istemsizce oldu ev yerinden oynadı yolculuğa hazırlanırken.eh sevgililer günü kızım için düzenlenen veda yemekleri derken ipin ucu kaçtı.bu hafta adaptasyon sürecindeyim yeniden.bugün kendimdeyim artık gelirim bende özledim valla.alışmışım çok sizlereCanım sen nerelerdesin takım sessizken buradaydık şimdi hareketlendi yoksun. Uzaklaştıkça günahlar devam edecek sık sık gel Canım
sagol canimGüle gule git canim
Evet canim özellıkle beni görenler masallah cok kilo vermişsin diyince cok mutlu oluyorum
insallah canim bakalim hala sabitim
Yumurta spagetti nasıl oluyor Canım
Güzel menü Canım bende regl olunca hiç spor yapamıyorum. Benimde ağır geçiyor, zaten metobolizman hızlı çalışıyor şu an sorun olmaz bence
Güzel menü Canım
Bu kadar yemeğe iyi toparlamışsın Canım yanında o kadar şey yenince zor oluyor
Olsun Canım sen yine yap yorum böylece birbirimizi tanırız
Ben o aşamaya gelemedim malum kg çok ama yeni yeni fark etmeye başladım ben bile :)) ama 1 ay verdiğim kilo ile başkaları da fark eder motive oluyor insan ama ben geçen kg verişim de şımarıp diyeti bırakmıştım :) aynı hataları yapmayacağım :)
suppeerKızlar kilom hep aynıydı bağırsak sorunum vardı bugün keten tohumu yağımı ve kan ilacımı içtim ayrıca kabakta fayda etti sanırım resmen hafifledim ve - gördüm çok sevindim. İnşallah Cuma’ya sabit olmayacağım.
gunduz isyerimde kendimi tutumak kolay oluyor da evde cook zorAhh azicik da spor olsaydi Feyzosum..
Is yerinde hareketli misin yoksa oturuyor musun gulum?
Canim is hayati cok zor, kisa sure calistim ama neler yasadigimi unutmadim hic o yuzden her sey guzel olacak sen merak etme..
Canim bu ne guzel menu, ne guzel sporlar harikasin, ayakta alkisliyorum.
Crossfitin dakikasi 4 puan demistik, toplam puanin 1605 oluyor.
Cok gecmis olsun canim haberim yoktu depremden
Iyi misiniz hepiniz, Allah esirgesin hepinizi..
Spor puanin 530 oluyor.
Insallah icin ferah bir sekilde uyanirsin yeni gune canim...
Evet annemde bende dokturduk, hergun yapip yapip yedik , tahminim 66lara ciktim yine Deryacim
Bende bugun siparis ettim amazondan ,aksam gelmis olacak.
Hem seviniyorum yeni tartim olacak diye hemde kilomu gormeye hic hazir degilim...
Aksam menun fazla olmus gibi canim, onun haricinde oldukca guzel.
Spora muaf yazayim kuzum, kendini iyi hissetmemissin..
Aksam yemegini nasil canim istedi :)))
Hamsi yillar oldu yemeyeli, burada yok malesef..
Spor puaninda 205 oluyor canim..
Cok guzel olmus menun canim, aksamida guzel atlatmissin.
Egzersiz yapabildin mi , spor puanini ona gore hesaplayacagim:)
Sen firsatin oldugunda herkesin menusune yorum yapmaya calis canim, birbirimizi zamanla taniyacagiz :)
17 şubat pazartesi ne yedim
sabah : 100 ml süt + yulaf ezmesi
öğlen : sütlü kahve
akşam : etli nohut 3 kaşık
su : 1200 ml
spor : 90 dk pilates : 270 puan
150 squat : 300 puan
18 şubat salı ne yedim
sabah : 1 adet haşlanmış yumurta
öğle : sütlü nescafe
akşam : pırasa yemeği 5 kaşık
su :750 ml
spor : 210 dk ev işi + yemek : 420 puan
35 dk yürüyüş : 105 puan
çok fena dağılmışım ben toplamam gece ekstra sporlara başlamam şart.puanlarıma bakınca yaydığım anlaşılmakta
gunduz isyerimde kendimi tutumak kolay oluyor da evde cook zor
hadi bakalim tartin gelince yaz bize canim, o kilolar oturmadan gitsinler
cuma günü en çok kiloyu kim vermişti hatırlatma yaparsanız beslenme dökümünü çıkarmak istiyorum.
