Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canım sen nerelerdesin takım sessizken buradaydık şimdi hareketlendi yoksun. Uzaklaştıkça günahlar devam edecek sık sık gel Canım
istemsizce oldu ev yerinden oynadı yolculuğa hazırlanırken.eh sevgililer günü kızım için düzenlenen veda yemekleri derken ipin ucu kaçtı.bu hafta adaptasyon sürecindeyim yeniden.bugün kendimdeyim artık gelirim bende özledim valla.alışmışım çok sizlere

insallah canim bakalim hala sabitim

suppeer

gunduz isyerimde kendimi tutumak kolay oluyor da evde cook zor
hadi bakalim tartin gelince yaz bize canim, o kilolar oturmadan gitsinler

Güzel menü Canım toparlarsın kısa sürede olsun vücudunu şaşırtmış olursun. Bizde seni özledik Canım.

gunduz isyerimde kendimi tutumak kolay oluyor da evde cook zor
hadi bakalim tartin gelince yaz bize canim, o kilolar oturmadan gitsinler

Aynen Canım benimde öyleydi ama kafamda ne zaman yemekleri bitirdim öyle bitti benim için de. Zamanla oturur Canım. Önce kendinle konuş sonra yemek istediğine yönel. Kıvırcık, salatalık atıştır zorlanırsan bi süre sonra oturuyor Zaten.

Beklenen menü yazayım :)

Öğle; ekmeksiz köfte ya da kıyma sote, salata yoksa da yoğurt içine salatalık yemeyi planlıyorum. Susuz cacık gibi :)

Akşam: 2 haşlanmış yumurta, 1 acı biber, 1 salatalık

Sonra akşam güzel bir spor hoca ile çalışacağım, iş yeri sporlarını da yapıyorum öğlen de 30 dk yürüyüş yapacağım. Spor sonrası da 1 saat masaj randevum var. Hafta ortası enerjisi olacak.

Canim aslinda birkac sene oncesine bakarak durumum cok daha iyi, en azindan kilo olarak. Ama uzun zamandir ayni kilodayim ve aklimda heep yemek yemek var ooffff cok zor. aylardir 66-68 gidip geliyorum. Buna da sukur tabiki 85lerden geldim buralara ama neden inemiyorum, aklimdan cikaramiyorum yemegi. Cook seviyorum yemek yemeyi

Hepinize merhaba ben temizliğe başlıycam aksama görüşürüz
Akşama ne kadar da yorgun olsam insallah internetim gelir ve spor yapabilirim
ay kolay gelsin canım hiç sevmem ve hergün mecbur yapmak gerekiyor.şimdiden eşime yolunu yapıyorum sen emekli ben emekli işler ortak yürümezse olmaz diyorum bakalım gelecekte ev erkeği olursa süper olacak.
AppLesma verdi en cok canim

AppLesma (75.0/73.7/1.3/%1.73)
sağol canım şimdi geçmişine bakıp dökümünü çıkartayım.
üzgünüm gerçekten sana hak veriyorum.karbonhidrat olmayınca özellikle karnım doymuyor gibi hissediyordum.artık onsuz yaşayabiliyorum ama kokularına hala hassas yaklaşıyorum.

Planladigin gibi giderse guzel menu:)
Ya aksam cok hafif yediginizde acikmiyor musunuz sonra.
Ben gece 2 gibi uyuyorum cunku.
Ya da ayran icmeyi planliyorum gece acikirsam ama acikmadan korkusunu yasiyorum iste

Bende cok seviyorum. Birde Boga burcuyum. Boga burcu Yemek yemeyi cok sever.

Aslinda olay beyinde bitiyor.
Bende 67 - 70 gidip geliyorum bozdugum an. O yuzden skldim artik.
Etraf da Canimi skiyor.
Gørumcelerimi cok severim ama kiloma takiklar. Resmen her video gorusmesinde hala veremedin mi, nasil aliyorsunuz kilo anlamiyorum diyorlar. Haydi gelde canini skma :)

Yazin Haziran ortasinda Tr e gidecegiz. Gitmeden artik eski formuma dønmek istiyorum.

14 şubat cuma günü kilo bildirimlerimiz sonucunda 1300 gr vererek grubumuzun lideri olan AppLesma yı tebrik ediyorum bu hafta neler yemiş neler yapmış gözden geçirelim.

7 şubat 8 şubat
9 şubat
10 şubat
11 şubat
12 şubat
13 şubat

Ya da ayran icmeyi planliyorum gece acikirsam ama acikmadan korkusunu yasiyorum iste
Sağol canım uydum menüye :) akşam öğünümü 17:00 yiyorum başta böyle dersen acıkırsın canım kahve iç tok tutar bende geç yatıyorum sabah erken kalkıyorum

hemde nasıl acıkıyoruz canım ama o kazınma zaten kilo vermenin işareti olmazsa kiloda veremiyorsun.
takımımıza hoşgeldin demedim değil mi? inşallah beraber güzel kilolar veririz.

hoşgeldin canım ben kayıpken gelmişsiniz. hoşgeldiniz
ooo görümce şiddeti görüyorsun çok üzüldüm.ilk tavsiyemi vereeceğim sana sakın onları kafana takma.kendini onlar için kilo vermeye adapte edersen vücudun kilo vermeyi reddedebilir.bunu kendin için yaptığın takdirde daha fazla başarı elde edersin.

Merhaba gruba üye değilim yazabilir miyim bilmiyorum ama birşey sormak istiyorum. 10 gündür diyet yapıyorum anca 400 Gr verdim.
Neden daha hızlı kilo veremiyorum anlayamadım. Dünkü menümü yazayim mesela nerde hata yapıyorum.
Sabah; 1 tane haşlanmış yumurta
Öğlen; bir kase yogurt içine yaban mersini koydum 9/10 tane boş yoğurt yiyemiyorum çünkü
Akşam; 2 parça haslanmis tavuk+ 10 kaşık pilav+ yarım bardak vişne suyu

Bu kadar 10 gündür sabah sadece ya yumurta ya peynir yiyorum öğlen bir kase yoğurt içine biraz yaban mersini koyuyorum. Akşam evde ne yemek varsa bir tabak o yemekten alıyorum ama böyle dolu dolu değil. Haftada bir paket soslu cips fıstık yiyorum bundan asla vazgeçemem bunun dışında abur cubur da yemiyorum. 9 kilo vermem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…