Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hahahahaha her şeyden çeyrek :) ben ya hiç yemiycem yada hepsini yiyicem. Tadına bakınca bırakamıyorum
Menunde yediklerinin miktarı çok iyi

sadece facebookta bilgi gordum, baska bir internet sitesinde filan da bilgi var mi canim?

Güzell. Tesadüfe bak dün sucuklu yumurta ikimiz. Bugün kahvaltı öncesi muz

İyi akş

kahvaltı
Peynir
Tahin helv
Kızarmış kepek ekmeği
Haşl yumurta
Çay
Domates-salatalık

öğle
Vakit bulamadım, zaten kahvaltı, ev işi hepsi eşimde çok üzülüyorum eve yetememekten. Ben ne yapıyorum neyse moral bozmak yok

akşam
Aynı tabakta 2 biftek, pilav
salata, portakal Suyu

su 15 bardak ama 20 ye tamamlarım inş yatana kadar

Aralar
Pekmez
Tahin
Rezene
Siyah kuru üzüm
Süt art çay 1 tane

Yawrukush
stitch
angelnesss

üzme kendini canım bebekli ev olunca hep öyle oluyor.tabiki eşin yapacak senin yapamadığın zamanlarda.kolay iş değil annelik

Iyi aksamlar

Günün özeti

Sabah 8
100 gr ceri domates. Aslinda 25gr filan almistim ama domates tadi tuzlu gibi geldi. Boyle olunca daha yiyesim geldi.

Ara
Ev yapimi keto bar

Ogle spor oncesi Keto kahve

Aksam
100 gr Tazefasulye icine 1 yumurta kirdim

Su 1,5 L

Spor
1 saat eliptik
30dk bisiklet
15 dk evde agirlik ile isinma
30dk crossfit

ben akşam oldumu salıyorum ya noldu bana bilmiyorum hiç yüzüm yok menü yazmaya valla . öğlene kadar çok iyiydim . hatta işten çıktım eve 30 dk tempolu hızda yürüyerek geldim spor olsun diye . markete gittim hiç abur cubur almadım . eve bi geldim annem gözleme yapmış dayanamadım zaten açtım hemen yedim . bide 2 parmak kadar kek attım ağzımaa offf off başıma gelenler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…