Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Evet seviye 1 sonuna geldim :)
Seviye 1 başlangıç kilom: 117,7
Seviye 1 bitiş, 2. Seviyeye geçiş kilom: -6,2 kg

Seviye 1 - 30 gün olarak yaptım şimdi 2. Seviye 21 gün yapacağım. Bakalım neler olacak.

Bugün beklenen menüm:

Öğle: 7 ya da 5 bakacağım :)

Akşam: yoğurtlu ızgara sebze, bulgur pilavı, turp, acı biber

Bugün nikah var yakınımın oraya gideceğim spor yapamam ama sonrası da eşimle gezmeyi planlıyorum :)

Aaa eş olmuşuz süper , hazırım ben , sen hazirmisin canım :)

Günaydın kizlar :)
Bugün kilom : 59,7
Geçen cuma : 62
Ayrılış kilom : 63
Fark: 3.3kg

Özgecim bu yuzdeyi ayrılış kilom üzerinden mi geçen haftaki kilom üzerinden mi yapcagim bilemedim .listeye gireceğim için bu hafta . Birde benim önceki tartım bozuk olduğu için tartım değişti , ikisi arasında ki farkı da bilmiyorum .ama bu tartı doğru , hastanedekiyle aynı çıktım .

Yawrukush Kozmogirl17 stitch

Eklentiler

• IMG_20200221_113501.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 30
Selam kizlar

Ilk tarti bildirimi benden gelsin

Gecen hafta:68
Bu Hafta: 65, 5
Fark :2,5
Yuzde : 2,5x 100 / 68= 3,67%

Yumurta orucuna bugun son veriyorum.
Normal ketojenik beslenmeye geciyorum
çok güzel kilo vermişsin canım ya bende yumurta ile beslenenlerdenim ama bu kadar güzel kilo veremedim.bu hafta senin tariflerini uygulayacağım.
Günaydın
geçen hafta kilom 74,70kg
Bu hafta kilom 74,60kg
Fark 100gr
Yüzde fark 0.133

Yawrukush stitch Kozmogirl17
akmasa damlar diye atasözü var biz böyle böyle zayıflayacağız.tırnaklarımızla kazıyarak olacak.sakın pes etme.
Geçen Hafta: 112,9 kg
Bu hafta: 111,5 kg
Fark: -1,4 kg
Yüzde: %1,24

Kızlar tartılıp hemen çıktım çünkü eşim evde bi şey unutmuş onu bırakıp işe gideceğim
yine çok istikrarlısın canım 1 kilo altı verdiğini görmedim hiç.
Geçen hafta :86,9
Bu hafta :85,9
tam 1 kilo tebrikler.
kalkıp wc ihtiyaçlarını giderip biraz dinlendikten sonra tartılınca çok fark ediyor.bu hafta olmadı haftaya stok kalsın verilen kilo.
Yawrukush tartimi atamadım normalde fotoğraf yukleyebiliyordum ama yüklenmiyor. Bu arada kalkar kalkmaz lavaboya gidip hemen tartıldım. 68.5 kilo çıktım. 3 günde 200 Gr vermişim. Çok mutluyum valla :)))
harika hızlı sonuç almaya başladın burası motive ediyor.bizimle kalmaya devam et.
çok sevindim canım.
yeni seviyen hayırlı uğurlu olsun.bu seviyede daha da hızlanacak gibi geliyor kilo vermen.sistemden çıkıp farklı sisteme giriş yapıyorsun.
nasıl kıskandım bilemezsin 3,3 nasıl verdin yahu bende istiyorum.
Geçen cuma 73.70
Bu hafta 73.00
Fark 700
Yüzde 0.94
süper vermişsin yine

pilates saatim gelmiş. sisteme giriş yapamayınca Kozmogirl17 e bildirim yaptım ben.ben dönene kadar paylaşılmamış olursa kilom.dönüşte fotoğraflı ölçümlü paylaşımlarımı yaparım kızlar.ama şimdilik tablom kötü +200 gr var.siz düşünün geçen hafta ne kadar kötü yaşadıysam daha yeni toparlamışım kendimi.siz siz olun benim düştüğüm hatalara düşmeyin.

Masallah canim

Uyanir uyanmaz giyinip ciktim canim evden. Ins haftaya

Waaaw esim benim. Masallah. Hadi beraber ketojenik yapalim. Hangi ugulamayi kullaniyorsun? Ne yoyeceksin?

Carb manager ismi.
Cogu seyi kendim ekliyorum o biraz zaman aliyor.

Bugun ki menum soyle

Dunden kalan yumurta beyazlari ile rulo omlet yaptim.
Icine 1 Hindi fume 1 dilim Cheddar koydum
Yanina 1 kucuk salatalik
Yarim avokado

Ogle
Hindi
Cheddar
Avokado

Aksam
Keto soganli

Ilk defa yapacagim onu. Kac gundur hayalini kuruyorum. Aksama foto ve tarif atarim.

Haftaya en az 500 gr vermemiz lazim.
Bugun basliyoruz dimi spora?
Benim spor planim evde yapmak.
Kol calisacagim ve cardio da eliptik

Çok güzel Canım hedefin kaç.

Geçen cuma 73.70
Bu hafta 73.00
Fark 700
Yüzde 0.94

Çok güzel Canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…