- 7 Ekim 2009
- 7.044
- 11.805
- 448
Geçen hafta :86,9
Bu hafta :85,9
Coo haklidin bu sene tum ev halki hasta oldu ben turp
spora başlıyorum
30 kezJJ;
30 kez squat. iştteyim çünkü
bunu 5-10 dklik iş:)
Aleyküm selam kuzum maşallah
Kaç gün yaptııın
Aaa eş olmuşuz süper , hazırım ben , sen hazirmisin canım :)Sağol canım
Çok mutlu oldum teşekkürler, ödül öğün yapmayacağım Canım.
fyzanur hazır mısın :)
Süper Canım yumurta diyeti işe yarıyor gerçekten.
Teşekkürler canım bu hafta siz 1. Olun severek devir etmek istiyorum.
Geç kuzum severek devir ederim ama önce yarışırız :) daha çok hareket olsun :)
Aaa eş olmuşuz süper , hazırım ben , sen hazirmisin canım :)
çok güzel kilo vermişsin canım ya bende yumurta ile beslenenlerdenim ama bu kadar güzel kilo veremedim.bu hafta senin tariflerini uygulayacağım.Selam kizlar
Ilk tarti bildirimi benden gelsin
Gecen hafta:68
Bu Hafta: 65, 5
Fark :2,5
Yuzde : 2,5x 100 / 68= 3,67%
Yumurta orucuna bugun son veriyorum.
Normal ketojenik beslenmeye geciyorum
akmasa damlar diye atasözü var biz böyle böyle zayıflayacağız.tırnaklarımızla kazıyarak olacak.sakın pes etme.Günaydın
geçen hafta kilom 74,70kg
Bu hafta kilom 74,60kg
Fark 100gr
Yüzde fark 0.133
Yawrukush stitch Kozmogirl17
yine çok istikrarlısın canım 1 kilo altı verdiğini görmedim hiç.Geçen Hafta: 112,9 kg
Bu hafta: 111,5 kg
Fark: -1,4 kg
Yüzde: %1,24
Kızlar tartılıp hemen çıktım çünkü eşim evde bi şey unutmuş onu bırakıp işe gideceğim
tam 1 kilo tebrikler.Geçen hafta :86,9
Bu hafta :85,9
kalkıp wc ihtiyaçlarını giderip biraz dinlendikten sonra tartılınca çok fark ediyor.bu hafta olmadı haftaya stok kalsın verilen kilo.Gunaydin kizlar, belki biraz beklesem az da olsa eksi gelirdim. Ama ev halki uyuyor ve bugun erkenden cikip is oncesi konsolosluga gidip kizim ve benim kimliklerimizi degistirecegim.
kilo bildirimi: sabit
Yawrukush Kozmogirl17 stitch
harika hızlı sonuç almaya başladın burası motive ediyor.bizimle kalmaya devam et.Yawrukush tartimi atamadım normalde fotoğraf yukleyebiliyordum ama yüklenmiyor. Bu arada kalkar kalkmaz lavaboya gidip hemen tartıldım. 68.5 kilo çıktım. 3 günde 200 Gr vermişim. Çok mutluyum valla :)))
çok sevindim canım.Herkese gunaydin.
Gecen hafta 65.5
Bu hafta 65.2
Fark 0.3
Yuzde 0.46
Gelecek hafta hedef 64.2
Oncelikle bu grup iyi geldi.
Annem gitsin daha da hizlanacagim.
Hafta analizi yaptim yukarida ama 4 gunluk aslinda benim ki
Eki Görüntüle 2594006
yeni seviyen hayırlı uğurlu olsun.bu seviyede daha da hızlanacak gibi geliyor kilo vermen.sistemden çıkıp farklı sisteme giriş yapıyorsun.Evet seviye 1 sonuna geldim :)
Seviye 1 başlangıç kilom: 117,7
Seviye 1 bitiş, 2. Seviyeye geçiş kilom: -6,2 kg
Seviye 1 - 30 gün olarak yaptım şimdi 2. Seviye 21 gün yapacağım. Bakalım neler olacak.
