Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bir aksilik çıkmazsa geçtim inşallah kaptanım :)
Aşırı iyi değildi ama geçer not aldım :)

Siz nasılsınız

Onumuzdeki hafta icin es yarismasi yapalim diyorum, es yarismasinda esin seni gaza getirir bence, haftaya sporsuz gecmesin.
Bende iyiyim cok sukur cocuklar uyuyo kahvemi yudumluyorum :)

Sabah
1 yumurtadan sucuklu yumurta
Yarım kaşarlı gözleme
5 6 yeşil zeytin
2 3 yk lor
Şekersiz çay
Öğlen
Sade Türk kahvesi
Akşam
5 fırında köfte
Brokoli salatası
Su 1.5 litre ya ☹
Spor yok
Su fena degil canim ama sporda olsaydi cok guzel olurdu...

Canim takimin bir kaptan ve kaptan yardimcilari oluyor.
Her cuma yarisma oluyor takimlar arasi, bu kaptan ve yardimcilar takimin arkasindaki her turlu gorunmeyen isleri yapiyorlar :)
Yarisma listelerini hazirliyoruz, uyelerin kontrollerini-listeye girislerini, mezuniyetlerini, izinlerini her turlu islemlerini yapiyoruz.
Haftalik daralma tablosu hazirlaniyor, sagolsun stitch kaptanimiz hallediyor.
Gunluk menu-spor tablolari hazirlaniyor o iste bende :)
Uyelerimizle ilgileniyor, sohbet ediyor, destek oluyoruz.
Yani anlayacagin, takim icin gereken seyleri arka planda hallediyoruz.
stitch ve Kozmogirl17 kaptanlarimla beraber.
Fakat kozmogirl kaptanimiz bu haftadan itibaren bizlere veda edecek, biraz bu duruma uzuluyoruz.
Genel olarak bu sekilde canim.

Guzel menu, guzel adimlar, guzel su miktari canim.

Bugun 5 dilim ekmek olmus gulum, biraz da bulgur pilavi var.
Biliyorum sen bu sekilde kilo verebiliyorsun fakat tam tarti oncesi karbonhidrati az tuketmeye calis canim.

Aleyküm selam kaptanım

Ya ben... iflah olmuyorum

Bir gelip bir kayboluyorum

Bugün kendimi tutamadım ..
Al benden de o kadar, bir tombul oldum ki sorma Feyzos, ozledim kuzum sohbetini, arada gel, unutma bizi :)

Cok sevindim iyi olmasina canim, seni merak etmistim, bir daha da hic cikmaz insallah.
Arabasini da saglikli gunlerde kullansin..

İyiyiz sağol tw

çok teşekkürler iyiyiz şükür sen nasılsın?
Bende iyiyim cok sukur canim, bir yaramazlik yok, cocuklarla ayni kosturmaca devam :)

Cok yorumlussun canim benim, guzelce dinlenirsin sabaha kadar insallah...

Bir aksilik çıkmazsa geçtim inşallah kaptanım :)
Aşırı iyi değildi ama geçer not aldım :)

Siz nasılsınız
Gecmene cok sevindim kuzum, daim olsun basarilarin, guzellikle bitir okulunu insallah.
Sonrada evlendircez seni canisi :))

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans

CARSAMBA VE PERSEMBE GUNLERI MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
Deryaondiet MUAF
Ceydos
fyzanur 50 M15DK D
AppLesmaMUAF
gulum750 M
BlanchKahkul SPOR?
Arrietty
milkk MUAF MUAF MUAF
plasticwoman
diyetlikadin10DK D
Asena87
mifihafa
angelnesss10 DK Y

DeryaOnDiet , @gulum7 , angelnesss menulerinizi yazmayi unutmayin kizlar...

***Guzel arkadaslarim bugun buyuk gun, tarti ve yarisma gunumuz.Uyandiginizda ac karniniza, mumkunse kiyafetsiz olarak tartilip, tarti fotografinizla en gec saat 16.00'ya kadar bildirim yapmayi unutmayiniz.

***Yeni gelen arkadaslarim, kilo bildirimini nasil hesapladigimiz 1. sayfamizda var.Fakat sizlere yardimi olmasi acisindan bir ornek verirsem;
Gecen Haftaki (bu sizin takima ilk katildiginizdaki kilonuz olacak) kilom 61 diyelim, bu haftada 60 kg geldim, bildirim su sekilde olacak;
Gecen hafta:61
Bu Hafta: 60
Fark : 1
Yuzde : 1 x 100 / Gecen haftaki kilo (61) = % 1.63

*** 4. Takım 662. Etap ***

DeryaOnDiet (67.2///%)
nnurc (66.6///%) Gecen hafta bildirimde bulunmadigi icin yuzdesi 2'ye bolundu, izne ayrilmak istiyor, 1. izin hakki.
angelnesss (74.7///%)
AppLesma (73.7///%)
mifihafa (74.5///%)
Ceydos (69.6///%)
plasticwoman (112.9///%)
fyzanur (63///%) 655. etapta saglik sebebiyle 63.0kg ile izne ayrilan uye geri dondu , yuzdesi 6'ya bolundu.

