Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ptsi günü sendromsuz gircem diyete başlıcam sıkı bir diyet yapcam ya saldım iyice olmuyor böyle

Hadi inşallah Canım her zaman destekleriz.

Hayirli sabahlar hepinize ben gune depremle uyandim maalesef

Günaydın Canım geçmiş olsun.

plasticwoman yemek hem geç oldu benim için hemde lahmacun yediğimden dengelemek istedim.hem de meyve ile biraz şeker ihtiyacımı karşıladım die düşündüm.zaten sonrasında da uyudum

Aslında lahmacun o kadar kötü değil. Hamur çok ince o nedenle sorun olmaz. Kuruyemişlerine kalorisi aslında daha yüksek birde akşam meyve :)

Gunaydin

Dun 12 de kalan keto soganliyi yedim.
Marul ve 2 Cheddar Babybell

17 de 1 kucuk dilim kasarli pizza yedim

Su 2 L
17bin adim
1 saat tempolu yuruyus

Bugun evdeyim. Daha planlamadim ne yapip yiyecegimi

Birazdan da tartilacagim

Güzel Canım kaçamak az bir şey olmaz ama ketoda hemen çıkabiliyorsun ketosisden o nedenle riskli oluyor.

Cuma 65.2
Pazartesi 64.4
Bu hafta benim haftam olacak hissediyorum
Cuma tarti fobim olmazsa

Cuma Benimde aynı hatta Cuma daha fazla Cumartesi daha az çıkıyordum hep sinir oluyordum :) olabildiğince erken uyu, hemen tartılma vaktin varsa biraz vakit geçir o zaman işte doğru sonuç geliyor deneye deneye en iyi sonuç aldığım bu oldu.

Aa oyle tamam.

Haklısın canım zaten başlayalı çok olmadığı için ilk 3 4 kiloyu çok çabuk verirsin sonrada inceldiğini fark edince daha motive olup devam ettirirsin

Bi geceleri oğlan uyuyumca keyif yapabiliyorum o yüzden hiç niyetlemedim canım alt komşumda yaşlı bi teyze rahatsız ederim dap dup ben genelde triometrics vidyosunu yapıyorum ara verdim zorlucak büyük ihtimal

İstersen sana programı göndereyim ona göre yap daha iyi sonuç alabilirsin belki.

Sağol canım ama halen eksi göremedim sinirleniyorum :) tartıya çıkıp kavga ediyorum :))) bu hafta güzel spor yapmam şart.
vucudun mu alisti acaba az yemeye anlamadim ki canim.
Istersen cuma gunu bir gunluk ara ver, 3-5 ogun ye. Cumartesi yine devam edersin ne dersin?

Ben spor salonuna gitmedim hala. Her haftasonu isimin ertesi günü bir tembellik oluyor ustumde

1 saat eliptik yaptim az önce. Kahvemi alip oturayim biraz.
Agirlik evde mi Olur salonda mi bilmiyorum :/
ben salona gitmedikce motive olumuyorum canim
bugun iscikisi gidecegim. Off ya bnugun ben de ayniyim, nasil bir yorgunluk, bitmislik var ustumde anlatamam

bugun iscikisi gidecegim. Off ya bnugun ben de ayniyim, nasil bir yorgunluk, bitmislik var ustumde anlatamam

Ya evde okadar seyim var ama yok arkadas. Ayni sekilde yapamiyorum. Ki bugun ki crossfit dersi bana uygun degil oyle oldugu gunler kendim yapiyorum salonda. Ama ayni plani evde yapayim desem basliyamiyorum.

Cardio yu aradan cikardim esime aksam salona gidecegim dedim. Ona soyleyip vazgecince ozaman cik spordan diyor hemen. Oyle oluncada gidiyorum mecbur :))

Aksam kesin giderim. Evde biraz lastik ile calistim. Suan aksam yemegi hazirliyorum. Kizimin kresine gitcez kostum partisi var 15 den 17 e kadar. Eve gelince birde Yemek ile ugrasmayim dedim.

Bende yazdikca yaziyorum diyet ile alakasiz seyleri

vucudun mu alisti acaba az yemeye anlamadim ki canim.
Istersen cuma gunu bir gunluk ara ver, 3-5 ogun ye. Cumartesi yine devam edersin ne dersin?

Bu mesajı ben bi yerden hatırlıyor gibiyim :))) yok canım öyle bi şansım yok düzenin dışına çıkamam çünkü sistemden çıkarsam 1. Günden başlamak zorundayım o kadar yaptıklarım boşa gider. Şimdi değişti yine beslenmem o nedenle eksi gelecektir. 2 hafta sonra tekrar değişecek şeklinde devam edecek. Yani vücut şaşırtma da olacaktır bu diye düşünüyorum bakalım.

Ben spor salonuna gitmedim hala. Her haftasonu isimin ertesi günü bir tembellik oluyor ustumde

1 saat eliptik yaptim az önce. Kahvemi alip oturayim biraz.
Agirlik evde mi Olur salonda mi bilmiyorum :/

Pazartesi sendromu bu kanmayın kızlar hadi spora :) salonda daha iyi olur Canım/

Evde aynı şekilde çalışmıyor kim ne derse desin, orada gerçekten vaktini ayırıyorsun hele grup dersleri çok etkili.

Benimde evimde var herşey ama evde yaparım dediğim gün yapmamak için 10 bin bahane üretiyorum kendime :))) bazen salona giderken merdivenlerden ayağımı sürüye sürüye gidiyorum :)) ya da arabayı park ediyorum inmiyorum falan :))) ama kapıdan içeri girince de bi enerji.

Bende aynı taktiği uyguluyorum eşime söylüyorum bir daha sporda mısın deyince hayır dememek için gidiyorum :) ama bana hadi spora git desin gitmiyorum :) anlamadım ki benim bünye nasıl çalışıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…