Bugün beklenen menüm:
Öğle: 7 ya da 5 bakacağım :)
Akşam: yoğurtlu ızgara sebze, bulgur pilavı, turp, acı biber
Bugün nikah var yakınımın oraya gideceğim spor yapamam ama sonrası da eşimle gezmeyi planlıyorum :)
nasıl kıskandım bilemezsin 3,3 nasıl verdin yahu bende istiyorum.Günaydın kizlar :)
Bugün kilom : 59,7
Geçen cuma : 62
Ayrılış kilom : 63
Fark: 3.3kg
Özgecim bu yuzdeyi ayrılış kilom üzerinden mi geçen haftaki kilom üzerinden mi yapcagim bilemedim .listeye gireceğim için bu hafta . Birde benim önceki tartım bozuk olduğu için tartım değişti , ikisi arasında ki farkı da bilmiyorum .ama bu tartı doğru , hastanedekiyle aynı çıktım .
süper vermişsin yineGeçen cuma 73.70
Bu hafta 73.00
Fark 700
Yüzde 0.94
Masallah canimEvet seviye 1 sonuna geldim :)
Seviye 1 başlangıç kilom: 117,7
Seviye 1 bitiş, 2. Seviyeye geçiş kilom: -6,2 kg
Seviye 1 - 30 gün olarak yaptım şimdi 2. Seviye 21 gün yapacağım. Bakalım neler olacak.
Bugün beklenen menüm:
Öğle: 7 ya da 5 bakacağım :)
Akşam: yoğurtlu ızgara sebze, bulgur pilavı, turp, acı biber
Bugün nikah var yakınımın oraya gideceğim spor yapamam ama sonrası da eşimle gezmeyi planlıyorum :)
Uyanir uyanmaz giyinip ciktim canim evden. Ins haftayaçok güzel kilo vermişsin canım ya bende yumurta ile beslenenlerdenim ama bu kadar güzel kilo veremedim.bu hafta senin tariflerini uygulayacağım.
akmasa damlar diye atasözü var biz böyle böyle zayıflayacağız.tırnaklarımızla kazıyarak olacak.sakın pes etme.
yine çok istikrarlısın canım 1 kilo altı verdiğini görmedim hiç.
tam 1 kilo tebrikler.
kalkıp wc ihtiyaçlarını giderip biraz dinlendikten sonra tartılınca çok fark ediyor.bu hafta olmadı haftaya stok kalsın verilen kilo.
harika hızlı sonuç almaya başladın burası motive ediyor.bizimle kalmaya devam et.
çok sevindim canım.
yeni seviyen hayırlı uğurlu olsun.bu seviyede daha da hızlanacak gibi geliyor kilo vermen.sistemden çıkıp farklı sisteme giriş yapıyorsun.
nasıl kıskandım bilemezsin 3,3 nasıl verdin yahu bende istiyorum.
süper vermişsin yine
Kotu olmus canim. Ama acildi ya o onemlikızlar kafayı yedim ben geceden beri hesabım askıya alınmıştı. yazılanları görüp cevap verememek karabasan gibiydi.şimdi açıldı çok şükür.
Haha inşaallahMerhaba eşim
İnşallah bol eksili bi hafta olur
Waaaw esim benim. Masallah. Hadi beraber ketojenik yapalim. Hangi ugulamayi kullaniyorsun? Ne yoyeceksin?
Günaydın kizlar :)
Bugün kilom : 59,7
Geçen cuma : 62
Ayrılış kilom : 63
Fark: 3.3kg
Özgecim bu yuzdeyi ayrılış kilom üzerinden mi geçen haftaki kilom üzerinden mi yapcagim bilemedim .listeye gireceğim için bu hafta . Birde benim önceki tartım bozuk olduğu için tartım değişti , ikisi arasında ki farkı da bilmiyorum .ama bu tartı doğru , hastanedekiyle aynı çıktım .
Geçen cuma 73.70
Bu hafta 73.00
Fark 700
Yüzde 0.94
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?