Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Üç öğün yaptığın için iki gözleme acaip dikkat çekiyo valla
Su da az

2 gözleme yemiş

İyi aksamlar
Sabah 3 kuru kayisi
Lor marul 5 zeytin1 yagda yumurta ceyrek gevrek 3 dilim kizarmis ev ekmegi cay
Ara yesil cay
Ogle
Mor lahana ve marul salata icine dinden kalan hamsileri koydum bir tabakbkadar
Ara
turk kahvesi
Aksam 2 kofte 1 kase karnabahar salata yagsiz 2 dilim ev ekmegi yogurt
Ara cay
Su 2.5 lt
Spor40 dk tempolu yuruyus
Yawrukush CEYDOS

Iyi aksamlar hanımlar Çocuklar bugün hep üstümdeler büyük kızım hasta aksama.kadar dinlendi uyudu
oğlumda cok huysuz elimde ne zaman telefonu görse istedi ağladı bi bırakmadı rahat
Neyse uyandigimdan beri çocuklar ve ev işi ile uğraştım ustune yetmezmis gibi tartıda canim sıkıldı 500 g fazla geldim iştahım bi iki gundur artmış durumda iştah kapatan doyurucu besinler neler diye bakmam lazım Benden bu kadar
menüm
Sabah
1 tereyağlı yum peynir zeytin 1-2catal tonbalığı
Ara
Yarim greyfurt
Öğlen
Bulgur pilavı tavuklu yoğurt
Akşam
3 kucuk kofte
Su 2 litre
Spor
3 saat ev işi (çocuklar uyuyunca lesie 3 ve bacak inceltici plates yapicam )
Yawrukush stitch @diyetlikadn

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans

PAZAR GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
Deryaondiet MUAF
Ceydos
fyzanur 50 M15DK D50M
AppLesmaMUAF MUAF10DK Y
gulum750 M MUAF
BlanchKahkul SPOR?ODUL SPOR?
Arrietty50M
milkk MUAF MUAF MUAFODUL MUAFMUAF
plasticwoman
diyetlikadin10DK D50M
Asena87
mifihafa
angelnesss10 DK YODUL

lütfen yanımızda piknik sepetide vardı de tam olsun.nedense hayallerimde öyle canlandı.
Piknik sepetimiz yoktu ,cunku harika balik restoranlari var okyanus kenarinda , onlardan birinde yedik :)
Ama atistirmaliklarimiz ve cayimiz vardi yanimizda..

Guzel olmus canim :)

İyi geçiyordur inşallah
Guzel gecti gunumuz tesekkurler canim:)

Guzel bir gun olmus canim :)

Cok guzel bir gun olmus,sende mi keto yapmaya karar verdin canim?

Canim tu gun cok kosturmussun ama tatli kismina dikkat et, hemen kilo aldiriyor..

Sağol canım bu egzersizi yaparım bu hafta en çok biz kg vermeliyiz
Harikasin esim en cok biz kilo verelim:)

Kotu degil menun aslinda yufka ekmegi cok yemediysen..

Evet burada yasamanin hem avantajlari, hem dezavantajlari var.
Hakkimizda hepimizin hayirlisi..

Bugun ku kilom 74.4
Eksidesin canim ne guzel :)

Günaydın
Cuma 74,60
Ctesi 74,20
Pazartesi 74,00

herkese iyi haftalar

Yawrukush stitch milkk
Tebrikler canim, iyi haftalar.

Tesekkur ederim tanistigima memnun oldum o zaman bugun bașlasın
Bekliyoruz menulerini canim :)

Canım arkadaşım 90x programı demissin bilmiyorum malesef
Canım kaptanim senin icin cok uzuldum insallah ekonomik olarak rahatlarsınız da sık sık ailenizin yanına gidebilirsiniz
gurbetlik zor be kaptanim bende iki yıldır kardeşimi ve yeni doğmuş yiğenimi göremedim insallah bu yıl imkanımız olurda görüşebiliriz
Al benden de o kadar mutfağa girmeye korkuyorum gözüm hep yiyeceklere takılıyor akşam cayın yanına bisküvi yemek istiyorum kendimi zor tutuyorum

Sağol

Bugunku menum
08:00- 1 dilim ekmek, bolca donates, biber, 2 yumurtadan peynirli omlet.
ara: 2 fincan sutlu kahve
13:00- 3 tane sebzeden kifte, 1 kase kirmizi lahana salatasi, 1 kase havuc salatasi.
17:30 - 1 tane ton balikli yumurtali sandvic, 1 mandalina.
Su: 2,5 lt
Spor: 1 sat tum vucut calismasi (tbc)

Yawrukush Arrietty_

Gunaydin

Dun 12 de kalan keto soganliyi yedim.
Marul ve 2 Cheddar Babybell

17 de 1 kucuk dilim kasarli pizza yedim

Su 2 L
17bin adim
1 saat tempolu yuruyus

Bugun evdeyim. Daha planlamadim ne yapip yiyecegimi

Birazdan da tartilacagim
Pizzaya kucuk bir ceza geldi canim, nasil oldu da yedin?

Cuma 65.5
Bu sabah 65.3

Bu Cuma umarim 65 i gorurum
Yawrukush DeryaOnDiet
Goreceksin bence:)

Cuma 65.2
Pazartesi 64.4
Bu hafta benim haftam olacak hissediyorum
Cuma tarti fobim olmazsa
Harika bir eksi, tebrikler canim :)

Benimde evde bisikletim vardi ama evde yapilan spor asla salonda yapilan gibi olmuyor cok haklisin, sonra sattim bisikletimi..Firsatin oldukca salona gidersin canim..

Hic egzersiz yapabildin mi canim?

