruyus yapamazsan Leslie dene evde.

Canim kizlar yazmislar onerilerini bana yediklerinin miktari cok az geldi.
Sabah 1 yumurta, oglen 1 kase yogurt toplamda 400 kalori etmiyor 2 ogunun.
Aciktigin icinde aksami fazla kaciriyorsun bence.
Cok az yediginde , vucudunda yediklerini depoluyor kilo vermen iyice zorlasiyor.
Daha saglikli ve her besin ogesinden alarak, gunluk kalori ihtiyacini karsilayacagin bir diyet uygulamalisin.
Sabah yumrtanin yanina sebzeler ekle, 1 dilim ekmek ekle, az miktarda zeytin peynir ekle.
Oglen salata yiyebilirsin, 1 tabak sebze yemegi yiyebilirsin ya da bir et grubundan tuketebilirsin, yaninda birkac kasik yogurtla.
Ara ogunler yap oglen ile aksam arasinda mesela 1 meyve tuket, yada 1 avuc kuruyemis ama sosludan ziyade cig kuruyemis tercih et canim.
Aksam yemekleride en hafif gecirdigin ogun gibi olsun.
Hergun hareket et mutlaka..
Eger bir takima girip kilo vermek istersen biziim takimimiza katilabilirsin ya da arkadasimizin verdigi linke tiklayip uygun olan baksa bir takima katilabilirsin. BlancKahkul

böyle daha kolay oldu önceki günleri hiç yazasım yoktu. çok günahkar yaşadım cuma ve cumartesi.
Eyvah eyvah cumaya eksi gelmesi lazim, hemen kemerleri sIkalim :)

Insan kilo verince hissetmez mi canim , ne guzel :)

2 gunku menulerinde , sporlarinda harika, hafta sonu da cok bozulmamistir umarim..

gunduz isyerimde kendimi tutumak kolay oluyor da evde cook zor
hadi bakalim tartin gelince yaz bize canim, o kilolar oturmadan gitsinler
Evet aksam gec saate kadar oturursak birde insan acikiyor surekli yiyecek bir seyleri dusunuyor..

gayet guzel bir plan canim ,degisiklik olursa gunceller olur mu , birde spor puanlarini yaz canim...

Hepinize merhaba ben temizliğe başlıycam aksama görüşürüz
Akşama ne kadar da yorgun olsam insallah internetim gelir ve spor yapabilirim
Nasilsin canim, temizlik bitti mi?

Yemek yemeyi cok sevmek de isleri zorlastiriyor bende cok seviyorum..

Gorumcelerinin davranislarini hic tasvip etmedim, bir insana kilosuyla ilgili bir seyler soylemek ne kadar kaba.
Sen kendin icin kilo ver, kimsenin ne dedigi umurunda olmasin canim..

Yasamak neydi :)))
2 kucuk , kuduruk bebeyle..
Seni gormek ne guzel, ozlemistik.
bende özlemişim valla iyi geliyor burası bana .bebelik yıllarının kalan alışkanlığı geceler benim mantığım hala devam ediyor.iki kızımda en geç 9 da yatarlardı.eşimde 11 gibi göçerdi.o saatlerden sonrası 3-4 e kadar benim olurdu.

Ben o kadar otursam gece, ertesi gun vinc ile kazirlar beni yerden muhtemelen..
Oyle enejik ki cocuklarim, 13-14 saat ilgileniyorum onlarla tatil gunlrinde :)

Eyvah eyvah cumaya eksi gelmesi lazim, hemen kemerleri sIkalim :)

2 gunku menulerinde , sporlarinda harika, hafta sonu da cok bozulmamistir umarim..
pazartesinden beri sıkıyorum umarım fiyasko olmaz.cuma cumartesi pazar bozdum sadece gerçi yine protein ağırlıklı oldu ama arada eğin ekmeği bulduğum için götür ceydoş dedim.

pazartesinden beri sıkıyorum umarım fiyasko olmaz.cuma cumartesi pazar bozdum sadece gerçi yine protein ağırlıklı oldu ama arada eğin ekmeği bulduğum için götür ceydoş dedim.
Oyy Egin ekmegi mi, ates ettin bana resmen, lavas gibi olanindan mi?
Uzerine tereyagi ve egin peyniri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…