Ptsi günü sendromsuz gircemdiyete başlıcam sıkı bir diyet yapcam ya saldım iyice olmuyor böyle
Hayirli sabahlar hepinizeben gune depremle uyandim maalesef
plasticwoman yemek hem geç oldu benim için hemde lahmacun yediğimden dengelemek istedim.hem de meyve ile biraz şeker ihtiyacımı karşıladım die düşündüm.zaten sonrasında da uyudum
Gunaydin
Dun 12 de kalan keto soganliyi yedim.
Marul ve 2 Cheddar Babybell
17 de 1 kucuk dilim kasarli pizza yedim
Su 2 L
17bin adim
1 saat tempolu yuruyus
Bugun evdeyim. Daha planlamadim ne yapip yiyecegimi
Birazdan da tartilacagim
kıyamam ya iyice psikolojiniz bozuldu.Hayirli sabahlar hepinizeben gune depremle uyandim maalesef
100 gr hiç fena değil.cumaya kadar 74 olacaksın en az inanıyorum.Bugun ku kilom 74.4
Cuma 65.2
Pazartesi 64.4
Bu hafta benim haftam olacak hissediyorum
Cuma tarti fobim olmazsa
Aa oyle tamam.Canım eve gelince yapamadım ama yarın yaparım gerçi yarın salon da var ama havalar ısınsa erken uyanıp yaparım duş alıp çıkınca hastalanırım yüksek ihtimal.
Çok pahalıymış Canım ama birikim için iyi olabilir sonra Türkiye’de rahat edersiniz. Uzakta olmakta zor ama gelecek için de bi yandan iyi
Yine iyi Canım başka bir şey yemezsen sorun olmaz. Kontrolü bırakmazsan daha gider Canım.
Çok keyifli görünüyor Canım.
Yetti mi Canım akşam, baya kalorili oluyor yani akşam yemeği yemek daha iyi olabilirdi sonra aç olmamak için. Ama bazen insanın canı böyle şeylerde istiyor.
Hafta sonu için iyi Canım.
Hafta sonun güzel geçmiş Canım.
Hareketli bi gün olmuş o nedenle sorun olmaz sanırım.
İçine yağ atılıyor Canım odur muhtemelen, Hindistan cevizi yağ en uygunu.
Canım çok karbo olmuş umarım yarın toparlarsın.
Haklısın canım zaten başlayalı çok olmadığı için ilk 3 4 kiloyu çok çabuk verirsin sonrada inceldiğini fark edince daha motive olup devam ettirirsinBoyum 162.
Yaş 32 .
Gec kalinmis bir karar oldu.
Metabolizma hafiften yavasa almaya baslamisken 50lerde olmaliydim.
Boy da cok uzun olmayinca hafif kilo cok degistiriyor.
Misal 61 ken herseyi daraltmistim.
Simdi onlarin hicbirini giyemiyorum simdilik 3 4 kilo olsam en azindan giyeceklerim giyilebilecek.
Sonrasi keyfi vermek isterim:)
Bakacağım okudum ama yazamıyorum eve çıkıyorum, spor yapıp gelirim halim ve saat olursa
melisa- 30 dk versiyonu yapacağım bende ikisi de var program var bana göre ona uygun yapıyorum şimdi yapacağım hadi sende yap :)
Bi geceleri oğlan uyuyumca keyif yapabiliyorum o yüzden hiç niyetlemedim canım alt komşumda yaşlı bi teyze rahatsız ederim dap dup ben genelde triometrics vidyosunu yapıyorum ara verdim zorlucak büyük ihtimalCanım eve gelince yapamadım ama yarın yaparım gerçi yarın salon da var ama havalar ısınsa erken uyanıp yaparım duş alıp çıkınca hastalanırım yüksek ihtimal.
Çok pahalıymış Canım ama birikim için iyi olabilir sonra Türkiye’de rahat edersiniz. Uzakta olmakta zor ama gelecek için de bi yandan iyi
Yine iyi Canım başka bir şey yemezsen sorun olmaz. Kontrolü bırakmazsan daha gider Canım.
Çok keyifli görünüyor Canım.
Yetti mi Canım akşam, baya kalorili oluyor yani akşam yemeği yemek daha iyi olabilirdi sonra aç olmamak için. Ama bazen insanın canı böyle şeylerde istiyor.
Hafta sonu için iyi Canım.
Hafta sonun güzel geçmiş Canım.
Hareketli bi gün olmuş o nedenle sorun olmaz sanırım.
İçine yağ atılıyor Canım odur muhtemelen, Hindistan cevizi yağ en uygunu.
Canım çok karbo olmuş umarım yarın toparlarsın.
Haklısın canım zaten başlayalı çok olmadığı için ilk 3 4 kiloyu çok çabuk verirsin sonrada inceldiğini fark edince daha motive olup devam ettirirsin
Bi geceleri oğlan uyuyumca keyif yapabiliyorum o yüzden hiç niyetlemedim canım alt komşumda yaşlı bi teyze rahatsız ederim dap dup ben genelde triometrics vidyosunu yapıyorum ara verdim zorlucak büyük ihtimal
masallah canim ne diyeyim.Beklenen menü :)
Öğle: 11:30 gibi: 7 hurma
Akşam 16:00 gibi: bulgur pilavı, yoğurtlu cevizli kereviz salatası
masallah canim ne diyeyim.
vucudun mu alisti acaba az yemeye anlamadim ki canim.Sağol canım ama halen eksi göremedim sinirleniyorum :) tartıya çıkıp kavga ediyorum :))) bu hafta güzel spor yapmam şart.
ben salona gitmedikce motive olumuyorum canimBen spor salonuna gitmedim hala. Her haftasonu isimin ertesi günü bir tembellik oluyor ustumde
1 saat eliptik yaptim az önce. Kahvemi alip oturayim biraz.
Agirlik evde mi Olur salonda mi bilmiyorum :/
ben salona gitmedikce motive olumuyorum canim
bugun iscikisi gidecegim. Off ya bnugun ben de ayniyim, nasil bir yorgunluk, bitmislik var ustumde anlatamam
vucudun mu alisti acaba az yemeye anlamadim ki canim.
Istersen cuma gunu bir gunluk ara ver, 3-5 ogun ye. Cumartesi yine devam edersin ne dersin?
Ben spor salonuna gitmedim hala. Her haftasonu isimin ertesi günü bir tembellik oluyor ustumde
1 saat eliptik yaptim az önce. Kahvemi alip oturayim biraz.
Agirlik evde mi Olur salonda mi bilmiyorum :/
ben salona gitmedikce motive olumuyorum canim
bugun iscikisi gidecegim. Off ya bnugun ben de ayniyim, nasil bir yorgunluk, bitmislik var ustumde anlatamam
Ya evde okadar seyim var ama yok arkadas. Ayni sekilde yapamiyorum. Ki bugun ki crossfit dersi bana uygun degil oyle oldugu gunler kendim yapiyorum salonda. Ama ayni plani evde yapayim desem basliyamiyorum.
Cardio yu aradan cikardim esime aksam salona gidecegim dedim. Ona soyleyip vazgecince ozaman cik spordan diyor hemen. Oyle oluncada gidiyorum mecbur :))
Aksam kesin giderim. Evde biraz lastik ile calistim. Suan aksam yemegi hazirliyorum. Kizimin kresine gitcez kostum partisi var 15 den 17 e kadar. Eve gelince birde Yemek ile ugrasmayim dedim.
Bende yazdikca yaziyorum diyet ile alakasiz seyleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?