Yine cok guzel birgun olmus, spor puanlarini iyi hatirlattin canim, guncelleyecegim hepsinii :)

Harikasin :)

gönlüm yumurtadan yanaydı ama tembellik vardı şimdi yapıyorum.
Bende kahvaltiya 2 yumurtadan menemenimi yaptim, mis gibi doydum, sanada afiyet olsun canim :)

Afiyet olsun canim, sut olsun hepsi..
Esler boyle zmanlarda destek icin varlar, bebekler malesef annenin yaka ignesi gibi, tum zamanini aliyor, o yzden esinin firsati varsa ne guzel sana yardimci olmasi, sagolsun, sende kendini kotu hissetme, onun boyle bir durumu olsa ozmanda sen yardim edersin..

Canim benim bende 2 kuzumu emzirdim , emzirdigim donemlerde yemeyi arttirdigim gidalar oldu.
Herkesin bunyesi birbirinden farkli olmakla beraber , bende et urunleri ve bulgur cok sut yapiyordu.
Canim tatli istediginde de 1-2 adet hurma yiyordum.
Sende deneyerekk neyin sutunu arttirdigini goreceksin ve onlari elbetteki yemelisin.
Ama kararinda ye canim, benim uyarilarimin sebebi seni incitmek degil asla, bir cok uyemiz, emzirme zamani kilo alip, kilo vermek icin aramiza katildilar.
Asiriya kacarsan kilo oluyor ama kararinda yersen elbette sutunu arttirir.
Dereotu birde bira mayasi tabletide (bu alkollu birsey degil ,bir vitamin sadece ismi boyle) benim sutumu cok arttirmisti ,aklinda olsun canim, bol bol olsun sutun..

takım yeme krizine girmişken bu hafta şansımız yüksek canım birinci biz olabiliriz.ekmek dilimlerini 1 adete düşürsen harika olacak.

Henüz yapmadim. Mekik cekicem 15 tane

Bayiliyorum senin menulerine, sporlarina, sadece suyun az olmus bugun, sporada gitmissin suya ilave yapmaya calis canim :)

Aksam neler olmus oyle guzelim, evde miydin, is yerinde miydin?
Feyzos gozleme, kek bunlari yemen yasak, birde listedesin , hemen toparlaniyorsun gulum...

plasticwoman Yawrukush kendi cezamı kendim kesiyorum şimdi 10 dk eliptik yapacağım , 10 şınav , 100 de zıplama yapıp geliyorum
Bana bunlarla gel kuzum ve cikar zararli seyleri hayatindan...

Cok guzel canim :)

Gecmis olsun canim nasil oldu kizin?
Oglun daha iyi mi, sakinlesti mi?
Cocuklar hasta olunca tum duzen gidiyor

Insallah sende gorusursun canim kardesin ve yegenlerinle..
Gurbet zor gercekten..

Misafiriniz gitti mi Deryacim?
Menun ve sporun cok guzel olmus, spor gorunce menunde cok seviniyorum.
Sporun oldugu haftalar cok guzel kilo veriyorsun :)

takım yeme krizine girmişken bu hafta şansımız yüksek canım birinci biz olabiliriz.ekmek dilimlerini 1 adete düşürsen harika olacak.
Ahahah cok guldum bu yoruma ama haklisin canim :)

Henüz yapmadim. Mekik cekicem 15 tane
Mutlaka kucukte olsa bir egzersiz ekle canim.

Piknik sepetimiz yoktu ,cunku harika balik restoranlari var okyanus kenarinda , onlardan birinde yedik :)
Ama atistirmaliklarimiz ve cayimiz vardi yanimizda..

Cok guzel bir gun olmus,sende mi keto yapmaya karar verdin canim?
tabi ki balıkta harika bende tercih ederdim.
keto bana en yakın diyet gibi geldi.biliyorsun karbonhidratı sadece yararlı olanları almaya çalışıyorum ki ketoda serbest.eh yumurtada diyetimde çokça mevcuttu bazen her öğünüm yumurta oluyor.sadece yağ ekleyerek diyetimin içeriğini değiştirmiş oldum.birde ekmek girdi keto tarzı fena olmadı çünkü o da çoğunluk yumurtadan oluşuyor.
Bende kahvaltiya 2 yumurtadan menemenimi yaptim, mis gibi doydum, sanada afiyet olsun canim :)
sana da afiyet olsun canım gerçekten doyuruyor yumurta

Ceydos harikasın ya kendime dur diyebilirim insallah
3 de tepemde oğlan ağlıyor kiz telefon istiyor böyle karmaşık bi hayatım var

Kizlar yine yogun birgun beni beklyor, simdi mutfaga gecip yemek pisirecegim.
Sonrada eve makina tutup, silecegim.
Oradan Arasi okuldan alip, uyutup, camasir utuleyecegim, sonra Akini okuldan almaya gidecegiz.
Okul sonrasi cocuklari 1bucuk saat kadar parkta oynatiyorum, sonra eve gel, karinlarini doyur.
Esim gelecek Akinla piyano kursuna gidecegiz.
Sonra eve don saat oluyor 6-6.30 , yemek , odev, cocuklari uyutma telasi.
Hooop yine bitti gun:)
Anlamiyorum nasil boyle tempolu oluyor hergun, guya bugun dinlenecektim ama nerdeeee :))

Cok sevindim senin icin, bende sahalara dondum, diyete basladim.
Menuleri yazacak zaman bulamiyorum ama duzene oturtacagim.
Karatay ve paleo diyeti yaptim zamaninda, kalori sayma diyeti ilede cok iyi sonuclar almistim, simdi ortaya karisik birseylerle 10 kilo verecegim bakalim :))

Yumurtayla aram iyi olsa yiycem karnım doyar belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…