Canim aslinda birkac sene oncesine bakarak durumum cok daha iyi, en azindan kilo olarak. Ama uzun zamandir ayni kilodayim ve aklimda heep yemek yemek var ooffff cok zor. aylardir 66-68 gidip geliyorum. Buna da sukur tabiki 85lerden geldim buralara ama neden inemiyorum, aklimdan cikaramiyorum yemegi. Cook seviyorum yemek yemeyiGüzel menü Canım toparlarsın kısa sürede olsun vücudunu şaşırtmış olursun. Bizde seni özledik Canım.
Aynen Canım benimde öyleydi ama kafamda ne zaman yemekleri bitirdim öyle bitti benim için de. Zamanla oturur Canım. Önce kendinle konuş sonra yemek istediğine yönel. Kıvırcık, salatalık atıştır zorlanırsan bi süre sonra oturuyor Zaten.
kolay gelsin canimHepinize merhaba ben temizliğe başlıycam aksama görüşürüz
Akşama ne kadar da yorgun olsam insallah internetim gelir ve spor yapabilirim
ay kolay gelsin canım hiç sevmem ve hergün mecbur yapmak gerekiyor.şimdiden eşime yolunu yapıyorum sen emekli ben emekli işler ortak yürümezse olmaz diyorum bakalım gelecekte ev erkeği olursa süper olacak.Hepinize merhaba ben temizliğe başlıycam aksama görüşürüz
Akşama ne kadar da yorgun olsam insallah internetim gelir ve spor yapabilirim
sağol canım şimdi geçmişine bakıp dökümünü çıkartayım.
üzgünüm gerçekten sana hak veriyorum.karbonhidrat olmayınca özellikle karnım doymuyor gibi hissediyordum.artık onsuz yaşayabiliyorum ama kokularına hala hassas yaklaşıyorum.Canim aslinda birkac sene oncesine bakarak durumum cok daha iyi, en azindan kilo olarak. Ama uzun zamandir ayni kilodayim ve aklimda heep yemek yemek var ooffff cok zor. aylardir 66-68 gidip geliyorum. Buna da sukur tabiki 85lerden geldim buralara ama neden inemiyorum, aklimdan cikaramiyorum yemegi. Cook seviyorum yemek yemeyi
Planladigin gibi giderse guzel menuBeklenen menü yazayım :)
Öğle; ekmeksiz köfte ya da kıyma sote, salata yoksa da yoğurt içine salatalık yemeyi planlıyorum. Susuz cacık gibi :)
Akşam: 2 haşlanmış yumurta, 1 acı biber, 1 salatalık
Sonra akşam güzel bir spor hoca ile çalışacağım, iş yeri sporlarını da yapıyorum öğlen de 30 dk yürüyüş yapacağım. Spor sonrası da 1 saat masaj randevum var. Hafta ortası enerjisi olacak.
Canim aslinda birkac sene oncesine bakarak durumum cok daha iyi, en azindan kilo olarak. Ama uzun zamandir ayni kilodayim ve aklimda heep yemek yemek var ooffff cok zor. aylardir 66-68 gidip geliyorum. Buna da sukur tabiki 85lerden geldim buralara ama neden inemiyorum, aklimdan cikaramiyorum yemegi. Cook seviyorum yemek yemeyi
8 şubatIyi aksamlar hanımlar
Menüm
Sabah 1230
Tonbalikli limonlu salata
1530
Kıymalı pırasa yanına yoğurt
Ara
Çeyrek dilimden kucuk cennet hurması 5 fıstık
1900
Yemekten önce 1 yesilcay
Etli nohut yoğurt bi kaç dilim soğan
Su 2 litre
Lesie 3 mil
Bazı plates hareketleri
Bacak popo ve göbek 10 dk
9 şubatIyi aksamlar
Menüm
Geç yaptık kahvaltıyı
12 gibi 5 fistik
1300
Peynirli tb ekmekli 1 adet tost 3 zeytin
Ara yok
Saat1630
Nohut yoğurt 2 kaşık ezme
Saat
1830
1 brk yeşilçay
Çok acıkırsam
1 havuç
Şu 2.5 litre
Spor lesie 3 mil
Bugün canim hiçbirşey istemiyor
