Aleyküm selam kuzum maşallahSelam kizlar
Ilk tarti bildirimi benden gelsin
Gecen hafta:68
Bu Hafta: 65, 5
Fark :2,5
Yuzde : 2,5x 100 / 68= 3,67%
Yumurta orucuna bugun son veriyorum.
Normal ketojenik beslenmeye geciyorum
1 haftalık diye biliyorum. yumurta diyeti bilirim.Aleyküm selam kuzum maşallah
Kaç gün yaptııın
Tamamdir canim. Yapayim haftaya oyle.Amin Canım inşallah, hepimiz zayıflayalım.
İnşallah olmaz Canım. Ama güzel gidiyorsun es vermezsen toparlanır.
Canım sen nasılsın, seni pek göremiyoruz burada ve göremeyince de kaçak oluyor. Hayatım akşam 17:00 gibi yanına yemek götür ısıtma gereği olmayan o şekilde ye ve akşam yeme ben öyle yapıyorum
Hayatım ikna etmek için uğraşma bence dene iki öğün yap direkt. Ama akşam yemeğini 19:00 en son yemelisin.
Çalışırken kolay zaten herşey :) evdeyken zor :) ne iş yapıyorsun Canım.
Canım güzel besleniyorsun aslında poğaça ev yapımımı dışarıdan alınan mı, ev yapımı ise sorun olmaz. Ama biraz sebze, salata eklemelisin
Hayatım Cumartesi Pazar boz diyeti ara ver, Pazartesi başla normal beslenmeye sonra Salı, Çarşamba, Perşembe saf protein diyeti yap.
Ben uydum eşime aldım kiloları :)
Coo haklidin bu sene tum ev halki hasta oldu ben turpCanım zayıflamanın harici grip bile olmuyor insan. Çok önemli gerçekten
YENI HAFTA YARISMAMIZ & ES GRUPLARIMIZ
***Arkadaslar bugun cuma yarismamiz sonrasinda , yeni haftamizin yarismasi ES YARISMASI olacak.Eski arkadaslarim biliyor , yeni gelen arkadaslarim icin kisa bir aciklama yapmam gerekirse;
***Bu hafta birbirleriyle es olan arkadaslarim, cumartesi sabahindan, persembe aksamina kadar, hergun birbirlerinin menulerine yorumlar yapacaklar, birbirlerine destek olacaklar, spor yapmamislarsa birbirlerini spora tesvik edecekler, saygi cercevesinde diger es gruplariyla rekabet edecekler :) , ve sonuc olarak bir sonraki hafta cuma yarismamizda, yuzde olarak hangi es grubumuz en cok kiloyu verir ve birinci olursa, 1. olan grubumuz diledigi bir seyi yemeye hak kazanacaklar.
***O zaman rekabet baslasin, o zaman yarisma baslasin :)
ES GRUPLARIMIZ
***plasticwoman & @fyzanur
***Arrietty_ & DeryaOnDiet
*** @mifihafa & @Ceydos
*** @diyetlikadn & @AppLesma
***BlancKahkul & asena87
***angelnesss & milkk
*** @gulum7 &Yawrukush
Bu hafta yazamadim canim hic menulerimi. Isten sonra hel birseyler yaptim ama haftaya yine tam gaz sporla devam. Hatta bugunden. Iscikisi kizimi da alip havuza gidiyorum. Ama hava buzz.TUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans
CARSAMBA VE PERSEMBE GUNLERI MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
İsim Pazartesi Sali Carsamba Persembe Cuma Cumartesi Pazar Deryaondiet MUAF Ceydos fyzanur 50 M 15DK D AppLesma MUAF gulum7 50 M BlanchKahkul SPOR? Arrietty milkk MUAF MUAF MUAF plasticwoman diyetlikadin 10DK D Asena87 mifihafa angelnesss 10 DK Y
DeryaOnDiet , @gulum7 , angelnesss menulerinizi yazmayi unutmayin kizlar...