4. Takım ortalaması: %

***Citir mi Citirlar 662. Etap***

Elizan-seyma (67.0///%)510. Etapta 64kg ile izne ayrilan uye geri dondu 17.11.19, hedef 60
Gonulmeyvesi (68.1///%) Yeni uye, baslangic tarihi:04.07.19 , baslangic kilosu:71 , hedef kilosu:57
fmad (60.9///%) 636. etapta 56.4kg ile mezun olan uye geri dondu.
MigiMadid (86.9///%) 455. etapta Matmazel-nora nickiyle, 6.takimdan diskalifiye edilen uye geri dondu, hedef kilo 80
diyetlikadn (62.5///%) 630. Etapta brkas nicki ile 61.8kg’da mezun olan uye geri dondu. baslangic tarihi: 04.02.20, baslangic kilosu:64, hedef:58
gulum7 (83.6///%) 595. Etapta 72.3kg ile izne ayrilan uye geri dondu, baslangic tarihi: 06.02.20, baslangic kilosu:84.7, hedef:70
milkk (72.3///%) Yeni uye, eski nicki selinn-34, baslangic tarihi: 06.02.20 , baslangic kilosu:72.3, hedef:59
Arrietty_ (68///%)
Yeni uye, baslangic tarihi: 15.02.20, baslangic kilosu:68, hedef:50
Asena87 (65.5///%) 449. etapta 14. takimdan 65.5 kg ile bildirimsiz izne ayrilan uye geri dondu, baslangic tarihi:17.02.20 , baslangic kilosu:65.5 , hedef:56
BlancKahkul (68.7///%) Yeni uye, baslangic tarihi: 20.02.20 , baslangic kilosu: 68.7 , hedef:59

HAFTALIK PUANLI SPOR YARISMAMIZIN SONUCLARI

1. plasticwoman ----> 7445 PUAN
2. Arrietty_ ----> 3520 PUAN
3. mifihafa ----> 2563 PUAN
4. CEYDOS ----> 1705 PUAN
5. @diyetlikadn ----> 1150 PUAN
6. AppLesma ----> 685 PUAN
7. asena87 ----> 615 PUAN
8. angelnesss ----> 480 PUAN
9. @gulum7 ----> 370 PUAN
10. fyzanur ----> 300 PUAN
11. DeryaOnDiet ---->90 PUAN

12. milkk ----> 30 PUAN

Yarismaya katilan tum arkadaslarimi tebrik ediyorum. Birinci olan arkadasimiz plasticwoman bugun yarisma sonrasinda, diledigin bir seyi ,yarisma odulu olarak yiyebilirsin canim, tebrikler.

YENI HAFTA YARISMAMIZ & ES GRUPLARIMIZ

***Arkadaslar bugun cuma yarismamiz sonrasinda , yeni haftamizin yarismasi ES YARISMASI olacak.Eski arkadaslarim biliyor , yeni gelen arkadaslarim icin kisa bir aciklama yapmam gerekirse;

***Bu hafta birbirleriyle es olan arkadaslarim, cumartesi sabahindan, persembe aksamina kadar, hergun birbirlerinin menulerine yorumlar yapacaklar, birbirlerine destek olacaklar, spor yapmamislarsa birbirlerini spora tesvik edecekler, saygi cercevesinde diger es gruplariyla rekabet edecekler :) , ve sonuc olarak bir sonraki hafta cuma yarismamizda, yuzde olarak hangi es grubumuz en cok kiloyu verir ve birinci olursa, 1. olan grubumuz diledigi bir seyi yemeye hak kazanacaklar.
***O zaman rekabet baslasin, o zaman yarisma baslasin :)

Selam kizlar

Ilk tarti bildirimi benden gelsin

Gecen hafta:68
Bu Hafta: 65, 5
Fark :2,5
Yuzde : 2,5x 100 / 68= 3,67%

Yumurta orucuna bugun son veriyorum.
Normal ketojenik beslenmeye geciyorum

Eklentiler

• IMG_20200221_053945.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 29
Hepinize bol eksili günler diliyorum
Agrım şiddetli değil ama hafif hafif azda.olsa var yine yaticam biraz dinlenicen bugun kendimi yormuycam gece farkına vardım benim bu ara çok ağrılarım olmaya başlandı kolum başım .bu hafta hic bi yerim agrimaz insallah saglik gibisi yok
1. Olan arkadaşımı tebrik ediyorum plasticwoman

@diyetlikadn eş olmuşuz bu hafta insallah bol bol fazlasıyla kiloları veririz .

Sağol canım

Çok mutlu oldum teşekkürler, ödül öğün yapmayacağım Canım.

fyzanur hazır mısın :)

Selam kizlar

Ilk tarti bildirimi benden gelsin

Gecen hafta:68
Bu Hafta: 65, 5
Fark :2,5
Yuzde : 2,5x 100 / 68= 3,67%

Yumurta orucuna bugun son veriyorum.
Normal ketojenik beslenmeye geciyorum

Süper Canım yumurta diyeti işe yarıyor gerçekten.

Teşekkürler canım bu hafta siz 1. Olun severek devir etmek istiyorum.

plasticwoman tebrik ederim canim

Haftaya gececegim seni

DeryaOnDiet canim biz es olmusuz. Umarim birlikte cok guzel spor ve saglikli beslenme gecirirz. Iyi oldu esli olmak. Motive edici Olur

Geç kuzum severek devir ederim ama önce yarışırız :) daha çok hareket olsun :)

Ayyyy inşallah kaptanım
Ufaklıklar nasıl

Aaaaaaaaaaa tartılmayı unuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…