Sırtım ağrıyor sporlardan mi oldu bilemedim
10 şubatMerhaba hanımlar Bugün pek giremedim kusura bakmayın dışarda isim vardı
Menüm
Sabah 1100
2 haşlanmış yumurta marul 5 zeytin az peynir
Çay
Ara dışarı çıkmadan önce
1 avuç kabak çekirdeği kavrulmamış
Saat
1630
1 elma.3 ksk yoğurt yarın dilim tb ekmek
1845
1 tabak ıspanak yemeği bol yoğurtlu
Şu 2 litre
6000 adim
Belki lesie yapabilirim gece
11 şubatIyi aksamlar hanımlar bugün hiç giremedim gruba saatlerdir temizlik yapıyorum
Çok yoruldum kollarım ağrımaya başladı
Bugunki menüm
Sabah 1130
Pırasalı peynirli omlet yanına yarim dilim tb ekmek roka
Saat 1300
1 avuç karışık çerez
Saat 1700 de
1 sb taze sıkılmış greyfurt suyu
1830
1 kase şehriye çorbası
Yoğurtlu kereviz salatası
3 kaşık makarna
4 saat temizlik(bu yorgunluğa rağmen lesiyi de yapicam insallah)
Lesie 3 mil
Şu 2 litre
12 şubatBugunki menüm
Sabah
1130
Beyaz peynirli tost roka
1400
1 kase şehriye çorba
1 avuç cerez( temizlik yapacaktım enerji olsun diye yedim)
1900
1 kepçe yeşil mercimek çorba
Kozlenmis krmızı biber üzeri sarımsaklı yoğurt
Avuç ici kadar tb ekmek
Saat 2030 gibi
1 greyfurt yerim belki (yağ yakıcı özelliği varmis)
Su 2.5.litre
Spor
Lesie 3 mil
4 saat ev temizliği
13 şubatEn sonunda yazabiliyorum ama bu seferde oğlan uyumadı tepemde
Pazar menü
Sabah pırasalı peynirli 2 yum omlet 1 dilim tb ekmek 3 zeytin
Ara
1 avuç çerez yeşilçay
Ara
Yarim ayva
Akşam
Et kavurma bil salata yarim kaşık pilav (pişmesi nasil olmus diye baktim) 2- 3 çatal turşu
2.5 l su
Spor ayağım ağrıyor diye yapamadim ama akşama kadar evde koşuşturmaca
@Melegimkorusun
@Yawrukush
@Kozmogirl17
Merhaba hanımlar
Menüm
Sabah peynirli pırasalı 2 yum omlet 1 dilim ekmek 2 zeytin
Ara
1 avuç çerez
Öğlen 1.5 kepçe yes. Mercimek çorba 1 sb yeşilçay
Akşam
Tavukllu salata
Avuç ici kadar ekmek
Şu 2.5 lt
Spor
Lesie 3 mil
Plates 3o dk
Sağol canım uydum menüye :) akşam öğünümü 17:00 yiyorum başta böyle dersen acıkırsın canım kahve iç tok tutar bende geç yatıyorum sabah erken kalkıyorumPlanladigin gibi giderse guzel menu:)
Ya aksam cok hafif yediginizde acikmiyor musunuz sonra.
Ben gece 2 gibi uyuyorum cunku.
Ya da ayran icmeyi planliyorum gece acikirsam ama acikmadan korkusunu yasiyorum iste
hemde nasıl acıkıyoruz canım ama o kazınma zaten kilo vermenin işareti olmazsa kiloda veremiyorsun.Planladigin gibi giderse guzel menu:)
Ya aksam cok hafif yediginizde acikmiyor musunuz sonra.
Ben gece 2 gibi uyuyorum cunku.
Ya da ayran icmeyi planliyorum gece acikirsam ama acikmadan korkusunu yasiyorum iste
hoşgeldin canım ben kayıpken gelmişsiniz. hoşgeldinizBende cok seviyorum. Birde Boga burcuyum. Boga burcu Yemek yemeyi cok sever.
Aslinda olay beyinde bitiyor.
Bende 67 - 70 gidip geliyorum bozdugum an. O yuzden skldim artik.
Etraf da Canimi skiyor.
Gørumcelerimi cok severim ama kiloma takiklar. Resmen her video gorusmesinde hala veremedin mi, nasil aliyorsunuz kilo anlamiyorum diyorlar. Haydi gelde canini skma :)
Yazin Haziran ortasinda Tr e gidecegiz. Gitmeden artik eski formuma dønmek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?