- 7 Ekim 2009
- 7.044
- 11.805
- 448
Yedikleriniz çok az. Metabolizman mi yavaş acaba. Kilo verememen ilginc
Hahahahaha her şeyden çeyrek :) ben ya hiç yemiycem yada hepsini yiyicem. Tadına bakınca bırakamıyorumBenden bugun;
Oncelikle soyleyeyim oglen menude pasta kek kisir borek cesitleri makarna corba ve dogum gunu vardi.
08.30 4 zeytin azicik peynir 1 haslanmis yumurta 1 ceviz
14.00 1 kase corba,gul boreginin ceyregi 1 dilim kekin ceyregi ve 1 kasik kisir
18.30 sadece balik.
Gun icinde 1 lt su 1 Turk kahvesi 1 neskafe 3 cay.
Spor; isyerinde 2500 adim
10 dk eliptik bisiklet
15 dk leslie 1 mile
8 dk etkili karin egzersizi
Bunlari aksam mutlaka yapacagim.
Oglen cesit cok gibi dursada masadan doymadan kalktim yediklerim minikti.
Ve dogum gununde pastaya yok diyebilmem goz yasarticiydi
BlancKahkul
O zaman acilen yeni bir tartı almalısınız. Düşününce çok sinir bozucu kilo veripte tartıda gözükmemesiVerdim Canım ama bağırsak sorunum var ve tartım deli :) rakam olarak göremiyorum ama arada gösteriyor doğruyu :))
sadece facebookta bilgi gordum, baska bir internet sitesinde filan da bilgi var mi canim?Bak Canım hatta toplu grup başlıyor belki ona başlarsın sende
Sağol canım yok pes etmek. sadece deli tartıma kızıyorum bi 111,2 gösteriyor 2 sn sonra 111,7 kafasına göre :)
Benim de oyum yumurtadan yana :)
Çok dengesiz olmuş Canım bugün, umarım yarın telafi edersin.
gönlüm yumurtadan yanaydı ama tembellik vardı şimdi yapıyorum.Yumurta ye canim, protein al :)
Güzell. Tesadüfe bak dün sucuklu yumurta ikimiz. Bugün kahvaltı öncesi muz
Güzell. Tesadüfe bak dün sucuklu yumurta ikimiz. Bugün kahvaltı öncesi muz
çok güzel denk gelmiş arkadaşım
üzme kendini canım bebekli ev olunca hep öyle oluyor.tabiki eşin yapacak senin yapamadığın zamanlarda.kolay iş değil annelikİyi akş
kahvaltı
Peynir
Tahin helv
Kızarmış kepek ekmeği
Haşl yumurta
Çay
Domates-salatalık
öğle
Vakit bulamadım, zaten kahvaltı, ev işi hepsi eşimdeçok üzülüyorum eve yetememekten. Ben ne yapıyorum neyse moral bozmak yok
akşam
Aynı tabakta 2 biftek, pilav
salata, portakal Suyu
su 15 bardak ama 20 ye tamamlarım inş yatana kadar
Aralar
Pekmez
Tahin
Rezene
Siyah kuru üzüm
Süt art çay 1 tane
Yawrukush
stitch
angelnesss
Sağol ama dışarı çıkmayı bırak. Bi kere bile yemek hazırlamadım, yeminle. Düşünseneüzme kendini canım bebekli ev olunca hep öyle oluyor.tabiki eşin yapacak senin yapamadığın zamanlarda.kolay iş değil annelik
kız daha ne istiyorsun yapabilirse yapsın sakın hevesini kırma demişti kayınvalidem ilk evlendiğimde bende neye niyet ettiyse iş olarak ona yıktım :)) bırak yapsın seninkideSağol ama dışarı çıkmayı bırak. Bi kere bile yemek hazırlamadım, yeminle. Düşünsene
Haha sağolkız daha ne istiyorsun yapabilirse yapsın sakın hevesini kırma demişti kayınvalidem ilk evlendiğimde bende neye niyet ettiyse iş olarak ona yıktım :)) bırak yapsın seninkide
ben akşam oldumu salıyorum ya noldu bana bilmiyorum hiç yüzüm yok menü yazmaya valla . öğlene kadar çok iyiydim . hatta işten çıktım eve 30 dk tempolu hızda yürüyerek geldim spor olsun diye . markete gittim hiç abur cubur almadım . eve bi geldim annem gözleme yapmış dayanamadım zaten açtım hemen yedim . bide 2 parmak kadar kek attım ağzımaa offf off başıma gelenlerDers başlamadan bi takıma yazayım, menümü yazayım dedim :)
Öğle (11:30) - 7 hurma
Akşam (16:00) - bulgur pilavı, cevizli yoğurtlu kereviz salatası, biraz yumurtalı ıspanak.
Su - 3 lt
Filtre kahve
Yeşil çay
Spor:
60 dk zumba
60 dk pilates
Neden bu sporların puanı çok az -_-
Yawrukush stitch
fyzanur nerelerdesin? Umarım herşey yolundadır spor vardır, kaçamak yoktur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?