HAFTALIK PUANLI SPOR YARISMAMIZIN SONUCLARI
1. plasticwoman ----> 7445 PUAN
2. Arrietty_ ----> 3520 PUAN
3. @mifihafa ----> 2563 PUAN
4. @Ceydos ----> 1705 PUAN
5. @diyetlikadn ----> 1150 PUAN
6. @AppLesma ----> 685 PUAN
7.asena87 ----> 615 PUAN
8.angelnesss ----> 480 PUAN
9. @gulum7 ----> 370 PUAN
10. @fyzanur ----> 300 PUAN
11.DeryaOnDiet ---->90 PUAN
12.milkk ----> 30 PUAN
Yarismaya katilan tum arkadaslarimi tebrik ediyorum.Birinci olan arkadasimiz plasticwoman bugun yarisma sonrasinda, diledigin bir seyi ,yarisma odulu olarak yiyebilirsin canim, tebrikler.
Bu hafta az katildim ve sonuc sabit. Haftaya heep burdayim. EsimYENI HAFTA YARISMAMIZ & ES GRUPLARIMIZ
***Arkadaslar bugun cuma yarismamiz sonrasinda , yeni haftamizin yarismasi ES YARISMASI olacak.Eski arkadaslarim biliyor , yeni gelen arkadaslarim icin kisa bir aciklama yapmam gerekirse;
***Bu hafta birbirleriyle es olan arkadaslarim, cumartesi sabahindan, persembe aksamina kadar, hergun birbirlerinin menulerine yorumlar yapacaklar, birbirlerine destek olacaklar, spor yapmamislarsa birbirlerini spora tesvik edecekler, saygi cercevesinde diger es gruplariyla rekabet edecekler :) , ve sonuc olarak bir sonraki hafta cuma yarismamizda, yuzde olarak hangi es grubumuz en cok kiloyu verir ve birinci olursa, 1. olan grubumuz diledigi bir seyi yemeye hak kazanacaklar.
***O zaman rekabet baslasin, o zaman yarisma baslasin :)
ES GRUPLARIMIZ
***plasticwoman & @fyzanur
***Arrietty_ & DeryaOnDiet
*** @mifihafa & @Ceydos
*** @diyetlikadn & @AppLesma
***BlancKahkul & asena87
***angelnesss & milkk
*** @gulum7 &Yawrukush
Aynen canim. Ben de gozumeplasticwoman tebrik ederim canim
Haftaya gececegim seni
DeryaOnDiet canim biz es olmusuz. Umarim birlikte cok guzel spor ve saglikli beslenme gecirirz. Iyi oldu esli olmak. Motive edici Olur
Cok guzel canim. Eksi olsun bizim olsunYawrukush tartimi atamadım normalde fotoğraf yukleyebiliyordum ama yüklenmiyor. Bu arada kalkar kalkmaz lavaboya gidip hemen tartıldım. 68.5 kilo çıktım. 3 günde 200 Gr vermişim. Çok mutluyum valla :)))
En azindan az bir arti canim. Biraz dikkatle haftaya eksi gelirsiz
Hiim yapmistim bir ara yumurta diyeti iyi tok tutuyordu canim. Haftaya mi yapacaksib? Yoksa bu hafta mi yaptin?1 haftalık diye biliyorum. yumurta diyeti bilirim.
Ben de istiyorum o 65 lerden...Ben 65,8 diye okudum haha umarım onu da görünüm:)
Waaaw esim benim. Masallah. Hadi beraber ketojenik yapalim. Hangi ugulamayi kullaniyorsun? Ne yoyeceksin?Selam kizlar
Ilk tarti bildirimi benden gelsin
Gecen hafta:68
Bu Hafta: 65, 5
Fark :2,5
Yuzde : 2,5x 100 / 68= 3,67%
Yumurta orucuna bugun son veriyorum.
Normal ketojenik beslenmeye geciyorum
hiç denemedim :)Hiim yapmistim bir ara yumurta diyeti iyi tok tutuyordu canim. Haftaya mi yapacaksib? Yoksa bu hafta mi yaptin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?